Επισκέπτης
εσεις που ποσταρετε φωτο εδω,εχετε υποψην σας οτι αυτο το θρεντ διαβαζεται & απο επισκεπτες που μπορει(μπορει λεω)να ειναι ανηλικοι???
εσεις που ποσταρετε φωτο εδω,εχετε υποψην σας οτι αυτο το θρεντ διαβαζεται & απο επισκεπτες που μπορει(μπορει λεω)να ειναι ανηλικοι???
γιατι φιλε pleasure εσυ δεν ποσταρεις φωτο????εσεις που ποσταρετε φωτο εδω,εχετε υποψην σας οτι αυτο το θρεντ διαβαζεται & απο επισκεπτες που μπορει(μπορει λεω)να ειναι ανηλικοι???
οκ φιλε..ειναι & αυτη μια αποψη..εγω δεν συμεριζομαι..Ας τα προσεχαν οι γονεις τους
η ερωτηση σου προφανως ειναι αστεια απο την στιγμη που ξερεις οτι ποσταρω..μονο που εκει που ποσταρω εγω εχουν προσβαση μονο τα μελη & οχι οι επισκεπτες..γιατι φιλε pleasure εσυ δεν ποσταρεις φωτο????
αμα πατησουν ποια λινκ γινονται ενηλικοι???Τώρα πλάκα κάνεις. Άμα πατήσουν τα λινκ γίνονται ενήλικοι...
ουτε πλακα κανω,ουτε αστειευομαι..εξεφρασα μια αποψη..δεν υποχρεωσα κανεναν να την ασπαστει,ουτε & να συμφωνησει μαζι μου..
δεν κρυβομαι πισω απο κανενα δαχτυλο..ισα-ισα που εκφραζω ευθαρσως τις αποψεις μου με τις οποιες δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις..ενα δεκαχρονο ομως μπορει κατα λαθος να διαβασει 5 μαλακιες σαν επισκεπτης..το να κανει register & να γινει μελος ειναι απειρως ποιο δυσκολο..Το οτι ομως ειναι μελη δεν σημαινει οτι ειναι και ολοι ενηλικοι ρε συ Pleasuregiver!
Μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, αν ηταν ετσι τοτε το site δε θα επρεπε να υπαρχει καν, γιατι μπορει και να το εβλεπε ενας ανηλικος! ( που δεν βλεπω κατι το κακο σε αυτο )
μηπως θα πρεπει να μαθεις να διαβαζεις???επαναλαμβανω οτι εκει που εγω ποσταρω φωτο & λινκς εχουν προσβαση μονο τα μελη..Τα λινκ που καταχωρείς εσύ και άλλοι χαχαχχ που δείχνουν τη Μονή Πετράκη
δηλαδη το θεμα πιπινια πχ που ποσταρεις δε μπορει να το δει επισκεπτης????????????????????????????η ερωτηση σου προφανως ειναι αστεια απο την στιγμη που ξερεις οτι ποσταρω..μονο που εκει που ποσταρω εγω εχουν προσβαση μονο τα μελη & οχι οι επισκεπτες..
οχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..πως το λενε????καμμια συλλογη που ειναι καταχωρημενη στα +18 δεν μπορει..λες να σου λεω ψεμματα???δηλαδη το θεμα πιπινια πχ που ποσταρεις δε μπορει να το δει επισκεπτης????????????????????????????
δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη αλλα να ξερεις & οχι να νομιζεις οτι ξερεις..οκ σορι τοτε
καθολου πλακα δεν κανουμε..επαναλαμβανω οτι εξεφρασα την αποψη μου με την οποια δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις..εσυ ομως & οι αλλοι που τα λετε αυτα εχετε σκεφτει πως ανετα μπορουν να κλεισουν το site γι' αυτο τον λογο???οταν καποιος δηλωνει +18 & μπαινει στην διαδικασια να κανει register δεν ευθυνεται το site αλλα ο ιδιος..ουτε τα βασικα δεν ξερετε???Μα τώρα πλάκα κάνουμε;; Δλδ αμά μπει το ξαδερφακι και δηλώσει 18 - για να μπει στα ηλεκτρονικά χαχαχαχ - θα το δει ο δάσκαλος; Αυτά μας μάραναν