Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασε φιλε εχω δει και εχω αηδιασει πραγματικα !!!
Με φεις μποουκ δεν ασχολουμαι καν μονο την φαρμα παιζω για την πλακα μου και μονο
ενω αιτηματα φιλιας κουραφεξαλα και λοιπες πιπες του κωλου τις εχω για πλακα

Ναι ρε τυπε αλλα την αλλη φορα ειχα μπει στο γκουκλ και ειχα πατησει για τον αγοραιο ερωτα να δω κανα καλο μπλογκ και μου βγαλε τις σελιδες του κοσμοπολιταν που εχετε μπει εκει μεσα στις πατσαουρες και λετε για τα μπουρδελα χαχαχα μπηκα και τα διαβασα... νταξ ειστε θλιβεροι

Αλλα ελεγαν αυτες... αλλα λεγατε εσεις... τι πιανετε συζητησεις με αυτες μωρε? αφου ειναι απο αλλο κοσμο οι γκομενες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αρχηγος ολων η Αγγελικη βεβαιως. Ας μην ξεχναμε αυτην την σκατοψυχη υπολογιστρια ετσι? :rolleyes:
Μου αρεσει που διατυμπανιζεις οτι εισαι το Εκτωρομωρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματι πολυ ενδιαφερον αυτο για ολους μας εδω !!!!!
Καμια κριτικη παιζει να μαθουμε κι αλλα ?  :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ναι ρε τυπε αλλα την αλλη φορα ειχα μπει στο γκουκλ και ειχα πατησει για τον αγοραιο ερωτα να δω κανα καλο μπλογκ και μου βγαλε τις σελιδες του κοσμοπολιταν που εχετε μπει εκει μεσα στις πατσαουρες και λετε για τα μπουρδελα χαχαχα μπηκα και τα διαβασα... νταξ ειστε θλιβεροι

Αλλα ελεγαν αυτες... αλλα λεγατε εσεις... τι πιανετε συζητησεις με αυτες μωρε? αφου ειναι απο αλλο κοσμο οι γκομενες

Να περασει η ωρα τυπε μου....
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε που με εχουν κανει μονιμα ΜΠΑΝ απο εκει  :uglystupid: :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να περασει η ωρα τυπε μου....
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε που με εχουν κανει μονιμα ΜΠΑΝ απο εκει  :uglystupid: :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: ε λογικοτατο μου ακουγεται.... αφου εκει μεσα ειναι αλλη κατασταση ρε φιλε.... σοφτ γκομενιτσες που περιμενουν τον πριγκηπα να τους πει για αληθινους ερωτες να κανουν σχεση και σεξ μετα το 8μηνο, περιμενουν καναν ψαγμενο τρεντοτυπακο να τους αναλυσει τα σχηματα που παιζουν στα μπουζουκια και τα ΙΝ κλαμπς αυτο το χειμωνα .... και μπηκανε οι αλλοι εκει μεσα και λεγανε για τα μπουρδελα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ δεν τα λες αυτα εκει μεσα ρε. Σας περασαν για κανιβαλους ξερω γω , για αλητες χαμενα κορμια χαχαχχαχαχαχα για παλιανθρωπους!!!!

Τελοςπαντων δεν νομιζω οτι αξιζει να μπεις εκει μεσα... να κανεις τι? καταρχην απο ποστ που διαβασα... νταξει.... παιδια ειναι ρε φιλε... παιδια... οπως οταν ημουν 17 χρονων... πριν 8 χρονια δηλαδη. Ε καπως ετσι ειναι και οι αποψεις των κατα τα αλλα 20χρονων μελων και πανω εκει μεσα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Όσο εσείς μαλώνετε ο άλλος έχει ξεσκιστεί στον πούτσο.
Περιμενουμε τις φωτο ντοκουμεντα που ειπε
αλλιως δεν πιστευουμε τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: ε λογικοτατο μου ακουγεται.... αφου εκει μεσα ειναι αλλη κατασταση ρε φιλε.... σοφτ γκομενιτσες που περιμενουν τον πριγκηπα να τους πει για αληθινους ερωτες να κανουν σχεση και σεξ μετα το 8μηνο, περιμενουν καναν ψαγμενο τρεντοτυπακο να τους αναλυσει τα σχηματα που παιζουν στα μπουζουκια και τα ΙΝ κλαμπς αυτο το χειμωνα .... και μπηκανε οι αλλοι εκει μεσα και λεγανε για τα μπουρδελα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ δεν τα λες αυτα εκει μεσα ρε. Σας περασαν για κανιβαλους ξερω γω , για αλητες χαμενα κορμια χαχαχχαχαχαχα για παλιανθρωπους!!!!

Τελοςπαντων δεν νομιζω οτι αξιζει να μπεις εκει μεσα... να κανεις τι? καταρχην απο ποστ που διαβασα... νταξει.... παιδια ειναι ρε φιλε... παιδια... οπως οταν ημουν 17 χρονων... πριν 8 χρονια δηλαδη. Ε καπως ετσι ειναι και οι αποψεις των κατα τα αλλα 20χρονων μελων και πανω εκει μεσα.
πολλα ξερεις για τυπο που δεν μπαινει στο κοσμο..δεν μας τα λες καλα μποοοοοοοοολντ :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όσο εσείς συζητάτε πολιτισμένα και με λογικά επιχειρήματα ο άλλος έχει ξεσκιστεί στον πούτσο

Το Avatar σου ακομα χαλια ειναι ακομα να το φτιαξεις πφφφφφφφφ 2 μηνες καιρο ειχες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Περιμενουμε τις φωτο ντοκουμεντα που ειπε
αλλιως δεν πιστευουμε τιποτα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Θα σου πω ένα μυστικό αλλά μη μείνεις έτσι -----> :o
Υπάρχουν άντρες που βρίσκουν γκόμενες και τσάμπα.
Δημήτρη είσαι εντάξει; Τι έπαθες; Ένα νερό ρε παιδιά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολλα ξερεις για τυπο που δεν μπαινει στο κοσμο..δεν μας τα λες καλα μποοοοοοοοολντ :2funny:

Γιατι ρε ροξ απεξω δεν παιζουν τετοιες γκομενιτσες δηλαδη? Πρεπει να μπεις στο κοσμο για να τις ανακαλυψεις? Απλα οπως τις εχεις δει και τις εχεις ακουσει απεξω.... με το που μπεις να διαβασεις ενα θρεντ θα θυμηθεις τις αποψεις τους και θα τις συσχετισεις.

Σιγα μην εμπενα στο κοσμοπολιταν... να κανω τι? Να βγαλω γκομενα? Αφου δεν βγαινουν... αν εβγαιναν μπορει και να εμπαινα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

μιλας για τον αχαχουχα. οσα λες οτι λενε οι γκομενιτσες τα ελεγε ο αχα.
:2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα σου πω ένα μυστικό αλλά μη μείνεις έτσι -----> :o
Υπάρχουν άντρες που βρίσκουν γκόμενες και τσάμπα.
Δημήτρη είσαι εντάξει; Τι έπαθες; Ένα νερό ρε παιδιά

γαμησου αχαχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

kako pousti αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom