Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΑΝΩ οτι ΠΟΛΛΟΙ απο εδω μεσα ΞΕΡΟΥΝ γιατι προφανως κι αυτοι ακαποτα το εδιναν αλλα δεν μιλουν. Οποτε ας μην κρυβομαστε. Η γκομενα ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Μην σε ακουσει ο Λεονταρης γιατι θα ψαχνει την γκομενα για ακαποτα.  :grin:

Εχεις ακουσει για την θεραπεια του Μαρη?  :think:

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στην βάση της πουτσας  Παίχτη η στην κεφαλή της πουτσας ?
τον ερπη τον εχω και υποτροπιαζει κατα καιρους στη βαση της πουτσας ΕΥΤΥΧΩΣ (το ευτυχως λογω οτι δεν ειναι στο πουτσοκεφαλο) Καποια στιγμη με ειχε ταλαιπωρησει (κανα 3-4 εβδομαδες αφου την γαμησα γιατι μου ειχε βγαλει στο μεσον της πουτσας και ειχε σκασει το σπυρακι και πονουσα ακομη κι αν καβλωνα και τραβιωταν το δερμα. . Για αυτο (οπως εμαθα αργοτερα απο τον θεραποντα γιατρο μου) το προφυλακτικο δεν θωρακιζει απο ερπη γιατι με τα κολπικα υγρα που τρεχουν μπορει να μεταδοθει το νοσημα στην περιοχη της βασης της πουτσας ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ οποτε και η περιοχη ειναι ευαισθητη και αποροφει ευκολα μικροβια

...για τα κονδυλω,ματα που κληρονομησα απο την τυπισα ασε να μην πω, ακομη ποναω, μονο που το σκεφτομαι

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τον ερπη τον εχω και υποτροπιαζει κατα καιρους στη βαση της πουτσας ΕΥΤΥΧΩΣ (το ευτυχως λογω οτι δεν ειναι στο πουτσοκεφαλο) Καποια στιγμη με ειχε ταλαιπωρησει (κανα 3-4 εβδομαδες αφου την γαμησα γιατι μου ειχε βγαλει στο μεσον της πουτσας και ειχε σκασει το σπυρακι και πονουσα ακομη κι αν καβλωνα και τραβιωταν το δερμα. . Για αυτο (οπως εμαθα αργοτερα απο τον θεραποντα γιατρο μου) το προφυλακτικο δεν θωρακιζει απο ερπη γιατι με τα κολπικα υγρα που τρεχουν μπορει να μεταδοθει το νοσημα στην περιοχη της βασης της πουτσας ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ οποτε και η περιοχη ειναι ευαισθητη και αποροφει ευκολα μικροβια

Δηλαδη τα ξυριζες και απο πανω?  :think:

Εντυπωσιαστηκε η γκομενα ?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Απαπαπα να το κόψουμε το γαμησι τότε !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και Ερπη και Ουρολιμοξη και κονδυλώματα Παίχτη ?
Τρία σε ένα μιλάμε μεγάλη κωλοφαρδια .
Με τις υγειες σου !!!

γκαρσον! πιάσε και μιά χλαμύδια στο 3...
πωπω φιδέμποροι όλου του κόσμου ενωθείτε...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σαν μαχαιρι! Δεν ξαναγαμω ποτε!!

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη τα ξυριζες και απο πανω?  :think:Εντυπωσιαστηκε η γκομενα ?
Ρε Luc αυτο ειναι το θεμα μας η το οτι η Regina / Monica (η οπως αλλιως ειναι γνωστη στα πουτανοφορουμ της Ευρωπης), ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Δηλαδη τι περιμενει κανεις. Να βγει και να πει ναι μωρε, μπορει και να εχει AIDS αλλωστε ειναι μαθηματικως βεβαιο οτι καποια στιγμη θα το αρπαξει και αυτο εαν δεν το εχει ηδη

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κωλο να δεις εσυ και ξεχνας την καποτα σπιτι!  :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εμ βέβαια... πατε σεις απ' το μουνί να κολλήσετε αχιβάδες!! από το κωλαράκι το πολύ πολύ να τον αλείψετε με κανα σκατουλάκι...

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Marina στην Γαλλία για να μην καρφώνεται !!!
Σωστά. Ειχε αρχισει Ιταλια ως MARINE μετα Γαλλια ΜΑRINA (εκει που ειχες αφησει και κριτικη και χαιρετισματα) μετά Ελλαδα ως REGINA (ταχα Κροατισα) και τωρα ως MONICA. Mια χαρα τα θυμασαι - εισαι γατος...

...και στο μεταξυ εκανε και περατζαδες (απο οτι εμαθα στην πορεια) απο πριβε εβδομαδιαια κι απο εδω στην Ελλαδα σε νησια και παραλιες κι εκανε και περατζαδα κι απο το μεγαλυτερο στριπ μαγαζι του Κιεβου που γαμιοταν βεβαια για πενταροδεκαρες οχι τα 200αρια που ζητουσε εδω - οσοι τα πληρωνα γιατι καπου ακουσα οτι στους αγαπουληδες (οπως εγω) το εδινε τζαμπα για να δαγκασουν λαμαρινα και στους γνωστους της κλικας ενα κατοσταρακι στα κρυφα απο πρακτορειο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πρεπει να μιλαει και Γαλλικα οσες φορες την εχω δει να τουραρει εκει.

Γλωσσομαθεις η κοπελα.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μην καρφωνεσε βρε διμακο !!!
Btw o Mansak της οικογένειας είναι ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom