Αν και δεν παίρνω μέρος συχνά στις συζητήσεις μέσα στο forum,διαβάζω τακτικά ότι γράφεται εδώ.
Θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια έχοντας υπόψη μου τις τελευταίες σελίδες.
Επειδή έχω κάποια ηλικία και έχω δοκιμάσει αρκετές cg και city τουρίστριες σε αθήνα,θεσσαλονίκη και αλλού.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα έχουμε "φάει" φόλλες κατά καιρούς.
Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό.
Η πείρα μου λέει ότι οι περισσότερες από αυτές που έρχονται μόλις σε βρουν λίγο λάσκα προσπαθούν να το εκμεταλευτούν,να πιάσουν λίγο παραπάνω τη κουβέντα να σε ξεπετάξουν το γρηγορότερο δυνατό,να σου "φάνε" την ώρα.
Λίγες είναι αυτές που πραγματικά σέβονται τον πελάτη,και άλλωστε όλες έρχονται για τα χρήματα.
Γι αυτό το λόγο γνώμη μου είναι (κυρίως στους πιο νέους του αθλήματος),όταν κλείνουν μια τουρίστρια να έχουν στο μυαλό τους ότι εμείς πληρώνουμε,άρα εμείς έχουμε τη δύναμη.
Δεν δίνεις πολλές πληροφορίες ειδικά σε προσωπικό επίπεδο και είναι μάλλον ανούσιο το να πάρεις κάποιες πληροφορίες γι αυτές,γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι αλήθεια.Άλλωστε πάμε εκεί για άλλους λόγους
Όταν λοιπόν μπαίνεις στο δωμάτιο και δεν σου αρέσει το οτιδήποτε απλά σηκώνεσε και φεύγεις χωρίς φόβο.
Τα πράγματα είναι απλά.Το ότι θα την πατήσεις και κάποιες φορές είναι δεδομένο.
Όσο αναφορά για τις διαπλοκές,ψεύτικα reviews,φωτογραφίες με photoshop και άλλα είναι λογικό να υπάρχουν.
Όπου διακινείται πολύ χρήμα οι διαπλοκές είναι δεδομένες...
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ και να βοήθησα...
Καλλές γιορτές!