Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Συγκρατησε τον ενθουσιασμο σου και κοιτα οσο μπορεις τη πραγματικοτητα.Η εντονη καψουρα μπορει να σε οδηγησει σε παρορμητικες και σπασμοδικες κινησεις.Μη τη ζαλιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ με γλυκολογα και να της επαναλαμβανεις ποσο θεα ειναι...προσπαθησε να μη ζηλευεις οσο μπορεις και κανε εκεινη να ζηλευει εσενα.Μη κοκορευεσαι σε φιλους,γνωστους,αγνωστους...μεινε οσο πιο γινεται ταπεινος.Δωσε στη κοπελα το χωρο της και το χρονο της,μην δινεις υποσχεσεις για πραγματα που δεν εισαι σε θεση να πραγματοποιησεις.Μη προτρεχεις και να εχεις υπομονη...αν της αρεσεις και συ θα σου κανει τα παντα.Να προσπαθεις να τη βλεπεις οχι μονο σα γκομενα σου αλλα και σαν φιλη σου...ετσι θα μπορεις να τη ψυχολογησεις καλυτερα.Μεινε ο ευατος σου και προσπαθησε να γινεις καλυτερος και συ και κεινη.

Ωραιοοοοοςςςςςς!!!!! :thumbsup:

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ειστε τρελες μουρες ολοι !
πλακα στη πλακα το πιασατε το θεμα με πολυ ωριμοτητα και αντριλα !
Ετσι ειναι παιδες οπως τα λετε και απλα ελπιζω να μη τη πατησω .. Ευτυχως που αυτη την εποχη παιζω αραια που και που με αλλο ενα μωρο - οχι τοσο καλο βεβαια - αλλα αυτο μου κρατα ενα balance ( τουλαχιστον στα φλοκια ) για να μην ειμαι λιγουρης ...
Χρονος δειξας υμων τι μελλει γενεσθαι ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειστε τρελες μουρες ολοι !
πλακα στη πλακα το πιασατε το θεμα με πολυ ωριμοτητα και αντριλα !
Ετσι ειναι παιδες οπως τα λετε και απλα ελπιζω να μη τη πατησω .. Ευτυχως που αυτη την εποχη παιζω αραια που και που με αλλο ενα μωρο - οχι τοσο καλο βεβαια - αλλα αυτο μου κρατα ενα balance ( τουλαχιστον στα φλοκια ) για να μην ειμαι λιγουρης ...
Χρονος δειξας υμων τι μελλει γενεσθαι ....

πρόσεχε μόνο τα πολλά φλόκια.
κάνουν γκέλ και λερώνουν και εκεί που δεν θέλουμε.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Εχεις σκεφτει αν θελεις κατι περισσοτερο απο το να φευγουν τα φλοκια?...Αν πραγματικα σου αρεσει τοσο πολυ η κοπελα κοψε τις παραλληλες σχεσεις και τα μποθρδελακια.Αν βεβαια η γκομενα σου δινει μουνι μια φορα το μηνα...ε τοτε κουνα μαντηλι.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Εχεις σκεφτει αν θελεις κατι περισσοτερο απο το να φευγουν τα φλοκια?...Αν πραγματικα σου αρεσει τοσο πολυ η κοπελα κοψε τις παραλληλες σχεσεις και τα μποθρδελακια.Αν βεβαια η γκομενα σου δινει μουνι μια φορα το μηνα...ε τοτε κουνα μαντηλι.
ποιος δεν θα θελε να χει διαρκεια μια σχεση με μια μουναρα ? και φυσικα να του το δινει καλα και συχνα ..
ειναι πολυ νωρις ομως να ξερω-ξερει τι θελουμε
το τι σου βγαζει ο καθε ανθρωπος ειναι καθαρα υποκειμενικο . Αλλη σου βγαζει πηδημα , αλλη γουτσου γουτσου , αλλη καψουρα , αλλη φλοκια , αλλη φιλη κ.ο.κ
Θα δουμε αγαπητε ..

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Καλη επιτυχια και να περνας καλα.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι  !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

Πριν από 20 χρόνια περίπου, είχα την πολυτέλια να μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Η πρώτη σκληρή, σνομπ, είρων, απόμακρη, περπατημένη, πανέμορφη, γοητευτική, απότομη. "Αδίστακτη", "κακός χαρακτήρας", έλεγαν οι φίλοι, "πατάει επί πτωμάτων", "αγέλαστη", είπε η μάνα μου. Ε λοιπόν, εγώ ένιωθα σα να έχω τη "μελαγχολική ντίβα" από τις ταινίες που λίγοι μπορούν να την έχουν.

Και τη δεύτερη κοπέλα όμως, λίγοι, η μάλλον μόνο ένας μπορούσε να την έχει.
Γιατί μ'αγαπούσε.
Ηταν ένας άγγελος και με κοίταζε στα μάτια.
Και συνέχεια γελούσε.
Και βαθιά μέσα μου ένιωθα ότι μπορώ να της έχω εμπιστοσύνη.
Οτι αυτή ήταν που λέμε "σύντροφος".
Αυτή ήταν που κανείς δεν είχε κακό λόγο να πει.
Ούτε εκείνη ειχε κακό λόγο για κανέναν.
Ομορφη κι'εκείνη, όμορφη, με άλλο τρόπο αλλά πανέμορφη.

Διάλεξα την πρώτη.
Είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι σχεδόν.
Το έχω μετανιώσει όσο δεν πάει.
Γιατί αυτά που με τρέλαναν στην αρχή, αποδείχτηκαν μέσω της φθοράς του χρόνου, αξεπέραστα.
Δε ζω καλά.
Ζω με κακιά γυναίκα.
Είναι ακόμη όμορφη αλλά αυτή η σκληράδα που με τρέλανε εξελίχτηκε σε μιζέρια, γκρίνια, προσβολές και μια ζωή μαύρη.
Απομακρύνθηκαν οι φίλοι, οι ανεπιθύμητοι...
Οταν κινδυνεύσαμε οικονομικά ευχαρίστως θα με σκότωνε προκειμένου να μείνει άφραγκη.
Οταν επιθύμησε άλλον άντρα, το έκανε.
Χωρίς να υπολογίσει τίποτα.
Χωρίς να σκεφτεί το ρεζιλίκι μου.
Ενας άνθρωπος που από μικρός αγαπάει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ για πάντα θα αγαπάει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ.
Και θα σου την κάνει, στην πρώτη ευκαιρία.

Οσο για τον άγγελό μου;;
Μαθαίνω ακόμα νέα της,τη βλέπω κιόλας αραιά και που.
Παντρεύτηκε και αυτή.
Τον πιο τυχερό άντρα του κόσμου κατά τη γνώμη μου.
Ακόμη γελάει, συνέχεια γελάει.
Το σπίτι τους είναι ανοιχό και όλοι μόνο καλά έχουν να πουν.
Γηροκόμησε τα πεθερικά της για πολλά χρόνια και δεν παραπονέθηκε ποτε.
Τον άντρα της στα μάτια τον κοιτάει.
Δικαίωμα κανένα δεν έχει δώσει να την πιάσουν στο στόμα τους.
Προσπάθησα κάποτε να τα ξαναπούμε, να βγούμε για έναν καφέ οι δυό μας.
Η απάντηση ήταν "όχι".

Και εγώ την κοιτάζω απο μακριά και σκέφτομαι πόσο λάθος επιλογές κάνουμε εμείς οι άνθρωποι.
Να ξαναγύριζα πίσω, και τι στον κόσμο.
Εσεις, που ετοιμάζεστε να διαλέξετε σύντροφο, μην κάνετε το ίδιο λάθος.
Η κοπέλα να είναι καλό παιδί.
Αμα καταλάβετε ότι είναι καλό κορίτσι μην κοιτάξετε ούτε χρήματα, ούτε δουλειά ούτε τίποτα.
Το νου σας στο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Ολα τ'άλλα θα φύγουν
Εσείς μ'αυτό το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ θα ζήσετε.
Και η γυναικα σας η θα είναι καλό παιδί η δε θα είναι, μέτρια γυναίκα δεν υπάρχει.
Να προσέχετε.
Γιατι μια "ξυνή" μπορεί να σας κάνει τη ζωή μαύρη.
Μανα.....δε σε άκουσα....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλημερα!
Ειναι γαμάτο να θες καποια, να κανεις κινηση και τελικα να ειναι αμοιβαιο! Ας την βλεπουν οι αλλοι οπως θελουν, το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα. Η αυτοπεποιθηση κι ο εγωισμος τονωνονται οταν σου δινουν οι αλλοι συγχαρικια, αλλα αμα γουσταρεις εσυ, τονωνονται τα παντα μεσα σου, ολη η μερα σου :cheesy:
Μη ρωτας για συνταγες, δεν υπαρχουν προφανως. Μην παιζεις, μην ακολουθεις τακτικες. Το παν ειναι να της γαμας κ το μυαλο παραλληλα, τοτε θα σε θελει περισσοτερο απ οτι εσυ.
Στην αρχη να συγκρατεισαι στα πολλα τηλ, γενικοτερα στην επικοινωνια μαζι της, αλλα οταν βρισκεστε να θες να ακους να σου μιλαει για την μερα της, για κεινο, για το αλλο.
Τωρα στις διακοπουλες σας, θα την γνωρισεις καλυτερα, θα δεις αν γουσταρετε το σεξ το ιδιο, και θα δεις και πως συμπεριφερεται γενικοτερα. Γαμουν οι διακοπουλες μαζι σε συντομο διαστημα απο τοτε που γνωριστηκατε, γλυτωνεις χρονο.
Μη σκεφτεσαι απο τωρα, αν θα κρατησει διμηνο, εξαμηνο, 3 μερες,ή χρονια. μπορει να ξενερωσεις κι εσυ αργοτερα, δεν εχει να λεει επειδη ειναι μουναρα οτι ειναι κ γαμάτη.
Ε οταν βγαινετε συστηματικα, κοψε κ την αλλη τη μικρη, αν κ απο τωρα θα ταν καλο :rolleyes:

ωραια σου μπηκε ο Σεπτεμβρης! :cheesy:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα!
Ειναι γαμάτο να θες καποια, να κανεις κινηση και τελικα να ειναι αμοιβαιο! Ας την βλεπουν οι αλλοι οπως θελουν, το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα. Η αυτοπεποιθηση κι ο εγωισμος τονωνονται οταν σου δινουν οι αλλοι συγχαρικια, αλλα αμα γουσταρεις εσυ, τονωνονται τα παντα μεσα σου, ολη η μερα σου :cheesy:
Μη ρωτας για συνταγες, δεν υπαρχουν προφανως. Μην παιζεις, μην ακολουθεις τακτικες. Το παν ειναι να της γαμας κ το μυαλο παραλληλα, τοτε θα σε θελει περισσοτερο απ οτι εσυ.
Στην αρχη να συγκρατεισαι στα πολλα τηλ, γενικοτερα στην επικοινωνια μαζι της, αλλα οταν βρισκεστε να θες να ακους να σου μιλαει για την μερα της, για κεινο, για το αλλο.
Τωρα στις διακοπουλες σας, θα την γνωρισεις καλυτερα, θα δεις αν γουσταρετε το σεξ το ιδιο, και θα δεις και πως συμπεριφερεται γενικοτερα. Γαμουν οι διακοπουλες μαζι σε συντομο διαστημα απο τοτε που γνωριστηκατε, γλυτωνεις χρονο.
Μη σκεφτεσαι απο τωρα, αν θα κρατησει διμηνο, εξαμηνο, 3 μερες,ή χρονια. μπορει να ξενερωσεις κι εσυ αργοτερα, δεν εχει να λεει επειδη ειναι μουναρα οτι ειναι κ γαμάτη.
Ε οταν βγαινεται συστηματικα, κοψε κ την αλλη τη μικρη, αν κ απο τωρα θα ταν καλο :rolleyes:

τέλειωσε η περίοδος?

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Τι σου βρηκε?  :2funny:

Περα απο τη πλακα κοιταξε να περνας καλα,να τη γλεντησεις και αμα λεω αμα σε αφησει εσυ να πεις στα αρχιδια μου καλα εφαγα τοσο καιρο παμε για αλλα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Υποσχομαι μολις την τραβηξω .. μεθαυριο φευγουμε ολιγοημερας διακοπας ...

που να δεις χαρές που θα κανει αμα μαθει οτι η φωτο τηε βρεθηκε εδω! θα το εκτιμησει (και εσενα μαζι) ιδιαιτερα!  :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καταρχην ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΓΚΑΜΠΑΝΤΟΥ ΣΠΙΝΤΕΡΝΤΟΜ ΣΤΡ81977
Μου δωσατε να καταννοεισω καποια πραγματα που πραγματικα αγνοουσα....
Ηταν πραγματικα ενδιαφερουσες οι αποψεις και οι συμβουλες σας σε ολους φανταζομαι επι του θεματος !!!

Οσον αφορα τον φιλτατο Τρελομουνακιας...
Φιλε σου ευχομαι οτι καλυτερο !!!!!
Αλλα δεν ειναι ωραιο να την διαφημιζεις ετσι ...
Ουτε να ποσταρεις φωτο της ειναι σωστο .....
Σεβασου την για να σε σεβαστει !!!!!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα!
Ε οταν βγαινετε συστηματικα, κοψε κ την αλλη τη μικρη, αν κ απο τωρα θα ταν καλο :rolleyes:

Παρα πολυ σωστα,μην ακολουθεις τακτικες γιατι πολυ απλα δεν θα μπορεσεις...οταν σε κοιταει στα ματια θα ξεχασεις το σωστο και το λαθος,εισαι καψουρης.σαν κυριο κανονα ενα να ξερεις.αστην ΕΛΕΥΘΕΡΗ,μην τη καταπιεζεις ουτε με τηλ ουτε με ερωτησεις που ησουν κτλ.προσπαθησε να εισαι διδακτικος και η σκεψη σου να προηγειται την δικια της,πρεπει να την κανεις να καταλαβει οτι εχει να μαθει απο σενα εφοσον ειναι αρκετα μικροτερη,αν φυσικα νομιζεις οτι εχεις κατι να της δωσεις.και εν κατακλειδι να ξερεις οτι οταν θα γευτεις τους χυμους της, μετα απο 5,10 20 φορες, αν ο ψυχικος της κοσμος δεν εχει τιποτα να σου προσφερει για να παρεις ωθηση για παραπερα, θα την βαρεθεις τοσο ξαφνικα οσο την γνωρισες, οσο γκομεναρα και αν ειναι.ενα ατομο το οποιο σεβεται πανω απο ολα τον ευατο του δεν διαιωνιζει σχεσεις-ημιμετρα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
if you love somebody set them free  ;)

Stories