Θα ήθελα ως νέος και εγώ στο χώρο των τουριστριών να πω την αποψή μου για τα σημερινά! Αντικειμενικότητα φίλοι μου δεν θα βρείτε πουθενά μέσα στο σαίτ γιατί απλούστατα όλοι μας κρίνουμε με βάση την ξεχωριστή προσωπικότητα και το διαφορετικό χαρακτήρα μας! Η κρίση μας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι στο σύνολο τους δημιουργούν και συντελούν την μοναδική προσωπικότητα μας, και οι παράγοντες αυτοί είναι διαφορετικοί για τον καθένα μας συνεπώς και διαφορετική η κρίση του καθενός! Στόχος μας δεν είναι να αναδείξουμε κάποιον ή κάποιους κριτές εδώ μέσα και τους οποίους θα εμπιστευόμαστε τυφλά διότι και αυτοί επηρεάζονται! Στόχος είναι ο καθένας μας από τη στιγμή που θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς, να επιλέξει κάποιους συγκεκριμένους συναγωνιστές από εδώ, με τους οποίους θα έχει μια προσωπική επικοινωνία, κοινά γούστα και τους οποίους θα μπορεί να συμβουλεύεται! Όσο έγκυρος για κάποιους είναι ο Πρόεδρος τόσο έγκυρος είναι και ο Αντισθενης, και οι δυο όμως γράψανε διαφορετικά πράγματα πχ για την Αννούλα. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι ποιος από τους δυο ή και περισσότερους είναι έγκυρος αλλά ποιος είναι πλησιέστερα στα δικά μας γούστα και στη δική μας προσωπικότητα αλλά και στις απαιτήσεις που έχουμε από κάθε κοπέλα! Πολλοί σίγουρα θα πήγαν στην Αννούλα ή στη Σίντυ περιμένοντας PSE αλλά οι κοπέλες δεν είχαν καμμία σχέση με αυτό! Αντικειμενικότητα λοιπόν μην ψάχνεται διότι ούτε καν οι φωτογραφίες δεν είναι αντικειμενικές! Και γιατί το λέω αυτό? πχ Στις φώτο του Προέδρου η Σίντυ έδειχνε ένα σκέτο χάλι, χλωμή, άτονη, ούτε για φιλανθρωπία που λέμε! Στις δικές μου φώτο η κοπέλα βγήκε ακόμα χειρότερα λόγω χαμηλού φωτισμού και κινητού! Από φώτο όμως με καλό φωτισμό και καλή ψηφιακή μηχανή η κοπέλα έδειχνε μια χαρά όμορφη με τις ματάρες της! Από κοντά η κοπέλα είναι αξιόλογη! Παρατηρήσατε κάτι ανάμεσα στην αντικεινικότητα που προανέφερα των κριτικών και των φωτογραφιών! Είπαμε ότι οι κριτικές γράφονται από εμάς και με βάση τις δικιές μας εμπειρίες και χαρακτήρα! Αλλά και οι φωτογραφίες τραβηγμένες άλλες με κινητό, άλλες με ψηφιακή, με ή χωρίς καλό φωτισμό... Το συμπέρισμα ότι ακόμα και οι φωτογραφίες δεν εμπεριέχουν αντικειμενικότητα αφού και αυτές εξαρτώνται από πολλούς και διάφορους παράγοντες όπως οι κριτικές μας! Αξιοσημειώτο στοιχείο στις κριτικές είναι ότι οι περισσότερες γράφονται αμέσως μετά το ραντεβού από όπου είμαστε ακόμα επηρεασμένοι με αποτέλεσμα να γράφουμε πολλες φορές υπερβολές και βερμπαλιστικά λόγια που μετά από 2 μέρες αναρωτιέσαι εάν καλά έκανες που έγραψες τόσο καλά λόγια ή τελικά υπερέβαλες και έπρεπε να ήσουν πιο μετρημένος! Προσέξατε? Όχι αντικειμενικός αλλά μετρημένος είναι ο ορισμός που αναζητούμε! Mia culpa όσο αφορά τις κριτικές διότι κάνοντας το χατίρι των κοριτσιών έγραψα τις κριτικές μου μετά τις συναντήσεις και σίγουρα σε αυτές υπερέβαλα χωρίς να το θέλω αλλά επηρεασμένος απο την ηδονή και την εμπειρία είτε καλή είτε κακή! Πρόεδρε συνεχισε το φωτορεπορτάζ σου και μην σταματάς διότι και εγώ αγαπούλης είμαι και θα σε καρφώσω στις κοπέλες ότι ΔΕΝ ανεβάζεις φώτο τους με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουμε σε αυτές! Σε ευχαριστώ για ΛάουραΧ όπως και τον BABY!