Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Τυπε μου δεν ξερω να μαγειρευω, αλλα μανταρω καλτσες και πλενω σωβρακα τελεια. Βαζω και διπλη δοση μαλακτικο για να ειναι μουσκος :grin:
ωραια τραβα βαλε κανα πλυντηριο να ησυχασουμε. :P :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1994.
Μάλιστα...Κι εσύ το σκληρό άντρα που(δεν)γαμάει με τα κεράσματα.Πρόσεξε όμως,γιατί μ'αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα σοβαρή να ασχοληθεί μαζί σου πέραν του πρώτου ραντεβού...

Μην ανησυχεις καθολου.... θα την στειλω σε σενα  :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Έλα τώρα Yorgos..αφού είμαστε ολόκληρες μια τρύπα ..τρύπες μας ανεβάζετε τρύπες μας κατεβάζετε...Ηρθε ο καιρός λοιπόν να συμπεριφερθούμε σαν πραγματικές τρύπες.Εγώ ευτυχώς το συνειδητοποίησα πολύ μικρή αυτό. :sunglasses:

Γράφεις ιστορία , άλλε μου εαυτέ ...  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έλα τώρα Yorgos..αφού είμαστε ολόκληρες μια τρύπα ..τρύπες μας ανεβάζετε τρύπες μας κατεβάζετε...Ηρθε ο καιρός λοιπόν να συμπεριφερθούμε σαν πραγματικές τρύπες.Εγώ ευτυχώς το συνειδητοποίησα πολύ μικρή αυτό. :sunglasses:

Ειπαμε ειμαστε φιλαρακια σου.... μην βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τρύπιος κουμπαράς δλδ για να είμαστε μέσα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπούρου μπούρου, κλάψα κλάψα...αμάν μωρέ...κάθε δευτερόλεπτο σε αυτό τον πλανήτη χύνονται κάποιοι τόνοι σπέρμα.

Και εδώ στην Ελλάδα το έχουμε κάνει Μεσανατολικό.

High valued commodity

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Όταν χτυπας δωρεαν γκομενα κ μαλιστα ωραια γκομενα ενα πραμα πρεπει να εχεις στο μυαλο . ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! Γαμας οσο πιο πολυ μπορεις δεν πρεπει να σου φευγει η ορεξη διοτι σκεφτεσαι το insert coin των 30 ευρω που δινεις καθε φορα που εχεις καβλες να γαμησεις μια φορα μονο.Γαμας οσο μπορεις μεχρι αηδιας να γουσταρεις αλλα να γλιτωσεις και κανα φραγκο να βαλεις στην ακρη !! Εκτος αν εισαι σε πολυ προχωρημενο σταδιο μπουρδελιτιδας , ανιατο σχεδον, που και εναν μουναρο να χεις να τον γαμησεις 10 φορες μεχρι να σου ματωσει το εραλειο παλι αν δεν πας στις πουτανες δεν θα νιωθεις ολοκληρωμενος και χαρουμενος !

Eγω παντως που δεν παω σχεδον ποτε σε μπουρδελο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ οικονομικα οποτε εχω γκομενα!  :jerking:
Επισης πιστευω οτι αν σε ενδιαφερει μονο το πως θα γαμας το μπουρδελο ερχεται πιο φθηνο...  :s&m_2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Παιδια και εγω χθες χτυπησα ΘΕΟ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εχει όμως λεφτά!!! :grin:

Τυλιξέ τον κ για το κρεβάτι σου πάρε τον κηπουρό!!! :2funny:

δεν το ξεραμε να τον φορτωθω κιολας το θεμα μουειναι πηδανε καλα οι θεοι η θα μου βγει μαπα το καρπουζι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom