k.panagidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες καμια καλην Τσυπραια ξερετε να της γαμησω το συσται της??Δαμε στην Αθηνα εννοω.Λαλω σας και γαμω τα γαμησιαν οι Τσυπραιες
Μαγκες καμια καλην Τσυπραια ξερετε να της γαμησω το συσται της??Δαμε στην Αθηνα εννοω.Λαλω σας και γαμω τα γαμησιαν οι Τσυπραιες
για JIMBO.....ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ οι φωτο κλεμενες ......στο μειλ καταληξη...cc στελνεις υποχρεωτικα τα λεφτα και μετα μην ειδατε τον παναη....
Συναγωνιστες βοηθεια...καμμια εμπειρια κανεις απο αυτες τις βυζαρουδες.....Κatia και Lyana......μη τα μπηξω τσαμπα
[/quote έχουν ακουστεί καλές κριτικές όπως λέει και ο tipos.... θα δούμε....εγώ θα γράψω για lyana.....
Κύριοι, έχει κανείς εμπειρία από το prelina ()?
Φαίνεται καλή περίπτωση αλλά δεν έχει reviews sto LGR....
PAOLA-BIANKA
κλείνω ΜΑΓΔΑ από planetdreams. την εχει δοκιμάσει κανείς? σας παρακαλώ πείτε αν ξέρει κανείς κάτι!!!!
Συναγωνιστες βοηθεια...καμμια εμπειρια κανεις απο αυτες τις βυζαρουδες.....Κatia και Lyana......μη τα μπηξω τσαμπα
για ψάξε στα reviews στο άλλο thread από την σελίδα 50 και μετά θα βρείς, εγώπου την έχω πάρει 2 φορές μέτρια πράγματα....λίγο απρόθυμη ειδικά σε μεγάλης διαρκειας πίπα και στον λοκό....πάντως για τα λεφτάτης καλή είναι...μπορί τώρα να είναι καλλίτερη...εγώ την είχα πα΄ρει στα πρώτα tours τηςκλείνω ΜΑΓΔΑ από planetdreams. την εχει δοκιμάσει κανείς? σας παρακαλώ πείτε αν ξέρει κανείς κάτι!!!!
για ψάξε στα reviews στο άλλο thread από την σελίδα 50 και μετά θα βρείς, εγώπου την έχω πάρει 2 φορές μέτρια πράγματα....λίγο απρόθυμη ειδικά σε μεγάλης διαρκειας πίπα και στον λοκό....πάντως για τα λεφτάτης καλή είναι...μπορί τώρα να είναι καλλίτερη...εγώ την είχα πα΄ρει στα πρώτα tours της
Η εν λόγω έχει αρκετά καλά reviews, αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις. Την έχω κλείσει κι εγώ. Θα ενημερώσω σχετικά.