Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
μουναρα και να τη γαμας "τζαμπα" δεν υπαρχει

κανε μια σουμα ποσο ειναι τα εξοδα οταν βγαινεται, και διαιρεσε το με ποσα γαμησια εριξες
Φθνηνοτερα βγαινει τελικα !
Good morniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φθνηνοτερα βγαινει τελικα !
Good morniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

Κοιταξε , αν στην αρχη χαλασεις μεχρι και ενα 300αρι μαξ. Και μετα επι 1 μηνα κανετε σεξ 2 φορες την βδομαδα τουλαχιστον

τοτε ειναι πες 2χ20 = 40 χ 4 = 160 ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ αρα δεν σου βγαινει φθηνοτερα θες πανω απο 3 φορες την βδομαδα ... το λιγοτερο 4 για να χεις κανει μια στοιχειωδη αποσβεση  :2funny: :2funny:

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Και εγω πριν από 2 χρόνια είχα χτυπήσει μια ΘΕΑ κατσε καλα....

:rockon: :rockon:
Αυτή ήταν με μία πορσε και εγω με το corsa...... Την χτύπησα καλά και μου είχε βγει γύρω στα 1000€ η ζημιά.... (προφυλακτήρας και λαμαρινοδουλειες στο καπό)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτή ήταν με μία πορσε και εγω με το corsa...... Την χτύπησα καλά και μου είχε βγει γύρω στα 1000€ η ζημιά.... (προφυλακτήρας και λαμαρινοδουλειες στο καπό)

Την πηδηξες τελικα τυπε ? Το κωλαρακι της το χτυπησες ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

γαμησε τα.... πηρες φτερο ε;

Επισκέπτης

ααχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

Το Σφυρί

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ αν σου ερχεται φθηνοτερα μαλλον δεν θα την εχεις για πολυ ακομα θα βρει αλλο σπονσορα πιο "βαρβατο"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΟΚ αν σου ερχεται φθηνοτερα μαλλον δεν θα την εχεις για πολυ ακομα θα βρει αλλο σπονσορα πιο "βαρβατο"

χαχαχα ισχυει. Παιδια οι περισσοτερες γκομενες σημερα δινουν μεγαλη βαση στην καλοπεραση.

Καλοπεραση τι σημαινει? Μπουζουκια - Κλαμπακια - Εστιατορια να την ταισεις , να την ποτισεις να την διασκεδασεις.... σε ενα κλαμπ δεν θα κερασεις κατι? σιγουρα ενα 50ευρω θα σου φυγει και για τους 2 σας.... κανα εστιατοριο? εκει και αν δεν φυγει η 50αρα.

Στα μπουζουκια το 100αρι ειναι σιγουρο... οποτε ηδη υπολογισε κανα 200αρι με το καλημερα σας... η κανα 100αρι στην χειροτερη (για σενα) αν πεσεις σε γκομενα που βαζει και αυτη το χερι στην τσεπη.

Αυτα που λενε πως δεν ψαχνουν να τις πληρωνουν ειναι πιπες. Τα κερασματα ειναι συναισθηματικα φορτισμενα... ποια δεν θελει να φυλαει λεφτα για τα λουσα της????  Γιατι εκτος απο την διασκεδαση θελουν και λουσο (κομμωτηρια , ντυσιμο , αισθητικες και δεν συμμαζευεται μανικιουρ πετικιουρ)

Απλα υπαρχουν γκομενες που θα στο δειξουν αμεσως οτι της πειραξε που δεν κερασες... (συνηθως πιο χυμα και αλαζονικες γκομενες) και γκομενες οι οποιες δεν θα στο δειξουν αλλα ξαφνικα θα σε γειωσουν η θα σε στειλουν σιγα σιγα (συνηθως πιο δηθεν και υπουλες γκομενες)

Ο μονος λογος που αξιζει να πληρωνεις απεξω... ειναι οταν θα τρως και μαλιστα ΚΑΛΑ. Αν μετα την γαμοκοπας για κανα 3ωρο και ειναι και καλο μουνι τοτε αξιζε τον κοπο το 100αρι κερασμα , διοτι μια κολ γκερλ να παρεις 3 ωρες = 450 ευρω  αν βγαλεις την εμφανιση που θα χανει λιγο η εξω... απο την κωλ γκερλ οκ κατεβαινεις στο 400αρι αν βγαλεις και λιγο τις υπηρεσιες γιατι η εξω γκομενα ισως ειναι πιο επιφυλακτικη (δεν θα παρει πιπα χωρις καποτα) οκ πεφτουμε στο 350 με 300αρι.... Οποτε με 100 που την βγαζεις καλα ειναι

Επισκέπτης
χαχαχα ισχυει. Παιδια οι περισσοτερες γκομενες σημερα δινουν μεγαλη βαση στην καλοπεραση.

Καλοπεραση τι σημαινει? Μπουζουκια - Κλαμπακια - Εστιατορια να την ταισεις , να την ποτισεις να την διασκεδασεις.... σε ενα κλαμπ δεν θα κερασεις κατι? σιγουρα ενα 50ευρω θα σου φυγει και για τους 2 σας.... κανα εστιατοριο? εκει και αν δεν φυγει η 50αρα.

Στα μπουζουκια το 100αρι ειναι σιγουρο... οποτε ηδη υπολογισε κανα 200αρι με το καλημερα σας... η κανα 100αρι στην χειροτερη (για σενα) αν πεσεις σε γκομενα που βαζει και αυτη το χερι στην τσεπη.

Αυτα που λενε πως δεν ψαχνουν να τις πληρωνουν ειναι πιπες. Τα κερασματα ειναι συναισθηματικα φορτισμενα... ποια δεν θελει να φυλαει λεφτα για τα λουσα της????  Γιατι εκτος απο την διασκεδαση θελουν και λουσο (κομμωτηρια , ντυσιμο , αισθητικες και δεν συμμαζευεται μανικιουρ πετικιουρ)

Απλα υπαρχουν γκομενες που θα στο δειξουν αμεσως οτι της πειραξε που δεν κερασες... (συνηθως πιο χυμα και αλαζονικες γκομενες) και γκομενες οι οποιες δεν θα στο δειξουν αλλα ξαφνικα θα σε γειωσουν η θα σε στειλουν σιγα σιγα (συνηθως πιο δηθεν γκομενες)

τι εχεις τραβηξει κι εσυ  βασανισμενο μου παιδι... :kenny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι εχεις τραβηξει κι εσυ  βασανισμενο μου παιδι... :kenny:

χαχαχαχαχα βλεπεις οτι δεν ειμαι το κοροιδο που περιμενεις και εσυ και οι αλλες σιχαμενες και αυτο σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα ε? τι να κανουμε που δεν πιανουν τα κολπα σου πλεον... για αυτο και πας να μου την πεις μηπως και με πληγωσεις μανουλα - ροξυ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι εγινε? σου κανανε διαλλειμα ο περσονας και ο πλεζουρας?

Καλα σας τα χωνουν εδω μεσα γιατι και εσυ και ο αλλος δεν ξερω τι δουλεια εχετε εδω μεσα. Αντε να ξανανοιξει το τσατ να ξεκουμπιστειτε απο το φορουμ να κανετε εκει το ηλεκτρονικο σας καμακι που ειναι κανα χρονο τωρα...  :tits: :tits: :tits: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ε και που να δίνουν βάση δλδ?

Όπως εμείς κοιτάμε κώλο, βυζί κλπ, αυτές κοιτάνε καλοπέραση.

Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε και που να δίνουν βάση δλδ?

Παντως οχι εις βαρος της δικιας μου τσεπης. Γιατι αν την πληρωσω η την κερασω δεν θα το κανω για την ψυχη της γιαγιας μου.

Οι περισσοτερες ειναι γυφτισσες αλλωστε... θελουν να τις κερνας συνεχεια. 

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα βλεπεις οτι δεν ειμαι το κοροιδο που περιμενεις και εσυ και οι αλλες σιχαμενες και αυτο σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα ε? τι να κανουμε που δεν πιανουν τα κολπα σου πλεον... για αυτο και πας να μου την πεις μηπως και με πληγωσεις μανουλα - ροξυ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι εγινε? σου κανανε διαλλειμα ο περσονας και ο πλεζουρας?

Καλα σας τα χωνουν εδω μεσα γιατι και εσυ και ο αλλος δεν ξερω τι δουλεια εχετε εδω μεσα. Αντε να ξανανοιξει το τσατ να ξεκουμπιστειτε απο το φορουμ να κανετε εκει το ηλεκτρονικο σας καμακι που ειναι κανα χρονο τωρα...  :tits: :tits: :tits: :grin:

Δεν εχω και κανα ψιλο πανω μου να σου δωσω...λυπηθηκα πραγματικα τωρα .. :S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αυτα που λενε πως δεν ψαχνουν να τις πληρωνουν ειναι πιπες. Τα κερασματα ειναι συναισθηματικα φορτισμενα... ποια δεν θελει να φυλαει λεφτα για τα λουσα της????  Γιατι εκτος απο την διασκεδαση θελουν και λουσο (κομμωτηρια , ντυσιμο , αισθητικες και δεν συμμαζευεται μανικιουρ πετικιουρ)

Απλα υπαρχουν γκομενες που θα στο δειξουν αμεσως οτι της πειραξε που δεν κερασες... (συνηθως πιο χυμα και αλαζονικες γκομενες) και γκομενες οι οποιες δεν θα στο δειξουν αλλα ξαφνικα θα σε γειωσουν η θα σε στειλουν σιγα σιγα (συνηθως πιο δηθεν και υπουλες γκομενες)

Ο μονος λογος που αξιζει να πληρωνεις απεξω... ειναι οταν θα τρως και μαλιστα ΚΑΛΑ. Αν μετα την γαμοκοπας για κανα 3ωρο και ειναι και καλο μουνι τοτε αξιζε τον κοπο το 100αρι κερασμα , διοτι μια κολ γκερλ να παρεις 3 ωρες = 450 ευρω  αν βγαλεις την εμφανιση που θα χανει λιγο η εξω... απο την κωλ γκερλ οκ κατεβαινεις στο 400αρι αν βγαλεις και λιγο τις υπηρεσιες γιατι η εξω γκομενα ισως ειναι πιο επιφυλακτικη (δεν θα παρει πιπα χωρις καποτα) οκ πεφτουμε στο 350 με 300αρι.... Οποτε με 100 που την βγαζεις καλα ειναι

εεετσι ετσι! βρες κι αλλες δικαιολογιες για να αισθανεσαι αρχοντας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχω και κανα ψιλο πανω μου να σου δωσω...λυπηθηκα πραγματικα τωρα .. :S

Τον εαυτο σου κοιτα να λυπηθεις.... υπαρχουν πολλοι λογοι αλλωστε που θα σε βοηθησουν σε αυτο  ;)

Τελος εδω... δεν ασχολουμαι αλλο με την παρτη σου. Αντε σε κανα θρεντ σαν αυτο που μαζευεστε και μαλακιζεστε εικονικα εδω μεσα.

Αντε να παραστησεις την γκομενα απο το ιντερνετ... οπως κανουν οι περισσοτερες πλεον... εκει καταντησατε. Αυτο ειναι καταντια οχι να πηγαινεις σε μπουρδελα. Αντε γεια

Το Σφυρί

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τους νοιαζει μετα απο ενα σημειο το θεωρουν δεδομενο και απαιτουν περισσότερα γιατι και καλα "αξιζουν" και εκβιαζουν οτι θα φυγουν
Καλομαθαίνουν ευκολα μετα ζητανε και αμαξι

καλυτερα να γαμαω παντρεμενες στα κρυφά εχει και σασπενς

Επισκέπτης
Τον εαυτο σου κοιτα να λυπηθεις.... υπαρχουν πολλοι λογοι αλλωστε που θα σε βοηθησουν σε αυτο  ;)

Τελος εδω... δεν ασχολουμαι αλλο με την παρτη σου. Αντε σε κανα θρεντ σαν αυτο που μαζευεστε και μαλακιζεστε εικονικα εδω μεσα.

Αντε να παραστησεις την γκομενα απο το ιντερνετ... οπως κανουν οι περισσοτερες πλεον... εκει καταντησατε. Αυτο ειναι καταντια οχι να πηγαινεις σε μπουρδελα. Αντε γεια

καλα με επισες. Τσιμπα το πενηνταρι , αλλα δεν θα γινεται καθε μερα ετσι?  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εεετσι ετσι! βρες κι αλλες δικαιολογιες για να αισθανεσαι αρχοντας!

Εεεεετσι... μωρη χαμουρα ελλεηνιδα... βαλτο καλα μεσα σου πως αν δεν αλλαξεις ροτα και δεν δωσεις δεν θα παρεις δραχμη - προσοχη - επιβεβαιωση ... γενικα τιποτα απο ολα αυτα

Υπαρχουν πολλοι που σας χαλασαν αλλα ευτυχως αλλοι τοσοι και διπλασιοι που θα σας φτιαξουν. Οι καλυτερες μερες ερχονται... κλαψτε αγαθομουνες  :rockon: :rockon: :rockon:

Ειδαλλως κανε παρεα με τους ηλιθιους... αλλα παλι κατα βαθος ΚΕΝΗ θα νιωθεις...γιατι? γιατι οι μονοι που καταφερνεις να κερδισεις ειναι οι ΗΛΙΘΙΟΙ.

Αντε γεια και εσυ τωρα και τελος και με την δικη σου παρτη ... τραβα να μαλακιστεις αλλου :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βασικα φιλε τετοιες σχεσεις δεν κρατανε πολυ, εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που η γκομενα ειναι μια χαρα παιδι και σε γουσταρει! Αλλα συνηθως αμα η γκομενα ειναι 9 και εσυ 5 δυσκολα θα κρατησει για πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom