Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Θα σου πω ένα μυστικό αλλά μη μείνεις έτσι -----> :o
Υπάρχουν άντρες που βρίσκουν γκόμενες και τσάμπα.
Δημήτρη είσαι εντάξει; Τι έπαθες; Ένα νερό ρε παιδιά
:o :o :o :o :o
Περιμενε λιγο ρε μαλακα να συνελθω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μιλας για τον αχαχουχα. οσα λες οτι λενε οι γκομενιτσες τα ελεγε ο αχα.
:2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Νταξει εισαι καθυστερημενη που νομιζεις οτι μπαινω εκει μεσα. Δεν μπορω να κουβεντιασω αλλο

Να μπω και να κανω τι ξαναλεμε? Αφου μολις γνωρισω καποια θα της ζητησω αμεσως κινητο και εξοδο.... οι γκομενες απο το ιντερνετ δεν τα δεχονται αυτα θελουν πανηγυρι και καβλαντισμα για κανα 5μηνο απο το μσν μεχρι να βγειτε.... εισαι με τα καλα σου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
33 μελη και 35 επισκεπτες αυτη τη στιγμη διαβαζουν αυτο το θεμα....

Κοιτα να δεις τελικα που και οι γκομενες του κοσμοπολιταν μας παρακολουθουνε στα μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny:

τους δωσατε κανενα σαιτ εκει μεσα ρε?

Επισκέπτης
Με εχουν βγαλει ραντεβου και σε παρκο με μπυρα απο το περιπτερο . Δεν με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες. Με ενοχλουν οι φτωχομπινεδες -κλαψομουνες.  :headbang:

Σιγά ρε κοπελιά (;)δακρύβρεχτη σαπουνόπερα το έκανες.Μήπως ο..καλός σου σε πήγε στο πάρκο για να σπάσει η ρουτίνα του Χίλτον και να νιώσει και αυτός "dirty";Οι περισσότερες εμφανίσιμες γκόμενες,χρηματοδότη ψάχνουν.Ακόμα και όταν εργάζονται.Τους μένει όλος ο μισθός στο λογαριασμό αφού τα έξοδα τα πληρώνουν τα κορόιδα.Για εμένα δε διαφέρουν σε τίποτα από τις πουτάνες.Αυτές που δε θέλουν τέτοια,σίγουρα δε βλέπονται και ψάχνουν μόνο το γάμο.

Επισκέπτης
Σιγά ρε κοπελιά (;)δακρύβρεχτη σαπουνόπερα το έκανες.Μήπως ο..καλός σου σε πήγε στο πάρκο για να σπάσει η ρουτίνα του Χίλτον και να νιώσει και αυτός "dirty";Οι περισσότερες εμφανίσιμες γκόμενες,χρηματοδότη ψάχνουν.Ακόμα και όταν εργάζονται.Τους μένει όλος ο μισθός στο λογαριασμό αφού τα έξοδα τα πληρώνουν τα κορόιδα.Για εμένα δε διαφέρουν σε τίποτα από τις πουτάνες.Αυτές που δε θέλουν τέτοια,σίγουρα δε βλέπονται και ψάχνουν μόνο το γάμο.

Μπες κι εσυ στη σειρα. Τι ψυχη εχει αλλο ενα πανηνταρι. Μην γινει συνηθειο μονο παιδια γιατι κι εγω απο το υστερημα μου τα δινω ετσι?

Και καλα ρε αντικειμενικε τυπε. Το κλαψομουνιασμα με τα ποστ σεντονια , δεν το ειδες και εκανα εγω σαπουνοπερα με δυο γραμμες? Και γαμω τις ορασεις φιλε. Αετος :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπες κι εσυ στη σειρα. Τι ψυχη εχει αλλο ενα πανηνταρι. Μην γινει συνηθειο μονο παιδια γιατι κι εγω απο το υστερημα μου τα δινω ετσι?

χαχαχαχαχαχαχαχ τελοςπαντων... αν ειναι να μας πληρωνεις τα γαμησιλικια...  :dancing: :dancing: :dancing: εγω θα σε σεβομαι... μανουλα ροξυ!

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχ τελοςπαντων... αν ειναι να μας πληρωνεις τα γαμησιλικια...  :dancing: :dancing: :dancing: εγω θα σε σεβομαι... μανουλα ροξυ!

Μπορεις να με λες θεια ,αν θες. Μανουλα ομως , δεν θα'θελα σορρι. Μην μαγαρισουμε και αυτο :s&m_2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!

Επισκέπτης

Και καλα ρε αντικειμενικε τυπε. Το κλαψομουνιασμα με τα ποστ σεντονια , δεν το ειδες και εκανα εγω σαπουνοπερα με δυο γραμμες? Και γαμω τις ορασεις φιλε. Αετος :2funny:

Μάθε πρώτα να γράφεις,να βάζεις τόνους,και σημεία στίξης εκεί που πρέπει,και μετά μοίραζε πενηντάρικα.Μήπως από την τσέπη σου τα μοιράζεις;Κάποιο κορόιδο θα έχεις βρει,καληνυχτάκια και ταξιτζή,να σε χρηματοδοτεί.Αλήθεια,ποια είναι η ηλικία σου;Αν έχεις περάσει τα 29 και είσαι ανύπαντρη ετοιμάσου για το ράφι.Τα κορόιδα ελέω οικονομικής κρίσης μειώνονται με ταχύ ρυθμό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορεις να με λες θεια ,αν θες. Μανουλα ομως , δεν θα'θελα σορρι. Μην μαγαρισουμε και αυτο :s&m_2:

Οκ ειμαστε συμφωνοι  :grin:

Οσο για τα ποστ σεντονια... δεν ηταν κλαψομουνιασμα..απλα ειπα την αποψη μου και της εδωσα μια μεγαλη εκταση. δεν εχω τυπο κλαψιαρη εγω... επιφυλακτικο και προσεκτικο μεχρι αηδιας μπορεις να με πεις.

Αλλα κλαψομουνης δεν ειμαι...Δεν εχω λογο να κλαψω... οι γκομενες ειναι θεμα τυχης αγαπητη μου... και αυτη τη περιοδο δεν εχω καμια απαιτηση μιας και εχω να το κηνυγησω παρα πολυ καιρο... πρωτον και δευτερον.... νταξει με μαλακες τις βλεπω... οποτε? τι να κλαψομουνιασω δηλαδη? επειδη δεν μπορω να το παιξω μαλακας και εγω? 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μάθε πρώτα να γράφεις,να βάζεις τόνους,και σημεία στίξης εκεί που πρέπει,και μετά μοίραζε πενηντάρικα.Μήπως από την τσέπη σου τα μοιράζεις;Κάποιο κορόιδο θα έχεις βρει,καληνυχτάκια και ταξιτζή,να σε χρηματοδοτεί.Αλήθεια,ποια είναι η ηλικία σου;Αν έχεις περάσει τα 29 και είσαι ανύπαντρη ετοιμάσου για το ράφι.Τα κορόιδα ελέω οικονομικής κρίσης μειώνονται με ταχύ ρυθμό.

Μην τα λες ετσι αποτομα βρε συ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Βρε ροχαλα μια απορια την εχω με το συμπαθειο δηλαδης !!!!

Τι γυρευει μια μητερα σαν εσενα εδω σε ενα τετοιο σαιτ ?

Επισκέπτης

Τα περασα τυπε τα 29 και εχω πιασει πρωτο ραφι πιστα :rockon: :rockon:. Τα πενηνταρακια ειπα απο το υστερημα μου ρε φιλε , μην εισαι αδικος , οτι μπορω κανω κι εγω. Μεροκαματιαρα γκομενα που συμπονω τον συνανθρωπο, ποσο αδικος εισαι.

Τώρα που 'εβαλα τόνους σε αυτή την πρόταση θα δεχτείς την προσφορά μου? Μπορώ να αρχίσω μοίρασμα? :rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οτι κι ενας κουφος λαχιοπωλης. Αμα λυσεις αυτο τον γριφο , θα λυσεις και το μυστηριο Ροχαλα :2funny:

Ο ''κουφος λαχειοπωλης''
(δεν με πειραζει να με αποκαλουν οπως να'ναι οι διαφοροι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ γιατι τους εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι, κι εσυ φαινεται τι ΦΤΗΝΗ ΧΑΜΟΥΡΑ  εισαι και ειναι σιγουρα συννωνυμο και με το νικ σου)
ΔΕΝ εχει υποχρεωσεις , ειναι ελευθερος να μαλακιζεται οσο θελει χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν
Δεν χρωσταει πουθενα τιποτα και εχει προγραμματισει το μελλον του οπως μπορει συμφωνα με τις πραγματικες του αναγκες και δυνατοτητες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Και στο φιναλε περνει πληροφοριες για να παει οπου θελει και γουσταρει να παει εφοσον ειναι ελευθερος.....
γιατι εχει και κατι που εσυ σιγουρα αγνοεις και αυτο λεγεται ΠΙΣΤΗ και ΤΙΜΗ !!!!

Εσυ τωρα για πες ....... εχει ενδιαφερον να μαθουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα περασα τυπε τα 29 και εχω πιασει πρωτο ραφι πιστα :rockon: :rockon:. Τα πενηνταρακια ειπα απο το υστερημα μου ρε φιλε , μην εισαι αδικος , οτι μπορω κανω κι εγω. Μεροκαματιαρα γκομενα που συμπονω τον συνανθρωπο, ποσο αδικος εισαι.

Τώρα που 'εβαλα τόνους σε αυτή την πρόταση θα δεχτείς την προσφορά μου? Μπορώ να αρχίσω μοίρασμα? :rolleyes:

Κράτα τα πενηντάρικα σου για να τα κάνεις ράσα όταν πας στο μοναστήρι.Μην τα μοιράζεις απλόχερα!
Το ψευδώνυμό σου το εμπνεύστηκες από τις ροχάλες που σου ρίχνουν ή από αυτές που ρίχνεις εσύ στο δρόμο σαν τους μουστακαλίδες;

Δημήτρη δώσε της κανά τρίδυμο μήπως και κερδίσει να πάρει δεύτερη κιλότα να φορέσει.Αν βρίσκει στο μέγεθος της.Αλλιώς να πάει στο μοναστηράκι μήπως βρει κανά αλεξίπτωτο!

Επισκέπτης
Ο ''κουφος λαχειοπωλης''
(δεν με πειραζει να με αποκαλουν οπως ναναι οι διαφοροι κομπλεξικοι κι εσυ φαινεται τι χαμουρα εισαι)
ΔΕΝ εχει υποχρεωσεις , ειναι ελευθερος να μαλακιζεται οσο θελει χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν
Δεν χρωσταει πουθενα τιποτα και εχει προγραμματισει το μελλον του οπως μπορει συμφωνα με τις πραγματικες του αναγκες και δυνατοτητες.
Και στο φιναλε περνει πληροφοριες για να παει οπου θελει και γουσταρει να παει εφοσον ειναι ελευθερος.....
γιατι εχει και κατι που εσυ σιγουρα αγνοεις και αυτο λεγεται ΤΙΜΗ !!!!

Εσυ τωρα για πες ....... εχει ενδιαφερον να μαθουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ζητησα να μαθω , ουτε να μου απολογηθεις. Οπως δεν θα δωσω λογαριασμο σε εναν ασχετο , για το τι κανω και τι οχι. Η αν εχω τιμη η οχι . Η ποια ειμαι και τι ειμαι. Αυτα τα κανετε εσεις που δεν δινετε δεκαρα για  μας τις τελειωμενες αχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Κράτα τα πενηντάρικα σου για να τα κάνεις ράσα όταν πας στο μοναστήρι.Μην τα μοιράζεις απλόχερα!
Το ψευδώνυμό σου το εμπνεύστηκες από τις ροχάλες που σου ρίχνουν ή από αυτές που ρίχνεις εσύ στο δρόμο σαν τους μουστακαλίδες;

Ρε φιλε  πριν σου απαντησω απο που το εμπνευστηκα θα περιμενω να με ρωτισουν δυο τρεις ακομα , γιατι βαριεμαι να κανω ξεχωριστο ποστ για τον καθ'ενα που με ρωταει.  Με το συμπαθειο ετσι? Νοου οφενς :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom