Kόφτε τις μαλακίες ,γιατί κυκλοφορούν και οι γυναίκες μας εκεί που λέτε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Kόφτε τις μαλακίες ,γιατί κυκλοφορούν και οι γυναίκες μας εκεί που λέτε
Επειδή εγώ την έκανα την επίθεση, θα σου εξηγήσω γιατί!!!!
Όταν γράφουμε εκθεσούλα, μπορούμε να γράψουμε οτιδήποτε για την κοπελιά που "πήραμε"!!!
Αλλά ποτέ(και τουλάχιστον για μένα είναι αρχή), δεν κρίνω των υπολοίπων και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!!
Που είναι χειρότεροι από το να σε πουν μλκ!!!!...ξαναδιάβασε προσεκτικά την εκθεσούλα του!!!
Στην ουσία, δεν κρίνει την κορασίδα, αλλά εμάς!!!!!
Και δεν θυμάμαι να έχει αυτό το δικαίωμα, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει συνεισφέρει σχεδόν τίποτα!!!
Αν αναλογιστείς ότι....."της έχει καταγαμήσει όλες"!!!!...που είναι οι εκθεσούλες του?...οεοεοεοε
Συμφωνώ κι επαυξάνω.sorry ρε μαγκες αλλα πολυ αξια δωσατε.Οσοι πηγαμε και περασαμε καλα δεν θα απολογθουμε σε κανεναν.Ουτε πρεπει να αποδειξουμε οτι περασαμε καλα.Πως θα μπορουσαμε αλλωστε.Οσοι δεν πηγαν ας πηγαιναν για να εχουν αποψη αν SORAH λεει μπουρδες ή οχι.
κι εγω ειλικρινα απορω πώς, ακομα και εμπειροτατα μελη του φορουμ, παρασυρθηκαν και απαντησαν εκτενως σε καποιον ουσιαστικα ανυπαρκτο...sorry ρε μαγκες αλλα πολυ αξια δωσατε.Οσοι πηγαμε και περασαμε καλα δεν θα απολογθουμε σε κανεναν.Ουτε πρεπει να αποδειξουμε οτι περασαμε καλα.Πως θα μπορουσαμε αλλωστε.Οσοι δεν πηγαν ας πηγαιναν για να εχουν αποψη αν SORAH λεει μπουρδες ή οχι.
Nationality Greek γράφειΚαλησπερα Κυριοι.
Πληροφορια για την Κυρα Maro εχουμε?
Διαβασα στα measurements της 1,80 κατι νομιζω και 70 κιλα!
Ειναι λιγο ζουμπουρλουδικο η μου φαινεται? Παντως απο αποψη φωτο καλοοοοοοο μου φαινεται.
Καμια εμπειρια απο το πρακτορειο η απο την ιδια υπαρχει?
1,85 το μπόι,αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι είναι μόνο για outcall,ενώ είναι και ακριβότερη από ότι όσες έχει φέρει μέχρι τώρα το πρακτορείο.Καλησπερα Κυριοι.
Πληροφορια για την Κυρα Maro εχουμε?
Διαβασα στα measurements της 1,80 κατι νομιζω και 70 κιλα!
Ειναι λιγο ζουμπουρλουδικο η μου φαινεται? Παντως απο αποψη φωτο καλοοοοοοο μου φαινεται.
Καμια εμπειρια απο το πρακτορειο η απο την ιδια υπαρχει?
available from 15.00 - 22.00Ενταξει. Το λεει. Μπορει και να ναι.
Μπορει και οχι (δηλαδη να ειναι καμια αλλοδαπηχρονια στην Ελλαδα η με κανεναν αντρα που της εμαθε και 2 κουβεντες παραπανω.)
Αλλα κανενα μαχημο μελος εχει infos απο στενη επαφη?
Και υψος και βυζος αλλα τα κιλα πολλα μου φαινονται. Φοτοσοπια η μηπως φωτος 5 χρονια πριν?
Και μετά πάει στα παιδάκια της και στον αντρούλη της!!!!available from 15.00 - 22.00
only outcall!
Γκαρσονα ειναι και δουλευη απο τις 3 μεχρι τις 10 !!!
το θεμα δεν ειναι η κοπελα, αλλα να καταφερεις να συνεννοηθεις με το πρακτορειο! Προτεινω να απαιτειτε τον αριθμο δωματιου αμεσως με το booking, διοτι την νταλαβεριτζου που ειναι στο τηλεφωνο την παιρνει ο υπνος ευκολα... Α, και οταν ξυπναει απο τα μπινελικια που σε εχει και περιμενεις μιση ωρα εξω απο το χοτελι, απο την ταραχη της, σου δινει συνηθως λαθος δωματιο!1,85 το μπόι,αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι είναι μόνο για outcall,ενώ είναι και ακριβότερη από ότι όσες έχει φέρει μέχρι τώρα το πρακτορείο.
Και επειδη πολυ κλαμα επεσε παρτε μια ιδεα για δωρο στην φιλεναδα σας !!!