Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
α ασε που πρεπει να ειναι το ιδο γραφειο με διαφορετικη σελιδα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΔΕΝ είναι το ίδιο γραφείο. ΔΕΝ ζητάνε προπληρωμή ούτε το ένα ούτε το άλλο. Η μόνη επιφύλαξη που μπορεί να έχει κάποιος είναι αν η τάνα θα παρέξει όλες τις υπηρεσίες. Αυτά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες....και επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω.....

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Παλιός στο hobby, αλλά προφανώς νέος εδώ. Δεν ήξερα καν ότι πάιζουν περιοδείες κοριτσιών στην Ελλάδα. Το έμαθα από γνωστό μου, άκουσα και για την σελίδα εδώ και είπα να χτυπήσω την πόρτα.
Πρώτη απορία μου εάν κάνουν περιοδείες στην Ελλάδα και γραφεία από χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία εδώ?

PS: Πριν με οδηγήσετε στην ανάγνωση όλων των νημάτων, απλά να ενημερώσω ότι έχω κάνει το homework. Εδώ και μία εβδομάδα έχω βγάλει τα μάτια μου να διαβάζω πολλά από τα ενδιαφέροντα νήματα της σελίδας.

vaz

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με τον μαζοχισμό που με δέρνει προσπαθούσα 2 μέρες να κλείσω Carolina. Μου σπάσανε τα αρχ?και δουλειά δεν έκανα.. Δεν πειράζει?

Την Larissa την τίμησε κανείς?

alonius

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ως νέος , βασικά υποκλίνομαι στους παλιούς.... θέλω τα φώτα σας....
έκλεισα μαγδα απο planet... γνωρίζει κανείς τίποτα????

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, τη Gisele από PlanetDreams την έκανε κανείς test drive?

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
AFAIK μόνο για private meetings.

Danke, αλλά αυτό το γνωρίζω.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Δλδ? Από που ψωνίζεις? Ή απλά γνωρίζεις ότι ισχύει?

Με το καλημέρα εγώ θα αρχίσω να μοιράζω πληροφορίες?

(Πως κάνω "παράθεση'?)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οπότε σε ξέρω και εγώ? Να πάω και εγώ στοίχημα?

Πάντως έχεις πολύ ενδιαφέρον νικ....Από τις ελάχιστες συμπαθείς φιγούρες (αν όχι η μοναδική) του κόμματός του και ο μόνος που παρήγαγε ουσιαστικό έργο όταν οι άλλοι μαλακίζονταν φαντασιωνόμενοι τεύτονες ιππότες...

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως έχεις πολύ ενδιαφέρον νικ....Από τις ελάχιστες συμπαθείς φιγούρες (αν όχι η μοναδική) του κόμματός του και ο μόνος που παρήγαγε ουσιαστικό έργο όταν οι άλλοι μαλακίζονταν φαντασιωνόμενοι τεύτονες ιππότες...
Αρχιτέκτονας είμαι. Από εκεί ξεκινάει η συμπάθειά μου (κυρίως) για την συγκεκριμένη φιγούρα. Ευχαριστώ πάντως για τα καλά λόγια.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Και ο Porsche...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μιλάω για αυτούς που είχαν χαρτοφυλάκιο...Αυτοί που λες ήταν μάλλον από ανάγκη μέλη...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Παιδες αυριο θα σας εχω ενημερωση για ενα ct που εκλεισα για πρωτη μου φορα.Δεν γραφω ποια ειναι για να μην με προδιαθεσετε ουτε θετικα ουτε αρνητικα και παθω καμια πλακα και δεν λειτουργησει η μηχανη.Θα ηθελα ομως μια πληροφορια οσο και αν σας φανει γελεια η ερωτηση.Σκουφακι για το extra ball θα πρεπει να εχω μαζι μου η ειναι εφοδιασμενες οι γκομενες με πληθωρα γιατι μια αλλη φορα που πηρα απο εφημεριδα με τηλ. την ειχα πατησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom