Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (47 μέλη και 199 επισκέπτες)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Εμένα ποτέ στο κινητό μο δεν μου έχουν έρθει τέτοια μηνύματα πό κανένα πρακτορείο
Και εμαιλ τέτοιου είδους λαμβάνω μόνο από όπου έχω ψωνίσει ή έχω κάνει εγγραφή σε newsletter

Από ένα μειλ στο ζουζούνα κάποτε, και καρτοκινητό ακαταχώρητο, πως έχει γίνει να με βρίσκει το ges στο facebook????
Επίσης, επανειλλημένα, έχω λάβει από άκυρα CT, και μυνήματα στο μειλ μου αλλά και SMS στο κινητό που έχω σύνδεση!!!
Δε στραβώνω, απλά απορώ, γιατί δε με νοιάζει και πολύ...
Αλλά κρούω κώδωνα κινδύνου:
Όσοι θέλετε ΑΝΩΝΥΜΙΑ προσέχετε !!!! Μέχρι και κάτω από πέτρα θα σας βρουν!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
This is Bad News
Όλοι θα χάσουμε
Οι φωτογραφίες που έχεις δημοσίεύσει σίγουρα μας βοήθησαν για να βγάλουμε μια πιο καλή γνώμη προτού επισκευτούμε κάποια κοπέλα και να γλυτώσουμε από το ηλίθιο photoshop των πρακτορείων
Άσε που οι δικες συ φωτό ήταν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις καλυτερες των πρακτορείων

Δικιά σου η απόφαση, απόλυτα σεβαστή και κατανοητή. Μακάρι να αναθεωρήσεις

Επειδη μαζευτηκαν πολλοι αγαπουληδες εδω μεσα οι οποιοι θελοντας η νομιζοντας οτι θα εχουν καλυτερο service η οτιδηποτε αλλο απο τις διαφορες κυριες τις ενημερωνουν για τις φωτο τους και εκτος υτου τις κοπιαρουν και τις στελνουν για να δειξουν ποσο καλα παιδια ειναι !!!
Απο σημερα λοιπον τερμα οι φωτο και ετσι θα την πληρωσουν ολοι μαζι για τους 5 μαλακες αγαπουληδες !!
Τους ευχαριστω γιατι με βγαζουν και απο τον κοπο για να φιλμαρω !!!
Εκτος αυτου με την βοηθεια των Modarator και του Admin θα ηθελα να κατεβουν ολες οι φωτο που βρισκονται στο thread των CT !!!
Καλως ηρθατε παλι στον κοσμο των τυφλων !!!
Και καλη τυχη σε αυτα που θα περνετε ευχομαι να πιανουν τοπο τα λεφτα σας και να μην τα κλαιτε !!!
Τα παραπονα στους αγαπουληδες !!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κ Ρ Ι Μ Α ΚΙ Α Δ Ι Κ Ο !!!

Πρόεδρε, δικαίωμά σου αλλά μου θυμίζεις ελαφρά εκείνον που για να τιμωρήσει την άπιστη σύζυγο αυτοευνουχίστηκε  :jerking:
Δεν καταλαβαίνω γιατί δικαιώνεις τους μαλακοκαύληδες,  :uglystupid:με το συμπάθειο...
Ασε που τέλειωσε κι ο Λαζόπουλος και θα μας λείψει το ΓΕΛΙΟ χρονιάρες μέρες  :'(
Επειδη μαζευτηκαν πολλοι αγαπουληδες εδω μεσα οι οποιοι θελοντας η νομιζοντας οτι θα εχουν καλυτερο service η οτιδηποτε αλλο απο τις διαφορες κυριες τις ενημερωνουν για τις φωτο τους και εκτος υτου τις κοπιαρουν και τις στελνουν για να δειξουν ποσο καλα παιδια ειναι !!!
Απο σημερα λοιπον τερμα οι φωτο και ετσι θα την πληρωσουν ολοι μαζι για τους 5 μαλακες αγαπουληδες !!
Εκτος αυτου με την βοηθεια των Modarator και του Admin θα ηθελα να κατεβουν ολες οι φωτο που βρισκονται στο thread των CT !!!
Και καλη τυχη σε αυτα που θα περνετε ευχομαι να πιανουν τοπο τα λεφτα σας και να μην τα κλαιτε !!!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Απ τη μια έχεις δίκιο δε λέω...απ την άλλη ομως τώρα το μονο θα προσφέρει στον τομέα των CT του φορουμ αυτο θα ναι φωτογραφίες απο photoshop. Στο κατω κατω επρεπε να το περιμενεις μεσα στα χιλιαδες μελη αυτου του φορουμ να υπαρχουν και μερικοι μαλακες. Απλη στατιστική  :think:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
τωρα θα βγουν οι αγαπουληδες για scouting
πακετο φαγανε... πιο ακριβα θα κοστιζει ο αυτοσχεδιος ΄ερωτας΄ τους

καλα ρε διαστημοβλαχοι... κουτσομπολιο κ οταν παμε για να γαμησουμε πληρωνοντας?γαμω τα γελια..

gossip service: +100(depends on size)

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Κι εγώ θα συμφωνήσω με το πλήθος που υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση Πρόεδρε-Δάσκαλε, δε βλέπω να βλάπτει παρά μόνο όσους πραγματικά σε εμπιστεύονται και βασίζονται στους πιο έμπειρους από εσάς για να μην τρώνε ό,τι απάτη μας σερβίρουν τα πρακτορεία.
Άλλωστε με αυτή τη λογική ίσως θα πρέπει να σταματήσουμε και να γράφουμε κριτικές ή να συμβουλευόμαστε μεταξύ μας για το ποια πραγματικά αξίζει και το ποια όχι,από τη στιγμή που κάποιες το παίζουν ντίβες,γιατί κάποιοι αγαπούληδες όπως λές κι εσύ τις πληροφόρησαν για τις καλές κριτικές που γράφονται ή/και τις αποθεώνουν στις δικές τους.
Όπως και να έχει,σαφώς και είναι δικαίωμα σου τι θα αποφασίσεις και απόλυτα σεβαστό, οπότε να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου,γιατί μαζί με μερικούς άλλους με έχετε βοηθήσει να μην κλαίω τα χρήματά μου όπως όταν πρωτοξεκίνησα.

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290

Δυστηχως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Και εγω στη θεση του το ιδιο θα εκανα
Παει
πληρωνει
θα μπορουσε να μην γραφει και να μην φωτογραφιζει και ποσο μαλλον να τις δημοσιευει τις φωτογραφιες.
Ολα αυτα τα εκανε προς οφελος ολων μας.
Και πολυ απλα βρηκε και τον μπελα του γιατι καποιοι πηγαν να κανουν τους <<καλους>>.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Πρόεδρε ελπίζω να αναθεωρήσεις .
Οι πιο πολλοί από εμας από εσένα περιμένουμε την γνώμη σου και τις φωτο σου για να αποφασίσουμε. Δεν φτάνει που μας ανοιγεις τα μάτια αλλά βρέθηκαν και καλοθελητες αγαπούληδες, να σε ρουφιανέψουν επειδή μας βοηθάς.

Για τους αγαπουληδες που έκαναν την μαλακία ισχύει το "...ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο...", είστε σκουπίδια ρε...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Exει αρκετουs μαλακουληδεs οχι αγαπουληδεs εδω μεσα!!εναs ΑΝΘΡΩΠΟS βρεθηκε να βοηθησει ολουs εμαs που δεν τα χουμε οπωs ισωs εκεινοs,να μην φαμε την μπαμια μιαs κ οι περισσοτεροι εδω μεσα πανε με ct 1 το 3μηνο κ αν.... και αυτον κοιταξατε να τον βγαλετε στον τακο ειστε αξιοι τηs μοιραs σαs.μενα στα ραπαπα μου γιατι ο tresurert κινειτε ΑΘΗΝΑ μερια οποτε μπουφοι εσαs ανοιγει τα ματια,εγω ειμαι βορεια.οποτε τα τεμαχια που τεσταρει εσαs βοηθανε.ΠΡΟΕΔΡΕ respect,κ πολυ καλα πρατειs!!

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
tresurent μη σταματάς φίλε, θα κάνουμε fan club για να συνεχίσεις τα πορνορεπορτάζ σου!

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
εχει να πεσει πολυ κλαμα !!!  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πρόεδρε,
"Φωνή λαού, οργή Θεού."

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.999
Πόντοι
3.715

πάλι μπουρδέλο γίναμ' εδώ μέσα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.541
Πόντοι
42.697

δώσε τα ονόματα χύμα στο φόρουμ τρεζουρα και μην μασάς.
αυτό είναι τιμωρία, οχι το να σταματήσεις να ανεβάζεις φώτο....
μην σταματας να μας πωρώνεις!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.999
Πόντοι
3.715
δώσε τα ονόματα χύμα στο φόρουμ τρεζουρα και μην μασάς.
αυτό είναι τιμωρία, οχι το να σταματήσεις να ανεβάζεις φώτο....
μην σταματας να μας πωρώνεις!!!

ναι ρε φίλε, ξεμπρόστιασε τους, την υποστήριξη μας θα την έχεις γιατί οι γραφές σου βοηθούν.
τώρα με τις φώτοζ, αν είναι να βρεις κανα μπελά κόψτες κι ας πάνε στα διαλα, αλλά τους καρμοιρομουνοπαρακαλιάρηδες αγκαμπούληδες βγάλτους φόρα παρτίδα.

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
νταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι; θα βαζει φωτογραφιες ο ΒΑΒΥ.

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παει, τσαντιστηκε κι οι δυο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom