Αυτά που γράφω, τα έχουν ξαναγράψει και άλλοι, εμπειρότεροι από εμένα...ας τα θυμηθούμε όλοι μαζί!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε πόσους πελάτες έχουν ανά της Ευρώπας?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν πει τα ίδια και τα ίδια σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν κλαμπάρει και με πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν δώσει τα προσωπικά τους δεδομένα σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....
[size=15pt]ΠΑΔΕΛΑ[/size]?
Και εσείς ούτε που τον έχετε ακουμπήσει!!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι κάνουν γιορτές με τα λεφτουδάκια σας και τα παιδάκια τους(όσες έχουν) και εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι αυτοί που τους γαμάνε το κορμί, δεν τους σέβονται καθόλου?...ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι μας θεωρούν αναγκαίο κακό για την διαβίωσή τους?...Δούναι και λαβείν σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι δεν τους ενδιαφέρει να αγαπηθούν από κανέναν?....ότι "έδωσαν"...έδωσαν και όσους περισσότερους γνωρίζουν από εμάς, τόσο περισσότερο ισχυροποιούν τα πιστεύω τους, περι εμπιστοσύνης, σεβασμού, αξιοπρέπειας και...ΑΓΑΠΗΣ!!!
Και κάτι τελευταίο....οι περισσότερες που είναι χρόνια στο κουρμπέτι, πλέον έρχονται δύο-δύο!!!! ;)
Τους "παίρνουμε" το κορμί....μας "παίρνουνε" την ψυχή....αυτή είναι η συμφωνία με τον ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!
Άστα λα βίστα.....και μετά ΧΥΣΤΑ(στο πρόσωπο βρε...)!!!!!.....
Μπορεί και να κάνω λάθος....ο Πάπας είμαι?
Τίποτα καλό αυτήν την εβδομάδα....άντε βρε...καινούργιοι ΕΡΩΤΕΣ με τον καινούργιο χρόνο!!!
Και έρχονται κάτι ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κομμάτια.....απαπαπαπαπα!!!!!...
Εγώ πάντως έκανα παραγγελία καινούργια "μύτη"...για να τα βρίσκω!!!!
Γεια σου ρε Γκεόπα πολύ σε πάω