Νέα

Χύστε ελεύθερα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε λες πάλι καλά ρε, εγώ το έχω δει και losser  :2funny: :2funny: :2funny:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Παλαιοτερα ειχα περιστασιακη σχεση με κοπελλα απο studio των πετραλωνων που
εχει κλεισει θεοςχωρεστο,η τυπισσα λοιπον ηθελε ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ,ΜΕ ειχε ξεζουμισει,τι ass to mouth,ti πιπες μεστη μεση του δρομου πισω απο νταλικες στο ρεντη...αχχχ τι θυμηθηκα,τωρα εχει παντρευτει.θα εχει ρεψει ο αντρας της

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το χυσιμο στην μουρη ειναι απόλαυση :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλά στο στόμα ειναι θεικό... :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλά στο στόμα ειναι θεικό... :grin:
                                                                                                                        Στην διαθεση σου αν δεν εισαι σε σχεση και εισαι γυναικα.Με συναρπαζουν τετοιες δηλωσεις.

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το ελα καυλα μου πιες τα ολα ειναι καλυτερο :sunglasses:
διαβλεπω εμπειρια και γνωση των γεγονοτων που επικρατουν κατα την στοματικην απολαυσην αν και δεν γωριζω αν εχουμε να κανουμε με θυληκου γενους πεολατρη εντουτοις της αναγνωριζω οτι αρεσκετε στο να προσφερει απολαυση στο εταιρον ημισυ-αν κρινω και απο αλλες δηλωσεις που επικαλειτε-καταληγω οτι η κυρια αξιζει τη επικροτηση μας  και τις ευχομε να συνεχισει ακαθεκτη την περισυλλογη σπερματοζωαριων διοτι μονο οφελη θα αποκομισει απο αυτη την συγκομιδη.τα σεβη μου καιευχομε ολες οι κρασιδες να ακολουθησουν το παραδειγμα της, εχει φθασει το πληρωμα του χρονου, οι κορασιδεςαπανταχου πρεπει να απενοχοποιησουν επιτελους οτι τους προσφερει απολαυση και να παψουν να ενοχοποιουν τα αρσενικα οτι ταχα το κανουν για χατηρι τους.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom