Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Επειδή εγώ την έκανα την επίθεση, θα σου εξηγήσω γιατί!!!!
Όταν γράφουμε εκθεσούλα, μπορούμε να γράψουμε οτιδήποτε για την κοπελιά που "πήραμε"!!!
Αλλά ποτέ(και τουλάχιστον για μένα είναι αρχή), δεν κρίνω των υπολοίπων και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!!
Που είναι χειρότεροι από το να σε πουν μλκ!!!!...ξαναδιάβασε προσεκτικά την εκθεσούλα του!!!
Στην ουσία, δεν κρίνει την κορασίδα, αλλά εμάς!!!!!
Και δεν θυμάμαι να έχει αυτό το δικαίωμα, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει συνεισφέρει σχεδόν τίποτα!!!
Αν αναλογιστείς ότι....."της έχει καταγαμήσει όλες"!!!!...που είναι οι εκθεσούλες του?...οεοεοεοε

Φίλοι (αν και δεν σας γνωρίζω προσωπικά) συναθλητές, προ ολίγου "μπήκα" ξανά στο site και ειλικρινά κουφάθηκα με την κριτική του συναθλητή SORAH. Προς στιγμήν πήγα να απαντήσω αμέσως στα σχόλιά του για όσους έχουν γράψει κριτική για τη Laura, μεταξύ των οποίων και εγώ (Χ 2), οπότε νομιμοποιούμαι και μάλιστα διπλά να του απαντήσω, όμως προτίμησα πρώτα να διαβάσω τις αντιδράσεις των υπολοίπων και ενδεχομένως πιο έγκυρων από εμένα "δοκιμαστών" της συγκεκριμένης κοπέλας.
Παρότι λοιπόν θεωρώ ότι το παραπάνω σχόλιο του Geopa σε απάντηση του democrat με καλύπτει απόλυτα, θα ήθελα να προσθέσω και 1-2 σκέψεις μου ακόμα σχετικά με αυτή τη κριτική, εάν μου επιτρέπετε:
1) (Όσον αφορά τις κρίσεις του για τους λοιπούς από εμάς:) Μήπως ο συγκεκριμένος συναθλητής απλά γουστάρει να προκαλεί, γιατί έχει την ανάγκη να είναι στο επίκεντρο με κάποιο τρόπο, έστω και αθέμιτο; Γιατί άλλο πράγμα είναι να θάβεις μια κοπέλα για τους "Χ" λόγους, δίκαιους ή άδικους, δεν το εξετάζω, και άλλο να βρίζεις όσους καλοπροαίρετα, όπως εγώ, διατύπωσαν μια υποκειμενική μεν αλλά αιτιολογημένη κριτική. Ξέρω ότι με αυτό που γράφω κινδυνεύω να μου τα "χώσει", αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Στο κάτω-κάτω, νομίζω ότι είμαι πολύ πιο προσεκτικός στις εκφράσεις μου για εκείνον, από ό,τι εκείνος (μεταξύ άλλων) για μένα.
2)(Όσον αφορά τις κρίσεις του για τη Laura:) Μήπως ο συγκεκριμένος συναθλητής, μετά από τις τόσο καλές κριτικές, όχι μόνο για τις υπηρεσίες αλλά και για την εμφάνιση της κοπέλας, περίμενε (δικαιολογημένα, να το δεχθώ) ότι θα συναντήσει τη Σάρον Στόουν στα νιάτα της ή τη Μόνικα Μπελούτσι (π.χ.) των c.t. και αντ' αυτής συνάντησε τη Laura, που εντάξει δεν είναι θεά στην εμφάνιση και δεν έχει την ομορφιά μοντέλου, αλλά είναι πέραν από κάθε αμφισβήτηση 100% ΑΞΙΟΓΑΜΗΤΗ! Και όταν αυτό συνδυάζεται με μια ιδιαίτερα θερμή (όχι απλά διεκπεραιωτική) και ταυτόχρονα ανθρώπινη (όχι απλά επαγγελματική) συμμετοχή στο σεξ, χωρίς μάλιστα να σε έχει ξανασυναντήσει, και χωρίς επίσης να ζητάει μια περιουσία για να "πας" μαζί της, το αντίθετο μάλιστα, έ τότε συγγνώμη αγαπητέ SORAH, αλλά μήπως θα πρέπει να επανεξετάσεις τα κριτήριά σου με τα οποία αξιολογείς συνολικά μια c.t. κοπέλα; Ειδικά μάλιστα όταν η συντριπτική πλειοψηφία των δοκιμαστών της έχει εκφρασθεί κολακευτικά για κείνην, ως "πακέτο", και μάλιστα (το ξαναλέω) αιτιολογημένα. Θέλω να πω με αυτό ότι, ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε. Και απ' όσο ξέρω, ο γιαλός τουλάχιστον δεν είναι...
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Υ.Γ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σκοπεύω να επανέλθω μόλις μάθω από την άλλη πλευρά τι συνέβη. Γιατί πιστεύω ότι θα μάθω, και γιατί κάτι δεν μου πάει καλά με τη φάση, όπως τουλάχιστον τη περιγράφει ο συναθλητής στη κριτική του. Sorry φίλε (;) SORAH, αλλά έχω μάθει να ακούω και τις 2 πλευρές σε ένα συμβάν, πόσο μάλλον όταν έχω και ιδία άποψη για τη "κατηγορούμενη".

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
sorry ρε μαγκες αλλα πολυ αξια δωσατε.Οσοι πηγαμε και περασαμε καλα δεν θα απολογθουμε σε κανεναν.Ουτε πρεπει να αποδειξουμε οτι περασαμε καλα.Πως θα μπορουσαμε αλλωστε.Οσοι δεν πηγαν ας πηγαιναν για να εχουν αποψη αν SORAH λεει μπουρδες ή οχι.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
sorry ρε μαγκες αλλα πολυ αξια δωσατε.Οσοι πηγαμε και περασαμε καλα δεν θα απολογθουμε σε κανεναν.Ουτε πρεπει να αποδειξουμε οτι περασαμε καλα.Πως θα μπορουσαμε αλλωστε.Οσοι δεν πηγαν ας πηγαιναν για να εχουν αποψη αν SORAH λεει μπουρδες ή οχι.
Συμφωνώ κι επαυξάνω.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
κι εγω ειλικρινα απορω πώς, ακομα και εμπειροτατα μελη του φορουμ, παρασυρθηκαν και απαντησαν εκτενως σε καποιον ουσιαστικα ανυπαρκτο...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τα συγχαρητήρια μου στον Doc και στον Δίκαιο Γαμιά!!!! :rockon:
VFM η τύπισσα...και δυστυχώς φεύγει αύριο για γιορτές!!!!
Ξανά μαζί μας τον Ιανουάριο!!!!
Εκτός και αν...ακυρωθεί η πτήση της!!!!! :think:
Όμως για να μην λέμε και μλκ...Αννούλα δεν είναι!!!!!....ναι στο γαμήσι είναι καλύτερη η Αλεξούλα!!!
Αλλά και 8 χρόνια παραπάνω στο κουρμπέτι!!!!....και 5 κιλά περισσότερα!!! :headbang:
Άρα για να συνοψίσω.....για τις αναβροχιές κάθε είδους(τσέπης, γιορτών, κλπ.)..το πακέτο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!
Και για αυτό ταιριάζει αυτό το τραγούδι....
Σε ευχαριστώ Λετόνα....ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ στην ΡΙΓΑ εθνική!!!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε σεις μορτες ο τυπος εβαλε μια κριτικη ετσι οπως γουσταρει, απο εκει και περα το αν ειναι ετσι τα πραγματα ή αλλεως, ολοι μπορουν να το εκτιμησουν.
Εκεινο που μου κανει ομως εντυπωση ειναι γιατι ολοι τρχετε να υπερασπιστειτε την ΄΄τιμη΄΄ μιας (οποιασδηποτε), πουτανας;;;
Εξαλλου οσους απαξιωνει το ατομο, οι υπολοιποι ξερουμε αν ειναι για φτυσιμο αυτοι η ο ενας  ;) ;)

Παρτε τα ισια σας και αλαργα.....

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εκανα copy αυτα που ειχε γραψει ο φιλος rebetis
Τελειώνοντας θεωρώ ότι μερικά κορίτσια που αξίζουν δεν τυχαίνουν την αποδοχή μας, είτε λόγο διαφήμισης είτε λόγο άγνοιας, καθαρά υποκειμενικά αλλά και με μισή καρδία την δίνω ξέροντας ότι θα ωφεληθούν κάποιοι που μόνο θέλουν να παίρνουν και όχι να μοιράζονται καλές περιπτώσεις. Την δίνω για να υπάρχει επιτέλους αξιολόγηση των υποσχέσεων με την πραγματική προσφορα.
τα παραπανω τα γραφει για την sally θα συμφωνησω απολυτα μαζί του

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλησπερα Κυριοι.
Πληροφορια για την Κυρα Maro εχουμε?
Διαβασα στα measurements της 1,80 κατι νομιζω και 70 κιλα!
Ειναι λιγο ζουμπουρλουδικο η μου φαινεται? Παντως απο αποψη φωτο καλοοοοοοο μου φαινεται.
Καμια εμπειρια απο το πρακτορειο η απο την ιδια υπαρχει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλησπερα Κυριοι.
Ειναι λιγο ζουμπουρλουδικο η μου φαινεται? Παντως απο αποψη φωτο καλοοοοοοο μου φαινεται.
Nationality Greek γράφει

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Καλησπερα Κυριοι.
1,85 το μπόι,αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι είναι μόνο για outcall,ενώ είναι και ακριβότερη από ότι όσες έχει φέρει μέχρι τώρα το πρακτορείο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπον ας γραψω και εγω λιγα πραγματα για την Linda !!!
Ok η τυπισσα ειναι VFM με 150 τετοιο γαμησι δεν σου κανει κανενα CG και δυσκολα σου δινει και τον κωλο της για 50 Γιουρια ασε που σε κυνηγαει μην της φυγει καμμια σταγονα στο τελος !!!
Ναι ειναι τρελοκομειο η τυπισα θα συμφωνησω αλλα ειναι και λιγο αγαρμπογιαννης !!
Τι θελω να πω με αυτο !!!
Η πιπα της κυριας αν και προσπαθει και χερια δεν βαζει και Deep κανει κλπ κλπ ειναι τοσο αγαρμπη οσο και το γαμησι της λογο του οτι κατα την γνωμη μου ειναι καργα Amateuri !!
Επανερχομαι στο γαμησι που με το που τον εβαλα μεσα αρχισε να κοπανιεται και να ουρλιαζει σε σημειο που της εβαλα χερι οτι θα μας την πεσουν !!
Στα πεντε λεπτα αρχισε τα τραβηγματα προς τα εξω !!!
Οπα λεω την κακομαθαν οι Παιχτες !!
Λοιπον η γκομενα μονο εαν κλειδωθει γαμιεται καλα και το εννοω γαμιεται πολυ καλα αλλα θελει κλειδωμα !!!
Φιλια πολυ καλα !!!
Φατσα δεν με τρελλανε αλλα ουτε με χαλασε!!
Σωμα και αυτο μια απο τα ιδια αν και εχει και τα κιλα της !!!
Στα υπ οψην να της βγαλετε τις μποτες που φοραει γιατι ειναι φονικα οπλα , εχω σημαδι πανω στο κουτελο που δεν ξερω πως να το δικαιολογισω !!
ΥΓ Πολυ ωραιος ο υποκαμπος στον λαιμο της !!!

Παμε στην Sally τωρα την ομορφη αλλα κοντη Ρουμανα !!
Ανανεωμενη με μακρυ μαλλι και λιγο φουσκωμενα χειλια και ενα μεγαλο ΤΑΗΤΟΟ στην πλατη το οποιο οταν τελειωσει θα σκιζει.
Στο service οπως παντα κυρια με Ρουμανικη τεχνικη στην πιπα και πολυ καλο πηδημα !!!
Σου αφιερωνει ολο τον χρονο που χρειαζεσαι και γινετε πραγματικα δικια σου οσο ειναι μαζι σου χωρις να κλεβη !!
Βεβαια ειναι ακριβη γιατι το μαλλι παει 250 + Χοτελι αντε να πιεις και κανενα νερο κλεινεις στα 300 !!!
Αυτο πρεπει να το κοιταξει !!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ενταξει. Το λεει. Μπορει και να ναι.
Μπορει και οχι (δηλαδη να ειναι καμια αλλοδαπηχρονια στην Ελλαδα η με κανεναν αντρα που της εμαθε και 2 κουβεντες παραπανω.)
Αλλα κανενα μαχημο μελος εχει infos απο στενη επαφη?
Και υψος και βυζος αλλα τα κιλα πολλα μου φαινονται. Φοτοσοπια η μηπως φωτος 5 χρονια πριν?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ενταξει. Το λεει. Μπορει και να ναι.
Μπορει και οχι (δηλαδη να ειναι καμια αλλοδαπηχρονια στην Ελλαδα η με κανεναν αντρα που της εμαθε και 2 κουβεντες παραπανω.)
Αλλα κανενα μαχημο μελος εχει infos απο στενη επαφη?
Και υψος και βυζος αλλα τα κιλα πολλα μου φαινονται. Φοτοσοπια η μηπως φωτος 5 χρονια πριν?
available from 15.00 - 22.00

only outcall!

Γκαρσονα ειναι και δουλευη απο τις 3 μεχρι τις 10 !!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Και σερβιρει φρα-πουτσινους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
available from 15.00 - 22.00

only outcall!

Γκαρσονα ειναι και δουλευη απο τις 3 μεχρι τις 10 !!!
Και μετά πάει στα παιδάκια της και στον αντρούλη της!!!! :2funny: :2funny:
Τα 70 κιλάκια μην σε αποθαρρύνουν...βαρυκκόκαλη θα είναι!!!! :2funny: :2funny:
Αν είναι γκαρσόνα...πωπωπωπω θα έχει κάτι φλεβίτες στα πόδια!!!! :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και επειδη πολυ κλαμα επεσε παρτε μια ιδεα για δωρο στην φιλεναδα σας !!!

21112009497.jpg

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Kαι οι ρογες θα πρεπει να ειναι εξτρα δουλεμενες απο τον θυλασμο.
Και αν ο αντρας της ειναι μερακλης και συχνος επισκεπτης του bourdela ας μην διστασει και ας μας δωσει ενα καλο review για το πουτανακι του :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
1,85 το μπόι,αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι είναι μόνο για outcall,ενώ είναι και ακριβότερη από ότι όσες έχει φέρει μέχρι τώρα το πρακτορείο.
το θεμα δεν ειναι η κοπελα, αλλα να καταφερεις να συνεννοηθεις με το πρακτορειο! Προτεινω να απαιτειτε τον αριθμο δωματιου αμεσως με το booking, διοτι την νταλαβεριτζου που ειναι στο τηλεφωνο την παιρνει ο υπνος ευκολα... Α, και οταν ξυπναει απο τα μπινελικια που σε εχει και περιμενεις μιση ωρα εξω απο το χοτελι, απο την ταραχη της, σου δινει συνηθως λαθος δωματιο!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom