Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για αλλη μια φορα βγηκαμε αληθινοι! Αυτο που τεριαζει στην πλυαδα ΕΛΛΕ Η ΝΙΔΩΝ ειναι κατι αραπαδες και κατι πακιστανοι.. για αυτο ειναι γεννημενες! ειναι τοσο ξεφτυλισμενες αλωστε που δεν θα ειχανε κανενα θεμα να το κανουνε!  Και απανταω εγω τωρα αν μωρι ξεφτηλα θελισω να κανω παιδια νομιζεις οτι θα τα κανω με μια μεση ελεηνιδα φωκια σαν και του λογου σου ε????? Δεν θα τα κανω με μια ρωσιδαρα η με μια σκανδιναβη να βγαλω και γιους πεδαρους,μπασκεντμπολιστες(μιας και εθιξε και το υψος)???? ε μωρη μητρα ??? για αυτο ας κανεται ολες οι μεσες ελεηνιδες σαν και αυτη την φωκια παιδια με κανα κωλο αραπα και ας κανουμε και εμεις με καμια σκανδιναβη και ας ερθει μετα να κανει την συγκριση η παλιο ξεφτηλα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για αλλη μια φορα βγηκαμε αληθινοι! Αυτο που τεριαζει στην πλυαδα ΕΛΛΕ Η ΝΙΔΩΝ ειναι κατι αραπαδες και κατι πακιστανοι.. για αυτο ειναι γεννημενες! ειναι τοσο ξεφτυλισμενες αλωστε που δεν θα ειχανε κανενα θεμα να το κανουνε!  Και απανταω εγω τωρα αν μωρι ξεφτηλα θελισω να κανω παιδια νομιζεις οτι θα τα κανω με μια μεση ελεηνιδα φωκια σαν και του λογου σου ε????? Δεν θα τα κανω με μια ρωσιδαρα η με μια σκανδιναβη να βγαλω και γιους πεδαρους,μπασκεντμπολιστες(μιας και εθιξε και το υψος)???? ε μωρη μητρα ??? για αυτο ας κανεται ολες οι μεσες ελεηνιδες σαν και αυτη την φωκια παιδια με κανα κωλο αραπα και ας κανουμε και εμεις με καμια σκανδιναβη και ας ερθει μετα να κανει την συγκριση η παλιο ξεφτηλα!
Οι πουτάνες δεν κάνουν παιδιά με τους πελάτες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι ρε.
Οι 40άρες το αφήνουν δάσος και οι 40άρηδες έχουν σαπιοκοιλιές..
Οι σαραντάρες/-άρηδες που τυχαίνει να γνωρίζω εγώ έτσι κάνουν πάντως.

Ντάξει δεν τους το χω δει κιόλας στις σαραντάρες...πάντως περιπτεράς,μανάβης,μπακάλης...και όσους γείτονες βλέπω όλοι σαπιοκοιλιάδες είναι,εσείς στα μέρη σου δεν ξέρω τι κάνετε...μπορεί να γυμνάζεστε. :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

[move]ΚΟΡΟΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :cum: :cum: :cum: [/move]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ ζολ μιλας για τις σαρανταρες λες και ειναι τιποτις σκατογριες...εχεις δει κατι σαρανταρες που κυκλοφορουν?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μην δίνετε σημασία στην  Κιτσοπούλου και στην κάθε  Κιτσοπούλου. Ας της δώσει κανείς κανα εισητήριο χωρίς επιστροφή για το Αφγανιστάν να είναι αναγκασμένη να φοράει μπούργκα αλλιώς ξύλο.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
πού είναι αυτός που ζήταγε απεγνωσμένα μουνί-δάσος ?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ρε συ ζολ μιλας για τις σαρανταρες λες και ειναι τιποτις σκατογριες...εχεις δει κατι σαρανταρες που κυκλοφορουν?

Και φυσανε ;)

Εχω μια στη δουλεια :kissass2: μου φιαχνει την μερα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και ξαναρωταω....μονο εγω δεν αντιληφθηκα ολο αυτο το αρχικο κειμενο ως κυριολεκτικο?
καλα για το διακο δε θα σχολιασω καν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Kαι που ξέρεις πως το'χουν ρε μαλάκα?
Σου το λένε όταν συζητάτε για κρέμες νυκτός??
Αν η άλλη έχει σαπιοκοιλιά κ λίπος....εεε δεν νομίζω να το ξυρίζει κιόλας... :birdman:

Έλα ρε μουνίτσα πες μας τώρα πως ο μ.ο. 40ρας το ξυρίζει κ γυμνάζεται...

Άντε να'ναι στην καλύτερη 60%-40%.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
μην δίνετε σημασία στην  Κιτσοπούλου και στην κάθε  Κιτσοπούλου. Ας της δώσει κανείς κανα εισητήριο χωρίς επιστροφή για το Αφγανιστάν να είναι αναγκασμένη να φοράει μπούργκα αλλιώς ξύλο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν η άλλη έχει σαπιοκοιλιά κ λίπος....εεε δεν νομίζω να το ξυρίζει κιόλας... :birdman:

εκει που παω για λειζερ παντως εχει πολλες 40-50αρες που το κανουν γυαλοχαρτο... :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Κάτσε καλά δεν είσαι ελληνίδα κ παίζει να σου ζητήσει να κάνετε κανένα παιδί. :birdman:

Θυσιάζωτην παρθενιά μ για χάρη του  :birdman:

και ξαναρωταω....μονο εγω δεν αντιληφθηκα ολο αυτο το αρχικο κειμενο ως κυριολεκτικο?
καλα για το διακο δε θα σχολιασω καν...

Οι δηλώσεις τις προφανώς δεν είναι ρε συ , αλλά το θεμα είναι τι λεει + πως το λεει ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Τι λες μωρέ βλάκα ... δεν υπάρχει 40αρα που να μην το περιποιείται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom