Νέα

Χύνουν οι πουτάνες με πελάτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
μάγκες άνθρωποι είναι και οι πουτάνες... ναι και βέβαια χύνουν... σπάνια βέβαια και υπό προυποθέσεις... αλλά χύνουν...
εμένα μου έχει τύχη, ιδικά στις ανεξάρτητες...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
βεβαιως και υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,εδω υπαρχει και το βιντεο στ οποιο εξηγω προσωπικα τον τροπο
βαλτε το στο 8.20 λεπτο και κατοπιν στο 9.30

Θα με πεθάνετε εδώ μέσα! Τώρα το είδα και δεν μπορώ να γελάσω δυνατά λόγω της ώρας! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
μάγκες άνθρωποι είναι και οι πουτάνες... ναι και βέβαια χύνουν... σπάνια βέβαια και υπό προυποθέσεις... αλλά χύνουν...
εμένα μου έχει τύχη, ιδικά στις ανεξάρτητες...

συμφωνω απολυτως εννοειτε πως ειναι ανθρωποι και χυνουν
προσωπικα μου εχει πει αφου τελειωσε οτι λιγο  της κανει κατι ο ενας λιγο κατι διαφορετικο  ο αλλος  τοσες ωρες και αυτες να γαμιουνται καποιες φορες χυνουν

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και γω κάποτε το κορόιδευα, μέχρι που μου έτυχε πρόσφατα.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μια φορα θυμαμαι στο καταστημα της βουλιαγμενης κοντα στο μετρο δαφνης πριν γινει γνωστο απο site ενω παω να τελειωσω η τυπισα μου λεει μη τολμησεις πριν χυσω... πολυ γελιο οταν εφυγα και το σκεφτομουν μονος μου....

Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προσφατα μου ετυχε με μια (δεν αναφερω γιατι μου το ζητησε) αλλα μαλλον ξαφνιαστηκε σαν να μην το ηθελε αλλα συνεβει. Ειχε και πολυ κοσμο εκεινει την μερα στην κοπελα και μαλλον ειχε τρελαθει λιγο

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Προσφατα μου ετυχε με μια (δεν αναφερω γιατι μου το ζητησε) αλλα μαλλον ξαφνιαστηκε σαν να μην το ηθελε αλλα συνεβει. Ειχε και πολυ κοσμο εκεινει την μερα στην κοπελα και μαλλον ειχε τρελαθει λιγο
μην τα πιστευεις και πολυ αυτα συνηθως τρεχουν υγρα απο τις κρεμες που βαζουν, μου τυχε και μενα τελευταια.....μπορει να λεμε και την ιδια,ισως ειναι μια πολιτικη για να σε κερδισει....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καμμια φορα, μπορει και να συμβει !!!  ;) ;) ;)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
οχι πολυ σπανια μια τις 100 και αμα !!!

sena1

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.891
Πόντοι
2.197
σιγουρα χυνουν,αλλα το αποφευγουν λογο κοπωσης και πονου στα ερεθισμενα σημεια.ο κολπος και η κλειτοριδα ειναι πιο ευαισθητες μετα...
μ εμενα παντως δεν πρεπει να εχει χυσει καμια...αλλα ποιος νοιαζεται? :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ δεν ξέρουμε οί γυναίκες μας άν χύνουν  :2funny:  :2funny: καί αναρωτιόμαστε άν χύνουν οί ιερόδουλες ?  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εδώ δεν ξέρουμε οί γυναίκες μας άν χύνουν  :2funny:  :2funny: καί αναρωτιόμαστε άν χύνουν οί ιερόδουλες ?  :bounce-glasses: :bounce-glasses:
ε όχι ρε Ντόν...για τις γυναίκες μας είμαστε σίγουροι....αλοιμονο να μας κοροϊδεύουν κ αυτές....για τις επαγγελματιες έχω παρατηρήσει ότι αν καποια σε ξέρει καλα τότε μπορεί να χαλαρώσει κ να αφεθεί στην περιποίηση του πελάτη. Αλλά οι πιο πολλές το αποφεύγουν για να μην κλαταρουν...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.203
Πόντοι
1.936
Δεν ειναι γκομενα σου ομως ρε, δεν τα κανουν αυτα στις πουτανες θα κολλησεις τιποτα. Γιατι να της δωσεις γλωσσοφιλο και γλυφομουνι.

Προσοχή στίς εξάψεις με τα κορίτσια!
Είναι λογικό να γουστάρουν και κάποιους από εμάς αλλά προσοχή να μην ξεφεύγουμε. :) :) :)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ε όχι ρε Ντόν...για τις γυναίκες μας είμαστε σίγουροι....αλοιμονο να μας κοροϊδεύουν κ αυτές....για τις επαγγελματιες έχω παρατηρήσει ότι αν καποια σε ξέρει καλα τότε μπορεί να χαλαρώσει κ να αφεθεί στην περιποίηση του πελάτη. Αλλά οι πιο πολλές το αποφεύγουν για να μην κλαταρουν...
Ετσι ειναι. Αναλογως τις μερες και τη διαθεση της κοπελλας.
Αν δεν εχει αλλα δωματια μπορει να αφεθει στα χαδια καποιου που γνωριζει.
Συνηθως ομως το αποφευγουν.

Επισκέπτης
μονο που με βλεπουνε χυνουνε τα πουτανακια τις ξεσκιζω απολες τις τρυπες αλλα στο προσωπο μου βλεπουνε το μεγαλειο το αντρα γαμια απαξιωτη και χυνουν τα πουτανακια ολα :fuck1: :2on1: :fuck2:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Τα πάντα είναι θέμα ειλικρίνειας καί χημείας οπότε άν αυτά υπάρχουν οί προοπτικές είναι καλές σ' αντίθετη περίπτωση υπάρχει υποκρισία καί όπως έλεγε καί ό μέγας Στράτος Διονυσίου " της γυναίκας ή καρδιά είναι μια άβυσσος πότε κόλαση καί πότε ό παράδεισος "  :thumbsup:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Τα πάντα είναι θέμα ειλικρίνειας καί χημείας οπότε άν αυτά υπάρχουν οί προοπτικές είναι καλές σ' αντίθετη περίπτωση υπάρχει υποκρισία καί όπως έλεγε καί ό μέγας Στράτος Διονυσίου " της γυναίκας ή καρδιά είναι μια άβυσσος πότε κόλαση καί πότε ό παράδεισος "   :thumbsup:
ειλικρίνεια σε αυτόν το χώρο ειναι κομματάκι δύσκολο να βρεις....κ η μικρή μου εμπειρία με οδηγεί στο να υποστηρίξω ότι συνήθως η καρδιά της γυναίκας ειναι κόλαση....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω τι λετε εσειs για...καρδιεs και συκωτια
Εχω παντα μαζι μου σφουγγαρια για να μαζευω τα υγρα τουs

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ειλικρίνεια σε αυτόν το χώρο ειναι κομματάκι δύσκολο να βρεις....κ η μικρή μου εμπειρία με οδηγεί στο να υποστηρίξω ότι συνήθως η καρδιά της γυναίκας ειναι κόλαση....

Ειλικρίνεια όχι αλλά μπορεί να υπάρξει χημεία  ;) !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom