ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αμπαλε looser.
τι εγινε η boomb χαθηκε μετα το τελευταιο σχολιο.. ;)
πότε θα μάθετε οτι το lOser γράφεται με ένα Ο ρε δω μέσα
αμπαλε looser.
τι εγινε η boomb χαθηκε μετα το τελευταιο σχολιο.. ;)
δεν είναι θέμα δοκιμής, φυσικά και γίνεται :S :S
το χυσιμο στην μουρη ειναι απόλαυση
το χυσιμο στην μουρη ειναι απόλαυση
επιτελους μια ακομπλεξαριστη γκομενα.
το δηλωνει ευθαρσως. ουτε μα.ουτε μου. ;)
ω Θεοι!Σε μενα μου αρεσει να χυνω μεσα στο στομα της , το ειχα κανει στην πρωην μου και εγινε χαμος.
Τι δεν ακουσα...
καλά στο στόμα ειναι θεικό...
Πες μου και οτι τους λες:" ελα καυλα μου, σου εκσπερματωνω τωρα!"Μου αρεσει να εκσπερματωνω στο σεξ στα προσωπα των γυναικων.
Στην διαθεση σου αν δεν εισαι σε σχεση και εισαι γυναικα.Με συναρπαζουν τετοιες δηλωσεις.καλά στο στόμα ειναι θεικό...
Ερη, δεν θυμάμαι αν το έχεις διευκρινήσει... τα πίνεις ή τα φτύνεις?
Επικη στοματικη Εριναλιαδακαλά στο στόμα ειναι θεικό...
ε δεν μπορεί να μην θυμάσαι..
Πες μου και οτι τους λες:" ελα καυλα μου, σου εκσπερματωνω τωρα!"
Αυτη ειναι γυναικα, ladies and gentlemenτο ελα καυλα μου πιες τα ολα ειναι καλυτερο
διαβλεπω εμπειρια και γνωση των γεγονοτων που επικρατουν κατα την στοματικην απολαυσην αν και δεν γωριζω αν εχουμε να κανουμε με θυληκου γενους πεολατρη εντουτοις της αναγνωριζω οτι αρεσκετε στο να προσφερει απολαυση στο εταιρον ημισυ-αν κρινω και απο αλλες δηλωσεις που επικαλειτε-καταληγω οτι η κυρια αξιζει τη επικροτηση μας και τις ευχομε να συνεχισει ακαθεκτη την περισυλλογη σπερματοζωαριων διοτι μονο οφελη θα αποκομισει απο αυτη την συγκομιδη.τα σεβη μου καιευχομε ολες οι κρασιδες να ακολουθησουν το παραδειγμα της, εχει φθασει το πληρωμα του χρονου, οι κορασιδεςαπανταχου πρεπει να απενοχοποιησουν επιτελους οτι τους προσφερει απολαυση και να παψουν να ενοχοποιουν τα αρσενικα οτι ταχα το κανουν για χατηρι τους.......το ελα καυλα μου πιες τα ολα ειναι καλυτερο
δεν ειπαμε οτι δεν τα ηξερες..
το θεμα ειναι τι σκεφτεσαι απο μεσα σου διαβαζοντας ολα αυτα.. ;)
Άλα, καμάκουλας ο δικός σου