είπαμε, παθαίνω σοκ που χύνει ο κόσμος
κανει οτι δεν καταλαβαινει... ;)
παιδι μου φτιαχνεσαι ή αηδιαζεις?
είπαμε, παθαίνω σοκ που χύνει ο κόσμος
κανει οτι δεν καταλαβαινει... ;)
παιδι μου φτιαχνεσαι ή αηδιαζεις?
Το σπερμα κανει καλο να το πετας στην μαπα λογω οτι ειναι βιταμινουχο και οσες εχουν σπυρακια(νεοτητας η αλλης φυσεως π.χ αγαμιας)τις βοηθει σημαντικα.Προσωπικα εγω σε οσες γυναικες διακρινω σπυρακια πασης φυσεως τους προτεινω στο σεξ να τους εκσπερματωσω στο προσωπο τους και με εντυπωσιαζει, που πειθονται με την επιχειρηματολογια μου και το δεχονται οι περισσοτερες.ειπαμε και στα μαλλια!!
Να και μια καινούργια οπτική στο χύσιμο, από τον Παικτουρα
Το σπερμα κανει καλο να το πετας στην μαπα λογω οτι ειναι βιταμινουχο και οσες εχουν σπυρακια(νεοτητας η αλλης φυσεως π.χ αγαμιας)τις βοηθει σημαντικα.Προσωπικα εγω σε οσες γυναικες διακρινω σπυρακια πασης φυσεως τους προτεινω στο σεξ να τους εκσπερματωσω στο προσωπο τους και με εντυπωσιαζει, που πειθονται με την επιχειρηματολογια μου και το δεχονται οι περισσοτερες.
ναι, πολύ καινούργια, εδώ έχει ανοιχτεί θρεντ γι'αυτό
Το σπερμα κανει καλο να το πετας στην μαπα λογω οτι ειναι βιταμινουχο και οσες εχουν σπυρακια(νεοτητας η αλλης φυσεως π.χ αγαμιας)τις βοηθει σημαντικα.Προσωπικα εγω σε οσες γυναικες διακρινω σπυρακια πασης φυσεως τους προτεινω στο σεξ να τους εκσπερματωσω στο προσωπο τους και με εντυπωσιαζει, που πειθονται με την επιχειρηματολογια μου και το δεχονται οι περισσοτερες.
Συγχαρητηρια,χαιρομαι που το καταλαβαινουν και οι υπολοιποι και δεν με παρεξηγησαν οτι εχω βιτσια.Το θεμα ειναι να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες οτι ενα χυσιμο στην μαπα προσφερει υγεια.συμαντικο ρολο παιζει και η διατροφη !!
αν εχεις φαει τζατζικι η σκορδαλια πριν χυσεις κανα μισαωρο
τοτε χυνεις με αρωμα Giovani Di SCordo και εχει και αντισυμπτικες και θεραπευτικες ιδιοτητες!!
τερμα η ακμη και τα σπυρακια
Το θεμα ειναι να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες οτι ενα [size=12pt]χυσιμο στην μαπα[/size] προσφερει υγεια.
Σε μενα μου αρεσει να χυνω μεσα στο στομα της , το ειχα κανει στην πρωην μου και εγινε χαμος.
Τι δεν ακουσα...
αμπαλε looser.
τι εγινε η boomb χαθηκε μετα το τελευταιο σχολιο.. ;)
πες τι ακριβώς θες να σου πω, δεν είναι ντροπή ρε τομάσο
το δοκιμαζεις με τον συντροφο σου αυτο που ειπε ο παιχτουρας?
αν επιτρεπεται.
δεν είναι θέμα δοκιμής, φυσικά και γίνεται :S :S
δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά δε γαμιέται, άμα τη βρίσκει ο άλλος έτσι, κολοκυθόπιτα...
επίσης όχι με όλους, μια και δεν τρελαίνομαι δε θα με πασαλείβει ο καθένας
σε κάλυψα?