Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες αυριο θα σας εχω ενημερωση για ενα ct που εκλεισα για πρωτη μου φορα.Δεν γραφω ποια ειναι για να μην με προδιαθεσετε ουτε θετικα ουτε αρνητικα και παθω καμια πλακα και δεν λειτουργησει η μηχανη.Θα ηθελα ομως μια πληροφορια οσο και αν σας φανει γελεια η ερωτηση.Σκουφακι για το extra ball θα πρεπει να εχω μαζι μου η ειναι εφοδιασμενες οι γκομενες με πληθωρα γιατι μια αλλη φορα που πηρα απο εφημεριδα με τηλ. την ειχα πατησει.
Ναι μην ανησυχείς έχουν πληθώρα από προφυλακτικά μαζί τους,επομένως δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου.
Καλό βόλι

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ναι μην ανησυχείς έχουν πληθώρα από προφυλακτικά μαζί τους,επομένως δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου.
Καλό βόλι
ευχαριστω συναδελφε για την αμεση ενημερωση. επιφυλασομαι

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Είχα πάρει τη Σασα από Models το περασμένο Μάιο και μου έλεγε ότι η καθαρίστρια του ξενοδοχείου είχε βρει την κούτα με τις καπότες κι είχε σαλτάρει...οπότε φίλε, μιλάμε για παραγωγή, όχι αστεία μην ανησυχείς

satiros67

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές.μία πληροφορία.Η Anabelle έγινε ανεξάρτητη.Για περισσότερα
anabellecompanion.com .Πάντως οι τιμές της είναι το ίδιο ακριβές

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
To άλλο το νιμου που έχει για duo, πιο καλό μου φαίνεται...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά ποιές πιάσανε και από ποιό πρακτορείο? το star έδειχνε το σάιτ του zuzana.....για πέστε τι ξέρετε?...... :idiot:

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι δεν πάει καλά. Το site του 7 haeven λειτουργεί κανονικά, ενώ το prettygirls4u όχι. Λέτε να πιάσανε την Paola? Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κάτι δεν πάει καλά. Το site του 7 haeven λειτουργεί κανονικά, ενώ το prettygirls4u όχι. Λέτε να πιάσανε την Paola? Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί...

Στοίχημα πως τα καλά παιδιά, μαγκώσανε την Adriana του Prettygirls4U, που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες. Αν και δεν μπορώ να πω οτι ειδικά για αυτήν στεναχωρέθηκα, η κατάσταση CT-απαγόρευσης δείχνει να συνεχίζεται.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ξαναμοιράζεται η τράπουλα...!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είναι πολλά τα λεφτά άρη......

basiliseparxia

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
kamia gkomena pou na paei libadeia na xaroume kai emois tis eparxias re paidia?? please se pm

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
kamia gkomena pou na paei libadeia na xaroume kai emois tis eparxias re paidia?? please se pm

Για Λειβαδιά δεν γνωρίζω... αλλά η Victoria Silvsted στο πρόσφατο CT της στην Τραχανοπλαγιά Ευρυτανίας, ήταν όλα τα λεφτά! Ουρά κάνανε τα τρακτέρ έξω από το καφενείο του Μητσάρα για ένα book μαζί της!

Διάβασε τους όρους και τους κανονισμούς του forum και γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Είναι κρίμα να βγείς κάρτα από το πρώτο σου post.

basiliseparxia

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη παιδια που εγραψα λαθος. αλλα δεν ειναι τροπος αφτος να μιλας φιλε μου. παντος να σαι καλα.

Επισκέπτης
συγνωμη παιδια που εγραψα λαθος. αλλα δεν ειναι τροπος αφτος να μιλας φιλε μου. παντος να σαι καλα.

γιατι ρε βασιλακι δεν περνεις το κτελ να ερθεις αθηνα 1 ωριτσα ειναι παληκαρι μου.Τα citytoyrs πηγενουν μιλανο παρισι βιεννη ..........

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Συναγωνιστές.μία πληροφορία.Η Anabelle έγινε ανεξάρτητη.Για περισσότερα
anabellecompanion.com .Πάντως οι τιμές της είναι το ίδιο ακριβές

Απο τις φωτο που ειδα πιστευω οτι δεν αξιζει τα 600 για 2 ωρες. Ρε παιδια πολλα δεν ειναι?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
η δικια μου η αποψη ειναι οτι αν σου αρεσει η γκομενα το να δωσεις 50-100 ευρω παραπανω και να το ευχαριστηθεις αξιζει τον κοπο,παρα να τα γλυτωσεις αλλα να τα κλαις ολα για το μπαζουζου που σου εκατσε.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Eτσι για την ιστορια διαβαστε το email που πηρα τιν προηγουμενη εβδομαδα

Hello,
I am really sorry for my late answer.
But yesterday police peolpe arrested girls.
That΄s why was impossible to see her!

Regards, Sara.

για την larissa απο  7heaven

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
μου φαινεται οτι θα ριξουν μαυρη πετρα τα κοριτσια αν καθε βδομαδα πιανουν και απο ενα-δυο

Dazed

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι ρε παιδια, γνωριζει κανεις τιποτα για την Bella απο Ladiestours?? -> Καινουργια πρεπει να ειναι αλλα φαινεται συμπαθητικη. Αλλα γιατι 300 για μια ωρα??

Dazed

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρώην Kyra νομίζω. Και από ότι θυμάμαι, μάπα το καρπούζι....

Ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα ειχα καιρο να ασχοληθω με το αθλημα, οποτε και την Kyra που λες δεν τη γνωριζω.... Ενα search στο site δε βοηθησε ιδιαιτερα, και απ'ο,τι διαπιστωσα και το leguiderose δε λειτουργει.

Παντως, το search για Kyra μου εβγαλε μια που δουλευε στο ladiestours. Δεν ειναι λιγο κουφο να εμφανιστει η ιδια στο ιδιο πρακτορειο με αλλο ονομα? Οποτε απλα ισως μοιαζουν λιγο και τις μπερδεψες. Παντως χωρις reviews και με 300 ευρω η ωρα, δεν το βλεπω να δοκιμαζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom