scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Φιλε talos43, αν εννοεις gisele apo planetdreams... εχω ηδη κλεισει 2 ωρακι για 26/3....οποτε ισως και να δώσω πρώτος τα φώτα μου............
ναι κάνεις όσες φορές θέλεις και αντέχεις....κάθεσαι όλο τον χρόνο...μιλάς.....για γεύμα δεν νομίζω στο hotel έξω ίσως...ποτό ναι....ελπίζω να σε φώτισα λίγο...οταν κλεινετε 1 ή 2 ωρες με τις συγκεκριμενες γυναικες απο τα citytours, τοτε μεσα στον διαθεσιμο χρονο μπορεις να κανεις οσες φορες σεξ θελεις; καθετε ολο τον χρονο μαζι σου η κοπελα ή φευγει αφου τελειωσεις; μπορεις να μιλησεις κι'ολας μαζι της να φατε γευμα μαζι ή να πιειτε π.χ κρασι ή σαμπανια;
και εγώ για 26/3 έχω κλείσει....όποιος προλάβει φωτίζει τον άλλο......review το βράδυ.....Φιλε talos43, αν εννοεις gisele apo planetdreams... εχω ηδη κλεισει 2 ωρακι για 26/3....οποτε ισως και να δώσω πρώτος τα φώτα μου............
και εγώ για 26/3 έχω κλείσει....όποιος προλάβει φωτίζει τον άλλο......review το βράδυ.....
δεν την έχουν στο site ,μάλλον έκανε μια βόλτα και αποχώρησε πανηγυρικώς.....τσόντα που λένε...ρε παληκαρια αυτη η μουναρα η allysa jenkins που ειχε ερθει περσυ απο το planetdreams θα ξαναρθει ποτε?
ευχαριστούμε για την ενημέρωση george ......και όπως αντελήφθην...'εργα όχι λόγια......Μια χαρά θα περάσετε, καλό σώμα, ωραίο πρόσωπο, καλή συμπεριφορά (τουλάχιστον σε longer dates), αγγλικά ικανά να πείτε και 2 κουβέντες.
Δεν θα σας ορμήξει, εάν όμως δώσετε το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα, δεν θα σταματήσει μέχρι να της το ζητήσετε.
Καλό VfM, αλλά μην ανοίξετε κουβέντα περί πατρίδων, οικογενειών κλπ γιατί θα σας πάρει από κάτω.
Ειδικά με τα λεφτά που ζητάει, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
και οχι μονο ονοματα...αλλα και επιθετα.....!!το ειδα συναγωνιστή....και ευγενικα της ειπα....να μην ξαναγίνει, φαίνονται πολλά ονόματα! της εξήγησα τη χρήση του bcc........
δηλ...καπως ετσι ας πουμε...μποντ...τζεημς μποντ...Sorry, αλλά εάν επικοινωνείτε με τάνες από κανονικά emails όπου φαίνονται ονόματα ατόμων αλλά και ονόματα εταιριών......ε τότε τα θέλει ο κώλος σας και μάλιστα χοντρά.
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε Δία.
Ο antisthenis έχει απόλυτο δίκιο και λίγα είπε...
Εάν σου αρέσει να κυκλοφορείς ωραίες γκόμενες και να μαμάς μόνο με τα μάτια, go for it. Αν όμως θες και καλό κρεβάτι... άστο καλύτερα.
Πολύ μάπα το καρπούζι και για πολλές κλωτσιές.