Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιατι τετοια επιθεση στον SORAH ?
Απαγορευεται εκφραση γνωμης αντιθετη απο την γνωμη των πολλων ?
απο κει και περα ο καθενας οτι γουσταρει
Επειδή εγώ την έκανα την επίθεση, θα σου εξηγήσω γιατί!!!!
Όταν γράφουμε εκθεσούλα, μπορούμε να γράψουμε οτιδήποτε για την κοπελιά που "πήραμε"!!!
Αλλά ποτέ(και τουλάχιστον για μένα είναι αρχή), δεν κρίνω των υπολοίπων και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!!
Που είναι χειρότεροι από το να σε πουν μλκ!!!!...ξαναδιάβασε προσεκτικά την εκθεσούλα του!!!
Στην ουσία, δεν κρίνει την κορασίδα, αλλά εμάς!!!!!
Και δεν θυμάμαι να έχει αυτό το δικαίωμα, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει συνεισφέρει σχεδόν τίποτα!!!
Αν αναλογιστείς ότι....."της έχει καταγαμήσει όλες"!!!!...που είναι οι εκθεσούλες του?...οεοεοεοε

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Ώρες ώρες δε σας καταλαβαίνω!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Γιατί τα χώνετε στο ΣΟΡΑΧ;Πού βρίσκετε το παράλογο να θέλει να βοηθήσει ο άνθρωπος.
Ό,τι παίρνουμε εμείς εκείνος το έχει δοκιμάσει εδώ και μια 10τία και απλά θέλει να μας μεταφέρει τις εμπυρίες (από τις πολλές μπύρες κι όχι την πείρα) του.
Ο ανιδεοτελής συναθλητής βλέποντας ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο αποφάσισε μετά από πολύ καιρό που παρακολουθούσε να συνεισφέρει (3 κριτικές σε 40 μέρες) κι εμείς του την πέφτουμε!
Ένα έχω μόνο να πώ... ΝΤΡΟΠΗ.

Να ρωτήσω όμως και κάτι,γιατί είμαι λίγο αφελής.Με τόση εμπειρία (10+ χρόνων) πώς και δεν έχεις να μοιραστείς κάτι για τις παλιές τουρίστριες,αλλά μόνο για τις νέες.Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι να περιμένω μια δεκαετία για να μπορώ να επιλέγω αυτό το κάτι ιδιαίτερο που θέλω,τότε να αποσυρθώ καλύτερα γιατί οικονομικά δε θα τη βγάλω! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ωραίος ο SORAH.... :rockon:
Άρχοντας με τα όλα του!!!! :dancing:

Mιλάμε για πραγματικό άρχοντα και πρίγκηπα!

Αμ δε γάμησε, (αυτό βέβαια μας το είχε πει και με την Άννα πως δεν είναι καυλωμένος λιγουροχαρμάνης να γαμάει κι όλας τα κορίτσια!!) και το έπαιζε καθυστέρηση για να περάσει η ώρα, αμ έδωσε και ένα κατοστάρι παραπάνω για την ώρα ,300 αντί για 200!

Σε παραδέχομαι φίλε, είσαι large!!

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Και κάτι ακόμα.Για να πέσουν οι τιμές πρέπει να γίνει μία προσπάθεια από όλους όσους γράφουν κριτικές να αποφεύγονται οι υπερβολές.
Όταν περνάς καλά,μπορείς να το πεις και να βοηθήσεις χωρίς να φτάνεις στα άκκρα.
Και όσες αξίζουν τα λεφτά τους έχουν δουλειά.
Θα πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να έχουν την ίδια τιμή με τα διάφορα μπάζα είτε σε επίπεδο εμφάνισης είτε πολύ περισσότερο σε επίπεδο υπηρεσιών.
Και δυστυχώς στη Ελλάδα έρχονται πολλά μπάζα που δεν μπορούν να σταθούν αλλού,όπως έρχονται και πολλέσ που κάνουν αρπαχτές σε τέτοιο σημείο ώστε φαίνεται άσχημα στο πελάτη.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Όταν γράφουμε εκθεσούλα, μπορούμε να γράψουμε οτιδήποτε για την κοπελιά που "πήραμε"!!!
Αλλά ποτέ(και τουλάχιστον για μένα είναι αρχή), δεν κρίνω των υπολοίπων και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!!
Που είναι χειρότεροι από το να σε πουν μλκ!!!!...ξαναδιάβασε προσεκτικά την εκθεσούλα του!!!
Και δεν θυμάμαι να έχει αυτό το δικαίωμα, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει συνεισφέρει σχεδόν τίποτα!!!
Αν αναλογιστείς ότι....."της έχει καταγαμήσει όλες"!!!!...που είναι οι εκθεσούλες του?...οεοεοεοε
ενταξει..
εδωσε ομως ενα αλλο υφος που το χρειαζομαστε και γελασαμε.Οι κριτικες εχουν καταντησει λογιστικη τοσο η ρογα , ετσι το δακτυλο κλπ με αρκετη σοβαροφανεια .Καλο ειναι να πεφτει και κανενα κραξιμο.

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει..
εδωσε ομως ενα αλλο υφος που το χρειαζομαστε και γελασαμε.Οι κριτικες εχουν καταντησει λογιστικη τοσο η ρογα , ετσι το δακτυλο κλπ με αρκετη σοβαροφανεια .Καλο ειναι να πεφτει και κανενα κραξιμο.
Respect φίλε δημοκράτη και αυτό ακριβώς κάνουμε κράζουμε τις κριτικές του  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλλα εγω φταιω που ακουσα αυτη τη φορα τις βλακωδεις κριτικες και οχι το ενστικτο μου οπως καθε φορα, τετοιος παικτης..
Αν ημουνα γυναικα θα ηθελα να ημουν η Αννα. Αλλα τοτε θα ευρισκα καποιον σαν ....εμενα ?!!
Ξερω ολα τα κολπα τους και των κοριτσιων και των γραφειων που με ξερουν σχεδον ολα με το μικρο μου ονομα. Λοιπον να με ακουτε για να μην πετατε τα λεφτα σας.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
o billyrisk το διατύπωσε πολύ ωραία.
οχι μόνο τις καταγάμησε, δεν ποστάρει,κατα τα άλλα να τον ακούτε,αλλά δεν λεει απο που.!!! :jerking: :think:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Respect φίλε δημοκράτη και αυτό ακριβώς κάνουμε κράζουμε τις κριτικές του  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλλα εγω φταιω που ακουσα αυτη τη φορα τις βλακωδεις κριτικες και οχι το ενστικτο μου οπως καθε φορα, τετοιος παικτης..
Αν ημουνα γυναικα θα ηθελα να ημουν η Αννα. Αλλα τοτε θα ευρισκα καποιον σαν ....εμενα ?!!
ωραια ειναι γελασαμε.Αυτος ισως να ηταν και ο σκοπος του SORAH
τι ειναι το γαμισι μπροστα στο γελιο και την καζουρα ?
Ξερω ολα τα κολπα τους και των κοριτσιων και των γραφειων που με ξερουν σχεδον ολα με το μικρο μου ονομα. Λοιπον να με ακουτε για να μην πετατε τα λεφτα σας.
εγω χαριτωμενα τα βρισκω και γελασα πολυ.Αυτος μπορει να ηταν και ο σκοπος του SORAH.
Τι ειναι το γαμησι μπροστα στο γελιο και την καζουρα ?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Aφου δεν του μενει χρονος για να γραψει μην τον παιρνετε απο την μουρη !!!
:grin: ;) :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Την Milfara την δοκιμασε κανενας !!! >:(

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
O Fantom κατά την άποψή μου βάζει από τις πιο εμπεριστατωμένες κριτικές εδώ μέσα
Πιστεύω ότι είναι αρκούντως αυστηρός (καλά κάνει) στις βαθμολογίες που βάζει διότι πάντα επεξηγεί γιατι εδώ έβαλε 7, εκέι 8 ή 9 ή οτιδήποτε

Kai 26 στους 26 η κριτικη του Fantom !!!
Καλα να περασεις με την κοντη και να μην υποτιμας τον εαυτο σου !!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ο Geopa  έχει απόλυτο δίκιο
Για τις δικές μας επιλογές φταίμε αποκλειστικά εμείς. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε τα ρέστα από τρίτους

Συν τοις άλλοις τα γούστα διαφέρουν. Δεν αρέσουν σε όλους οι ίδιες κοπέλες. Αν διαβάσουμε προσεκτικά τις κριτικές των πιο δραστήριων εδώ μέσα θα καταλάβουμε πάνω κάτω που κινούνται τα γουστα τους.
Σε προσωπική μου επικοινωνία με εμπειρότατο μέλος εδώ μέσα, ο οποίος έχει καταλάβει που κινούνται τα γούστα μου από αυτά που κατά καιρούς έχω γράψει, μου έχει προτείνει 2-3 κοπέλες.
Αν εγώ πήγα και έφυγα ευχαριστημένος, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κοπέλα και δευτερόντως στο συναγωνιστή. Αν πάω και δεν μου αρεσει η κοπέλα ή δεν περάσω καλά και δεν φύγω από την αρχή της συνάντησης, γιατι να φταίει ο συναγωνιστής και όχι έγώ ?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με κάλυψες μεγάλε παίχτη !
βγήκε ο HAROS παγανια.... και μαθαίνει στον κόσμο πως να πηδάει...

φιλε HAROS ο "πριγκηπας" που λες  είναι γυμνος και έκθετος σκεπάσου και λίγο μην κρυώσεις,
και μετα δεν ... μην στερήσεις το κορμί σου στον εαυτο σου.
Μην ξεχνας η μαλάκία είναι sex με κάποιον που σε αγαπάει, τον εαυτό σου....
περιορίσου σ'αυτην...θα γλιτώσεις και τα χρηματα σου θα γλιτώσουμε και εμείς....

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
παιδια το μιλφ που λετε ειναι μεγαλες σωστα;γιατι εμενα αυτη δεν μου φαινεται πανω απο 25.

M.I.L.F=Mom I Like to Fuck οπότε ναι κυριώς αναφέρεται σε πιο ώριμες τουρίστριες.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες MILF κυκλοφορούν ανάμεσα μας στους Αθηναϊκούς δρόμους
Τα πρωϊνά βλέπεις κάτι απίστευτες μαμάδες μετάξύ 35 και 45 και εσχάτως και μεγαλύτερες!!!!
Αν μου τύχει να κυκλοφορήσω έξω πρωί, μου πέφτει το σαγόνι !!!

M.I.L.F=Mom I Like to Fuck οπότε ναι κυριώς αναφέρεται σε πιο ώριμες τουρίστριες.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες MILF κυκλοφορούν ανάμεσα μας στους Αθηναϊκούς δρόμους
Τα πρωϊνά βλέπεις κάτι απίστευτες μαμάδες μετάξύ 35 και 45 και εσχάτως και μεγαλύτερες!!!!
Αν μου τύχει να κυκλοφορήσω έξω πρωί, μου πέφτει το σαγόνι !!!
Αυτό είναι ο ακριβής ορισμός του MILF.
Δοκίμασε να κυκλοφορήσεις αυτές τις μέρες και απόγευμα να δεις τι γίνεται και ιδίως στο κέντρο ή στα εμπορικά κέντρα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αυτό είναι ο ακριβής ορισμός του MILF.
Δοκίμασε να κυκλοφορήσεις αυτές τις μέρες και απόγευμα να δεις τι γίνεται και ιδίως στο κέντρο ή στα εμπορικά κέντρα.
Kόφτε τις μαλακίες ,γιατί κυκλοφορούν και οι γυναίκες μας εκεί που λέτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom