You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (4 μέλη και 66 επισκέπτες)
φαινεται καλό. είναι όντως???
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
φαγωθήκατε ρε μαλάκες...
ανατριχιάζω με το σύνδρομο του ρουφιάνου...
μπράβο σας μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν!!!
για πρώτη φορά στην ιστορία ευρέθη πουτάνα που το δίνει ακάποτα...
α ρε εκκολαπτόμενοι Τριανταφυλλόπουλοι της πούτσας, δεν σας χτυπάει καμπανάκι ότι κάθε φορά που έρχεται αυτή η τάνα εμφανίζονται διάφοροι άσχετοι να πούνε ότι την πήραν χωρίς προφυλάξεις?
πού είναι όλοι αυτοί τις άλλες μέρες?
εγώ πάντως με καπότα την γάμησα οταν ήρθε... και σας λέω οτι κάτι δεν πάει καλά με όλους αυτούς τους καλοθελητές...
α ρε εκκολαπτόμενοι Τριανταφυλλόπουλοι της πούτσας, δεν σας χτυπάει καμπανάκι ότι κάθε φορά που έρχεται αυτή η τάνα εμφανίζονται διάφοροι άσχετοι να πούνε ότι την πήραν χωρίς προφυλάξεις?
εγώ πάντως με καπότα την γάμησα οταν ήρθε... και σας λέω οτι κάτι δεν πάει καλά με όλους αυτούς τους καλοθελητές...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
φαγωθήκατε ρε μαλάκες...
Ελα βρε Χορχε σαν δεν τα εχεις δει και αλλου. Μαθαμε για αγαπουληδες, ακαποτα, ερπηδες, κονδυλωματα,..........................
Τι αλλο θελεις για ψυχαγωγια.
MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
Και δεν επρεπε να αναφερθεί ;τι θες να μας πεις;δεν ειναι η πρωτη σιγουρα κ ο κατάλογος μακρύς!φαγωθήκατε ρε μαλάκες...
MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
οσο παει και την ανεβάζει την κωλοτιμη!Ελα βρε Χορχε σαν δεν τα εχεις δει και αλλου. Μαθαμε για αγαπουληδες, ακαποτα, ερπηδες, κονδυλωματα,..........................
Τι αλλο θελεις για ψυχαγωγια.
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Για τον πουτσο πρακτορειο..οσο παει και την ανεβάζει την κωλοτιμη!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
sulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Btw απ΄τα καλυτερα CT που περασαν απο εδω...(υπερωρίες κάποτε στο λιδρα μ'αυτην..) Πάντως κάτι εχει αλλάξει στη μούρη της...Δεν γνωριζει το Παρισι ο παιχτης, και τα ροδοπεταλα του λειπουν.
Αλλα το μιλφακι ακομα εκει ειναι.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
την ουρολοιμωξηξ την καταλαβα μετα απο 1-2 μερες επειδη πονουσα στην πλατη χαμηλα (νεφρα) και ετσουζα οταν κατουρουσα.
Τι μου λες.....
Πόνο στην πλάτη.
Εμ, εσύ δεν είχες ουρολοίμωξη. Πυελονεφρίτιδα είχες.
Νέο παιδί... και τσίμπησες πυελονεφρίτιδα.
Και να δεις κάτι περίεργα πράγματα.... Είχες πυελονεφρίτιδα χωρίς να κάνεις καραμπινάτο πυρέτο.
Τυχερός είσαι βρε παλληκάρι.
Τυχερός που την γλύτωσες με τέτοια ύπουλη πυελονεφρίτιδα.
Για τους λογους της θεραπειας εκανα γενικη αιματος και καλιεργεια και απεδειχθη οτι με ειχε φορτωσει και με κονδυλωματα.
Τι μου λες.....
Ανιχνεύονται τα κονδυλώματα με τεστ αίματος;;;;
Πω, πω, πω, πάλι τυχερός είσαι ρε μεγάλε.
Προχώρησε τόσο πολύ η μικροβιολογία ειδικά για την περίπτωση σου.... και βρέθηκε καινούργιο τεστ αίματος για τα κονδυλώματα.
Για τους λογους της θεραπειας εκανα γενικη αιματος και καλιεργεια και απεδειχθη οτι με ειχε φορτωσει και με κονδυλωματα. Τον ερπη τον πηρα χαμπαρι (πολλα σπυρακια με υγρο στη βαση της πουτσας) κανα μηνα αργοτερα.
Τι μου λες...
Η γενική αίματος δεν έπιασε τον έρπη.
Και τον βρήκες μόνος σου...
Ε, δεν είναι δυνατόν να είσαι συνέχεια τυχερός. Θα είσαι και μία φορά άτυχος...
Νταξ ..... 2-1 το συνολικό σκορ. Η τύχη είναι με το μέρος σου.
Και έζησες για να μας πεις την τραγική ιστορία σου.
Και μεις τυχεροί είμαστε δηλαδή..... που την μάθαμε.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Ναι, δημιουργησα τον λογαροιασμο αυτο μολις τωρα, αλλα υπαρχει σοβαρος λογος και ειναι η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ μας. ΝΙΤΡΟ, εισαι θεσμικος παικτης, και σε σεβομαστε ολοι για την εμπειρια σου και την μαγκια σου στο χωρο. Οτι κριτικη εχω διαβασει απο εσενα, ειναι guarantee. ΑΛΛΑ, στο παραπανω για Regina (εμφανιζομενη τωρα ως Monica) εισαι λαθος και το ξερεις. Λοιπον ΑΚΟΥ κι εσυ και οι υπολοιποι τι εγινε και το παθημα εγινε μαθημα κι ας συμμορφώσει και τους αλλους.
Την γκομενα την συναντησα Μαρτιο του 2012, που ειχε ερθει πρωτη φορα, και βρεθηκα μαζι της 3 φορες. Η πρωτη ΜΟΝΟ εν γνωσει του πρακτορειου. Δεν θα σου πω αν γαμησα τζαμπα η αν εδωσα τα ψιλα που ζητουσε απο επιδοξους boyfriend, θα σου πω ομως οτι απο τα πρωτα 5 λεπτα, ηρθε και με καβαλησε ΑΚΑΠΟΤΑ απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Ναι, ξερω ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ μου και μου βγηκε τελικα σε κακο, αλλα πανω στην καβλα (ειχα να γαμησω 4-5 μηνες) δεν ειπα κουβεντα και το γουσταρα γιατι ολοι ξερουμε ποσο καβλα ειναι να νιωθεις κατευθειαν μουνακι και οχι λαστιχο. Θες και το καλο? Οταν κοντεβα να χυσω και πηγα να τραβηχτω να της τα δωσω στην κοιλια, με κρατησε ΜΕΣΑ ΤΗΣ γιατι οπως μου ειπε μετα θελει να νιωθει τα χυσια στο μουνι της. Να μην πολυλογω, την συναντησα ξανα και ξανα και μαλιστα η τελευταια φορα ηταν ολονυκτιο και μου πουλησε προλογο και αγαπες και λουλουδια η γκομενα οτι με θελει πολυ και με ερωτευτηκε κλπ. Να πω την αληθεια? ΜΑΣΗΣΑ και το εχαψα. Ακου και το καλο. Μου εδωσε διευθυνση στο Κιεβο που μενει και facebook και τα παντα ολα, να παω να την βρω και να ζησουμε εκει μαζι με το μουλικο της. ΕΥΤΥΧΩΣ τα γεγονοτα που ακολουθησαν με απετρεψαν!
Θες να μαθεις και το μετά? 2-3 μερες μετα τα ακαποτα μαζι της (επαναλλαμβανω εχυνα μεσα γιατι γουσταρε καιειχε απογοητευτει με τον πρωην γκομενο της εναν Γαλλο), κονομησα μια καραμπινατη ουρολοιμοξη και λιγες μερες μετα (λογω καλιεργειας και εξετασεων ανακαλυψα οτι μολις ειχα αρπαξει ΚΑΙ κονδυλωματα και ΕΡΠΗ. Σεξ πριν απο αυτην ΔΕΝ ειχα για αρκετο καιρο και επισης αρκετο καιρο (πολυ αρκετο) μετα. ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!
Τωρα, μετα την περιπετεια μου και οταν τα μυαλα προσγειωθηκαν και ανακαλυψα τελικα οτι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ που ελεγε σε εμενα τα ελεγε και κυριως τα ΕΚΑΝΕ και σε αλλους παικτες (ονοματα δεν λεμε - ΞΕΡΟΥΝ αυτοι), ειπα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ακομη κι αν φοραω ολοσωμο προφυλακτικο! Η γκομενα ναι ειναι ομορφη, αλλα ειναι επικινδυνη, κι αν γαμιεται με τοσους ΑΚΑΠΟΤΑ ειναι απλα θεμα χρονου και πιθανοτητων να μας σκορπισει με πιο σοβατα νοσηματα. Εγω, λοιπον φιολε ΝΙΤΡΟ, συγνωμη, αλλα δεν το ρισκαρω να περασω ουτε εξω απο την ΠΟΡΤΑ.
Για ΟΛΑ τα παραπανω, ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ακι οποιοι καναν τα ιδια (πουθ πολλοι τα εκαναν) ξερουν αλλα δεν μιλουν
Μα ρε φιλε ποσο μλκσ μπορει να εισαι ??? ....
Παντως μην στεναχωριεσαι , να ξερες ποσοι ακομα παρακαλανε για ακαποτα...
Γι αυτο μην σε παιρνει απο κατω , δεν εισαι μονος...
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Ρε μαγκες κατι ψιλοασχετο...τραβιεμαι με μια γκομενα πολωνεζα και κατι μου λεει οτι μπορει ειναι η μονι η πολωνεζα απο ζουζανα κτλ
δεν την ειχα συναντησει σε τουρ...με το φωτοσοπ στις παλιες της φωτο δεν βγαζω ακρη
εχει κανεις υποψη του αν ζει ελλαδα κτλ η γενικα καμμια ινφο μην φαμε το κεφαλι μας τσαμπα...να ξερω τι μου γινεται τελος παντων...μεραααα
Αν εισαι Αλβανος αλλη θα ναι ... Αν το ονομα σου αρχιζει απο Α τοτε mπορει να τα χεις με πουτανακι γνωστο και μην εχεις παρει χαμπαρι οτι την εχουν γαμησει οσοι φορανε παπουτσια .... Επισης αν μενεις βορεια προαστια , τοτε συγχαρητηρια ... Eσυ εισαι αυτος...Και περαστικα σου
Συμβουλη : Πες της οτι εχεις κλεισει για παρτη της σουιτα στο Park εκλπηξη ,μωρο μου , γουσταρεις ? Δωσε προσοχη στα ματια της και σε ενα δευτ/πτο θα καταλαβεις ...
P.s ΠΑΙΖΕΙ και το σεναριο λεω εγω τωρα να εισαι οντως ο γκομενος και να τσεκαρεις να δεις αν ακουγεται τιποτα... λεμε τωρα
Εγω ξερω παντως ...
Kαλα δε τα λεω προεδρε ? ;)
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.729
- Πόντοι
- 12.056
Καλημερα τσακαλια μου!
Θελω να ρωτησω για ενα μωρο που εμαθα απο σιγουρη πηγη ,πως κυκλωφορει στην ευρυτερη περιοχη του λεκανοπεδιου Αττικης.
Ετσι λοιπον πριν βγω για κυνηγι θελω να ρωτησω την γνωμη σας σε περιπτωση που εχετε κανει πολεμικη εμπλοκη με τον στοχο.
Εψαξα και για σχολια αλλα δεν βρηκα κατι. Κοιταξα επισης και στο κομματι του φορουμ με ολες τις κριτικες αλλα η αναζητηση με το ονομα Emily δεν εβγαλε αποτελεσμα. Οποτε θελω αν δω μηπως πετυχω καποιον με γνωση για το συγκεκριμενο μωρο.
Ευχαριστω τσακαλια καλη σας μερα!
Υ.Γ. ειναι 100% ελλαδα μην μπερδευεστε επειδη λεει λουξενβουργο.
Θελω να ρωτησω για ενα μωρο που εμαθα απο σιγουρη πηγη ,πως κυκλωφορει στην ευρυτερη περιοχη του λεκανοπεδιου Αττικης.
Ετσι λοιπον πριν βγω για κυνηγι θελω να ρωτησω την γνωμη σας σε περιπτωση που εχετε κανει πολεμικη εμπλοκη με τον στοχο.
Εψαξα και για σχολια αλλα δεν βρηκα κατι. Κοιταξα επισης και στο κομματι του φορουμ με ολες τις κριτικες αλλα η αναζητηση με το ονομα Emily δεν εβγαλε αποτελεσμα. Οποτε θελω αν δω μηπως πετυχω καποιον με γνωση για το συγκεκριμενο μωρο.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
αν πας για καλο σκοπο λαθος ανθρωπο ρωτας
karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
Καλημερα τσακαλια μου!
εσυ πλακα μας κανεις τωρα αλλα τελος παντων
γενημα θρεμα αθηναια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.022
- Πόντοι
- 42.697
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.729
- Πόντοι
- 12.056
εσυ πλακα μας κανεις τωρα αλλα τελος παντων
γενημα θρεμα αθηναια
Δεν ειχα ιδεα ρε φιλος, να σαι καλα παντως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K