dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...η σαπια διανοηση καλα κρατει...
άμα είχε κανένα αλάχ για σουβλατζή και του πήδαγε κανένας τσολιάς τη γυναίκα θα ακούγαμε για φασίστες ρατσιστές κ.ο.κ.
τώρα απλά είναι λογοκρισία στην τέχνη.
μαχαιρομούνιασμα στην τσούλα.
Όσο υπάρχουν τέτοιες απόψεις καλά κάνουν κ υπάρχουν απόψεις σαν αυτές της Κιτσοπούλου..έτσι για το ζύγι.....ρε μην ασχολειστε με την καθε αγαμητη μπαζολα που ειπε μια παπαρια για να κερδισει λιγη δημοσιοτητα.κανονικα θελει παλουκωμα αλλα ειναι τυχερη εχουμε δημοκρατια
Δεν πήγες στην οντισιόν της βρε;Από περιέργεια: είδε κανείς την παράσταση;;;;
Το απόλυτο τίποτα πρέπει να'ταν κ όντως απλά για να προκαλέσει αλλά έτσι για να υπάρχει κ άποψη αντικειμενική εκτός από την εθνικιστική.
+1Αφου λοιπον χορτασε την λευκη Ελληνικη πουτσα, το κοριτσι ειπε να δοκιμασει και την χρωματιστη.....Αιντε λοιπον, με το καλο και απ τιs μασχαλεs..........Eυχομαι και σε γκαγκμπανκ........Εμπροs στο δρομο που χαραξε η Τζουλια
Χρειαζομαστε μερικεs τετοιεs για να γελαμε, εστω κι αν το εχουν παραξηλωσει με την πρεζα
Απευθείας ανάθεση το κόβω.Δεν πήγες στην οντισιόν της βρε;
Αφου λοιπονχορτασετην λευκη Ελληνικη πουτσα, το κοριτσι ειπε να δοκιμασει και την χρωματιστη.....Αιντε λοιπον, με το καλο και απ τιs μασχαλεs..........Eυχομαι και σεγκαγκμπανκ[size=30pt]bukake[/size] (μέχρι να πνιγεί να πάει στον αγύριστο) ........Εμπροs στο δρομο που χαραξε η Τζουλια
Χρειαζομαστε μερικεs τετοιεs για να γελαμε, εστω κι αν το εχουν παραξηλωσει με την πρεζα
Οχι δεν την έχω δεί την παράσταση.Απευθείας ανάθεση το κόβω.
Εσύ την είδες την παράσταση ή απλά σκούζεις επειδή σου πε πως δεν είναι κακό να γαμηθεί η κόρη του έλληνα με μαύρο;
+1
μη δινεται πολυ σημασια στο καθε τσολι...κ επειδη το τσολι εκανε κουβεντα για υψος,εγω πχ.ειμαι 1.84 κ ημουν ο κοντοτερος μεσα στην σχολικη ταξη Λυκειου...οποτε δεν θεωρω οτι οι Ελληνες ειμαστε κοντοι...αλλωστε δεν εχω δει πολλους με 1.50 υψος...μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι...
σαχλαμάρες, μαλακίες, ό,τι να ΄ναι βρε παιδιάΟχι δεν την έχω δεί την παράσταση.
Θα συμφωνήσω όμως με μια παλιά υπογραφή του Κοσμά
Τίποτα στα σοβαρά ;)
Τί στο δαίμονα εδώ μέσα,μόνο εγω είμαι κοντόςΓια να γινει γνωστη η λεγαμενη , ειπε να πει μια παπαρια εκει κι οποιον παρει ο χαροs......Το παιχνιδι τηs δημοσιοτητοs του στυλ...."κατι πρεπει να πω για να ακουστω" τοπαιξε με λαθοs συνταγη...Δεν ετυχε, απετυχε ! Το χειροτερο απ ολα ειναι που δινει συμβουλεs και στουs γονειs
ΥΓ Κι εγω 1,87 ειμαι
ρε μην ασχολειστε με την καθε αγαμητη μπαζολα που ειπε μια παπαρια για να κερδισει λιγη δημοσιοτητα.κανονικα θελει παλουκωμα αλλα ειναι τυχερη εχουμε δημοκρατια
ετσι ειναι...Για να γινει γνωστη η λεγαμενη , ειπε να πει μια παπαρια εκει κι οποιον παρει ο χαροs......Το παιχνιδι τηs δημοσιοτητοs του στυλ...."κατι πρεπει να πω για να ακουστω" τοπαιξε με λαθοs συνταγη...Δεν ετυχε, απετυχε ! Το χειροτερο απ ολα ειναι που δινει συμβουλεs και στουs γονειs
ΥΓ Κι εγω 1,87 ειμαι
Άρε Διομήδη πάλι δύο αρχίδια...το καλοκαίρι παίχτηκε,τώρα ξύπνησες...Οχι δεν την έχω δεί την παράσταση.
Θα συμφωνήσω όμως με μια παλιά υπογραφή του Κοσμά
Τίποτα στα σοβαρά ;)
Τί στο δαίμονα εδώ μέσα,μόνο εγω είμαι κοντός
Τσίμπα και σύ τρία αμελέτητα τώρα και πάνε να αγοράσεις καμιά εφημερίδα,Άρε Διομήδη πάλι δύο αρχίδια...το καλοκαίρι παίχτηκε,τώρα ξύπνησες...
Έχασα την ευκαιρία να πάω να το δω....