gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν γαμάω γιατρέ μου
Γιαυτο προκοβει ο μικρος Χαβιτο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
δεν γαμάω γιατρέ μου
να ψοφήσει και αυτός και όποιος άλλος φόρεσε την χυλιοχυμενηνα βρείτε λύση στη θυελλώδη σχέση του πρεζάκια με τον Σπανούλη.
Συγκρατησε τον ενθουσιασμο σου και κοιτα οσο μπορεις τη πραγματικοτητα.Η εντονη καψουρα μπορει να σε οδηγησει σε παρορμητικες και σπασμοδικες κινησεις.Μη τη ζαλιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ με γλυκολογα και να της επαναλαμβανεις ποσο θεα ειναι...προσπαθησε να μη ζηλευεις οσο μπορεις και κανε εκεινη να ζηλευει εσενα.Μη κοκορευεσαι σε φιλους,γνωστους,αγνωστους...μεινε οσο πιο γινεται ταπεινος.Δωσε στη κοπελα το χωρο της και το χρονο της,μην δινεις υποσχεσεις για πραγματα που δεν εισαι σε θεση να πραγματοποιησεις.Μη προτρεχεις και να εχεις υπομονη...αν της αρεσεις και συ θα σου κανει τα παντα.Να προσπαθεις να τη βλεπεις οχι μονο σα γκομενα σου αλλα και σαν φιλη σου...ετσι θα μπορεις να τη ψυχολογησεις καλυτερα.Μεινε ο ευατος σου και προσπαθησε να γινεις καλυτερος και συ και κεινη.
ειστε τρελες μουρες ολοι !
πλακα στη πλακα το πιασατε το θεμα με πολυ ωριμοτητα και αντριλα !
Ετσι ειναι παιδες οπως τα λετε και απλα ελπιζω να μη τη πατησω .. Ευτυχως που αυτη την εποχη παιζω αραια που και που με αλλο ενα μωρο - οχι τοσο καλο βεβαια - αλλα αυτο μου κρατα ενα balance ( τουλαχιστον στα φλοκια ) για να μην ειμαι λιγουρης ...
Χρονος δειξας υμων τι μελλει γενεσθαι ....
Εγώ έβαλα unicef,κοινοκτημοσύνη-όλες οι καλές χωράνε ένα πράμαη χορηγία είναι σαν τις φανέλες στο ποδόσφαιρο.....
εάν η φανέλλα είναι τσου λου ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ.
χαχαχαχαπρόσεχε μόνο τα πολλά φλόκια.
κάνουν γκέλ και λερώνουν και εκεί που δεν θέλουμε.....
ποιος δεν θα θελε να χει διαρκεια μια σχεση με μια μουναρα ? και φυσικα να του το δινει καλα και συχνα ..Εχεις σκεφτει αν θελεις κατι περισσοτερο απο το να φευγουν τα φλοκια?...Αν πραγματικα σου αρεσει τοσο πολυ η κοπελα κοψε τις παραλληλες σχεσεις και τα μποθρδελακια.Αν βεβαια η γκομενα σου δινει μουνι μια φορα το μηνα...ε τοτε κουνα μαντηλι.
να σαι καλα !Καλη επιτυχια και να περνας καλα.
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?
τέλειωσε η περίοδος?Καλημερα!
Ειναι γαμάτο να θες καποια, να κανεις κινηση και τελικα να ειναι αμοιβαιο! Ας την βλεπουν οι αλλοι οπως θελουν, το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα. Η αυτοπεποιθηση κι ο εγωισμος τονωνονται οταν σου δινουν οι αλλοι συγχαρικια, αλλα αμα γουσταρεις εσυ, τονωνονται τα παντα μεσα σου, ολη η μερα σου
Μη ρωτας για συνταγες, δεν υπαρχουν προφανως. Μην παιζεις, μην ακολουθεις τακτικες. Το παν ειναι να της γαμας κ το μυαλο παραλληλα, τοτε θα σε θελει περισσοτερο απ οτι εσυ.
Στην αρχη να συγκρατεισαι στα πολλα τηλ, γενικοτερα στην επικοινωνια μαζι της, αλλα οταν βρισκεστε να θες να ακους να σου μιλαει για την μερα της, για κεινο, για το αλλο.
Τωρα στις διακοπουλες σας, θα την γνωρισεις καλυτερα, θα δεις αν γουσταρετε το σεξ το ιδιο, και θα δεις και πως συμπεριφερεται γενικοτερα. Γαμουν οι διακοπουλες μαζι σε συντομο διαστημα απο τοτε που γνωριστηκατε, γλυτωνεις χρονο.
Μη σκεφτεσαι απο τωρα, αν θα κρατησει διμηνο, εξαμηνο, 3 μερες,ή χρονια. μπορει να ξενερωσεις κι εσυ αργοτερα, δεν εχει να λεει επειδη ειναι μουναρα οτι ειναι κ γαμάτη.
Ε οταν βγαινεται συστηματικα, κοψε κ την αλλη τη μικρη, αν κ απο τωρα θα ταν καλο
ωραια σου μπηκε ο Σεπτεμβρης!
Υποσχομαι μολις την τραβηξω .. μεθαυριο φευγουμε ολιγοημερας διακοπας ...
Καλημερα!
Ειναι γαμάτο να θες καποια, να κανεις κινηση και τελικα να ειναι αμοιβαιο! Ας την βλεπουν οι αλλοι οπως θελουν, το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα. Η αυτοπεποιθηση κι ο εγωισμος τονωνονται οταν σου δινουν οι αλλοι συγχαρικια, αλλα αμα γουσταρεις εσυ, τονωνονται τα παντα μεσα σου, ολη η μερα σου
Μη ρωτας για συνταγες, δεν υπαρχουν προφανως. Μην παιζεις, μην ακολουθεις τακτικες. Το παν ειναι να της γαμας κ το μυαλο παραλληλα, τοτε θα σε θελει περισσοτερο απ οτι εσυ.
Στην αρχη να συγκρατεισαι στα πολλα τηλ, γενικοτερα στην επικοινωνια μαζι της, αλλα οταν βρισκεστε να θες να ακους να σου μιλαει για την μερα της, για κεινο, για το αλλο.
Τωρα στις διακοπουλες σας, θα την γνωρισεις καλυτερα, θα δεις αν γουσταρετε το σεξ το ιδιο, και θα δεις και πως συμπεριφερεται γενικοτερα. Γαμουν οι διακοπουλες μαζι σε συντομο διαστημα απο τοτε που γνωριστηκατε, γλυτωνεις χρονο.
Μη σκεφτεσαι απο τωρα, αν θα κρατησει διμηνο, εξαμηνο, 3 μερες,ή χρονια. μπορει να ξενερωσεις κι εσυ αργοτερα, δεν εχει να λεει επειδη ειναι μουναρα οτι ειναι κ γαμάτη.
Ε οταν βγαινετε συστηματικα, κοψε κ την αλλη τη μικρη, αν κ απο τωρα θα ταν καλο
ωραια σου μπηκε ο Σεπτεμβρης!