Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.975
- Πόντοι
- 1.686
Ναι αλλά φοράτε τακούνια σκρόφες... να φορέσω κ γω δεν έχω πρόβλημα..αλλά μετά θα με πούνε αδερφή.
Έτσι δεν είσαι αδερφή ,είσαι...Προϊσταμένη !
Ναι αλλά φοράτε τακούνια σκρόφες... να φορέσω κ γω δεν έχω πρόβλημα..αλλά μετά θα με πούνε αδερφή.
Οι Έλληνες είναι κοντοί με μέσο όρο μόλις το 1,76
Αφεντικό πολύ καλή η διόρθωση...η επαναστατική σέχτα του site εγκρίνει!!!
Εκεί είναι ο μ.ο. ρε γκασμά,στο 1.76.Φανταζομαι θαχειs δει λιγουs ..Το πιστευω οτι εισαι...παρθενα
Αχ......ευτυχωs που δεν ανηκω στουs πολλουsΕκεί είναι ο μ.ο. ρε γκασμά,στο 1.76.
Φανταζομαι θαχειs δει λιγουs ..Το πιστευω οτι εισαι...παρθενα
πες ταΈρχεται να μιλήσει για ηθική ποιος;;; O ανεκδιήγητος Θέμος κ το πρώτο θέμα που για τα νούμερα κ τις πωλήσεις κάνει τα πάντα.
Σας τα μάτωσε τα κωλαράκια η μεγάλη Κιτσοπούλου νεοελληναράδες μου!!!!Θα σας πω μια ιστορία:
Κάποτε σε μια μακρινή χώρα ζούσε μια αγάμητη αναρχοάπλυτη. Επειδή εμφανισιακώς ήταν σαν συφιλιάρα αλητοτουρίστρια και σαν χαρακτήρας ήταν σαν κακογαμημένη Τασσώ, είχε αναπτύξει διάφορα συμπλέγματα και μειονεξίες με αποτέλεσμα να επιδιώκει την προσοχή των άλλων δια της προκλήσεως. Ένας θηλυκός Χατζηστεφάνου. Επειδή το μουνί της είχε πιάσει μούργα φωτογραφιζότανε γυμνή, έκλανε δηλώσεις από το στόμα και έγραφε κοπροσενάρια μπας και εκνευριστεί κανείς και τη γαμήσει τσάμπα. Αυτή η λεκανατζού εκπροσωπεί επαξίως τη μέση αξιολύπητη και απεγνωσμένη Ελλεηνίδα που ντροπιάζει το γυναικείο φύλο και το ανθρώπινο είδος εν γένει. Η τιμωρία της θα είναι ότι θα πεθάνει άπαρτη, άκληρη και ζαρωμένη κωλόγρια με μερεντοακράτεια και ο πρώτος που θα τη γαμήσει θα είναι ο Αθανάσιος Διάκος από άντερο στον άλλο κόσμο. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
(Κάθε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική)
Δεν ξέρω ποιά είναι η Κιτσοπούλου που λες. Δεν αναφέρομαι σε αυτήν άλλωστε.Σας τα μάτωσε τα κωλαράκια η μεγάλη Κιτσοπούλου νεοελληναράδες μου!!!!
Σκούξτε!!!!
Οι Έλληνες είναι κοντοί με μέσο όρο μόλις το 1,76
μιλαμε για πολυ αναρχοαπλυτη μουνοτριχα κει κατω :S
41 είναι,το ξυρίζουν κ οι σαραντάρες σήμερα αν δεν είναι επαγγελματίες πουτάνες(που γίνεται εκτός από το αισθητικό-μοδάτο κ για πρακτικούς λόγους: αποφυγή μουνόψειρας);;;Γάματα..
Ούτε στις τσντες του 70 τόσο πουρνάρι..
41 είναι,το ξυρίζουν κ οι σαραντάρες σήμερα αν δεν είναι επαγγελματίες πουτάνες(που γίνεται εκτός από το αισθητικό-μοδάτο κ για πρακτικούς λόγους: αποφυγή μουνόψειρας);;;
Δεν νομίζω...από την άλλη δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.
41 είναι,το ξυρίζουν κ οι σαραντάρες σήμερα αν δεν είναι επαγγελματίες πουτάνες(που γίνεται εκτός από το αισθητικό-μοδάτο κ για πρακτικούς λόγους: αποφυγή μουνόψειρας);;;
Δεν νομίζω...από την άλλη δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.