Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άλλε μου εαυτέ , πως κλείνεις τόσο πετυχημένα τα θέματα ...

Είμαστε και ομορφόπαιδα , άλλε μου εαυτέ ... Και το δείχνουμε ...
Οι ασκήσεις kegel κλώνε μου μας έχουν αλλάξει την ζωή,δεν το βλέπεις?Βλέπουμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα,χύνουμε αβέρτα..τί άλλο θες?
Φαίνεται ότι δεν διάβασες αρκετά καλά τα posts!

Τα παιδιά θέλουν αγάπη και προδέρμ, όχι γαμήσια.
Δεν καταλαβαίνω ,είμαι Ελλεεινίς.Αγάπη και προδέρμ εννοείς αυτό?Εγώ ναι..απο πάντα!

Συνημμένα

• euros500.jpg
    euros500.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 15

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε μου δεν ξερω να μαγειρευω, αλλα μανταρω καλστες και πλενω σοβρακα τελεια. βαζω και διπλη δωση μαλακτικο για να ειναι μουσκος :grin:
ε καποιο κουσουρι θα ειχες δεν μπορει.... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  :jerking: :jerking: :jerking:

ετσι το κανατε το θρεντ

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Είσαι στον σωστό δρόμο, για να γαμήσεις κερνάς.

Καθαρές δουλειές!
Χε,χε...Δυστυχώς αυτό είναι το τρυπάκι στο οποίο έχει μπει η πλειοψηφία των αντρών και αποπροσανατολίζεται τελείως...Επειδή κέρασαν,πρέπει οπωσδήποτε και να πηδήξουν!Εν τούτοις το ένα δε συνεπάγεται και το άλλο.Αυτό το καλοκαίρι κέρασα τουλάχιστον 5 φορές κοπέλες χωρίς να κάνω κρεβάτι...So fucking what?
Το έκανα επειδή έτσι το αισθανόμουνα κι όχι με δόλο και πονηριά προκειμένου να πηδήξω.Οι γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και με συναίσθημα.Το θεωρώ πολύ φτηνό να προσπαθήσω να πηδήξω μια κοπέλα μέσω του κεράσματος...δείχνεις σαν να θέλεις να την αγοράσεις...Αν σε γουστάρει γι'αυτό που είσαι,δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις καθόλου.
Άμα είσαι μάγκας και καταφέρεις να της πηδήξεις το μυαλό,τα υπόλοιπα φαίνονται ρουτίνα.
Όταν όμως το πήδημα γίνεται αυτοσκοπός με κάθε μέσο,τότε έχεις χάσει το παιχνίδι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα το ενημερωτικο θρεντ ρε τυπε.....αφου δεν το διεγραψαν παλι καλα να λεει ο τυπος....

Σωστα δεν ειναι και καμια ημερησια ενημερωση για μπουρδελα  :grin:

εκει δεν πατανε οι ελλεηνιδες  :rolleyes: :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χε,χε...Δυστυχώς αυτό είναι το τρυπάκι στο οποίο έχει μπει η πλειοψηφία των αντρών και αποπροσανατολίζεται τελείως...Επειδή κέρασαν,πρέπει οπωσδήποτε και να πηδήξουν!Εν τούτοις το ένα δε συνεπάγεται και το άλλο.Αυτό το καλοκαίρι κέρασα τουλάχιστον 5 φορές κοπέλες χωρίς να κάνω κρεβάτι...So fucking what?
Αν ηταν φιλες σου και μετα συνεχισατε να κανετε παρεα και σου γνωρισαν και αλλες τοτε οκ διαφορετικα τυπε σορρυ που στο λεω αλλα... μην παριστανεις τον γαλαντομο με ολες. δεν βοηθαει οκ?

Το έκανα επειδή έτσι το αισθανόμουνα κι όχι με δόλο και πονηριά προκειμένου να πηδήξω.Οι γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και με συναίσθημα.Το θεωρώ πολύ φτηνό να προσπαθήσω να πηδήξω μια κοπέλα μέσω του κεράσματος...δείχνεις σαν να θέλεις να την αγοράσεις...Αν σε γουστάρει γι'αυτό που είσαι,δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις καθόλου.

Ποια χρονια τελειωσες το λυκειο ειπαμε??? Φετος?

Άμα είσαι μάγκας και καταφέρεις να της πηδήξεις το μυαλό,τα υπόλοιπα φαίνονται ρουτίνα.
Όταν όμως το πήδημα γίνεται αυτοσκοπός με κάθε μέσο,τότε έχεις χάσει το παιχνίδι...

Κατσε παριστανε τον γκευ φιλο της τοτε.

Ρε τυπε για κοριτσακια μας μιλας τωρα??? εμεις θελουμε ΓΥΝΑΙΚΕΣΣΣΣΣΣΣ  :)

Μπες στο κοσμπολιταν αν ειναι να βρεις και τον νωντα  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Εχώ βαρεθεί ν' ακούω αυτό το "της γαμάς το μυαλό". Πολύ κακόηχο, πείτε κατι άλλο πχ της συνουσιάζεις τη φαιά ουσία :think:

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ποια χρονια τελειωσες το λυκειο ειπαμε??? Φετος?

Κατσε παριστανε τον γκευ φιλο της τοτε.
1994.
Μάλιστα...Κι εσύ το σκληρό άντρα που(δεν)γαμάει με τα κεράσματα.Πρόσεξε όμως,γιατί μ'αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα σοβαρή να ασχοληθεί μαζί σου πέραν του πρώτου ραντεβού...

Επισκέπτης
Από που έχει τρύπα το μυαλό?
Έλα τώρα Yorgos..αφού είμαστε ολόκληρες μια τρύπα ..τρύπες μας ανεβάζετε τρύπες μας κατεβάζετε...Ηρθε ο καιρός λοιπόν να συμπεριφερθούμε σαν πραγματικές τρύπες.Εγώ ευτυχώς το συνειδητοποίησα πολύ μικρή αυτό. :sunglasses:

Συνημμένα

• euros500.jpg
    euros500.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 11

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έλα τώρα Yorgos..αφού είμαστε ολόκληρες μια τρύπα ..τρύπες μας ανεβάζετε τρύπες μας κατεβάζετε...Ηρθε ο καιρός λοιπόν να συμπεριφερθούμε σαν πραγματικές τρύπες.Εγώ ευτυχώς το συνειδητοποίησα πολύ μικρή αυτό. :sunglasses:

Και έγινες κουμπαράς τελικά?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιαυτο γυναικαρα μου ανοιξες το βρακομαγαζο με στριγκακια για τις χοντροκωλες Ελλεηνιδες?

σα να ανοιξεις bobyline στην αιθιοπια ενα πραμα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom