Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...η σαπια διανοηση καλα κρατει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφου λοιπον χορτασε την λευκη Ελληνικη πουτσα, το κοριτσι ειπε να δοκιμασει και την χρωματιστη.....Αιντε λοιπον, με το καλο και απ τιs μασχαλεs..........Eυχομαι και σε γκαγκμπανκ........Εμπροs στο δρομο που χαραξε η Τζουλια

Χρειαζομαστε μερικεs τετοιεs για να γελαμε, εστω κι αν το εχουν παραξηλωσει με την πρεζα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άμα είχε κανένα αλάχ για σουβλατζή και του πήδαγε κανένας τσολιάς τη γυναίκα θα ακούγαμε για φασίστες ρατσιστές κ.ο.κ.
τώρα απλά είναι λογοκρισία στην τέχνη.

μαχαιρομούνιασμα στην τσούλα.

ρε μην ασχολειστε με την καθε αγαμητη μπαζολα που ειπε μια παπαρια για να  κερδισει λιγη δημοσιοτητα.κανονικα θελει παλουκωμα αλλα ειναι τυχερη εχουμε δημοκρατια
Όσο υπάρχουν τέτοιες απόψεις καλά κάνουν κ υπάρχουν απόψεις σαν αυτές της Κιτσοπούλου..έτσι για το ζύγι.....

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Νομίζω οτι εδω ταιριάζει αυτή η photo  :2funny:

463_1000.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Από περιέργεια: είδε κανείς την παράσταση;;;;

Το απόλυτο τίποτα πρέπει να'ταν κ όντως απλά για να προκαλέσει αλλά έτσι για να υπάρχει κ άποψη αντικειμενική εκτός από την εθνικιστική.

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά δεν είπε τίποτα ντιπ
Μ αυτά που λέει θέλει να θίξει τη νοοτροπία του Έλληνα που παρά τα αρκετά αρνητικά που έχει, θέλει το παιδί του να του μοιάσει.
Αντί να τα πει ευθέως κάθεται και λέει να πηδηχτούν με αραπάδες οι κόρες τους και κουραφέξαλα
Άλλη μια βρωμοελλεηνίδα που το παίζει καλλιτέχνης με τα λεφτά του μπαμπά και λίγο σπρωξιματάκι από το μπάρμπα.
Πλέον για να ασχοληθώ με Έλληνα καλλιτέχνη, απαραίτητη προυπόθεση είναι να τον διαβάζουν, βλέπουν ακούν στο εξωτερικό. Όλοι οι άλλοι είναι προς κατανάλωσιν...

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Από περιέργεια: είδε κανείς την παράσταση;;;;

Το απόλυτο τίποτα πρέπει να'ταν κ όντως απλά για να προκαλέσει αλλά έτσι για να υπάρχει κ άποψη αντικειμενική εκτός από την εθνικιστική.
Δεν πήγες στην οντισιόν της βρε;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Αφου λοιπον χορτασε την λευκη Ελληνικη πουτσα, το κοριτσι ειπε να δοκιμασει και την χρωματιστη.....Αιντε λοιπον, με το καλο και απ τιs μασχαλεs..........Eυχομαι και σε γκαγκμπανκ........Εμπροs στο δρομο που χαραξε η Τζουλια

Χρειαζομαστε μερικεs τετοιεs για να γελαμε, εστω κι αν το εχουν παραξηλωσει με την πρεζα
+1
μη δινεται πολυ σημασια στο καθε τσολι...κ επειδη το τσολι εκανε κουβεντα για υψος,εγω πχ.ειμαι 1.84 κ ημουν ο κοντοτερος μεσα στην σχολικη ταξη Λυκειου...οποτε δεν θεωρω οτι οι Ελληνες ειμαστε κοντοι...αλλωστε δεν εχω δει πολλους με 1.50 υψος...μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν πήγες στην οντισιόν της βρε;
Απευθείας ανάθεση το κόβω. :birdman:

Εσύ την είδες την παράσταση ή απλά σκούζεις επειδή σου πε πως δεν είναι κακό να γαμηθεί η κόρη του έλληνα με μαύρο; :birdman:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μερικές διορθώσεις....
Αφου λοιπον χορτασε την λευκη Ελληνικη πουτσα, το κοριτσι ειπε να δοκιμασει και την χρωματιστη.....Αιντε λοιπον, με το καλο και απ τιs μασχαλεs..........Eυχομαι και σε γκαγκμπανκ [size=30pt]bukake[/size] (μέχρι να πνιγεί να πάει στον αγύριστο) ........Εμπροs στο δρομο που χαραξε η Τζουλια

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απευθείας ανάθεση το κόβω. :birdman:

Εσύ την είδες την παράσταση ή απλά σκούζεις επειδή σου πε πως δεν είναι κακό να γαμηθεί η κόρη του έλληνα με μαύρο; :birdman:
Οχι δεν την έχω δεί την παράσταση.
Θα συμφωνήσω όμως με μια παλιά υπογραφή του Κοσμά
Τίποτα στα σοβαρά  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
+1
μη δινεται πολυ σημασια στο καθε τσολι...κ επειδη το τσολι εκανε κουβεντα για υψος,εγω πχ.ειμαι 1.84 κ ημουν ο κοντοτερος μεσα στην σχολικη ταξη Λυκειου...οποτε δεν θεωρω οτι οι Ελληνες ειμαστε κοντοι...αλλωστε δεν εχω δει πολλους με 1.50 υψος...μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι...

Για να γινει γνωστη η λεγαμενη , ειπε να πει μια παπαρια εκει κι οποιον παρει ο χαροs......Το παιχνιδι τηs δημοσιοτητοs του στυλ...."κατι πρεπει να πω για να ακουστω" τοπαιξε με λαθοs συνταγη...Δεν ετυχε, απετυχε !   Το χειροτερο απ ολα ειναι που δινει συμβουλεs και στουs γονειs

ΥΓ   Κι εγω 1,87  ειμαι  :cheesy:

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για να γινει γνωστη η λεγαμενη , ειπε να πει μια παπαρια εκει κι οποιον παρει ο χαροs......Το παιχνιδι τηs δημοσιοτητοs του στυλ...."κατι πρεπει να πω για να ακουστω" τοπαιξε με λαθοs συνταγη...Δεν ετυχε, απετυχε !   Το χειροτερο απ ολα ειναι που δινει συμβουλεs και στουs γονειs

Τί στο δαίμονα εδώ μέσα,μόνο εγω είμαι κοντός  :headbang:

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
ρε μην ασχολειστε με την καθε αγαμητη μπαζολα που ειπε μια παπαρια για να  κερδισει λιγη δημοσιοτητα.κανονικα θελει παλουκωμα αλλα ειναι τυχερη εχουμε δημοκρατια

Δεν φτάνει που είμαστε σαν λαός λαμόγια και απατεώνες είμαστε και ανθέλληνες. Για τα σκουπίδια τελείως όμως :shit:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

ετσι ειναι...
(η ιστορια επαναλανβανεται...παλι πιο κοντος ειμαι.... :2funny:)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οχι δεν την έχω δεί την παράσταση.
Θα συμφωνήσω όμως με μια παλιά υπογραφή του Κοσμά
Τίποτα στα σοβαρά  ;)
Άρε Διομήδη πάλι δύο αρχίδια...το καλοκαίρι παίχτηκε,τώρα ξύπνησες... :birdman:

Έχασα την ευκαιρία να πάω να το δω.... :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τί στο δαίμονα εδώ μέσα,μόνο εγω είμαι κοντός  :headbang:

Ελα ρε!!!  Πεσμου οτι σ επηρεασε η πρεζοαγαμητη !!!!
Αυτη ειναι για ....γιαουρτοβολισμο,  αλλα εχε χαρη που το φυλαω για το τζατζικι :grin:

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άρε Διομήδη πάλι δύο αρχίδια...το καλοκαίρι παίχτηκε,τώρα ξύπνησες... :birdman: