Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ρε τρεζουρα αλλο χρωμα πετραδι δεν επαιζε?
Αν βγει η κολοταπα, απ το μελανιασμα του τρυπιδιου δεν θα ξεχωριζεις αν βγηκε η οχι!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
το θεμα δεν ειναι η κοπελα, αλλα να καταφερεις να συνεννοηθεις με το πρακτορειο! Προτεινω να απαιτειτε τον αριθμο δωματιου αμεσως με το booking, διοτι την νταλαβεριτζου που ειναι στο τηλεφωνο την παιρνει ο υπνος ευκολα... Α, και οταν ξυπναει απο τα μπινελικια που σε εχει και περιμενεις μιση ωρα εξω απο το χοτελι, απο την ταραχη της, σου δινει συνηθως λαθος δωματιο!
γραφει μονο outcall ο τζεντλεμαν

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ρε τρεζουρα αλλο χρωμα πετραδι δεν επαιζε?
Αν βγει η κολοταπα, απ το μελανιασμα του τρυπιδιου δεν θα ξεχωριζεις αν βγηκε η οχι!
και πού να δεις πώς ειναι απο μπροστα αυτο το πραγμα! με το που το ειδα πονεσα!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ωραία νύχια η πουτάνα....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Και ξανά....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!
Άσε που πήγα να τρακάρω μόλις την είδα!!!!!! :2funny: :2funny:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
1,85 το μπόι,αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι είναι μόνο για outcall,ενώ είναι και ακριβότερη από ότι όσες έχει φέρει μέχρι τώρα το πρακτορείο.

εγω που γουσταρω  :tits: και επικοινωνησα αμέσω μου είπαν ότι θα ερθει μετα τον νεο έτος ...........οπότε :cum: και ακόμη η νταρντανοκυρία δεν σερβίρει κολούρι....... :headbang: :headbang: :headbang: τι να κανουμε? υπομονή

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και επειδη πολυ κλαμα επεσε παρτε μια ιδεα για δωρο στην φιλεναδα σας !!!

:2funny: :2funny: :2funny: και μετα ζητα απ τους αντμιν - μοντ να την σβησουν την φοτω ..... τι παπαρας που εισαιρε αλανι αφου δεν μπορεις να μην βαλεις φοτω !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Λοιπον ας γραψω και εγω λιγα πραγματα για την Linda !!!
Ok η τυπισσα ειναι VFM με 150 τετοιο γαμησι δεν σου κανει κανενα CG και δυσκολα σου δινει και τον κωλο της για 50 Γιουρια ασε που σε κυνηγαει μην της φυγει καμμια σταγονα στο τελος !!!
Ναι ειναι τρελοκομειο η τυπισα θα συμφωνησω αλλα ειναι και λιγο αγαρμπογιαννης !!
Φιλια πολυ καλα !!! Φατσα δεν με τρελλανε αλλα ουτε με χαλασε!!
Σωμα και αυτο μια απο τα ιδια αν και εχει και τα κιλα της !!!
Στα υπ οψην να της βγαλετε τις μποτες που φοραει γιατι ειναι φονικα οπλα , εχω σημαδι πανω στο κουτελο που δεν ξερω πως να το δικαιολογισω !!
ΥΓ Πολυ ωραιος ο υποκαμπος στον λαιμο της !!!
Ωραίος ο Πρόεδρος !!!
Το "Αποκάλυψη Τώρα" έπιασε τόπο... ιδού ο... Harry Potter !!!
harry-potter-scar-picture.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ σωστή η παρατήρηση για τις μπότες, αυτό είναι από τα βασικά στο παιχνίδι : όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα για τραυματισμό απομακρύνονται με την έναρξη του αγώνα (όσα γίνεται δηλαδή, γιατί δεν είναι εύκολο και για όλα).
Τώρα το ότι Πρόεδρε δεν ξέρεις να το δικαιολογήσεις δεν σε πιστεύουμε, εσύ είσαι μανούλα σε αυτά  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: και μετα ζητα απ τους αντμιν - μοντ να την σβησουν την φοτω ..... τι παπαρας που εισαιρε αλανι αφου δεν μπορεις να μην βαλεις φοτω !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν αλαζει κατι ρε μαλακα Τσοπανε επειδη βαλαμε ενα σκατορουμπινι !!! :grin: ;) :grin:

Thanks Ωραιε για το Tip της Linda !!! ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
...
Thanks Ωραιε για το Tip της Linda !!! ;)
Pas de quoi‎ Πρόεδρε, εμείς ότι και να σου κάνουμε πάλι χρεωμένοι θα είμαστε...
Μας έχεις δώσει τόσα tips που δεν σε ξεχρεώνουμε με τίποτα  :cheesy:

ΥΓ> Επίσης και εγώ θα συμφωνήσω για το "τρελοκομείο" της κοπέλας, μου διέφυγε στην κριτική αλλά ισχύει 100%. Επίσης το κορίτσι έπιασε πλέον πραγματικά δουλειά και πήρε γερή παράταση στο tour, μέχρι 4/1/2010 λέει... Καλό αυτό για όσουν θα είναι Αθήνα αυτές τις μέρες...

th06

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσφορα και ζητηση, χαχαχαχαχαχαχαχα, μαλακες μας εχουν πιασει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Το πιο σωστο ειναι να πεσει πλαφον στις τιμες. Οτι πανω απο 200 η ωρα και 350 το διωρο να μπούκοταρεται (επισης στο δυωρο να εχουμε και ολα τα εξτρα μεσα με 400), απλα πραγματα.
+100000000000000000000000000000000000 :rockon:Χρονια πολλα με υγεια αλανια :rockon: και καλα  :fuck2: :fuck1:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Pas de quoi‎ Πρόεδρε, εμείς ότι και να σου κάνουμε πάλι χρεωμένοι θα είμαστε...
Μας έχεις δώσει τόσα tips που δεν σε ξεχρεώνουμε με τίποτα  :cheesy:

ΥΓ> Επίσης και εγώ θα συμφωνήσω για το "τρελοκομείο" της κοπέλας, μου διέφυγε στην κριτική αλλά ισχύει 100%. Επίσης το κορίτσι έπιασε πλέον πραγματικά δουλειά και πήρε γερή παράταση στο tour, μέχρι 4/1/2010 λέει... Καλό αυτό για όσουν θα είναι Αθήνα αυτές τις μέρες...

Σε κόβω Ωραίε να ξαναπηγαίνεις... Τρώγεσαι με το κοριτσάκι! Μου το συνιστάς δηλαδή για εμένα ή να περιμένω τον καινούριο χρόνο μήπως μας φέρει καλύτερα?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Σε κόβω Ωραίε να ξαναπηγαίνεις... Τρώγεσαι με το κοριτσάκι!
Μου το συνιστάς δηλαδή για εμένα ή να περιμένω τον καινούριο χρόνο μήπως μας φέρει καλύτερα?
Βρε Furby,
800px-Furby.jpg

Εσύ δεν θες συστάσεις και προτροπές, πας από μόνος σου εσύ...  ;)
Ισχύει πάντως και το "Δώς ημίν σήμερον και άφες αύριον"
Αν και ξέρεις... πέρασε και ο Πρόεδρος από εκεί...  :2funny: :2funny: :2funny:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Μικρέ Furby
800px-Furby.jpg

Εσύ δεν θες συστάσεις και προτροπές, πας από μόνος σου...
Ισχύει και το "Δώς ημίν σήμερον και άφες αύριον"  ;)
Αν και ξέρεις... πέρασε και ο Πρόεδρος από εκεί...  :2funny: :2funny: :2funny:

Χα,χα,χα... Βασικά δεν πρόκειται να πάω στην κοπελιά διότι με πρόλαβε ο Πρόεδρος και μου την μαγάρισε και αυτήν! Χα,χα,χα! Οπότε μάλλον από το καινούριο έτος! Αν και δεν σου κρύβω ότι έκλεισα ραντεβού αμέσως μετά την κριτική σου! Δεν με φτιάχνει το κοριτσάκι αλλά τα λόγια σου είναι πλέον εγγύηση και ακολουθώ... Και πάντα ΠΡΙΝ τον Πρόεδρο! Χα,χα,χα... Με έφτιαξε η Μαρίνα και με έχωσε στο πρόγραμμα αλλα τελικά το ακύρωσα λόγω δουλειάς αλλά όπως είπες τελικά πρέπει αυτό που θέλουμε να το κάνουμε για να μην μας κατατρέχει μετά και δεν προσπαθήσαμε για αυτό που επιθυμούσαμε!

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια  σε  ολους,

απλα  μια ερωτηση  θελω  να κανω.

θελω  να  βρω  καποια  κοπελα  που  να κανει    fisting. ..  εαν  ξερει  καποιος  ας  μου  απαντησει...
ευχαριστω..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γεια   σε  ολους,

απλα  μια ερωτηση  θελω  να κανω.

θελω  να  βρω  καποια  κοπελα  που  να κανει    fisting. ..  εαν  ξερει  καποιος  ας  μου  απαντησει...
ευχαριστω..
τι θες να ψαρευει;

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Θα ήθελα ως νέος και εγώ στο χώρο των τουριστριών να πω την αποψή μου για τα σημερινά! Αντικειμενικότητα φίλοι μου δεν θα βρείτε πουθενά μέσα στο σαίτ γιατί απλούστατα όλοι μας κρίνουμε με βάση την ξεχωριστή προσωπικότητα και το διαφορετικό χαρακτήρα μας! Η κρίση μας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι στο σύνολο τους δημιουργούν και συντελούν την μοναδική προσωπικότητα μας, και οι παράγοντες αυτοί είναι διαφορετικοί για τον καθένα μας συνεπώς και διαφορετική η κρίση του καθενός! Στόχος μας δεν είναι να αναδείξουμε κάποιον ή κάποιους κριτές εδώ μέσα και τους οποίους θα εμπιστευόμαστε τυφλά διότι και αυτοί επηρεάζονται! Στόχος είναι ο καθένας μας από τη στιγμή που θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς, να επιλέξει κάποιους συγκεκριμένους συναγωνιστές από εδώ, με τους οποίους θα έχει μια προσωπική επικοινωνία, κοινά γούστα και τους οποίους θα μπορεί να συμβουλεύεται! Όσο έγκυρος για κάποιους είναι ο Πρόεδρος τόσο έγκυρος είναι και ο Αντισθενης, και οι δυο όμως γράψανε διαφορετικά πράγματα πχ για την Αννούλα. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι ποιος από τους δυο ή και περισσότερους είναι έγκυρος αλλά ποιος είναι πλησιέστερα στα δικά μας γούστα και στη δική μας προσωπικότητα αλλά και στις απαιτήσεις που έχουμε από κάθε κοπέλα! Πολλοί σίγουρα θα πήγαν στην Αννούλα ή στη Σίντυ περιμένοντας PSE αλλά οι κοπέλες δεν είχαν καμμία σχέση με αυτό! Αντικειμενικότητα λοιπόν μην ψάχνεται διότι ούτε καν οι φωτογραφίες δεν είναι αντικειμενικές! Και γιατί το λέω αυτό? πχ Στις φώτο του Προέδρου η Σίντυ έδειχνε ένα σκέτο χάλι, χλωμή, άτονη, ούτε για φιλανθρωπία που λέμε! Στις δικές μου φώτο η κοπέλα βγήκε ακόμα χειρότερα λόγω χαμηλού φωτισμού και κινητού! Από φώτο όμως με καλό φωτισμό και καλή ψηφιακή μηχανή η κοπέλα έδειχνε μια χαρά όμορφη με τις ματάρες της! Από κοντά η κοπέλα είναι αξιόλογη! Παρατηρήσατε κάτι ανάμεσα στην αντικεινικότητα που προανέφερα των κριτικών και των φωτογραφιών! Είπαμε ότι οι κριτικές γράφονται από εμάς και με βάση τις δικιές μας εμπειρίες και χαρακτήρα! Αλλά και οι φωτογραφίες τραβηγμένες άλλες με κινητό, άλλες με ψηφιακή, με ή χωρίς καλό φωτισμό... Το συμπέρισμα ότι ακόμα και οι φωτογραφίες δεν εμπεριέχουν αντικειμενικότητα αφού και αυτές εξαρτώνται από πολλούς και διάφορους παράγοντες όπως οι κριτικές μας! Αξιοσημειώτο στοιχείο στις κριτικές είναι ότι οι περισσότερες γράφονται αμέσως μετά το ραντεβού από όπου είμαστε ακόμα επηρεασμένοι με αποτέλεσμα να γράφουμε πολλες φορές υπερβολές και βερμπαλιστικά λόγια που μετά από 2 μέρες αναρωτιέσαι εάν καλά έκανες που έγραψες τόσο καλά λόγια ή τελικά υπερέβαλες και έπρεπε να ήσουν πιο μετρημένος! Προσέξατε? Όχι αντικειμενικός αλλά μετρημένος είναι ο ορισμός που αναζητούμε! Mia culpa όσο αφορά τις κριτικές διότι κάνοντας το χατίρι των κοριτσιών έγραψα τις κριτικές μου μετά τις συναντήσεις και σίγουρα σε αυτές υπερέβαλα χωρίς να το θέλω αλλά επηρεασμένος απο την ηδονή και την εμπειρία είτε καλή είτε κακή! Πρόεδρε συνεχισε το φωτορεπορτάζ σου και μην σταματάς διότι και εγώ αγαπούλης είμαι και θα σε καρφώσω στις κοπέλες ότι ΔΕΝ ανεβάζεις φώτο τους με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουμε σε αυτές! Σε ευχαριστώ για ΛάουραΧ όπως και τον BABY!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom