πυροκαυλε εχεις λεφτα τυπε μου να ανοιξουμε μαζι μια εταιρεια παραγωγης πορνο;σε βλεπω μεγαλο σεναριογραφο...θα τον φαμε τον σειρηνακη.....
ο νους σου όλο στις τσόντες
πυροκαυλε εχεις λεφτα τυπε μου να ανοιξουμε μαζι μια εταιρεια παραγωγης πορνο;σε βλεπω μεγαλο σεναριογραφο...θα τον φαμε τον σειρηνακη.....
Πω πω τι μου θύμησες τώρα!!!Μονο μην τους κανει τσακωτους η Δασκαλα των Ιταλικων του.!!!
αφου ο τυπος ειναι ο ελληνας μαρκ ντορσελ....τετοιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας που μας εγραψε....ο νους σου όλο στις τσόντες
Πω πω τι μου θύμησες τώρα!!!
2 μήνες του ζητούσα το τηλ της καθηγητριάς του να αρχίσω Ιταλικά κ δεν μου το έδινε!!!
τετοιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας που μας εγραψε....
bella amore mio stisou!!!ti faccio io, l'italiano scorso..ma non sono donna...e' problemo?
ti faccio io, l'italiano corso..ma non sono donna...e' problemo?
είσαι κακός ρε! άσε τον άνθρωπο να μιλήσει ελεύθερα
bella amore mio stisou!!!
αμαν με τα ιταλικα! ολο bebelfish βάζω
σκεφτηκες ποτε να γραψεις βιβλιο?
Το ανοιχτό βιβλίο της ζωής διαβάζω βρε ... Και αυτό έχει πολύ πιο απίθανες ιστορίες απο τις παιδικές ιστορίες του πυρόκαυλου ...Αμφιβάλλει κανείς ? ... Άντε τολμήστε βρε να πείτε τις πραγματικά διαστροφικές καυλοιστορίες που έχετε ζήσει ...
[URL unfurl="true"]http://babelfish.yahoo.com/[/url]έλα ρε κάβλα,τι θες? τι είναι το μπεμπελφις?
Εμένα βρήκες να ξεχωρίσεις από όλον τον συμφερτό εδώ μέσα;!είσαι φιδέμπορας που λέει και ο glάκος...!
Εμένα βρήκες να ξεχωρίσεις από όλον τον συμφερτό εδώ μέσα;!
Ήμαρτον ρε!!!
αυτά μου λες και με αναστατώνειςάει μωρή κατίνα κι εσύ...χου ρε..