Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα βλεπεις οτι δεν ειμαι το κοροιδο που περιμενεις και εσυ και οι αλλες σιχαμενες και αυτο σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα ε? τι να κανουμε που δεν πιανουν τα κολπα σου πλεον... για αυτο και πας να μου την πεις μηπως και με πληγωσεις μανουλα - ροξυ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι εγινε? σου κανανε διαλλειμα ο περσονας και ο πλεζουρας?

Καλα σας τα χωνουν εδω μεσα γιατι και εσυ και ο αλλος δεν ξερω τι δουλεια εχετε εδω μεσα. Αντε να ξανανοιξει το τσατ να ξεκουμπιστειτε απο το φορουμ να κανετε εκει το ηλεκτρονικο σας καμακι που ειναι κανα χρονο τωρα...  :tits: :tits: :tits: :grin:
Η ροξυ ειναι μανουλα ,αλλα μανουλα...στο δουλεμα !
Δεν ειναι Μητερα ,θα μπορουσε να ηταν ...Πατερας ομως !

Επισκέπτης
Εεεεετσι... μωρη χαμουρα ελλεηνιδα... βαλτο καλα μεσα σου πως αν δεν αλλαξεις ροτα και δεν δωσεις δεν θα παρεις δραχμη - προσοχη - επιβεβαιωση ... γενικα τιποτα απο ολα αυτα

Υπαρχουν πολλοι που σας χαλασαν αλλα ευτυχως αλλοι τοσοι και διπλασιοι που θα σας φτιαξουν. Οι καλυτερες μερες ερχονται... κλαψτε αγαθομουνες  :rockon: :rockon: :rockon:

πεστα χυστηηηηηηηηηη, καποτιασε τη χαμουρα τη βελβιιιιιιιιιιι. Βαλε και τα καπς ομως γιατι ετσι δειχνεις λιγο φλωρος. ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΠΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΓΑΜΩ!!!! :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν τους νοιαζει μετα απο ενα σημειο το θεωρουν δεδομενο και απαιτουν περισσότερα γιατι και καλα "αξιζουν" και εκβιαζουν οτι θα φυγουν
Καλομαθαίνουν ευκολα μετα ζητανε και αμαξι

καλυτερα να γαμαω παντρεμενες στα κρυφά εχει και σασπενς

Να πανε να γαμηθουν... εναν καφε κερνας αρχικα... και βλεπεις μετα...

εναν καφε και εξω απο τον πορδο.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι ειμαι φτωχομπινες... για σενα που εισαι φτωχη σε ολα τα αλλα και δεν εχεις να δωσεις τιποτα

Η καφες των 4 ευρω... η ενα τραπεζακι σπιτι ....

Το Σφυρί

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα φιλε τετοιες σχεσεις δεν κρατανε πολυ, εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που η γκομενα ειναι μια χαρα παιδι και σε γουσταρει! Αλλα συνηθως αμα η γκομενα ειναι 9 και εσυ 5 δυσκολα θα κρατησει για πολυ.

σωστος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βασικα φιλε τετοιες σχεσεις δεν κρατανε πολυ, εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που η γκομενα ειναι μια χαρα παιδι και σε γουσταρει! Αλλα συνηθως αμα η γκομενα ειναι 9 και εσυ 5 δυσκολα θα κρατησει για πολυ.

Οι γκομενες του 9 ειναι τιγκα στο κομπλεξ...

γκομενα τιγκα στο κομπλεξ = 0 ΣΕΞ ... σεξ μηδεν... οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...

μην ειστε ευκολοπιστοι.

Αν θες μια γκομενα για βιτρινα και να την κυκλοφορεις οκ βρες του 9. Αλλα για μενα και τα σεξυ 7αρακια καλα ειναι  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ναι ειμαι φτωχομπινες... για σενα που εισαι φτωχη σε ολα τα αλλα και δεν εχεις να δωσεις τιποτα

Η καφες των 4 ευρω... η ενα τραπεζακι σπιτι ....

Με εχουν βγαλει ραντεβου και σε παρκο με μπυρα απο το περιπτερο . Δεν με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες. Με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες -κλαψομουνες.  :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με εχουν βγαλει ραντεβου και σε παρκο με μπυρα απο το περιπτερο . Δεν με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες. Με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες -κλαψομουνες.  :headbang:

Συζητηση καναμε εδω μεσα..... καθαρη αντρικη συζητηση... εσεις πεταγεστε σαν πορδες οπου δεν σας αρεσει και γαματε τα θρεντς.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πεστα χυστηηηηηηηηηη, καποτιασε τη χαμουρα τη βελβιιιιιιιιιιι. Βαλε και τα καπς ομως γιατι ετσι δειχνεις λιγο φλωρος. ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΠΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΓΑΜΩ!!!! :rockon: :rockon:

πωωω με ξεφτελισε σε λεεεεεεω, ολα στη μουρη τα φαγα. :-

Επισκέπτης
Συζητηση καναμε εδω μεσα..... καθαρη αντρικη συζητηση... εσεις πεταγεστε σαν πορδες οπου δεν σας αρεσει και γαματε τα θρεντς.

Ποια καθαρη αντρικη συζητηση στραβουλιακα. Πριν απο σενα συζητουσαν εδω γκομενες. Εσυ πεταχτηκες σαν την υπουλη κλανια. Ξερεις εκεινη που δεν ακουγεται , αλλα απο βρωμα , θανατος  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποια καθαρη αντρικη συζητηση στραβουλιακα. Πριν απο σενα συζητουσαν εδω γκομενες. Εσυ πεταχτηκες σαν την υπουλη κλανια. Ξερεις εκεινη που δεν ακουγεται , αλλα απο βρωμα , θανατος  :2funny:

Αφου δεν μας γουσταρετε τι δουλεια εχετε σε αυτο το σαιτ? Αφου δεν γουσταρεις την ιδεολογια μας καντην για αλλου.... πηγαινε στο αλλο θρεντ να καβλαντισεις με τον σαιμπερ ερωτα σου... καλα τα λεγανε οι αλλοι... μας κυνηγατε στα πιο απιθανα θρεντς για γκομενες μονο και μονο για να μας κολοτριφτειτε....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Αντε να παραστησεις την γκομενα απο το ιντερνετ... οπως κανουν οι περισσοτερες πλεον... εκει καταντησατε. Αυτο ειναι καταντια οχι να πηγαινεις σε μπουρδελα. Αντε γεια

Αυτο το εχω προσεξει ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εδω και πολυ καιρο πραγματι !!!
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο .
ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σκασε ρε ραπανακι και εσυ ειναι ωραια η συζητηση  :birdman:

Ελα μωρε και εσυ τωρα με τον κλασσικο ψευτο-προοδευτικο τυπο γκομενας που κοιμαται ορθιος.

Αυτη πληρωνει συνδρομες σε γυμναστηρια χωρις να παταει.... ο υπνος ο ιδιος... κουτουλαει η γκομενα δεν την βλεπεις? εχει παρει ολα τα φορουμς παγανια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτο το εχω προσεξει εδω και πολυ καιρο πραγματι !!!
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο .
ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Μπες λιγο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ να δεις τι κανουνε ρε φιλε.... αρρωστες με ολη τη σημασια της λεξης...

μπες σε τσατ... σε φορουμς... στο φεησμπουκ... στο τουιτερ .... εχει γεμισει ο εγκεφαλος τους τσαμπα πληρωνουν συνδεση στο ιντερνετ για να καιγονται σε ολα αυτα. Ολη μερα εκει μεσα ειναι... απεξω ενα γεια να τους πεις δεν θα μιλησουν καν και θα ερθουν το απογευμα να υψωσουν αναστημα πισω απο το ηλεκτρονικο τους προφιλ

Επισκέπτης
Αφου δεν μας γουσταρετε τι δουλεια εχετε σε αυτο το σαιτ? Αφου δεν γουσταρεις την ιδεολογια μας καντην για αλλου.... πηγαινε στο αλλο θρεντ να καβλαντισεις με τον σαιμπερ ερωτα σου... καλα τα λεγανε οι αλλοι... μας κυνηγατε στα πιο απιθανα θρεντς για γκομενες μονο και μονο για να μας κολοτριφτειτε....

Το βρηκες ...σου κωλοτριφομαι. αχαχαχαχαχαχαχα Ρε συνελθε . Τερμα κομπλεξικος εισαι. Δεν ειπα ποτε οτι δεν παω το μπου , ουτε οτι δεν παω κανεναν απο δω μεσα , ουτε ηρθα να κρινω. Αλλα τοσο κομπλεξικος εισαι που βλεπεις επικρισεις και κατακρισεις ακομα και αν δεν στις κανουν  :2funny: :2funny:

Εισαι ιδανικος για μελετη λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Μπες λιγο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ να δεις τι κανουνε ρε φιλε.... αρρωστες με ολη τη σημασια της λεξης...

μπες σε τσατ... σε φορουμς... στο φεησμπουκ... στο τουιτερ .... εχει γεμισει ο εγκεφαλος τους τσαμπα πληρωνουν συνδεση στο ιντερνετ για να καιγονται σε ολα αυτα. Ολη μερα εκει μεσα ειναι... απεξω ενα γεια να τους πεις δεν θα μιλησουν καν και θα ερθουν το απογευμα να υψωσουν αναστημα πισω απο το ηλεκτρονικο τους προφιλ

Ασε φιλε εχω δει ΜΣΝ και μου φτανει, εχω αηδιασει πραγματικα !!!
Με φεις μποουκ δεν ασχολουμαι καν μονο την φαρμα παιζω για την πλακα μου και μονο
ενω αιτηματα φιλιας κουραφεξαλα και λοιπες πιπες του κωλου τις εχω για πλακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το βρηκες ...σου κωλοτριφομαι. αχαχαχαχαχαχαχα Ρε συνελθε . Τερμα κομπλεξικος εισαι. Δεν ειπα ποτε οτι δεν παω το μπου , ουτε οτι δεν παω κανεναν απο δω μεσα , ουτε ηρθα να κρινω. Αλλα τοσο κομπλεξικος εισαι που βλεπεις επικρισεις και κατακρισεις ακομα και αν δεν στις κανουν  :2funny: :2funny:

Εισαι ιδανικος για μελετη λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

Μα πως τολμησα να παρεξηγησω ενα τοσο αθωο ατομο... τελικα ειμαι απαισιος και κομπλεξικος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom