πυροκαυλε εχεις λεφτα τυπε μου να ανοιξουμε μαζι μια εταιρεια παραγωγης πορνο;σε βλεπω μεγαλο σεναριογραφο...θα τον φαμε τον σειρηνακη.....![]()
ο νους σου όλο στις τσόντες

πυροκαυλε εχεις λεφτα τυπε μου να ανοιξουμε μαζι μια εταιρεια παραγωγης πορνο;σε βλεπω μεγαλο σεναριογραφο...θα τον φαμε τον σειρηνακη.....![]()
Πω πω τι μου θύμησες τώρα!!!Μονο μην τους κανει τσακωτους η Δασκαλα των Ιταλικων του.!!!
![]()
![]()
![]()
αφου ο τυπος ειναι ο ελληνας μαρκ ντορσελ....τετοιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας που μας εγραψε....ο νους σου όλο στις τσόντες![]()
Πω πω τι μου θύμησες τώρα!!!
2 μήνες του ζητούσα το τηλ της καθηγητριάς του να αρχίσω Ιταλικά κ δεν μου το έδινε!!!![]()
τετοιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας που μας εγραψε....![]()
![]()
![]()
bella amore mio stisou!!!ti faccio io, l'italiano scorso..ma non sono donna...e' problemo?![]()
ti faccio io, l'italiano corso..ma non sono donna...e' problemo?
είσαι κακός ρε! άσε τον άνθρωπο να μιλήσει ελεύθερα
bella amore mio stisou!!!![]()
αμαν με τα ιταλικα! ολο bebelfish βάζω![]()
σκεφτηκες ποτε να γραψεις βιβλιο?
Το ανοιχτό βιβλίο της ζωής διαβάζω βρε ... Και αυτό έχει πολύ πιο απίθανες ιστορίες απο τις παιδικές ιστορίες του πυρόκαυλου ...Αμφιβάλλει κανείς ? ... Άντε τολμήστε βρε να πείτε τις πραγματικά διαστροφικές καυλοιστορίες που έχετε ζήσει ...
[URL unfurl="true"]http://babelfish.yahoo.com/[/url]έλα ρε κάβλα,τι θες? τι είναι το μπεμπελφις?
Εμένα βρήκες να ξεχωρίσεις από όλον τον συμφερτό εδώ μέσα;!είσαι φιδέμπορας που λέει και ο glάκος...!
Εμένα βρήκες να ξεχωρίσεις από όλον τον συμφερτό εδώ μέσα;!
Ήμαρτον ρε!!!![]()
αυτά μου λες και με αναστατώνειςάει μωρή κατίνα κι εσύ...χου ρε..