Νέα

Χύνουν οι πουτάνες με πελάτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Εγω μια φορά έτυχα στην Βικτώρια στο Φυλης 86 κάτω πρίν 5-6 χρόνια, σαν τελευταίος τη βάρδιας, λίγον πρίν τα μεσάνυχτα..

Συμφώνησα για δύο ώρες σερί και αρχίσαμε το γαμίσι σε ντούρασελ ρυθμό..

τρελάθηκε να χύνει.. έχυνε, έχυνε, έχυνε..

τα χύσια βγήκαν στην φυλής και λόγω έργων, μπήκαν σε ένα υπόγειο με πάκηδες..

ήρθε η πυροσβεστική να τους σώσει. εγω μόλις έβγαινα και βλέπω τα σωστικά συνεργεία να ανασύρουν απο την υπόγα 3 πακηδες και 1 πάκισσα.. βουτηγμένους στα χύσια της Βικτώριας..

αν προέκυψε σύλληψη τέκνου σε παρένθετη μητέρα, ποτέ δεν έμαθα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω μια φορά έτυχα στην Βικτώρια στο Φυλης 86 κάτω πρίν 5-6 χρόνια, σαν τελευταίος τη βάρδιας, λίγον πρίν τα μεσάνυχτα..

Συμφώνησα για δύο ώρες σερί και αρχίσαμε το γαμίσι σε ντούρασελ ρυθμό..

τρελάθηκε να χύνει.. έχυνε, έχυνε, έχυνε..
τυπε ....με τον μοντ τον ντουρασελ εχεις καμια  σχεση;πουλας και συ τιποτα φιδια στο παζαρι τυπε; :2funny: :2funny:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
τυπε ....με τον μοντ τον ντουρασελ εχεις καμια  σχεση;πουλας και συ τιποτα φιδια στο παζαρι τυπε; :2funny: :2funny:

οχι τύπε, το ντούρασελ αναφέρεται στην διάρκεια μιας συγκεκριμένης ενέργειας, επηρεασμένο απο επιτυχή διαφήμιση μάρκας μπαταρίας..

καμμία σχέση με τον κ. Ντούρασελ.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σαφως και χυνουν.....αμπαρθ
%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82.jpg
:2funny: :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βεβαια, οταν υγρανθουν και επερχεται το μοιραιον, ατυχως χωρις εξαιρεση, εχω παρατηρησει μια χαρακτηριστικη μποχιτσα  :huh: :huh: που αναδυεται σε ΟΛΕΣ που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την καθαριωτητα τους. Και πεντακαθαρες να ειναι, προφανως λογω βιολογικων λειτουργιων/μηχανισμων/αγνωστων παραγοντων η μυρωδια υπαρχει.  :huh: :huh:
Αν υπάρχει μποχίτσα ( και όχι απλή μυρωδιά) τότε υπάρχει νόσημα ψευδομονάδων (όπως το λένε αν δεν κάνω λάθος). Από τα πολλά ύπουλα που μπορεί να έχουν χωρίς καν να το ξέρουν..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν υπάρχει μποχίτσα ( και όχι απλή μυρωδιά) τότε υπάρχει νόσημα ψευδομονάδων (όπως το λένε αν δεν κάνω λάθος). Από τα πολλά ύπουλα που μπορεί να έχουν χωρίς καν να το ξέρουν..
τριχομοναδες.....

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
οχι δεν υπονοοω αυτο.... πηγαινουν και νορμαλ ανθρωποι.. για να απαντησω σοβαρα.

εγω μοιαζω αρκετα εχω ιδιο φανελακι αλλα εχω κ πολλες αρκουδοαφανοτριχες στο στηθος ομους κλπ κ πετανε προς τα πανω you get the picture naoum  :rockon: :rockon: :rockon:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Με εμένα πάντοτε. (Από άλλες οπές όμως).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
Φυσικά καί έγένετο μετά παρρησίας ,καί έπιφυόμενος μάλιστα !!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Γιατί ρε τύπε? Μήπως είσαι κοντός, στραβός ή...ανάποδος?  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/scale_span8/images/story/zahopoulos_0.jpg[/img[/URL]]

Ο εικονιζόμενος είναι πανύψηλος και κυρίως κούκλος μπροστά μου.

lovesoldier

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
15
Like
6
Πόντοι
10
Εγω πέρυσι πήγαινα σε μια στην Λιοσίων ρουμανακι πιτσιρικά. Ειχα μεγάλη χημεία στο sex μαζί της!μια φορά λοιπόν με το που έρχεται πλακωνομαστε σε κάτι γλωσοφιλα κ κάτι μπαλαμουτια κ αρχίζουμε ένα 69!η κατάσταση είχε ξεφύγει!πριν την πηδηξω μου λέει!μωρό μου μην τελειωσεις γρήγορα!σιγά σιγά. Κ έτσι κ έγινε. Μετα κανά 20 λεπτού έρωτα πραγματικού άρχισε να φωνάζει κ να μου λέει σε χυνω μωρό μου. Εκει τελείωσα κ εγω!μετα αγκαλιές κανά 5 λεπτο κ γλωσοφιλα. Ήταν η πρώτη φορά που μου έτυχε αυτο κ η πρώτη φορα που έκανα γλυφομουνι σε τανα. Μάλλον για να το πω καλύτερα ήταν σαν να πηδηχτικα με την γκομενα μου. Η γκομενα σίγουρα εχυσε κ σίγουρα γουσταρε που γαμιωταν μαζί μου!ο τσατσος χτύπησε την πόρτα κ ρώτησε αν όλα καλα!εκείνη του είπε τέλεια!όταν έφυγα με χαιρεταγε ο τσατσος γελώντας.
        Άνθρωποι είναι κ αυτές με αισθήματα κ καυλες!αν γουσταρουν κάποιον χυνουν. Είναι άλλες που είναι μηχανάκια!τόσο πήδημα τρώνε καθημερινά. Γιατί όχι να μην γουσταρουν κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να χυσουν. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες γουσταρουν τρέλα το γαμησι για αυτο κ κάνουν κ αυτη την δουλειά. Έτσι πιστεύω εγω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom