Χαζοκαυλόμουνο ....
ρε τι άντρας είσαι εσύ? στα αποφάγια κωλοτρίβεσαι? φτου σου!
Χαζοκαυλόμουνο ....
Χαζοκαυλόμουνο ....
Μόλις πήρα με πμ την απάντηση της νίμερτις
με πληγώνεις :'( :'( :'(ρε τι άντρας είσαι εσύ? στα αποφάγια κωλοτρίβεσαι? φτου σου!
Μόλις πήρα με πμ την απάντηση της νίμερτις
με πληγώνεις :'( :'( :'(
με κάλυψε το φρίκουλο..
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα..παπάρα....χαχαχαχαχαχαχαχαα
έλα να το κάνω μάκια να γιάνει! :-*
Μη σπαμάρετε ρε το θέμα ... Ντροπή ...
Καλημέρα και πάλι μάγκες...
θα σας δώσω νεότερα απ την περιπέτεια μου..
ο μέγας πυρόκαυλος γάμησε τη μικρή την αδερφούλα! Μέχρι και κωλαράκι μου δωσε το ξανθόμουνο! Μιλάμε έχω ξεθεωθεί. Με πήρε η δικιά μου το πρωϊ και μ έπιασε κρύος ιδρώτας μήπως κατάλαβε κάτι..αλλά ευτυχώς όχι. Θα πάμε για μπάνιο σε λιγάκι οι 3 μας και ίσως έρθει κι ένας γκεί φίλος τους. (κρίμα που δεν είναι η φίλη της η Κατερίνα να της το καρφώσει ο Πυρόκαυλος ;))
Πάω να φάω τα παϊδάκια μου και χόρτα να πάρω δυνάμεις..
Θα σας γράαψω το βράδυ τυχόν ενημέρωηση για τα τεκτενόμενα ...
Μετά τιμής...
Ο μέγας...ο Τιτανοτεράστιος....Ο καβαλάρης των αδερφών........................
Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Εγώ πάλι περιμένω τις εξής σκηνές του έργου :
Αφού μετά τα παϊδάκια και τις μπύρες πηδήξει σε παρτούζα, την γκόμενα του, την αδερφή της, την μάνα τους και τον γκέϋ , θα διψάσει. Στην κουζίνα θα συναντήσει την καστανή κοντοπούτανη υπηρέτρια να σφουγγαρίζει ξεβράκωτη πεσμένη στα τέσσερα. Θα της τον δώσει λυσσαλέα και κατά την στιγμή της κορύφωσης θα πάθει καρδιακό επεισόδιο. Θα ξυπνήσει δε στο νοσοκομείο, όπου μια Κοκκινομάλα (εύχομαι) και νταρντάνα (πάλι εύχομαι) νοσοκόμα θα τον αποπλανήσει. Και αφού πάρει εξητήριο , θα γυρίσει πίσω στο σπίτι των πεθερικών του για να πηδήξει και τον πεθερό του. (Την προηγούμενη φορά δεν πρόλαβε, γιατί ο πεθερός του βρισκόταν σε ταξίδι για δουλειές).
Υ.Γ. Ας δεί κάποιος το "Θεώρημα" του Παζολίνι. Οι σίνεφιλ θα καταλάβουν.
Συγγνώμη αλλά λόγω κεκτημένης ταχύτητος παρέλειψα από την παρτούζα την "φίλη¨ τους την Κατερίνα.
ευτυχώς που όλα αυτά γίνονται στην αθήνα, γιατί άμα έπευτε σε κανένα τσοπάνη πεθερό θα έπρεπε να πηδήξει και όλο το μαντρί
Αρχίζει κ μου αρέσει η σειρά,θα τα δω όλα τα επεισόδια!!!Καλημέρα και πάλι μάγκες...
θα σας δώσω νεότερα απ την περιπέτεια μου..
ο μέγας πυρόκαυλος γάμησε τη μικρή την αδερφούλα! Μέχρι και κωλαράκι μου δωσε το ξανθόμουνο! Μιλάμε έχω ξεθεωθεί. Με πήρε η δικιά μου το πρωϊ και μ έπιασε κρύος ιδρώτας μήπως κατάλαβε κάτι..αλλά ευτυχώς όχι. Θα πάμε για μπάνιο σε λιγάκι οι 3 μας και ίσως έρθει κι ένας γκεί φίλος τους. (κρίμα που δεν είναι η φίλη της η Κατερίνα να της το καρφώσει ο Πυρόκαυλος ;))
Πάω να φάω τα παϊδάκια μου και χόρτα να πάρω δυνάμεις..
Θα σας γράαψω το βράδυ τυχόν ενημέρωηση για τα τεκτενόμενα ...
Μετά τιμής...
Ο μέγας...ο Τιτανοτεράστιος....Ο καβαλάρης των αδερφών........................
Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Το συμπερασμα ειναι οτι οπου κυκλοφορει ο πυροκαυλος καλο θα ειναι να πηγαινουμε ολοι τοιχο τοιχο γιατι το πουλι του ειναι ανεξελεγκτο
Λάθος κάνεις,έχει δηλώσει βαρβάτο αρσενικό,το πουλί του δεν λαθευεί ποτέ!!!Το συμπερασμα ειναι οτι οπου κυκλοφορει ο πυροκαυλος καλο θα ειναι να πηγαινουμε ολοι τοιχο τοιχο γιατι το πουλι του ειναι ανεξελεγκτο
Εεεε όχι βέβαια,δεν θα έχει ενδιαφέρον μετά!!!'Εχω πληροφορίες για το επεισόδιο που θα "κλείσει" τη σεζόν. Τις θέλετε;