Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Αν συμφωνεί κι ο διομήδης, προτείνω ν' αλλάξουμε και τον τίτλο του topic. Πρόκειται για χυδαία διαστρέβλωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ.....Λενα κιτσοπουλου & η αναζητηση του μαυρου πιστολιου... :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αυτά τώρα τα newsbeast και τα λοιπά τέτοιου είδους "ενημερωτικά" site δεν είναι να τα πολυεμπιστεύεται κανείς. Πληροφορίες για το έργο αυτό για τον Αθανάσιο Διάκο www.lifo.gr/mag/features/3260]εδώ[/url]. Προσωπικά μου φαίνεται μια μπαρούφα και μισή, αλλά το newsbeast το διαστρεβλώνει χυδαία. Όσο γι' αυτά που είχε γράψει πριν τρία χρόνια, κι εκεί χυδαία διαστρέβλωση. Το "Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο" δεν υπάρχει πουθενά βέβαια...

Ακριβώς ρε πούστη μ , χυδαίο εντελώς !!

Άσχετα από το ότι μπορεί να λέει μαλακίες η γκόμενα ( αν κ δεν έχουμε πουθενά ολόκληρη την συνέντεξη )... Είναι η τακτική τους και παρόλα αυτά ακόμα κάποιοι "ενημερώνονται"  :jerking:

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτά τώρα τα newsbeast και τα λοιπά τέτοιου είδους "ενημερωτικά" site δεν είναι να τα πολυεμπιστεύεται κανείς. Πληροφορίες για το έργο αυτό για τον Αθανάσιο Διάκο www.lifo.gr/mag/features/3260]εδώ[/url]. Προσωπικά μου φαίνεται μια μπαρούφα και μισή, αλλά το newsbeast το διαστρεβλώνει χυδαία. Όσο γι' αυτά που είχε γράψει πριν τρία χρόνια, κι εκεί χυδαία διαστρέβλωση. Το "Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο" δεν υπάρχει πουθενά βέβαια...
Πάρε την
images
λέμε :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σταμάτα να βλέπεις παντού στρατόπεδα.
Εξέφρασε μια γνώμη έκανε ενα σχόλιο οπότε μπορώ και εγω να εκφράσω το δικό μου, δεν το νομίζεις;
Επίσης δεν σου κάνει καλό να παίζεις ναυμαχία με τον μουσάτο,παντού βλέπεις εχθρούς.
Βασικά η γνώμη κ το σχόλιο δεν θέλω να σε πικράνω αλλά αποτελούν προϊόν βρώμικης  προπαγάνδας.

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ε οχι και να ψαξω για την αγαμητη....Ρε συ, μπαs και το κοριτσι ηθελε να τηs τον σφυριξετε εσειs οι θεατρανθρωποι  κι επειδη την αφησατε αμπουκωτη , λεει αυτα που λεει??..Για ψαξτο, γιατι νομιζω οτι οι μαστουρωμενοι αγαπανε ολον τον κοσμο :grin: :grin:  ενω αυτη μοιραζει πυον
Οι ποιοί;  
MSN-Emoticon-155.gif

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ακριβώς ρε πούστη μ , χυδαίο εντελώς !!

Άσχετα από το ότι μπορεί να λέει μαλακίες η γκόμενα ( αν κ δεν έχουμε πουθενά ολόκληρη την συνέντεξη )... Είναι η τακτική τους και παρόλα αυτά ακόμα κάποιοι "ενημερώνονται"  :jerking:

και τωρα ποιανου το μερος να παρεις;της πειναλεας απλυτης που την ειδε διεθνηστρια και κατηγορει την χωρα της για να κανει σεφτε,η του κιτρινιαρη του Ευαγγελατου,που θα βιαζε και την μανα του,εαν οχι τα παιδια του για να βγαλει ειδηση,και που την κατηγορει;παρ'τον ενα και χτυπα τον αλλον :S

φευγω απο την ελλαδα ρε πουστη μου,δεν παλευονται αυτοι *P

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βασικά η γνώμη κ το σχόλιο δεν θέλω να σε πικράνω αλλά αποτελούν προϊόν βρώμικης  προπαγάνδας.
Μην ανησυχείς.
Το ίδιο ισχύει για όλα ζητήματα.
Θα πείς εσυ.
Θα πω εγω.
Να περνάει η ώρα ευχάριστα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
και τωρα ποιανου το μερος να παρεις;της πειναλεας απλυτης που την ειδε διεθνηστρια και κατηγορει την χωρα της για να κανει σεφτε,η του κιτρινιαρη του Ευαγγελατου,που θα βιαζε και την μανα του,εαν οχι τα παιδια του για να βγαλει ειδηση,και που την κατηγορει;παρ'τον ενα και χτυπα τον αλλον :S

φευγω απο την ελλαδα ρε πουστη μου,δεν παλευονται αυτοι *P

Κρατάω την δική μου θέση απλά  :tits2:

Γμτ πιο κοντοί κ από τους κοντούς. >:(

Τι σε νοιάζει μωρέ ? Των Ελληνίδων είναι 1,63...κινγκ κόνγκ μπροστά τους  :2funny:

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αν συμφωνεί κι ο διομήδης, προτείνω ν' αλλάξουμε και τον τίτλο του topic. Πρόκειται για χυδαία διαστρέβλωση.
Κάνε ότι νομίζεις αφεντικό εχεις το ελεύθερο.
Την photo της μην πειράξεις μόνο γιατί θα σκοτωθούμε.  :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν ξέρω ποιανού το μέρος να πάρω αλλά πριν από 600 χρόνια έτσι θα λύναμε το θέμα με δεθνιστές:

αναπαράσταση μάχης το μεσσαίωνα είναι, δείχτε το της να αρχίσει και άλλες ηλιθιότες
περί βίας  για αυτήν από 'δω και πέρα θα τηρήσω άκρα του τάφου σιωπή, γιατί απόψεις όλοι έχουμε
όπως είπε και ο Κλιντ ίστγουντ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι σε νοιάζει μωρέ ? Των Ελληνίδων είναι 1,63...κινγκ κόνγκ μπροστά τους  :2funny:
Ναι αλλά φοράτε τακούνια σκρόφες... :tickedoff: :tickedoff: να φορέσω κ γω δεν έχω πρόβλημα..αλλά μετά θα με πούνε αδερφή. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφεντικό πολύ καλή η διόρθωση...η επαναστατική σέχτα του site εγκρίνει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μιλαμε για πολυ αναρχοαπλυτη μουνοτριχα κει κατω  :S

Stories

Νέο!

Stories