Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και εγώ μια απο τα ίδια λέω Χόρχε προ 5 ετίας ειχα πάρει σερβις για 10 αλλά ήταν η εποχή που έψαχνε παίκτη να σπιτωθεί και μου το χε πει στα ίσα ένα κρεβάτι και ένα πιάτο φαί θέλω τίποτα άλλο ....
πάλι καλά που είπα όχι γιατί θα με κεράτωνε με σένα   :2funny:

Και εγω προ 5ετιας περιπου την γνωρισα σε αλλο περιβαλλον και μου ελεγε στα Ελληνικα για τον γκομενο "Θαναση" που ειχε, αλλα δεν την γαμουσα με τιποτα.  :grin:

Δεν πιστευω να σε λενε Θαναση?  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..θα ηθελα να ρωτησω κατι που ισως ειναι εκτος θεματος αλλα επειδη ειμαι καινουργιος και εδω στο σαιτ αλλα και στο κυνηγι των μαγγισων ,οταν λεμε για ολο το βραδυ κλεινεις ραντεβου τι σημαινει ακριβως εκτονωνεσαι οσες  φορες μπορεις και θελεις η μια δυο φορες και μετα ταινια πιτσα και μασλατι..και αν μπορει καποιος  να με βοηθησει στο οτι ειμαι θεσαλονικη και δεν εχω ιδεα αν παιζει κατι εδω σε κατασταση ξενοδοχειου ,καλο μωρο, και τα συναφη θα ημουν ευγνώμων..εθχαρισστω και σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος

Πηγαινε στο θρεντ της Θασσαλονικης και ζητα τον Ερμο.  :grin: Θα σε κατατοπισει.

Αμα την κλεισεις ολο το βραδυ και αντεχουν τα κοτσια σου να την πηδηξεις 4 - 5 φορες τοτε no pizza and bougatsa. Την πηδας οσες φορες θελεις γιατι τανα κλεινεις και οχι ψυχολογο.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Πρόκειται για τη Regina ετσι;Γνωστη για τις φήμες περι ακαποτων!Αν την τσεκάρει το πρακτορειο ή ας ελπίσουμε οτι τσεκάρει τα κορίτσια του!

... φήμες του κώλου από τον  κώλο του χοντρού που τις έβγαλε επειδή δεν του σηκωνόταν και απο τον Κρανίδη για δικούς του λόγους που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
... φήμες του κώλου από τον  κώλο του χοντρού που τις έβγαλε επειδή δεν του σηκωνόταν και απο τον Κρανίδη για δικούς του λόγους που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ
Ναι, δημιουργησα τον λογαροιασμο αυτο μολις τωρα, αλλα υπαρχει σοβαρος λογος και ειναι η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ μας. ΝΙΤΡΟ, εισαι θεσμικος παικτης, και σε σεβομαστε ολοι για την εμπειρια σου και την μαγκια σου στο χωρο. Οτι κριτικη εχω διαβασει απο εσενα, ειναι guarantee. ΑΛΛΑ, στο παραπανω για Regina (εμφανιζομενη τωρα ως Monica) εισαι λαθος και το ξερεις. Λοιπον ΑΚΟΥ κι εσυ και οι υπολοιποι τι εγινε και το παθημα εγινε μαθημα κι ας συμμορφώσει και τους αλλους.

Την γκομενα την συναντησα Μαρτιο του 2012, που ειχε ερθει πρωτη φορα, και βρεθηκα μαζι της 3 φορες. Η πρωτη ΜΟΝΟ εν γνωσει του πρακτορειου. Δεν θα σου πω αν γαμησα τζαμπα η αν εδωσα τα ψιλα που ζητουσε απο επιδοξους boyfriend, θα σου πω ομως οτι απο τα πρωτα 5 λεπτα, ηρθε και με καβαλησε ΑΚΑΠΟΤΑ απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Ναι, ξερω ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ μου και μου βγηκε τελικα σε κακο, αλλα πανω στην καβλα (ειχα να γαμησω 4-5 μηνες) δεν ειπα κουβεντα και το γουσταρα γιατι ολοι ξερουμε ποσο καβλα ειναι να νιωθεις κατευθειαν μουνακι και οχι λαστιχο. Θες και το καλο? Οταν κοντεβα να χυσω και πηγα να τραβηχτω να της τα δωσω στην κοιλια, με κρατησε ΜΕΣΑ ΤΗΣ γιατι οπως μου ειπε μετα θελει να νιωθει τα χυσια στο μουνι της. Να μην πολυλογω, την συναντησα ξανα και ξανα και μαλιστα η τελευταια φορα ηταν ολονυκτιο και μου πουλησε προλογο και αγαπες και λουλουδια η γκομενα οτι με θελει πολυ και με ερωτευτηκε κλπ. Να πω την αληθεια? ΜΑΣΗΣΑ και το εχαψα. Ακου και το καλο. Μου εδωσε διευθυνση στο Κιεβο που μενει και facebook και τα παντα ολα, να παω να την βρω και να ζησουμε εκει μαζι με το μουλικο της. ΕΥΤΥΧΩΣ τα γεγονοτα που ακολουθησαν με απετρεψαν!

Θες να μαθεις και το μετά? 2-3 μερες μετα τα ακαποτα μαζι της (επαναλλαμβανω εχυνα μεσα γιατι γουσταρε καιειχε απογοητευτει με τον πρωην γκομενο της εναν Γαλλο), κονομησα μια καραμπινατη ουρολοιμοξη και λιγες μερες μετα (λογω καλιεργειας και εξετασεων ανακαλυψα οτι μολις ειχα αρπαξει ΚΑΙ κονδυλωματα και ΕΡΠΗ. Σεξ πριν απο αυτην ΔΕΝ ειχα για αρκετο καιρο και επισης αρκετο καιρο (πολυ αρκετο) μετα. ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!

Τωρα, μετα την περιπετεια μου και οταν τα μυαλα προσγειωθηκαν και ανακαλυψα τελικα οτι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ που ελεγε σε εμενα τα ελεγε και κυριως τα ΕΚΑΝΕ και σε αλλους παικτες (ονοματα δεν λεμε - ΞΕΡΟΥΝ αυτοι), ειπα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ακομη κι αν φοραω ολοσωμο προφυλακτικο! Η γκομενα ναι ειναι ομορφη, αλλα ειναι επικινδυνη, κι αν γαμιεται με τοσους ΑΚΑΠΟΤΑ ειναι απλα θεμα χρονου και πιθανοτητων να μας σκορπισει με πιο σοβατα νοσηματα. Εγω, λοιπον φιολε ΝΙΤΡΟ, συγνωμη, αλλα δεν το ρισκαρω να περασω ουτε εξω απο την ΠΟΡΤΑ.

Για ΟΛΑ τα παραπανω, ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ακι οποιοι καναν τα ιδια (πουθ πολλοι τα εκαναν) ξερουν αλλα δεν μιλουν

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατι δεν τα έχεις γράψει πιο πριν βρε φίλε ;
Γιατι ΤΩΡΑ την ειδα που ηρθε και τωρα συζητηθηκε. Τι να εκανα πιο πριν να εβγαινα και να ελεγα οτι πανω στην καβλα μου επειδη μου καθοταν ακαποτα μερικες φορες, δαγκωσα την λαμαρινα και τελικα εκτος απο μαλακια που εκανα αρπαξα καραμπινατα αφροδισια, πονο, και θεραπειες που κρατησαν καιρο? Ειπαμε, το ΠΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ. Καποια πραγματα για μερικες, να λεγονται οπως ειναι. Δεν υιοθετω οτι ακουσα η οτι μου ειπα καποιος απο εδω κι εκει. Λεω, τι συνεη σε εμαν και τελικα αργοταρα πληροφορηθηκα οτι η τυπισα τα εκανε τα ιδια κολπα παντου, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΧΟΡΗΓΟ που θα την παρει απο τη μιζερια της χωρας της. Δεν ξερω αν και οιο αλλοι κονομησαν τα ιδια που μου κολλησε σε εμενα, ισως να ηταν τυχεροι.

ΥΓ. ΝΙΤΡΟ, οτι ωρα θες ανταλλασουμε πριβε πληρεοφοριες για το θεμα να σου αποδειξω οτι ολα τα παραπανω, μονο μουφα δεν ειναι. Και εισαι μεγαλη γατα και το ξερεις οτι και ακαποτα εδινε, και μεσα της εχυναν και εκτος πρακτορειου συναντουσε και τζαμπε γαμησακια σε δηθεν wannabe  boyfriends εδινε. Τερμα τα ψεμματα και οι κοροιδιες.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Btw φουλ η Μονικα για τις επόμενες δυο μέρες . :)))
Γαμω τις διαφημισεις λέμε !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατι ΤΩΡΑ την ειδα που ηρθε και τωρα συζητηθηκε. Τι να εκανα πιο πριν να εβγαινα και να ελεγα οτι πανω στην καβλα μου επειδη μου καθοταν ακαποτα μερικες φορες, δαγκωσα την λαμαρινα και τελικα εκτος απο μαλακια που εκανα αρπαξα καραμπινατα αφροδισια, πονο, και θεραπειες που κρατησαν καιρο? Ειπαμε, το ΠΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ. Καποια πραγματα για μερικες, να λεγονται οπως ειναι. Δεν υιοθετω οτι ακουσα η οτι μου ειπα καποιος απο εδω κι εκει. Λεω, τι συνεη σε εμαν και τελικα αργοταρα πληροφορηθηκα οτι η τυπισα τα εκανε τα ιδια κολπα παντου, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΧΟΡΗΓΟ που θα την παρει απο τη μιζερια της χωρας της.

Ο ερπης δεν θεραπευεται, και να γαμας ακαποτα τανα..............................κατι σοβαρο πρεπει να ειχες!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Γιατι ΤΩΡΑ την ειδα που ηρθε και τωρα συζητηθηκε. Τι να εκανα πιο πριν να εβγαινα και να ελεγα οτι πανω στην καβλα μου επειδη μου καθοταν ακαποτα μερικες φορες, δαγκωσα την λαμαρινα και τελικα εκτος απο μαλακια που εκανα αρπαξα καραμπινατα αφροδισια, πονο, και θεραπειες που κρατησαν καιρο? Ειπαμε, το ΠΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ. Καποια πραγματα για μερικες, να λεγονται οπως ειναι. Δεν υιοθετω οτι ακουσα η οτι μου ειπα καποιος απο εδω κι εκει. Λεω, τι συνεη σε εμαν και τελικα αργοταρα πληροφορηθηκα οτι η τυπισα τα εκανε τα ιδια κολπα παντου, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΧΟΡΗΓΟ που θα την παρει απο τη μιζερια της χωρας της. Δεν ξερω αν και οιο αλλοι κονομησαν τα ιδια που μου κολλησε σε εμενα, ισως να ηταν τυχεροι.

ΥΓ. ΝΙΤΡΟ, οτι ωρα θες ανταλλασουμε πριβε πληρεοφοριες για το θεμα να σου αποδειξω οτι ολα τα παραπανω, μονο μουφα δεν ειναι. Και εισαι μεγαλη γατα και το ξερεις οτι και ακαποτα εδινε, και μεσα της εχυναν και εκτος πρακτορειου συναντουσε και τζαμπε γαμησακια σε δηθεν wannabe  boyfriends εδινε. Τερμα τα ψεμματα και οι κοροιδιες.

:thumbsup:

Κι έρωτες πουλούσε... και καυλιάρα ήταν...

Κι έλεγα... θα βρεθεί κανείς να μιλήσει γι αυτήν?

Να που βρέθηκε...

:grin:

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ο ερπης δεν θεραπευεται, και να γαμας ακαποτα τανα..............................κατι σοβαρο πρεπει να ειχες!
ειπαμε, οι μαλακιες της καβλας πληρωνονται, και το πληρωσα με ασχημο κι επωδυνο τροπο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το ειχα πιο πριν. Ειμαι 10000% βεβαιος πως τα αρπαξα απο αυτην. Κι εγω ο μαλακας, δεν σκεφτομουν με το πανω κεφαλι... για αυτο την πατησα. Πανω στην ερωτικη της απογοητευση η γκομενα που την ειχε σουταρει ο Γαλλος, εκανε οτι εκανε και γαμιοταν οπου ναναι και οπως ναναι. Δυστυχως, οταν εμαθα τι ειχε συμβει, ηταν πολυ αργα

EDIT. Καποια στιγμη ειχα ρωτησει στα μουλωχτα το πρακτορειο της γιατι ειχε τοσο καιρο να φανει και προσπαθουσα να μαθω και να αντλησω ινφο. Μου ειπαν οτι ειχε σταματησει για πολυ καιρο, απο Μαρτιο 2012. Μου φαινεται πως για να ξαναρχιζει τωρα, μαλλον την σουταρε ο χορηγος - κλαρινογαμπρος που ειχε διπλαρωσει (δεν μπορει ολο και καποιο θυμα απο τις χωρες που εκανε τουρ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ θα ειχε φαει ερωτα οπως και εμεις και της τα εχωνε χοντρα) και τωρα ψαχνει νεο boyfroiend για θυμα.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και Ερπη και Ουρολιμοξη και κονδυλώματα Παίχτη ?
Τρία σε ένα μιλάμε μεγάλη κωλοφαρδια .
Με τις υγειες σου !!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
  :thumbsup:

Κι έρωτες πουλούσε... και καυλιάρα ήταν...

Κι έλεγα... θα βρεθεί κανείς να μιλήσει γι αυτήν?

Να που βρέθηκε...

:grin:
μερικοι ανακαλυψατε τωρα την αμερικη μου φαινεται!δε λεω για τα ακαποτα,μιλαω για τα εκτος γραφειου κ την αναζητηση αγαπουλη...

dimakos83

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και Ερπη και Ουρολιμοξη και κονδυλώματα Παίχτη ?Τρία σε ένα μιλάμε μεγάλη κωλοφαρδια .Με τις υγειες σου !!!
την ουρολοιμωξηξ την καταλαβα μετα απο 1-2 μερες επειδη πονουσα στην πλατη χαμηλα (νεφρα) και ετσουζα οταν κατουρουσα. Για τους λογους της θεραπειας εκανα γενικη αιματος και καλιεργεια και απεδειχθη οτι με ειχε φορτωσει και με κονδυλωματα. Τον ερπη τον πηρα χαμπαρι (πολλα σπυρακια με υγρο στη βαση της πουτσας) κανα μηνα αργοτερα. Και ο ερπης, δεν θεραπευεται ποτε! ερχεται για να μεινει για παντα. οκ, δεν πεθαινεις, αλλα ποναει και ειναι και αντιαισθητικο οταν ειναι σε εξαρση και βγαινουν πολλα σπυρακια

ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΑΝΩ οτι ΠΟΛΛΟΙ απο εδω μεσα ΞΕΡΟΥΝ γιατι προφανως κι αυτοι ακαποτα το εδιναν αλλα δεν μιλουν. Οποτε ας μην κρυβομαστε. Η γκομενα ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
Αν πήρες την κοπέλα ρώτησα όχι για ακάποτο.

στις 20/6/12 καποιος με νικ , xwris kapota μου εστειλε ενα μυνημα , οτι ξερει οτι  μαλλον την εχω παρει και επειδη θελει να την φερει για 4ημερο αν μπορω να του πω 2-3 καλες συμβουλες και tips για να περασει καλα.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Στην βάση της πουτσας  Παίχτη η στην κεφαλή της πουτσας ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom