Επισκέπτης
Εγω το δυωρο μηπως να το κανω τριωρο με Viktoria milf nitro?
Εννοειται να πας ρε Νitro.
Κάτσε να τα βάλω σε μία σειρά γιατί xάθηκα:
Δύο σκάλες κάτω από Τίφανυ αν και δεν την έχεις πάρει (αφού έφυγες)
Την Τίφανυ την έχεις πάρει?
Δεν συγκρίνεται με την...Αννα ,άρα δυό σκάλες κάτω από Τίφανυ και δύο κεφάλια κάτω από Αννα.
Μήπως τελικά να μην πάω?
Συμφέρει αναλογικά και στην τιμή το 3ωρο με την www.planetdreams.com/Viktoria/index.htm]Viktoria[/url] σε σχέση με το 2ωρο ;)
Φίλε μου να πας και με την ευχή μου πραγματικά να περάσεις καλά και εγώ απλά να έτυχα σε άσχημη ημέρα......Παντως να σας πω κάτι...Σεβαστή η γνώμη και η εμπειρία του φίλου μας του Butts και θα την λάβω υπόψιν μου...Αλλα ρε παιδιά το συγκεκριμένο σκυλι(georgepapa μην γαβγίζεις δεν λέω για σένα!!!!!) με τραβάει να του τα σκάσω. Με την ελπίδα ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό.Την επομενη φορά θα την τιμήσω...Αν ξαναρθει...
Κάτσε να τα βάλω σε μία σειρά γιατί xάθηκα:
Δύο σκάλες κάτω από Τίφανυ αν και δεν την έχεις πάρει (αφού έφυγες)
Την Τίφανυ την έχεις πάρει?
Δεν συγκρίνεται με την...Αννα ,άρα δυό σκάλες κάτω από Τίφανυ και δύο κεφάλια κάτω από Αννα.
Μήπως τελικά να μην πάω?
Δεν συμφωνω για την Electra Sorry.Μπα όχι μεμονωμένες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι.Στατιστικά κάθετι καλό κάποια στιμγή θα έχει και μια κακή στιγμή.Είναι ο νόμος των πιθανοτήτων.Να σου θυμίσω με την Electra Angel?Ολοι τις 2 πρώτες φορές έλεγαν θεά...Μετά έπεσε λίγο..Δεν χάλασε αλλά έγινε ημίθεα με ερωτιματικό....
Δεν συμφωνω για την Electra Sorry.
Ο Butts εχει δικιο η γκομενα ειναι λιγο περιεργη και οπως ειπα και πριν θελει λιγο χειρησμο πραγμα βεβαια κακο , με αλλα λογια δεν κανει για την δουλια , δεν μπορει στους τρεις ο ενας να περναει καλα.
Ρε προδοτη αδελφε εσυ τεκνον Βρουτε μου εφαγες την θεση , ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ.Για πείτε ρε συναγαμήτες τί λέτε για το επισυναπτόμενο?
Το έχω για τις 9.00 και θέλω να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα
Ρε προδοτη αδελφε εσυ τεκνον Βρουτε μου εφαγες την θεση , ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ.
Ο Palios να μας λεει τι Date εχει για να πηγαινουμαι μαζι οτι δεν του αρεσει και του φαινετε ακριβο να το τρωμε εμεις.Ε κάτσε ρε μονοφαγά να γλύψω και εγώ κανένα κοκκαλάκι
Χαλια σου λεω αδελφακι μου μηπως να ερθω και εγω γιατι η Πορτογαλεζα του Rob πιο πολυ για Εγγλεζα μου βγηκε.Οχι ρε πούστη μου δεν βλέπεται η γκόμενα...
+1Δεν συμφωνω για την Electra Sorry.
Ο Butts εχει δικιο η γκομενα ειναι λιγο περιεργη και οπως ειπα και πριν θελει λιγο χειρησμο πραγμα βεβαια κακο , με αλλα λογια δεν κανει για την δουλια , δεν μπορει στους τρεις ο ενας να περναει καλα.