Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτα ρε ο αλλος. Του λενε  το παιδι καψουρευτηκε και αυτος σκεφτεται ηδη τις φιλες -καβατζες :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο θα πει κατανοηση φιλε :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραία καψούρα...
Υποσχέθηκε να ποστάρει και τη φώτο της εδώ μέσα...

Δε γαμιόμαστε λέω εγώ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ελα όμως που δεν ξέρεις πόσο μέλι έχει το κάθε βάζο...

Κι εσύ μπορεί να θες το μέλι απ'το συγκεκριμένο βάζο που σου άρεσε πολύ και ψάξε να βρεις το ίδιο βάζο ή κάτι εξίσου "καλής ποιότητας" και να πετάς το βάζο το ένα μετά το άλλο γιατί δεν το βρίσκεις πουθενα,ώσπου μια μέρα δεν θα βρεις ούτε ένα βάζο στο ράφι και θα καθίσεις εσύ πάνω...

Το'πιασες τώρα???

Αν δεν σε κάλυψα,στην Κυρα Τένια κάπου εδώ βόσκει... :2funny:

ε και να κολλησεις στο γαμοβαζο που εμειναν μονο σκατα? ψαχνεις για αλλο αναγκαστικα. δε γινεται να μενεις με το ζορι, μηηηπως τελικα εχει μενει μια κουταλια μελι ακομα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κοιτα ρε ο αλλος. Του λενε  το παιδι καψουρευτηκε και αυτος σκεφτεται ηδη τις φιλες -καβατζες :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου και ο ιδιος ο ενδιαφερομενος,κοιταει ΚΑΙ την καβατζα....Παιζει και μια μικρουλα εκει γυρω
 του....

Παντως ,οπως την κοβω την φαση,ο τρελομουνακιας μαλλον ειναι ενθουσιασμενος περισσοτερο με τον
 εαυτο του που πηρε το θαρρος και της μιλησε και του βγηκε,παρα με την ιδια την κοπελλα αυτη
 καθ'αυτη

Σαν κατι τετοιο να μου μυριζει,αλλιως δεν θα κοιταζε και την μικρη

Τεσπα,εφοσον ειναι ελευθερος και γκομενιζει ας κανει οτι τον φωτισει,απλα να μην γινει μουνοδουλος
 γλιτσας,σαλιας....αλλα Αντρας,καθαρος και ντομπρος με τις γκομενες ολες..Σπαθι λεμε

Επισκέπτης
Ελα όμως που δεν ξέρεις πόσο μέλι έχει το κάθε βάζο...

Κι εσύ μπορεί να θες το μέλι απ'το συγκεκριμένο βάζο που σου άρεσε πολύ και ψάξε να βρεις το ίδιο βάζο ή κάτι εξίσου "καλής ποιότητας" και να πετάς το βάζο το ένα μετά το άλλο γιατί δεν το βρίσκεις πουθενα,ώσπου μια μέρα δεν θα βρεις ούτε ένα βάζο στο ράφι και θα καθίσεις εσύ πάνω...

Το'πιασες τώρα???

Αν δεν σε κάλυψα,στην Κυρα Τένια κάπου εδώ βόσκει... :2funny:

Η αληθεια φιλουρι ειναι οτι ειμαι και της υπομονης. Δλδ μπορω να τρωω σκατα για  ενα διαστημα και να προσποιουμαι οτι τρωω μελι. Αλλα στον πολυ καιρο αρχιζεις κι εσυ να ζεχνεις σκατιλα και δεν αντεχεις την μποχα οποτε προχωρας.  

Στο ραφι να κατσω δεν εχω προβλημα. Εχει και ωραια θεα απο κει. Θα βλεπω τους αλλους με τα σκατα τους και θα γελαω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ωραία καψούρα...
Υποσχέθηκε να ποστάρει και τη φώτο της εδώ μέσα...

Δε γαμιόμαστε λέω εγώ...

Ρε μαλακα,επικοινωνουμε λεμεεεεεεεεεε
 Τα ιδια σκεφτομαστε;

Ημαρτον χαλασια μ'

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πριν πολλά χρόνια ο Αριστομένης Προβελέγγιος πήγε νεαρός στο Παρίσι(αρχές 50'ς  αν θυμάμαι καλά).
Πήγε να συναντήσει τον μεγάλο αρχιτέκτονα  Le Corbusier για να τον συμβουλευτεί πως να κινηθεί,τι να κάνει,
τι να δει,τι να σπουδάσει κλπ.Ο μεγάλος ελβετός του απάντησε μονολεκτικά: ΖΗΣΕ.
Έγραψες λέμε!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
 Παντως ,οπως την κοβω την φαση,ο τρελομουνακιας μαλλον ειναι ενθουσιασμενος περισσοτερο με τον
 εαυτο του που πηρε το θαρρος και της μιλησε και του βγηκε,παρα με την ιδια την κοπελλα αυτη
 καθ'αυτη

Κι εγω αυτο νομιζω γκαμπι . Πλακα εκανα στον ισιο, γιατι μου φανηκε αστειο  , ετσι  οπως το εγραψε :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  Αφου και ο ιδιος ο ενδιαφερομενος,κοιταει ΚΑΙ την καβατζα....Παιζει και μια μικρουλα εκει γυρω
  του....

καθ'αυτη

Σαν κατι τετοιο να μου μυριζει,αλλιως δεν θα κοιταζε και την μικρη

Τεσπα,εφοσον ειναι ελευθερος και γκομενιζει ας κανει οτι τον φωτισει,απλα να μην γινει μουνοδουλος
  γλιτσας,σαλιας....αλλα Αντρας,καθαρος και ντομπρος με τις γκομενες ολες..Σπαθι λεμε

βεεεεεεεβαια.. η ντρομπροσυνη πανω απο ολα. Μωρό μου μπορει να εισαι μουναρα και να τρωω τρελο κολλημα που ολοι λενε πω τον πουστη πως την εριξε.. αλλα εχω και μια για τα φλοκια. Θα το εκτιμησει η κοπελα.. Τι τυχερη ρε πουστικ !χαχααχαχαχαχαχαχ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
βεεεεεεεβαια.. η ντρομπροσυνη πανω απο ολα. Μωρό μου μπορει να εισαι μουναρα και να τρωω τρελο κολλημα που ολοι λενε πω τον πουστη πως την εριξε.. αλλα εχω και μια για τα φλοκια. Θα το εκτιμησει η κοπελα.. Τι τυχερη ρε πουστικ !χαχααχαχαχαχαχαχ

μιας και ηρθες και κοιτα να μην με κοψεις παλι

Ερι.....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Όταν χτυπας δωρεαν γκομενα κ μαλιστα ωραια γκομενα ενα πραμα πρεπει να εχεις στο μυαλο . ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! Γαμας οσο πιο πολυ μπορεις δεν πρεπει να σου φευγει η ορεξη διοτι σκεφτεσαι το insert coin των 30 ευρω που δινεις καθε φορα που εχεις καβλες να γαμησεις μια φορα μονο.Γαμας οσο μπορεις μεχρι αηδιας να γουσταρεις αλλα να γλιτωσεις και κανα φραγκο να βαλεις στην ακρη !! Εκτος αν εισαι σε πολυ προχωρημενο σταδιο μπουρδελιτιδας , ανιατο σχεδον, που και εναν μουναρο να χεις να τον γαμησεις 10 φορες μεχρι να σου ματωσει το εραλειο παλι αν δεν πας στις πουτανες δεν θα νιωθεις ολοκληρωμενος και χαρουμενος !

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όταν χτυπας δωρεαν γκομενα κ μαλιστα ωραια γκομενα ενα πραμα πρεπει να εχεις στο μυαλο . ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! Γαμας οσο πιο πολυ μπορεις δεν πρεπει να σου φευγει η ορεξη διοτι σκεφτεσαι το insert coin των 30 ευρω που δινεις καθε φορα που εχεις καβλες να γαμησεις μια φορα μονο.Γαμας οσο μπορεις μεχρι αηδιας να γουσταρεις αλλα να γλιτωσεις και κανα φραγκο να βαλεις στην ακρη !! Εκτος αν εισαι σε πολυ προχωρημενο σταδιο μπουρδελιτιδας , ανιατο σχεδον, που και εναν μουναρο να χεις να τον γαμησεις 10 φορες μεχρι να σου ματωσει το εραλειο παλι αν δεν πας στις πουτανες δεν θα νιωθεις ολοκληρωμενος και χαρουμενος !
Α καλάάάάάάάά.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!! :helpplea:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι  !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

φερσου εξυπνα. ρωτα εδω, στο σαιτ των μπουρδελων. αχαχαχαχα

Επισκέπτης
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι  !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?
"Χτύπησες Θεά" και έτρεξες να το πεις για να εισπράξεις τα εύσημα;Όπως κάνουν και οι Ελλεηνίδες δηλαδή...Μόλις την πηδήξεις μην ξεχάσεις να βγάλεις και δελτίο τύπου,ή καλύτερα να γράψεις και κριτική,όπως γράφουμε για τις πουτάνες... :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"Χτύπησες Θεά" και έτρεξες να το πεις για να εισπράξεις τα εύσημα;Όπως κάνουν και οι Ελλεηνίδες δηλαδή...Μόλις την πηδήξεις μην ξεχάσεις να βγάλεις και δελτίο τύπου,ή καλύτερα να γράψεις και κριτική,όπως γράφουμε για τις πουτάνες... :jerking: :jerking:

χαχαχαχχαχαχα ελα μωρε ενταξει... χαρηκε ο τυπος και ειπε να το μοιραστει μαζι μας.
Αλλα γενικα τυπε να μην εισαι σαν την πουτανα που θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
Προσπαθησε να δειχνεις σιγουρος για τις κινησεις που κανεις και ολα θα πανε καλα
αλλωστε το στυλ μετραει περισσοτερο απο ολα τις πιο πολλες φορες.
Κατα τα αλλα καλη τυχη με το γκομενακι και κοιτα να το φορτωσεις και να περασετε καλα!!  :grin:

Το Σφυρί

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μουναρα και να τη γαμας "τζαμπα" δεν υπαρχει

κανε μια σουμα ποσο ειναι τα εξοδα οταν βγαινεται, και διαιρεσε το με ποσα γαμησια εριξες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom