Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δώσε τα ονόματα χύμα στο φόρουμ τρεζουρα και μην μασάς.
αυτό είναι τιμωρία, οχι το να σταματήσεις να ανεβάζεις φώτο....
μην σταματας να μας πωρώνεις!!!
έτσι.....
ξερβάκωμα τώρα......

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
νομιζω οτι ολο αυτο μπορει να γινει σε αλλο θεμα....
μου αρεσει που εδω γραφει City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
νομιζω οτι ολο αυτο μπορει να γινει σε αλλο θεμα....
μου αρεσει που εδω γραφει City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
Eδώ γκρεμίζεται η πεμπτουσία της ενημέρωσης και εσύ ενδιαφέρεσαι αν είμαστε στο σωστό θρέντ?  :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτά που γράφω, τα έχουν ξαναγράψει και άλλοι, εμπειρότεροι από εμένα...ας τα θυμηθούμε όλοι μαζί!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε πόσους πελάτες έχουν ανά της Ευρώπας?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν πει τα ίδια και τα ίδια σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν κλαμπάρει και με πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν δώσει τα προσωπικά τους δεδομένα σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....[size=15pt]ΠΑΔΕΛΑ[/size]?
Και εσείς ούτε που τον έχετε ακουμπήσει!!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι κάνουν γιορτές με τα λεφτουδάκια σας και τα παιδάκια τους(όσες έχουν) και εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι αυτοί που τους γαμάνε το κορμί, δεν τους σέβονται καθόλου?...ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι μας θεωρούν αναγκαίο κακό για την διαβίωσή τους?...Δούναι και λαβείν σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι δεν τους ενδιαφέρει να αγαπηθούν από κανέναν?....ότι "έδωσαν"...έδωσαν και όσους περισσότερους γνωρίζουν από εμάς, τόσο περισσότερο ισχυροποιούν τα πιστεύω τους, περι εμπιστοσύνης, σεβασμού, αξιοπρέπειας και...ΑΓΑΠΗΣ!!!
Και κάτι τελευταίο....οι περισσότερες που είναι χρόνια στο κουρμπέτι, πλέον έρχονται δύο-δύο!!!! ;)
Τους "παίρνουμε" το κορμί....μας "παίρνουνε" την ψυχή....αυτή είναι η συμφωνία με τον ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!
Άστα λα βίστα.....και μετά ΧΥΣΤΑ(στο πρόσωπο βρε...)!!!!!..... :2funny: :2funny:
Μπορεί και να κάνω λάθος....ο Πάπας είμαι? :rockon: :rockon:
Τίποτα καλό αυτήν την εβδομάδα....άντε βρε...καινούργιοι ΕΡΩΤΕΣ με τον καινούργιο χρόνο!!!
Και έρχονται κάτι ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κομμάτια.....απαπαπαπαπα!!!!!...:rockon: :rockon:
Εγώ πάντως έκανα παραγγελία καινούργια "μύτη"...για να τα βρίσκω!!!! :2funny: :2funny:

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Εγκρίνω και επαυξάνω όσα είπε ο Geopa!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Είδα καλή κριτική από αξιοσέβαστο συνάδελφο για Λίντα /Λένα. Δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά επειδή είχα την ευκαιρία προσεκτικής παρατήρησης σε δίωρο αεροπορικό προ τριών εβδομάδων το κορίτσι είναι 1.65 με 12ποντα & γάμπες μπουκάλες. Με συγχωρείτε αλλά εγώ ούτε τζάμπα...για τη φιλεναδίτσα της Γκάμπι /Γκέισα θα την ξανατιμούσα & με τη νέα τιμή  :rockon:

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα αυτή τη βδομάδα δεν παίζει τίποτα και δεν εννοώ μόνο καλό,αλλά τίποτε άξιο προσοχής ή έστω και σχολιασμού.
Αυτό φαντάζομαι ότι φαίνεται και από τη σιγή που τηρούν οι τιτανομεγιστοτεράστιοι του χώρου.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Άλλωστε μόνο αναχωρήσεις πρέπει να υπάρχουν από αφίξεις...φτωχά πράγματα.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Άλλωστε μόνο αναχωρήσεις πρέπει να υπάρχουν από αφίξεις...φτωχά πράγματα.
Καλυτερα! να ασχοληθουμε και λιγο με τις local...
Εγω κοβω τις τουριστριες για φετος μετα το χθεσινο στραπατσο! 400€ για 50' και να μου πεφτει ενω ηταν σηκωμενος!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Λογικά τα καλά θα έρθουν μετά την πρώτη εβδομάδα του Νέου Έτους:
1ον Γιατι πολλοί από εμάς θα λείπουμε ή θα έχουμε οικογενειακές-φιλικές υποχρεώσεις αυτές τις μέρες
2ον Για να κάνουν και εκείνες γιορτές με τους δικούς τους ανθρώπους (και με τα δικά μας τα λεφτά - συγνώμη για την κακία αλλά δεν σθνηθίζω να λέω κακίες)

Όμως μπορει να υπαρχουν και κρυμένοι θησαυροί

Και για να πω την αλήθεια. Αυτές τις μέρες όλος ο κόσμος θα είναι έξω και θα διασκεδάζει είτε σε μαγαζιά έιτε σε σπίτια. Άρα ευκαιρία για νέες γνωριμίες..... Οπότε γιατι να ξοδεύουμε τα χρήματά μας σε CT  και να μην τα χαρούμε αλλιώς?

Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα αυτή τη βδομάδα δεν παίζει τίποτα και δεν εννοώ μόνο καλό,αλλά τίποτε άξιο προσοχής ή έστω και σχολιασμού.
Αυτό φαντάζομαι ότι φαίνεται και από τη σιγή που τηρούν οι τιτανομεγιστοτεράστιοι του χώρου.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Και με την αρχή του έτους ότι καλό έρθει χαμένο θα πάει, εκτός κι αν βγει τίποτα από τα τυχερά παιχνίδια,αλλιώς...θα πέσουν κάτι αφραγκίες στην πλειοψηφία.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά που γράφω, τα έχουν ξαναγράψει και άλλοι, εμπειρότεροι από εμένα...ας τα θυμηθούμε όλοι μαζί!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν πει τα ίδια και τα ίδια σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι έχουν δώσει τα προσωπικά τους δεδομένα σε πόσους άλλους?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....[size=15pt]ΠΑΔΕΛΑ[/size]?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι κάνουν γιορτές με τα λεφτουδάκια σας και τα παιδάκια τους(όσες έχουν) και εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα?
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι αυτοί που τους γαμάνε το κορμί, δεν τους σέβονται καθόλου?...ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι μας θεωρούν αναγκαίο κακό για την διαβίωσή τους?...Δούναι και λαβείν σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!
Οι γκόμενες που γουστάρετε, ξέρετε ότι δεν τους ενδιαφέρει να αγαπηθούν από κανέναν?....ότι "έδωσαν"...έδωσαν και όσους περισσότερους γνωρίζουν από εμάς, τόσο περισσότερο ισχυροποιούν τα πιστεύω τους, περι εμπιστοσύνης, σεβασμού, αξιοπρέπειας και...ΑΓΑΠΗΣ!!!
Και κάτι τελευταίο....οι περισσότερες που είναι χρόνια στο κουρμπέτι, πλέον έρχονται δύο-δύο!!!! ;)
Τους "παίρνουμε" το κορμί....μας "παίρνουνε" την ψυχή....αυτή είναι η συμφωνία με τον ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!
Άστα λα βίστα.....και μετά ΧΥΣΤΑ(στο πρόσωπο βρε...)!!!!!..... :2funny: :2funny:
Τίποτα καλό αυτήν την εβδομάδα....άντε βρε...καινούργιοι ΕΡΩΤΕΣ με τον καινούργιο χρόνο!!!
Και έρχονται κάτι ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κομμάτια.....απαπαπαπαπα!!!!!...:rockon: :rockon:
Εγώ πάντως έκανα παραγγελία καινούργια "μύτη"...για να τα βρίσκω!!!! :2funny: :2funny:

Πάρα πολύ καλό!! Πάρα πολύ σωστό! Και ειλικρινά χέρομαι που υπάρχουν μερικοί εδω μέσα που γνωρίζουν έστω και τα μισά απο αυτά!!!!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Καλυτερα! να ασχοληθουμε και λιγο με τις local...
Εγω κοβω τις τουριστριες για φετος μετα το χθεσινο στραπατσο! 400€ για 50' και να μου πεφτει ενω ηταν σηκωμενος!

Συμφωνώ ότι το ντόπιο είναι καλύτερο από άποψη υπηρεσίας,γιατί δεν έρχεται για "αρπαχτή" αλλά θα είναι εδώ και αύριο κι αν δεν ικανοποιεί θα μείνει χωρίς δουλειά.
Ωστόσο στα μείον είναι ότι για τους περισσότερους τα outcall είναι πολύ δύσκολα.

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1

Aκουτε ΑΓΑΜΟΥΛΗΔΕΣ?????????σωστοs ο παιχτηs!!

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έτσι.....
ξερβάκωμα τώρα......
Για να πω και γω την γνωμη μου,εγω σταματησα να γραφω κριτικες κα ι να πολυpostaro οταν ενημερωθηκα απο διαφορα κοριτσια, ποσο στοιχιζει μια καλη κριτικη και ποιοι ειναι αυτοι που ανεβαζουν κριτικες παντου.Ελαχιστες εξαιρεσεις με πρωτη του baby που πραγματικα βοηθαει, και για αυτο χαλαει την πιατσα καθως εκτος των αλλων θεωρειται και εγκυρος.Οποτε μαγκες πολυ προσοχη στις κριτικες γιατι και αυτες εσεις τις πληρωνεται.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Οι τουριστριες εχουν κεσατια φιλοι μου... μεγαλα κεσατια
βαρανε μυγες
Ακομη και οι full booked φιρμες γνωστων πρακτορειων με ενα τηλεφωνακι βρισκουν κενό διωρο (!!), σε χρονο ντε-τε

το διαπιστοσα την περασμενη εβδομαδα διπλα

Οι τιμες πεφτουν Και παιρνουν παζαρια
Μη μασατε

roboot

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Φάνηκαν τα αποτελέσματα του μποϋκοτάζ του προέδρου ήδη.
Πρόεδρα μαζί σου αλλά σκέψου το λαό σου.
:uzi:Αγαμούληδες θα υπάρχουν πάντα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Για να πω και γω την γνωμη μου,εγω σταματησα να γραφω κριτικες κα ι να πολυpostaro οταν ενημερωθηκα απο διαφορα κοριτσια, ποσο στοιχιζει μια καλη κριτικη και ποιοι ειναι αυτοι που ανεβαζουν κριτικες παντου.Ελαχιστες εξαιρεσεις με πρωτη του baby που πραγματικα βοηθαει, και για αυτο χαλαει την πιατσα καθως εκτος των αλλων θεωρειται και εγκυρος.Οποτε μαγκες πολυ προσοχη στις κριτικες γιατι και αυτες εσεις τις πληρωνεται.
έργαλες λαβράκι....
για συνέχεισε ποιοι είναι αυτοι?
πόσο κοστίζει μία καλή κρτική?
γιατί να σταματήσεις να ποστάρεις δεν το καταλλαβα, έτσι δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους κάποιοι που στελνουν εμας και τα φραγκάκια μας σαν προβατα στην σφαγή?
ενημέρωση θέλουμε όχι γδάρσιμο ούτε παραπληροφόρηση.
(καλός και εγκυρος o baby συμφωνω!!)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.883
Πόντοι
3.145
λεβεντες  οι  κριτικες (εγω σπανια βαζω...εκτος και αν μιλαμε ..για την ..περιπτωση ΜΟΥΦΑΣ)

ειναι υποκειμενικες καθαρα..+ την ενιοτε διαθεση- κουραση  των κοριτσιων

δηλ. εχω παρει καλο σερβις...απο χαμηλη βαθμολογια,
και αντιστροφα..κακο ''      απο  ψηλη..

πριν μηνες ..ειχα πει για ..τις τιμες( οτι πρεπει να πεσουν) ..δεν μπορει στα 250-300 να μην εχει cim-cif..αλλα κανεις δεν μιλησε τοτε..

anyway...απ την στιγμη που δεν ..μπορει να στανταριστει ο τροπος αξιολογισης...θα υπαρχουν..
''αμφιβολες''  κριτικες..
αν , καποιου αρεσουν οι βυζοι 4αρια-5αρια, ο κωλος, τα πιπινια η τα milf, η επιθεση,κ.λ.π

σε σχεση , με αλλον ..που προτιμα..διαφορετικια  μια γυναικα..

δεν θα εχουν  για την ιδια ..η περιπου την ιδια

διαφορετικες κριτικες..

δυστυχως  δεν ειναι σαν τ αυτοκινητα..

λες  τουρμπο 350 αλογα....και δεν επιδεχεται αμφισβητηση..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όπωσδηποτε ό καλυτερος κριτικος για τα γούστα μας είμαστε εμεις...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom