karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
Γιατι αραγε;
μπορει να εχει ομως το τηλ της Αλεξανδρας της φιλης της Μοργκαν-Αντρεα και να σε κανει μαγκα
Γιατι αραγε;
ο μονσιε διμάκος πάντως... εμένα με έπεισε... λίγο η ευγλωττία του, λίγο το συναίσθημα της αδικίας, λίγο το τριπλό τέχνασμα της ουρολείμωξης, του έρπη και των κονδυλωμάτων...
δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία...
ειναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης της υφηλίου... ή απλά ένας κακός ψεύτης...
Η "οικογενεια" των τυχερων - ατυχως (το ατυχως παει σε εμενα που μου κληρωσε κι αρπαξα τα παρασημα της) αριθμει κατα ομολογια των μελων, 6 παικτες. Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι που εγω λεω σιγουρα θα υπαρχουν, που να μην μιλανε η να μην μπαινουν εδω. Τα ξερεις αυτα μπεμπε, εισαι κι εσυ ενας απο εμας... μην ξεχνιεσαι. δεν το λεω εγω - η ΙΔΙΑ το ειπε, αφου εγω με τις δικες σου πλατες (ναι ομολογω) την επισκεφτηκα κι απο εκει και περα επαιξα δικο μου παιχνοιδι κι εφαγα το κεφαλι μουΜην καρφωνεσε βρε διμακο !!!Btw o Mansak της οικογένειας είναι ?
μπορει να εχει ομως το τηλ της Αλεξανδρας της φιλης της Μοργκαν-Αντρεα και να σε κανει μαγκα
γαμηθηκατε με υπονοουμενα δεν θα μου πει κανενας?
Έγινα και μπεμπε τώρα ?Η "οικογενεια" των τυχερων - ατυχως (το ατυχως παει σε εμενα που μου κληρωσε κι αρπαξα τα παρασημα της) αριθμει κατα ομολογια των μελων, 6 παικτες. Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι που εγω λεω σιγουρα θα υπαρχουν, που να μην μιλανε η να μην μπαινουν εδω. Τα ξερεις αυτα μπεμπε, εισαι κι εσυ ενας απο εμας... μην ξεχνιεσαι. δεν το λεω εγω - η ΙΔΙΑ το ειπε, αφου εγω με τις δικες σου πλατες (ναι ομολογω) την επισκεφτηκα κι απο εκει και περα επαιξα δικο μου παιχνοιδι κι εφαγα το κεφαλι μου
ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Η "οικογενεια" των τυχερων - ατυχως (το ατυχως παει σε εμενα που μου κληρωσε κι αρπαξα τα παρασημα της) αριθμει κατα ομολογια των μελων, 6 παικτες. Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι που εγω λεω σιγουρα θα υπαρχουν, που να μην μιλανε η να μην μπαινουν εδω. Τα ξερεις αυτα μπεμπε, εισαι κι εσυ ενας απο εμας... μην ξεχνιεσαι. δεν το λεω εγω - η ΙΔΙΑ το ειπε, αφου εγω με τις δικες σου πλατες (ναι ομολογω) την επισκεφτηκα κι απο εκει και περα επαιξα δικο μου παιχνοιδι κι εφαγα το κεφαλι μου
ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
γαμηθηκατε με υπονοουμενα δεν θα μου πει κανενας?
Η "οικογενεια" των τυχερων - ατυχως (το ατυχως παει σε εμενα που μου κληρωσε κι αρπαξα τα παρασημα της) αριθμει κατα ομολογια των μελων, 6 παικτες. Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι που εγω λεω σιγουρα θα υπαρχουν, που να μην μιλανε η να μην μπαινουν εδω. Τα ξερεις αυτα μπεμπε,[size=14pt] εισαι κι εσυ ενας απο εμας.[/size].. μην ξεχνιεσαι. δεν το λεω εγω - η ΙΔΙΑ το ειπε, αφου εγω με τις δικες σου πλατες (ναι ομολογω) την επισκεφτηκα κι απο εκει και περα επαιξα δικο μου παιχνοιδι κι εφαγα το κεφαλι μου
ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
πρεπει να ειναι και φρεσκοξυρισμενος.
Mila πρώτο πράγμα , 1,55 με κωλο και 19 ετώνπαρε κανα ρωσίδι απο το amour-russe.net διάλεξε κανα ανήλικο που να δινει και κώλο...
προτιμητέο το ακάποτο κωλί, είναι της μόδας
Mila πρώτο πράγμα , 1,55 με κωλο και 19 ετών
με την Mila βρε...εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι , Ο BABY με ποιους ειναι ?
Το καλυτερο που κυκλοφορει!
Mila πρώτο πράγμα , 1,55 με κωλο και 19 ετών