Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (10 μέλη και 76 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Μια και θα λείπω όταν έρχεται το Μάιο, είπα να την πάρω εδώ.
Τώρα θα μου πεις στο Λονδίνο που γίνεται χαμός στις Έσκορτ εσύ έκλεισες την Nataly?
:grin: Είμαι σαν τους Έλληνες τουρίστες που πάνε διακοπές στο εξωτερικό και πάνε να φάνε στα Ελληνικά εστιατόρια , γύρο, τζατζίκι και μουσακά :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και ελεγα καπου την ξερω την Jane.
Εδω δουλευε το κοριτσι στο Λονδινο, και παραθετω τις τιμες της οταν δουλευε εκει και τι Service της.
CIM Yes
OWO Yes
CIF Yes
69 Yes
A-Level Yes
DFK Yes
COB Yes
Additionnal : 
A-level (extra charged)

Sexually available for : 
Mens Couples 

Rates : 
1 Hours 300 EUR
2 Hours 550 EUR
3 Hours 750 EUR
6 Hours 1200 EUR
12 Hours 1600 EUR

Contacts : 
Country : Belgium
City : Brussels

Συνημμένα

• Jane.jpg
    Jane.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 35

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Γεια σου ρε Λαγωνικό Baby!!!
Εδώ είνι πιο ζουμερή πάντως!Να σου πω την αλήθεια την προτιμώ με μαύρο μαλλί που το έχει τώρα...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Γεια σου ρε Λαγωνικό Baby!!!
Εδώ είνι πιο ζουμερή πάντως!Να σου πω την αλήθεια την προτιμώ με μαύρο μαλλί που το έχει τώρα...

Με ξανθό  είναι πιο PSE, με το νέο look πιο GFE. Kαι με τα 2 σκίζει πάντως.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Με ξανθό  είναι πιο PSE, με το νέο look πιο GFE. Kαι με τα 2 σκίζει πάντως.
Να σου πω την αλήθεις ποτέ αυτό το κορίτσι δεν θα το χαρακτήριζα PSE. Καραμπινάτο GFE θα έλεγα.
Τώρα αν στην πορεία έβγαζε PSE τότε θα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Ανυπομονώ να την συναντήσω πάντως!Και αργεί η Παρασκευή ρε γαμώτο!

Επισκέπτης
Να ξερετε οτι το κοντοπουτανο η Jane ειναι GFE γενικοτερα και δυσκολα δινει τον κωλο της , αν και δηλωνει A - level.
Ειναι πολυ ευχαριστη και γενικα ερωτευσιμη.
Ειχε και καλη δασκαλα βεβαια.
Γενικα μια δοκιμη μιας ωρας θα μας διξει εαν εχει τα προσοντα για περεταιρο δοκιμες. :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ναι ε...? καλύτερα που δεν έκλεισα για anal τότε...Οχι ότι θα έχανα τα λεφτά μου αλλά λέμε...Είναι στο πόσο θα την κάνεις πύραυλο και στην διάθεση της. Γενικά πάντως φαίνεται ψιλοέκφυλο.Κρίμα που ψωνίζω πρώτη φορά από zuzana και μπορώ να πάρω μόνο μια ώρα.Γιατί αλλιώς θα την έκλεινα με την πρώτη 2ωρο με όλο το ρίσκο που θα εμπεριείχε μια τέτοια κίνηση.
Το μόνο που "αγχώνει" εχει να κάνει με την καλή διαγωγή που πρέπει να δείξεις για σε περάσει ο zuzi στα επόμενα levels.Εντάξει ευγενικός και ήρεμος και ευχάριστος είμαι αλλά...Anyway όλα καλά θα πάνε και περάσω την πυλη του!
Εγώ νομίζω πάντως  Baby ότι θα περάσει τα crash tests μας. Δείχνει ότι έχει τα φώντα!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy:
Εντάξει...Τότε η κοπέλα θα πρέπει να κάνει παπάδες!!!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Επιστροφή από Manuela (zuzi...erito)....Με μια λέξη μακριά!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Έφυγα στο μισάωρο...... Αμέσως έστειλα χεστήριο στο προκτορείο για απαράδεκτη συμπεριφορά, είπα να ακυρώσω Jane κλπ αλλά το γραφείο ανταποκρίθηκε με free run κατανοώντας το πρόβλημα!!!
Δεν νομίζω να ξαναστείλει την συγκεκριμένη...

Σε λίγο review.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Επιστροφή από Manuela (zuzi...erito)....Με μια λέξη μακριά!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Έφυγα στο μισάωρο...... Αμέσως έστειλα χεστήριο στο προκτορείο για απαράδεκτη συμπεριφορά, είπα να ακυρώσω Jane κλπ αλλά το γραφείο ανταποκρίθηκε με free run κατανοώντας το πρόβλημα!!!

Σε λίγο review.
Τι εννοείς free run?Ενα πήδημα τζάμπα?Είμαι πολύ περίεργος και ανυπομονώ για το review...Αρχίσαν οι εκπλήξεις???Ωχ...Μακρυά από μας!Εντάξει κοίτα επειδή μια γκόμενα σου βγήκε σκάρτη δεν σημαίνει ότι όλες θα είναι...Επιπλέον μπορεί να μην ήταν στα καλά της...Εντάξει άνθρωπος είναι και αυτή μπορεί να μην της έκατσε η μέρα...Δεν λέω τίποτε άλλο περιμένω να δω...

Επισκέπτης

Σε λίγο review.
Τι εγινε σου αρχισε τα τσιμπουκια με καποτες και τετοια. :jerking:
Θελει λιγο χειρησμο στην αρχη  γιατι νομιζει οτι ειναι λιγο πριγκιπισα.  :2funny: :2funny:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τι εγινε σου αρχισε τα τσιμπουκια με καποτες και τετοια. :jerking:
Θελει λιγο χειρησμο στην αρχη  γιατι νομιζει οτι ειναι λιγο πριγκιπισα.  :2funny: :2funny:
Και όχι μόνο....Just post the review. Αν ήμουν μηχανικός υπολογιστών μάλλον θα πέρναγα καλύτερα... :headbang: :headbang:
Δεν είναι ότι δεν το ευχαριστιέται, (ούτε καν προσποιείται)  αλλά δεν είναι ουτε καν επαγγελματίας αφού μάλλον με το ζόρι παίζει μπάλλα για να μαζέψει το χαρτί.
Δεν μπορεί να είναι όλες βέβαια Margo - Dianna - Sheyla - Moni - Ναταλυ για να βάλω το δικό μου top five ....αλλά και με Τιφφανυ - Άννα - Μαρία κλπ (που να τις θυμάμαι όλες ) μια χαρά είχαμε περάσει!!!! Είναι δηλάδη value for money. Αυτή τρομάρα της θελει και 300αρα .....

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μόλις διάβασα το review του Butts...
Ρε φίλε τι ήττα έφαγες...? :o :o :o Τι να σου πω...Κακώς για μένα που δεν πήρες τα λεφτά σου πίσω αλλά σιγά μην στα έδινε χωρίς μανούριασμα και σιγά μην είχες όρεξη για τέτοια μετά από αυτό το ξενερωμα...
Τι να πω μένω έκπληκτος...Εγώ πιστεύω ότι έπεσες σε λάθος μέρα. Μου είναι δύσκολο να μην έχει αναφερθεί στο προηγούμενο tour της κανένα περιστατικό κακής συμπεριφοράς και τώρα να παρουσιάζεται κάτι τέτοιο.Πιστεύω ότι αν είχε παρουσιάσει σε άλλο tour της είτε στην Ελλάδα είτε αλλού θα την είχαν σουτάρει. Και ξέρεις ο Zuzi δεν χαρίζεται σε τέτοια. Το θέμα είναι ότι η δυσφήμιση έπεσε και είναι και άτυχη γιατι έπεσε σε άτομο που ανήκει εδώ μέσα οπότε θα πέσει τρελό θάψιμο
Δεν θέλω να νομίζεις ότι υπερασπίζομαι την κοπέλα και ότι και αν σου λέω τα λεφτά σου κλαις και έχεις χίλια δίκια και μαλακία που στα λέω προσπαθω να σε παρηγορήσω...
Εγώ στην θέση σου θα έκλεινα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα 2ωρακι ξεκωλιάσματος με Alysha να βγάλεις το άχτι σου!

Επισκέπτης
Τι εγινε παιδες?Κουφαλιτσες διαβαζω και βλεπω οτι εχετε κλεισει με το αστερι την Jane και εγω πηγα και εκλεισα με την Viktoria το πουρακι!Ελα ομως που θελω ποσοτητα,πορνιδια και ξεκωλε αυτη τη βδμαδα και οχι ποιοτητα.Πισωγυρισματα εκανα!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Σταμάτα βρε γκρινιάρη!Καλός είσαι και εσύ.Κάνεις λάθος δεν είναι πισωγύρισμα. Ο Μεγάλος Lalakulakis σου θέλει ποικιλία!!!Μουσακα συνέχεια τον βαρέθηκε! Θέλει και λίγο παιδάκι!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom