Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ξερει κανενας τιποτα γι την Μarlene? την βλεπω συνεχεια στο και δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτη. Και την γουσταρω πολυ εμφανισιακα. Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανενας τιποτα γι την Μarlene? την βλεπω συνεχεια στο και δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτη. Και την γουσταρω πολυ εμφανισιακα. Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.

ολόκληρο νήμα:

samibungy

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εχω κινησει διαδικασιες για να ερθει για overnight  η Lora στην Θεσ/νικη. Οποιος ενδιαφερεται να κλεισει και να μεινει παραπανω Θεσ/νικη ας επικοινωνησει με το γραφειο. Τι λετε αξιζει τον κοπο? Αν την εχει παρει καποιος ας με διαφωτησει με καποιο review

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κινησει διαδικασιες για να ερθει για overnight  η Lora στην Θεσ/νικη. Οποιος ενδιαφερεται να κλεισει και να μεινει παραπανω Θεσ/νικη ας επικοινωνησει με το γραφειο. Τι λετε αξιζει τον κοπο? Αν την εχει παρει καποιος ας με διαφωτησει με καποιο review
Κορμάρα, όμορφη, όχι αδύνατη, τυπική έως κρύα πού έχει αράξει στην Αθήνα αλλάζοντας πρακτορείο και ανεβάζοντας τις τιμές. Με τόσα πού ζητάει δεν παντρεύεσαι καλύτερά;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια η PAOLA-BIANCA ειναι μουναρα και τα κανει ολα(CIF,CIM,FOOT FETISH) και αξιζει τα λεφτα της? YORGO,TIPOS,NITRO?your lights please :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
παιδια η PAOLA-BIANCA ειναι μουναρα και τα κανει ολα(CIF,CIM,FOOT FETISH) και αξιζει τα λεφτα της? YORGO,TIPOS,NITRO?your lights please :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Yup,  απότι φαίνεται τα αξίζει. Αν μάλιστα σαρέσουν τα μεγάλα βυζιά βουρ. Δεν έχω παρει (not my type) όμως από φίλους συνιστάται.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6

δες μερικες σελιδες ποιο πισω εχω αναλυτικοτατο review για την lora. εως τωρα την εχω παρει 3 φορες και δεν την αλλαζω. προσωπικά με ικανοποιει στο 101%

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μεγαλη πλακα παθανε αποψε οι city-τουριστριες.Λογω του ματς  δεν σταυρωσαν πελατη.
Αποτελεσμα να στελνουν sms οι κουφαλες αυτη η Lora εστειλε σε τρεις φιλους.Τα ελαβαν ενω ηταν σε οικογενειακες συγκεντρωσεις αλλα και καργα email.Καργιολες δεν μπορουν να μην ενα βραδυ χωρις να πιουν αιμα.

Επισκέπτης
Μεγαλη πλακα παθανε αποψε οι city-τουριστριες.Λογω του ματς  δεν σταυρωσαν πελατη.
Αποτελεσμα να στελνουν sms οι κουφαλες αυτη η Lora εστειλε σε τρεις φιλους.Τα ελαβαν ενω ηταν σε οικογενειακ ες συγκεντρωσε ις αλλα και καργα email.Καργι ολες δεν μπορουν να μην ενα βραδυ χωρις να πιουν αιμα.

Αν έστελνε μυνήματα λέγοντας οτι η μάνα της είναι Τουρκάλα θα χόρταινε κρέας για καμιά βδομάδα.....Καμια έκπτωση έκανε ???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αποτελεσμα να στελνουν sms οι κουφαλες αυτη η Lora εστειλε σε τρεις φιλους.Τα ελαβαν ενω ηταν σε οικογενειακες συγκεντρωσεις αλλα και καργα email.Καργιολες δεν μπορουν να μην ενα βραδυ χωρις να πιουν αιμα.

Αίμα-σπέρμα...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το αιμα του λαου πινουν οι city-τουριστριες.Εννοωτα φραγκα του.Χθες βραδυ που η χοντρη Λορα εψαχνε εναγωνιως για κοροιδο ειχε τις στανταρντ τιμες της 300 1h και 500 2h.Μιλαμε οτι ειναι χοντρη σαν βουβαλι.Φανταζομαι αν τηλεφωνουσε κανενας καλος διαπραγματευτης του στυλ "αντε μωρη κωλο-χοντρη που θελεις και λεφτα"θα εδινε πολυ λιγα γιατι αυτο που γαμαει τις πουτανες ειναι ο νεκρος χρονος και η ελλειψη ενδιαφεροντος.
Η πουτανια βεβαια στο απωγειο της να στελνεις sms κυριακατικα οπου πο περισσοτεροι ειναι στο σπιτι και μπορουν νατα δουν και αλλοι.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Ξέρει κανείς κάτι για την εν λόγω?

Rebeca. Νεαρά από Ρουμανία που κάνει αρπαχτές σε Αθήνα. Αν και δεν έχω κάνει test drive, οι πληροφορίες του περιβάλοντός μου λένε πως πρόκειται για ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο άλογο. Η "πηγή" μου λέει, πως φεύγει αύριο και ξανάρχεται (Αθήνα) κατα τις 10-15 Απριλίου.

URL]]

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Συναδελφοι καλημερα. Εχω κανει τρεις προσπαθειες για επισκεψη σε ct .Δεν εχω λαβει απαντηση απο καμια και δεν εχω καταλαβει τι κανω λαθος. βοηθηστε παιδια τι να κανω . Γραφω στα mail ημερομηνια-ωρα και ποσες ωρες .Πρεπει να τους γραψω και τιποτα αλλο η επειδη δεν εχω ξαναπαρει θελουν τιποτα συστασεις???

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες για δώστε φώτα, σκεφτομαι να φέρω για 1-2 μέρες μια κοπελια άπό το το ξέρει κανείς αυτό το γραφείο? αν είναι σωστό ή μούφα?επίσης και από το ..........για να ακούσω απόψεις από την εκλεκτή ομήγυρη...........

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον θα κλαις τα λεφτα σου απο οτι διαβασα θελουν 40% προπληρωμη αν τους εμπιστευσαι οκ το αλλο γραφειο δεν το διεκρινιζει οποτε καλο ειναι να το μαθεις θα σου προτεινα να παρεισ απο καποιο γραφειο που πληρωνεις μονο εισητηρια και τα χρηματα στο αεροδρομιο οποτε ναφασ και φολα με την κοπελα απλα χανεις τα χρηματα για τα εισητηρια αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom