Νέα

Χύστε ελεύθερα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ειπαμε και στα μαλλια!!
                                                                                                                            Το σπερμα κανει καλο να το πετας στην μαπα λογω οτι ειναι βιταμινουχο και οσες εχουν σπυρακια(νεοτητας η αλλης φυσεως π.χ αγαμιας)τις βοηθει σημαντικα.Προσωπικα εγω σε οσες γυναικες διακρινω σπυρακια πασης φυσεως τους προτεινω στο σεξ να τους εκσπερματωσω στο προσωπο τους και με εντυπωσιαζει, που πειθονται με την επιχειρηματολογια μου και το δεχονται οι περισσοτερες. :) :) :) :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάποτε έχυσα στον αυχένα ψηλά επειδή φαγώθηκε μη πάει στο μαλλί της λόγω εξόδου μετά. Πισοκώλι και κρυφά χυμένο κεφάλι πίσω για παραδειγματισμό  :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Να και μια καινούργια οπτική στο χύσιμο, από τον Παικτουρα  :2funny:  :2funny:  :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
                                                                                                                            Το σπερμα κανει καλο να το πετας στην μαπα λογω οτι ειναι βιταμινουχο και οσες εχουν σπυρακια(νεοτητας η αλλης φυσεως π.χ αγαμιας)τις βοηθει σημαντικα.Προσωπικα εγω σε οσες γυναικες διακρινω σπυρακια πασης φυσεως τους προτεινω στο σεξ να τους εκσπερματωσω στο προσωπο τους και με εντυπωσιαζει, που πειθονται με την επιχειρηματολογια μου και το δεχονται οι περισσοτερες. :) :) :) :)

συμαντικο ρολο παιζει και η διατροφη !!
αν εχεις φαει τζατζικι η σκορδαλια πριν χυσεις κανα μισαωρο
τοτε χυνεις με αρωμα Giovani Di SCordo και εχει και αντισυμπτικες και θεραπευτικες ιδιοτητες!! :rockon: :rockon:
τερμα η ακμη και τα σπυρακια :cum: :2on1:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

πες το και στην boomb τοτε να το δοκιμασει αυτο με τον συντροφο της ,να δουμε αν θα δεχτει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
συμαντικο ρολο παιζει και η διατροφη !!
αν εχεις φαει τζατζικι η σκορδαλια πριν χυσεις κανα μισαωρο
τοτε χυνεις με αρωμα Giovani Di SCordo και εχει και αντισυμπτικες και θεραπευτικες ιδιοτητες!! :rockon: :rockon:
τερμα η ακμη και τα σπυρακια :cum: :2on1:
                                                                                                                          Συγχαρητηρια,χαιρομαι που το καταλαβαινουν και οι υπολοιποι και δεν με παρεξηγησαν οτι εχω βιτσια.Το θεμα ειναι να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες οτι ενα χυσιμο στην μαπα προσφερει υγεια. :) :) :) :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε μενα μου αρεσει να χυνω μεσα στο στομα της  :pipa2:, το ειχα κανει στην πρωην μου και εγινε χαμος. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Τι δεν ακουσα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι με τρομοκράτησες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

πες το και στην boomb τοτε να το δοκιμασει αυτο με τον συντροφο της ,να δουμε αν θα δεχτει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες τι ακριβώς θες να σου πω, δεν είναι ντροπή ρε τομάσο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το δοκιμαζεις με τον συντροφο σου αυτο που ειπε ο παιχτουρας?

αν επιτρεπεται.

δεν είναι θέμα δοκιμής, φυσικά και γίνεται  :S :S

δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά δε γαμιέται, άμα τη βρίσκει ο άλλος έτσι, κολοκυθόπιτα...
επίσης όχι με όλους, μια και δεν τρελαίνομαι δε θα με πασαλείβει ο καθένας  :dancing:

σε κάλυψα?  :coffee:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν είναι θέμα δοκιμής, φυσικά και γίνεται  :S :S

δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά δε γαμιέται, άμα τη βρίσκει ο άλλος έτσι, κολοκυθόπιτα...
επίσης όχι με όλους, μια και δεν τρελαίνομαι δε θα με πασαλείβει ο καθένας  :dancing:

σε κάλυψα?  :coffee:

όχι κολοκυθόπιτα, πουτίνγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom