... φήμες του κώλου από τον κώλο του χοντρού που τις έβγαλε επειδή δεν του σηκωνόταν και απο τον Κρανίδη για δικούς του λόγους που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ
Ναι, δημιουργησα τον λογαροιασμο αυτο μολις τωρα, αλλα υπαρχει σοβαρος λογος και ειναι η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ μας. ΝΙΤΡΟ, εισαι θεσμικος παικτης, και σε σεβομαστε ολοι για την εμπειρια σου και την μαγκια σου στο χωρο. Οτι κριτικη εχω διαβασει απο εσενα, ειναι guarantee. ΑΛΛΑ, στο παραπανω για Regina (εμφανιζομενη τωρα ως Monica) εισαι λαθος και το ξερεις. Λοιπον ΑΚΟΥ κι εσυ και οι υπολοιποι τι εγινε και το παθημα εγινε μαθημα κι ας συμμορφώσει και τους αλλους.
Την γκομενα την συναντησα Μαρτιο του 2012, που ειχε ερθει πρωτη φορα, και βρεθηκα μαζι της 3 φορες. Η πρωτη ΜΟΝΟ εν γνωσει του πρακτορειου. Δεν θα σου πω αν γαμησα τζαμπα η αν εδωσα τα ψιλα που ζητουσε απο επιδοξους boyfriend, θα σου πω ομως οτι απο τα πρωτα 5 λεπτα, ηρθε και με καβαλησε ΑΚΑΠΟΤΑ απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Ναι, ξερω ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ μου και μου βγηκε τελικα σε κακο, αλλα πανω στην καβλα (ειχα να γαμησω 4-5 μηνες) δεν ειπα κουβεντα και το γουσταρα γιατι ολοι ξερουμε ποσο καβλα ειναι να νιωθεις κατευθειαν μουνακι και οχι λαστιχο. Θες και το καλο? Οταν κοντεβα να χυσω και πηγα να τραβηχτω να της τα δωσω στην κοιλια,
με κρατησε ΜΕΣΑ ΤΗΣ γιατι οπως μου ειπε μετα θελει να νιωθει τα χυσια στο μουνι της. Να μην πολυλογω, την συναντησα ξανα και ξανα και μαλιστα η τελευταια φορα ηταν ολονυκτιο και μου πουλησε προλογο και αγαπες και λουλουδια η γκομενα οτι με θελει πολυ και με ερωτευτηκε κλπ. Να πω την αληθεια? ΜΑΣΗΣΑ και το εχαψα. Ακου και το καλο. Μου εδωσε διευθυνση στο Κιεβο που μενει και facebook και τα παντα ολα, να παω να την βρω και να ζησουμε εκει μαζι με το μουλικο της. ΕΥΤΥΧΩΣ τα γεγονοτα που ακολουθησαν με απετρεψαν!
Θες να μαθεις και το μετά? 2-3 μερες μετα τα ακαποτα μαζι της (επαναλλαμβανω εχυνα μεσα γιατι γουσταρε καιειχε απογοητευτει με τον πρωην γκομενο της εναν Γαλλο), κονομησα μια καραμπινατη ουρολοιμοξη και λιγες μερες μετα (λογω καλιεργειας και εξετασεων ανακαλυψα οτι μολις ειχα αρπαξει ΚΑΙ κονδυλωματα και ΕΡΠΗ. Σεξ πριν απο αυτην ΔΕΝ ειχα για αρκετο καιρο και επισης αρκετο καιρο (πολυ αρκετο) μετα. ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!
Τωρα, μετα την περιπετεια μου και οταν τα μυαλα προσγειωθηκαν και ανακαλυψα τελικα οτι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ που ελεγε σε εμενα τα ελεγε και κυριως τα ΕΚΑΝΕ και σε αλλους παικτες (ονοματα δεν λεμε - ΞΕΡΟΥΝ αυτοι), ειπα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ακομη κι αν φοραω ολοσωμο προφυλακτικο! Η γκομενα ναι ειναι ομορφη, αλλα ειναι επικινδυνη, κι αν γαμιεται με τοσους ΑΚΑΠΟΤΑ ειναι απλα θεμα χρονου και πιθανοτητων να μας σκορπισει με πιο σοβατα νοσηματα. Εγω, λοιπον φιολε ΝΙΤΡΟ, συγνωμη, αλλα δεν το ρισκαρω να περασω ουτε εξω απο την ΠΟΡΤΑ.
Για ΟΛΑ τα παραπανω, ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ακι οποιοι καναν τα ιδια (πουθ πολλοι τα εκαναν) ξερουν αλλα δεν μιλουν