Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Φιλε talos43, αν εννοεις gisele apo planetdreams... εχω ηδη κλεισει 2 ωρακι για 26/3....οποτε ισως και να δώσω πρώτος τα φώτα μου............

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οταν κλεινετε 1 ή 2 ωρες με τις συγκεκριμενες γυναικες απο τα citytours, τοτε μεσα στον διαθεσιμο χρονο μπορεις να κανεις οσες φορες σεξ θελεις; καθετε ολο τον χρονο μαζι σου η κοπελα ή φευγει αφου τελειωσεις; μπορεις να μιλησεις κι'ολας μαζι της να φατε γευμα μαζι ή να πιειτε π.χ κρασι ή σαμπανια;
ναι κάνεις όσες φορές θέλεις και αντέχεις....κάθεσαι όλο τον χρόνο...μιλάς.....για γεύμα δεν νομίζω στο hotel έξω ίσως...ποτό ναι....ελπίζω να σε φώτισα λίγο...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε talos43, αν εννοεις gisele apo planetdreams... εχω ηδη κλεισει 2 ωρακι για 26/3....οποτε ισως και να δώσω πρώτος τα φώτα μου............
και εγώ για 26/3 έχω κλείσει....όποιος προλάβει φωτίζει τον άλλο......review το βράδυ.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και εγώ για 26/3 έχω κλείσει....όποιος προλάβει φωτίζει τον άλλο......review το βράδυ.....

ρε παληκαρια αυτη η μουναρα η allysa jenkins που ειχε ερθει περσυ απο το planetdreams θα ξαναρθει ποτε?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παληκαρια αυτη η μουναρα η allysa jenkins που ειχε ερθει περσυ απο το planetdreams θα ξαναρθει ποτε?
δεν την έχουν στο site ,μάλλον έκανε μια βόλτα και αποχώρησε πανηγυρικώς.....τσόντα που λένε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτή η anika από φαίνεται καλή και δίνει και λοκό με 40 ευρόπουλα + ,αντε νάρθει να την περιποιηθούμε καταλλήλωσ..... :knockinb:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μια χαρά θα περάσετε, καλό σώμα, ωραίο πρόσωπο, καλή συμπεριφορά (τουλάχιστον σε longer dates), αγγλικά ικανά να πείτε και 2 κουβέντες.

Δεν θα σας ορμήξει, εάν όμως δώσετε το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα, δεν θα σταματήσει μέχρι να της το ζητήσετε.

Καλό VfM, αλλά μην ανοίξετε κουβέντα περί πατρίδων, οικογενειών κλπ γιατί θα σας πάρει από κάτω.

Ειδικά με τα λεφτά που ζητάει, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
ευχαριστούμε για την ενημέρωση george ......και όπως αντελήφθην...'εργα όχι λόγια...... :knockinb:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναί ....το έχω διαβάσει...κάπου στην σελίδα 55 εκεί γύρω

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ερχεται η sascha... ωραια θα μου πειτε ΚΑΙ?... η "πλακα" ειναι... το ομαδικο email που εστειλε σε ολους τους πελατες της... lol

δειτε... οσοι το πηρατε... και πειτε μου...

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
το ειδα συναγωνιστή....και ευγενικα της ειπα....να μην ξαναγίνει, φαίνονται πολλά ονόματα! της εξήγησα τη χρήση του bcc........  :uglystupid:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
φιλε Talos43,, το ραντεβου μου εγινε για 28.3 μια ωρα.... :headbang: δεν ειχε λαβει ο ρομπ το sms μου...οποτε μαλλον εσύ θα κανεις την ενημέρωση!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναί ρε παίδες, καλά λέει ο george...ανοίχτε ένα e-mail κρυφό δικό σας και στέλνετε από εκεί....και όχι αληθινα ονόματα....

vaz

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δε ξέρω ρε συναγωνιστές αλλά παρά την αρνητική κριτική από φίλο, όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο σκέφτομαι να τα χώσω σε CAROLINA.  Ή είμαι μουνόδουλος, ή το photoshop συνεχίζει να κάνει θαύματα (όπως πάντα) ή είμαι αμετανόητος μα?μάκας που δεν ακούει τους άλλους και κάνει του κεφαλιού του. 
Όπως φαίνεται μάλλον θα την κάνω την κίνηση και θα ενημερώσω asap.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
yorgos

το ανεφερα επειδη αυτο που ειδα μου συνεβη πρωτη φορα... και διαφορα αλλα πρακτορεια δεν εχουν κανει κατι τετοιο..
αλλα ετσι κι αλλιως δεξου το γεγονος οτι καποιοι εδω μεσα ισως να μην θελουν, ή να μην θεωρουν σωστο, ή απλά να ειναι αφελεις ωστε να σκεφτουν  να στησουν ενα ¨"συστημα αποκρυψης" για τις προσωπικες τους πληροφοριες...
διοτι ολα αυτα τα ατομα για τα οποια αναφερονται εταιρειες ή επωνυμα... φανταζομαι οτι θα "ψωνιζουν" και απο αλλα γραφεια αλλα δεν τους εχει συμβει κατι τετοιο...
ολες οι ανακοινωσεις.. ή προσφορες.. ερχονται σε προσωπικο μηνυμα...

steed

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Sorry, αλλά εάν επικοινωνείτε με τάνες από κανονικά emails όπου φαίνονται ονόματα ατόμων αλλά και ονόματα εταιριών......ε τότε τα θέλει ο κώλος σας και μάλιστα χοντρά.

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε Δία.

:2funny:
δηλ...καπως  ετσι  ας πουμε...μποντ...τζεημς μποντ...

vaz

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Yorgos εννοώ την Carolina από Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις.  Οφείλω να σε προειδοποιήσω όμως ότι φίλος (νομίζω ο antisthenis) μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για μούφα ολκής από service.  Βλέποντας όμως έστω και τη μάπα της ψήνομαι άγρια να καταθέσω.  Ίσως πάρω μονόωρο να μου φύγει η καβ..α και να γλυτώσω τα κερατιάτικα αφού δεν λέει από παροχή υπηρεσιών?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο antisthenis έχει απόλυτο δίκιο και λίγα είπε...

Εάν σου αρέσει να κυκλοφορείς ωραίες γκόμενες και να μαμάς μόνο με τα μάτια, go for it. Αν όμως θες και καλό κρεβάτι... άστο καλύτερα.

Πολύ μάπα το καρπούζι και για πολλές κλωτσιές.

Λέτε τα καλά να τα αφήνει για το γκόμενο (και τσάμπα) :dancing:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συναγωνιστες βοηθεια...καμμια εμπειρια κανεις απο αυτες τις βυζαρουδες.....Κatia και Lyana......μη τα μπηξω τσαμπα

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι, έχει κανείς εμπειρία από το prelina ()?
Φαίνεται καλή περίπτωση αλλά δεν έχει reviews sto LGR....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom