Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το θεωρεις κακο να εισαι ειλικρινης ?

Αλλωστε αυτο δεν υσχυει πλεον...

Ναι τυπε. Κακο ειναι... γιατι ο καθενας κινειται συμφωνα με τις δικες του αληθειες. Εκει μεσα αληθεια ειναι πως οι σχεσεις εχουν αξια και οχι οι πουτανες... Κακο ειναι γιατι λεγοντας την αληθεια πειθεις τους λιγους και προσβαλλεις τους πολλους... και οταν εχεις λιγους η λιγες δεν εχεις επιλογες και οταν δεν εχεις επιλογες εισαι δυστυχισμενος και οταν εισαι δυστυχισμενος ειναι κακο. Οκ?  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και εσεις τα παραβλεπετε  :grin: Απλα ειπαμε τις χειροτερες αποψεις... για να μας μεινουνε οι καλυτερες μουχαχαχχα
καλυτερα να την φας στην αρχη την πικρα και μετα να εισαι ανετος.
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος θα ριξει μια χειριστη αποψη οτι την πιστευει και πραγματικα κιολας.
Ετσι δεν ειναι ?

Μπούρου μπούρου, κλάψα κλάψα...αμάν μωρέ...κάθε δευτερόλεπτο σε αυτό τον πλανήτη χύνονται κάποιοι τόνοι σπέρμα.

Και εδώ στην Ελλάδα το έχουμε κάνει Μεσανατολικό.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Ναι τυπε. Κακο ειναι... γιατι ο καθενας κινειται συμφωνα με τις δικες του αληθειες. Εκει μεσα αληθεια ειναι πως οι σχεσεις εχουν αξια και οχι οι πουτανες... Κακο ειναι γιατι λεγοντας την αληθεια πειθεις τους λιγους και προσβαλλεις τους πολλους... και οταν εχεις λιγους η λιγες δεν εχεις επιλογες και οταν δεν εχεις επιλογες εισαι δυστυχισμενος και οταν εισαι δυστυχισμενος ειναι κακο. Οκ?  :grin:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΓΑ
Ασχετα αν δεν μου αρεσει καθολου το ψεμμα ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπούρου μπούρου, κλάψα κλάψα...αμάν μωρέ...κάθε δευτερόλεπτο σε αυτό τον πλανήτη χύνονται κάποιοι τόνοι σπέρμα.

Και εδώ στην Ελλάδα το έχουμε κάνει Μεσανατολικό.

Ρε παιδια τι κλαψες? γιατι ειστε προκατειλημενοι? δεν θα κανουμε συζητηση?

P.S Δημητρακη τσεκαρε τι παθαινεις οταν σε λες την αληθεια και την αποψη σου ωμη οπως ειναι... σε κατηγορουν για κλαψιαρη και για απαισιο? Φανταζομαι δεν θελεις αλλα επιχειρηματα για να αλλαξεις εστω και τωρα γραμμη..... οριστε ιδου η αποδειξη

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ρε φιλε  πριν σου απαντησω απο που το εμπνευστηκα θα περιμενω να με ρωτισουν δυο τρεις ακομα , γιατι βαριεμαι να κανω ξεχωριστο ποστ για τον καθ'ενα που με ρωταει.  Με το συμπαθειο ετσι? Νοου οφενς :grin:
ροχαλα με το συμπαθειο πηγαινε να φτιαξεις κανα φαι κοπελα μου.μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΓΑ
Ασχετα αν δεν μου αρεσει καθολου το ψεμμα ....

Οχι δεν καταλαβες γιατι αυριο θα κανεις τα αντιθετα... εγω σου λεω... μια ειναι η λυση να λες στον κοσμο αυτα που θελει να ακουει και τελειωσε θα τα χεις με ολους καλα... και θα εχεις και πολλους με το μερος σου... αν δεν το παρακανεις με την απατη θα πας μπροστα... και ας σε κατηγορησουν στην αρχη αλλωστε και μια ξεκαθαρη μορφη να επαιρνες παλι θα σε κατηγορουσαν απλα στην πρωτη περιπτωση η κατηγορια ειναι προσωρινη διοτι σιγα σιγα τους μαλακωνεις ενω στην δευτερη περιπτωση η κατηγορια ειναι ΜΟΝΙΜΗ... οσο δηλαδη δεν μοιραζεσαι τις αξιες σου μαζι τους χεχεχεχε

παιδια ετσι ειναι το κολπο... για αυτο και με παρεξηγησε η ροχαλα... κλαψιαρης δεν ειμαι... οποιαδηποτε γκομενιτσα μπορεις να την φερεις στα νερα σου αμα της πεις 2-3 μαλακιουλες με μετρο μεν... μαλακιουλες δε. Αλλο που εχουμε κολλημα με τα μπουρδελα και κανουμε χαβαλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι ειπες αγαπη μου??? ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? τι ειναι αυτο? δεν ξερω ρε δεν παω σε αυτα εγω.... δεν το ειχα ποτε αναγκη...

και απο μεσα σου( χαχαχα σιγα μην σου πω τι κανω στο κρεβατι μου καργιολιτσα γιατι? για να με στειλεις???)

Τι ειπες αγαπη μου??? Λεφτα??? απαπα ελα μωρε νομιζουν οτι τις εξαγοραζουμε ολες... δεν μετρανε αυτα... ο ερωτας μετραει τα αγνα συναισθηματα

και απο μεσα σου (μολις παρεις το πρωτο κερασματακι να δεις πως θα κατσεις σαν κοτουλα... ειδαλλως χωρις τσακωμους και κυρηγματα φευγεις)

;)

Ετσι πρεπει να κινουμαστε... ειδαλλως σε εχει κανει ρομπα σε οσες γνωριζει και πρεπει να αλλαξεις κυκλο μετα ολοκληρο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πολύ με έχει μπερδέψει αυτό το θέμα.
Το παλικάρι ρωτάει τι να κάνει με τη Θεογκόμενα.
Η απάντηση μου είναι κάθε φορά που «συνευρίσκονται» να τις δίνει 50-100 ευρώ ανάλογα με τις «υπηρεσίες» για να είναι στο πνεύμα του site. Επίσης να ανεβάσει φωτό για νε κρίνουμε και εμείς πόσο θεογκόμενα είναι και να δώσουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις (και για το ποσό).
Αυτό που με χαλάει περισσότερο απ’ όλα όμως είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουν οι άντρες  που έχει σαν αποτέλεσμα οι γυναίκες στην Ελλάδα να καβαλάνε το καλάμι και να πλασάρονται σα Θεές. Έλεος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτό που με χαλάει περισσότερο απ’ όλα όμως είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουν οι άντρες  που έχει σαν αποτέλεσμα οι γυναίκες στην Ελλάδα να καβαλάνε το καλάμι και να πλασάρονται σα Θεές. Έλεος.

Ειναι θεμα νοοτροπιας κολλητε. Στο εξωτερικο ειναι σιγουρα καλυτερα τα πραγματα.... αλλωστε δεν μπορεις να κατηγορεις μονο τις ελληνιδες σε ενα κρατος το οποιο αν και με τοσες δυνατοτητες ειναι μονιμως πισω και χρεωμενο.

Ειναι θεμα γενικης νοοτροπιας.... και συνηθως οταν και οι αντρες ειμαστε αρπα κολα και πονηροι... οι γκομενες περιμενεις να ειναι διαφορετικες? Ειναι θεμα νοοτροπιας τελειωσε... με μια προταση ολο το ζουμι. Αν φυγεις εξω θα περασεις σιγουρα καλυτερα και ισως και με λιγοτερα ζορια.

Κακα τα ψεμματα εδω στην Ελλαδα... αν εισαι πανω απο 22-23 και δεν πας με μικρες... για να βρεις γκομενιτσα καλη θελεις και καποια εφοδια... πχ σταθερη δουλειτσα κτλπ.

Εγω οσες γνωστες ειχα... τα ειχανε η μια με στρατιωτικο... η αλλη με αστυνομικο... μια αλλη με στελεχος πολιτικης παραταξης... ε δεν ειναι τυχαια ολα αυτα , αλλο που λεμε οτι μετραει η εμφανιση και το μπλα μπλα αυτα συνηθως τα λενε οσοι βγαινουν με τιποτα μικρουλες ξερω γω που ακομα δεν εχουν ξεθαρεψει η τα λενε στο ετσι για να καλυψουν την ανεργια τους ως προβλημα ... ολα μετρανε  

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Τι ειπες αγαπη μου??? ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? τι ειναι αυτο? δεν ξερω ρε δεν παω σε αυτα εγω.... δεν το ειχα ποτε αναγκη...

και απο μεσα σου( χαχαχα σιγα μην σου πω τι κανω στο κρεβατι μου καργιολιτσα γιατι? για να με στειλεις???)

Τι ειπες αγαπη μου??? Λεφτα??? απαπα ελα μωρε νομιζουν οτι τις εξαγοραζουμε ολες... δεν μετρανε αυτα... ο ερωτας μετραει τα αγνα συναισθηματα

και απο μεσα σου (μολις παρεις το πρωτο κερασματακι να δεις πως θα κατσεις σαν κοτουλα... ειδαλλως χωρις τσακωμους και κυρηγματα φευγεις)

;)

Ετσι πρεπει να κινουμαστε... ειδαλλως σε εχει κανει ρομπα σε οσες γνωριζει και πρεπει να αλλαξεις κυκλο μετα ολοκληρο

Εχεις δικιο απλα εμενα δεν μου βγαινει το ψεμμα οταν εχω τον αλλον απεναντι μου και ειδικα σε προσωπικο επιπεδο.
Θελω να τον κοιταω στα ματια και να το νιωθω...
Δεν μπορω να αλλαξω τα πιστευω μου προς χαρην μιας ευχαριστησης.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ
Οσοι με θελουν καλως... οσοι δεν με θελουν απλα δεν πειραζει καλη καρδια...

Χαρηκα που τα ειπαμε Μπολντεμορτ... να σαι καλα φιλε !

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πρόσεχε. Γράφω για «Γυναίκες στην Ελλάδα» και όχι για Ελληνίδες.
Γυναίκες που έξω θεωρούνται της σειράς εδώ έχουν θεοποιηθεί και έχουν αλλάξει νοοτροπία. Και αυτό γιατί πολύ απλά «βρίσκουν και τα κάνουν». 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και αυτό γιατί πολύ απλά «βρίσκουν και τα κάνουν». 

Ναι ρε τυπε... βρισκουν και τα κανουν επειδη καταλαβαινουν πως ειναι φοβερα σημαντικη η θεση τους εδω και ολα γυριζουν γυρω απο αυτες... πχ η φημη του αντρα... η θεση του... πως τον βλεπουν οι φιλοι του και ενα καρο πραγματα ακομη.... αρα λογικο να καβαλησει το καλαμι... σε αυτο δεν φταιει αυτη ομως αλλα ο ελληνας αντρας που εχει τετοια νοοτροπια... εξω που τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα σε αυτα τα θεματα και δεν παιζει τοση πριμουρα και διαφημιση.... ειναι και οι γκομενες πιο χαλαρες. Εγω το χω ξαναπει ομως... απο το να κλαιγομαστε... καλυτερα να παψουμε να ασχολουμαστε.... εχει ο διπλανος μου καλη γκομενα? ΩΡΑΙΑ στα αρχιδια μου... εγω εχω επιλεξει τις μπουρδελοτσαρκες. Μεχρι να βγαλω λεφτα η να παω εξωτερικο.

Η απλα παιζεις το παιχνιδι τους μεχρι εκει που μπορεις ... αλλα ναι το κλαψομουνιασμα που ειπαν και παραπανω μονο κακη εικονα σου δινει.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Ρε παιδια τι κλαψες? γιατι ειστε προκατειλημενοι? δεν θα κανουμε συζητηση?

P.S Δημητρακη τσεκαρε τι παθαινεις οταν σε λες την αληθεια και την αποψη σου ωμη οπως ειναι... σε κατηγορουν για κλαψιαρη και για απαισιο? Φανταζομαι δεν θελεις αλλα επιχειρηματα για να αλλαξεις εστω και τωρα γραμμη..... οριστε ιδου η αποδειξη

Απλα δεν αξιζουν τετοια ατομακια φιλε μου......
Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
Αλλωστε θα το καταλαβουν στην πορεια της ζωης τους σιγα σιγα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Ναι ρε τυπε... βρισκουν και τα κανουν επειδη καταλαβαινουν πως ειναι φοβερα σημαντικη η θεση τους εδω και ολα γυριζουν γυρω απο αυτες... πχ η φημη του αντρα... η θεση του... πως τον βλεπουν οι φιλοι του και ενα καρο πραγματα ακομη.... αρα λογικο να καβαλησει το καλαμι... σε αυτο δεν φταιει αυτη ομως αλλα ο ελληνας αντρας που εχει τετοια νοοτροπια...

Άρα καταλήξαμε στο ίδιο συμπέρασμα. Φταίνε οι άντρες και η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι γυναίκες να αισθάνονται ανώτερες και σημαντικές.

Πρόσεχε όμως η μπουρδελότσαρκα είναι καλή αλλά ενίοτε "ακριβή" από πολλές πλευρές και πρέπει να είναι συμπληρωματική και όχι κύρια. Κόλλα λοιπόν σε όποια γουστάρεις και μην ανησυχείς για τις συνέπειες.

Επισκέπτης
'Υστερα απο το συγκλονιστικό κλαψομουνιασμα και τις εγκυρότατες πληροφορίες των "έμπειρων γαμιάδων " του site ,έχω να πω στον θεματοθέτη έμα μεγάλο μπράβο που χτύπησε θεά και να του δώσω μια συμβουλή..Γάμα την δυνατά και συστηματικά .Δεν θα σου φύγει ποτέ.Κάνε της αξέχαστα γαμήσια και θα είσαι ο θεός της εγγυημένα.Φιλάκια :-*

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
'Υστερα απο το συγκλονιστικό κλαψομουνιασμα και τις εγκυρότατες πληροφορίες των "έμπειρων γαμιάδων " του site ,έχω να πω στον θεματοθέτη έμα μεγάλο μπράβο που χτύπησε θεά και να του δώσω μια συμβουλή..Γάμα την δυνατά και συστηματικά .Δεν θα σου φύγει ποτέ.Κάνε της αξέχαστα γαμήσια και θα είσαι ο θεός της εγγυημένα.Φιλάκια :-*

Άλλε μου εαυτέ , πως κλείνεις τόσο πετυχημένα τα θέματα ...

Είμαστε και ομορφόπαιδα , άλλε μου εαυτέ ... Και το δείχνουμε ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πρόσεχε όμως η μπουρδελότσαρκα είναι καλή αλλά ενίοτε "ακριβή" από πολλές πλευρές και πρέπει να είναι συμπληρωματική και όχι κύρια. Κόλλα λοιπόν σε όποια γουστάρεις και μην ανησυχείς για τις συνέπειες.

Ο καθενας οπως νομιζει σε αυτο... Λεφτα θα χαλασεις παντου αν θες κατι καλο το μονο σιγουρο .. Οσο για το να κολλας σε γκομενες... αυτο καντο ειτε οταν βλεπεις πως η αλλη ανταποκρινεται ειτε οταν θες απλα να κανεις τον χαβαλε σου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Φαίνεται ότι δεν διάβασες αρκετά καλά τα posts!

Τα παιδιά θέλουν αγάπη και προδέρμ, όχι γαμήσια.

Επισκέπτης
ροχαλα με το συμπαθειο πηγαινε να φτιαξεις κανα φαι κοπελα μου.μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια

Τυπε μου δεν ξερω να μαγειρευω, αλλα μανταρω καλτσες και πλενω σωβρακα τελεια. Βαζω και διπλη δοση μαλακτικο για να ειναι μουσκος :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom