Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γι'αυτό πάντα την κουτάλα μέσα στο βάζο την βάζουμε κάθετα μέχρι τον πάτο...
Να πιάνει και λίγο σκατό όχι μόνο μέλι...

Αλλιώς το μέλι θα σωθεί γρήγορα και θα σου μείνουν μόνο τα σκατά...

Υ.Γ.Γκάμπα...

Ετσι,έτσι... :2funny:

Καλα εσυ ανακατευεις  σκατα με μελι?  :S

Ωραιο ομως αχαχαχαχαχαχα.Δικιο εχεις με την κουταλα. :grin:

Επισκέπτης
το ξερω.
απλα σφυριξα αδιαφορα :rolleyes:

Στο εχω πει οτι δεν τρωω ποτε το κοτοπουλο ολοκληρο?  Το κοτοπουλο μες το ταψι μου θυμιζει βρεφος που κοιμαται μπρουμυτα. Παρατηρησε το καμια φορα. Φαντασου το λιγοοοο...    :P :tits2:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλα εσυ ανακατευεις  σκατα με μελι?  :S

Ωραιο ομως αχαχαχαχαχαχα.Δικιο εχεις με την κουταλα. :grin:
Εσύ αν θες "φαε" πρώτα το μέλι...
Να δω πόσο θ'αντέξεις να τρως μόνο σκατά μετά...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι  !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

...Χύστην στα βυζιά (αν είναι μεγάλα) και πάμε γι άλλα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στο εχω πει οτι δεν τρωω ποτε το κοτοπουλο ολοκληρο?  Το κοτοπουλο μες το ταψι μου θυμιζει βρεφος που κοιμαται μπρουμυτα. Παρατηρησε το καμια φορα. Φαντασου το λιγοοοο...    :P :tits2:

ααααααααχαχαχαχα
αχαχαχα
προτιμω να φανταστω την μπουγατσα του μπατσου χαχαχαχα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι συμπλέγματα κουβαλάτε ρε πούστη μου?

το μοσχαράκι το τρως με πατάτες ή με ρυζάκι?

Επισκέπτης
Εσύ αν θες "φαε" πρώτα το μέλι...
Να δω πόσο θ'αντέξεις να τρως μόνο σκατά μετά...

Γιατι σωνει και καλα να φαω σκατα? Αμα φτασω στο σκατο παιρνω αλλο βαζο. Η ακομα καλυτερα πριν το αγορασω , κανω και μια  ερευνα αγορας , ισως βρω καλυτερη ποιοτητα μελιου.

Βελβονι τις φραουλες  δεν τις ανακατευω ποτε με γλυκο. Μου αρεσουν ξινες :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Μπαρμπαρια και τουνεξη χαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Καλα του τα λες,αλλα διαφωνω στο "κυκλο σου"

Καλυτερα στον "κυκλο της"....Εαν μια γκομενα περασει καλα μαζι σου,εστω και αν διαφωνειτε σε θεματα χαρακτηρα,θα σε διαφημισει
 με τον τροπο της,οχι μετα το τελος της σχεσης,αλλα κατα την διαρκεια της....

Ξερεις τι καριολες ειναι στο να ψυχανεμιζονται το ποια ομορφη φιλεναδα τους περναει καλα με τον γκομενο της;
  Αυτοματως γινεσαι στοχος.....

Ορθόν...
Και αν παίξεις έξυπνα τα χαρτιά σου, όλο και κάποια άσπονδη φίλη της που κατά βάθος τη φθονεί θα πηδήξεις, κατά προτίμηση στα τελείωματα της σχέσης ή μετά...
Αλλά ας αφήσουμε το παλικάρι να χαρεί, να τη λιώσει στον πούτσο (έτσι δένουν οι σχέσεις) και για καβάτζες έχει ο θεός (εμένα μου τελειώνουν αμφότερες και πάλι θα κάνω πλούσιο τον ζουζούνα! )

Επισκέπτης
τι συμπλέγματα κουβαλάτε ρε πούστη μου?

το μοσχαράκι το τρως με πατάτες ή με ρυζάκι?

Ποτε δεν τρωω σωστο ζωο ..Παντα κομματιασμενο. Τα Χριστουγεννα που τρωνε γουρουνοπουλο σωστο , με το μηλο στο στομα, δεν πλησιαζω πριν  τεμαχισουν το ζωο. Με κοιταει καταματα  και νοιωθω τυψεις :2funny:

Το μοσχαρακι με πατατες , αν και δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου κρεατα ,το προτιμω με πατατες .

Επισκέπτης
Ορθόν...
Και αν παίξεις έξυπνα τα χαρτιά σου, όλο και κάποια άσπονδη φίλη της που κατά βάθος τη φθονεί θα πηδήξεις, κατά προτίμηση στα τελείωματα της σχέσης ή μετά...
Αλλά ας αφήσουμε το παλικάρι να χαρεί, να τη λιώσει στον πούτσο (έτσι δένουν οι σχέσεις) και για καβάτζες έχει ο θεός (εμένα μου τελειώνουν αμφότερες και πάλι θα κάνω πλούσιο τον ζουζούνα! )

Κοιτα ρε ο αλλος. Του λενε  το παιδι καψουρευτηκε και αυτος σκεφτεται ηδη τις φιλες -καβατζες :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο θα πει κατανοηση φιλε :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποτε δεν τρωω σωστο ζωο ..Παντα κομματιασμενο. Τα Χριστουγεννα που τρωνε γουρουνοπουλο σωστο , με το μηλο στο στομα, δεν πλησιαζω πριν  τεμαχισουν το ζωο. Με κοιταει καταματα  και νοιωθω τυψεις :2funny:

Το μοσχαρακι με πατατες , αν και δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου κρεατα ,το προτιμω με πατατες .

ειχα κανει χριστουγεννα μια φορα με την οικογενεια της τοτε κολλητης μου. ειχαν μαγειρεψει μια ολοκληρη γουρνοπουλα. ολοκληρη ομως. δεν ειχα ξαναδει :rolleyes:
ηταν φρικη και ετρωγα τα παντα τοτε! ευτυχως μας εκανε μπριζολα εμας και φαγαμε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειχα κανει χριστουγεννα μια φορα με την οικογενεια της τοτε κολλητης μου. ειχαν μαγειρεψει μια ολοκληρη γουρνοπουλα. ολοκληρη ομως. δεν ειχα ξαναδει :rolleyes:
ηταν φρικη και ετρωγα τα παντα τοτε! ευτυχως μας εκανε μπριζολα εμας και φαγαμε.
πόσα χρόνια έχει που έκοψες το ΨΗΤΟ κρέας?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
  Χαλαρωσε ρε λακη...
  Καλα ξηγηθηκες και της την επεσες-Θαρσειν χρει,ο τολμων νικα κτλ κτλ-αλλα για βαλε τα πραματα
  σε μια σειρα..

Κατ'αρχην βλεπω ενα κοψιμο που εχεις για το πως την βλεπουν οι αλλοι.....Παρεα με αλλους θα την
  γαμας;Κανε την δουλεια που πρεπει και γραψε ολους τους αλλους στα αρχιδια σου..Εσυ θα βαλεις το
  ενσημο,κανενας αλλος,εαν σου αρεσει εσενα,οι αλλοι περισσευουν....

Δεν εχεις ακομα κριτηριο για να ξερεις αν "δειχνει" ή οχι καβαλημενη σε συμπεριφορες ρε μαγκακι..
  Εδω εισαι ετοιμος να δαγκωσεις την ντεκαπέ λαμαρινιτσα,εισαι σε θεση να κρινεις;

Ολες οι γυναικες ειναι γουτσου γουτσου...σεντρα ειναι απο μερους τους....Εσυ την δουλεια σου
  Πρωτιστως γαμα την ΚΑΛΑ,να σε θυμαται,και φερσου ειλικρινα,οπως νοιωθεις και ΑΥΤΗ θα κρινει αν
  θα εισαστε μαζι και για ποσο.....Οι γυναικες κρινουν φιλαρακι,αν το αποδεχτεις αυτο θα περασεις
  καλα οχι μονο μαζι της αλλα με ολες οσες τα "μπλεξεις"...Μην φερεσαι επιτηδευμενα,να εισαι ο εαυτος
  σου....

Και μην κανεις σαν σαλιαρικο κουταβι....Αξιοπρεπεια ρε παπαρα,δεν ειμαστε μουνοδουλοι,εμεις
  βαζουμε ψωλη,αυτες μουνι,ο καθεις οτι εχει,η ποιοτητα χαρακτηρα ειναι αυτη που στο τελος θα
  θεσει τα οποια ορια χρονου και αντοχης..

Αυτα και οτι θες ρωτα
Tυπε μου,τα ξερεις καλα τα γραμματα,σε παραδεχομαιετσι ειναι με τις γυναικες...+100000

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γιατι σωνει και καλα να φαω σκατα? Αμα φτασω στο σκατο παιρνω αλλο βαζο. Η ακομα καλυτερα πριν το αγορασω , κανω και μια  ερευνα αγορας , ισως βρω καλυτερη ποιοτητα μελιου.

Βελβονι τις φραουλες  δεν τις ανακατευω ποτε με γλυκο. Μου αρεσουν ξινες :2funny:
Ελα όμως που δεν ξέρεις πόσο μέλι έχει το κάθε βάζο...

Κι εσύ μπορεί να θες το μέλι απ'το συγκεκριμένο βάζο που σου άρεσε πολύ και ψάξε να βρεις το ίδιο βάζο ή κάτι εξίσου "καλής ποιότητας" και να πετάς το βάζο το ένα μετά το άλλο γιατί δεν το βρίσκεις πουθενα,ώσπου μια μέρα δεν θα βρεις ούτε ένα βάζο στο ράφι και θα καθίσεις εσύ πάνω...

Το'πιασες τώρα???

Αν δεν σε κάλυψα,στην Κυρα Τένια κάπου εδώ βόσκει... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom