Νέα

«Χτύπημα» σε μεγάλο κύκλωμα με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες – Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα κέρδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DAMDIM100
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Μετά από τόσα που έχουμε ακούσει και διαβάσει, όποιος (έχων σώας τα φρένα) και είναι κάτω από 80 χρονών και την πατήσει από Γύφτο, καλά να πάθει!!!

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Πριν από 3-4 μήνες με είχε πάρει στο τηλέφωνο της δουλειάς κάποιος που υποτίθεται ότι ήταν ο γιός μου και με σπασμένη φωνή και αναφιλητά μου είπε ότι είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο και ότι είχε χτυπήσει ένα κοριτσάκι και ο ίδιος είχε τραυματιστεί…

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το έκλεισε όταν του είπα να βάλει ιώδιο στις πληγές… :cheesy:
:cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

panosmegalos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
71
Πόντοι
0
επιτελους.. εχουν λυσαξει .. καθε λιγο και λιγακι παιρνουν τηλεφωνο με οτι πιο χαζη δικαιολογια μπορει να φανταστουν

• Like
Αντιδράσεις: enduro

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εδώ γράφει πως τους έψηναν για επιχειρηματικά πλάνα και επενδύσεις!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Δε λέει για το κόλπο με τον τραυματισμό!!!

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Μετά από τόσα που έχουμε ακούσει και διαβάσει, όποιος (έχων σώας τα φρένα) και είναι κάτω από 80 χρονών και την πατήσει από Γύφτο, καλά να πάθει!!!
Η βλακεία κοστίζει......

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Εδώ γράφει πως τους έψηναν για επιχειρηματικά πλάνα και επενδύσεις!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Δε λέει για το κόλπο με τον τραυματισμό!!!

τα επιχειρηματικα πλανα και οι επενδυσεις θα ηταν να γινουν συνεταιροι στο τσαντιρι τυπε :confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Πριν από 3-4 μήνες με είχε πάρει στο τηλέφωνο της δουλειάς κάποιος που υποτίθεται ότι ήταν ο γιός μου και με σπασμένη φωνή και αναφιλητά μου είπε ότι είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο και ότι είχε χτυπήσει ένα κοριτσάκι και ο ίδιος είχε τραυματιστεί…

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το έκλεισε όταν του είπα να βάλει ιώδιο στις πληγές… :cheesy:
Είσαι δηλαδή 80+?

:think:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Δηλαδή για να έχεις γιο 18-20 χρονών πρέπει να είσαι 80+ ??? :think:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Όχι,αλλά αυτοί χτυπάνε συνήθως 80+

:dunno:
Ίσως σε κάποιες πιο καλά οργανωμένες προσπάθειες απάτης να γίνεται από πριν μια προεργασία ώστε να απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες.
Προφανώς στην περίπτωσή μου ήταν πιο ερασιτέχνες που παίρναν σβάρνα τυχαία νούμερα και ότι και αν κάτσει, ή μπορεί να είχαν λάθος πληροφόρηση για το που ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου - ηταν νούμερο στην δουλειά μου και όχι προσωπικό ...:dunno:

Πάντως όταν μου είπε ότι τραυματίστηκε και του απάντησα να βάλει betadin στην πληγή να μην μολυνθεί, αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα αμηχανίας πριν το κλείσει τα φχαριστήθηκα πολύ. Κατα ένα περίργο τρόπο μου έφτιαξε την μέρα...:grin:

Τελευταία τροποποίηση:

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
35796333874 σε παιρνουν τηλεφωνο και σου μιλαν για χρηματιστηριακες επενδυσεις ο αριθμος φαινεται οτι ειναι απο κυπρο

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Αν δεν προσέχετε παιδιά, μπορεί να την πατήσει και ο πιο έξυπνος.

Πολύ γέλασα όταν πριν έξι χρόνια με πήραν τηλέφωνο στη δουλειά και μια γυναίκα έκλαιγε με αναφιλιτά και μου έλεγε "μπαμπά, τράκαρα". Άρχισα να γελάω, γιατί η κόρη μου ήταν τότε μόλις ενός χρονών.

Δε γέλασα καθόλου όμως όταν κάπου εκείνη την εποχή, κάποιος στα χρόνια μου μπήκε στο μαγαζί και μου είπε ότι είναι ο ξάδερφός μου ο Βασίλης και μου ζήτησε ένα πενηντάρικο. Ανάθεμα το μεγάλο σόι του πατέρα μου, γιατί έχω κάτι ξαδέρφια Βασίληδες, που έχω δύο και τρεις δεκαετίες να τα δω και δεν ξέρω πώς είναι στην όψη. Εννοείται, ακόμα περιμένω τον "ξάδερφο" να επιστρέψει το πενηντάρικο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Παντού αχαριστία τύπε. Κανένας δεν ακολουθεί τις καλές συμβουλές των μεγαλύτερων

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

εγώ θα του έλεγα να πάει σε έμα σημείο ,να του πάω τα χρήματα και θα ΄΄εσκαγα με παρέα
περιμένω χρόνια μια τέτοια ευκαιρία ,αλλά δεν

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.877
Πόντοι
746
Πσσσσσσσ Ειδικά το ΑΤ Μεγάρων πρέπει να είχε κάνει μελέτες και πλάνο χρόνια για να ξεσκεπάσουν τον πάπλο εσκομπάρ της Αττικής-Κορινθίας.
Τό ότι εβδομάδα παρα εβδομάδα ψεκάζουν με καλάσνικοφ στον αέρα σε χορούς και πανηγύρια και το τμήμα ΤΡΟΧΑΙΑΣ είναι 25 μέτρα απο τα γύφτικα και δεν τολμούν να περάσουν ούτε απ'έξω αλλά το Σάββατο μόλις πάει 2το βράδυ φέρνουν βόλτα την κεντρική πλατεία και φωνάζουν τα αφεντικά των club-bar να χαμηλώσουν την μουσική γιατί οι μπαρμπάδες δεν μπορούν να ξεκουραστούν,αυτά είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
35796333874 σε παιρνουν τηλεφωνο και σου μιλαν για χρηματιστηριακες επενδυσεις ο αριθμος φαινεται οτι ειναι απο κυπρο
Κάθε βδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο. Τελευταία με πήραν από ελληνικό κ με viber. Τον άφησα να μιλάει κ του λέω πάρε με σε 10. Πρέπει να πήρε καμία 10ρια φορές μέχρι που τον έκανα block. Ειχε ωραίο τρόπο πάντως. Το λάθος του ήταν ότι με αποκάλεσε με το μικρό μου όνομα οπότε εκεί την κατάλαβα την δουλειά

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτοί οι μαλάκες με την πακιστανική/ινδική προφορά που έπαιρναν κι έλεγαν ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου στη Microsoft είχαν πολλή πλάκα. Αναρωτιόμουν πόσα άκυρα έφαγαν από ηλικιωμένους που δεν ξέρουν γρι αγγλικά. Πριν 2 χρόνια έπαιρναν στην περιοχή μου κι έβγαζε κωδικό από Χίο! Αφού είχαν ήδη πάρει μια δυο φορές, την τρίτη με πετυχαίνουν σε μάθημα τηλεκπαίδευσης μέσω webex με Γ' Λυκείου (είμαι εκπαιδευτικός). Αφού είδα τον κωδικό και κατάλαβα, λέω στα αλάνια "ακούστε που θα κανω χαβαλέ". Βάζω ανοιχτή ακρόαση και μιλάω με "ακαταλαβίστικα" αγγλικά: έλεγα συλλαβές που δεν έβγαζαν νόημα. Ο Ινδός κάποια στιγμή μου λέει "Mr Georgios, please be serious please". Εγώ συνέχιζα να τον δουλεύω, ενω οι μαθητές από την άλλη είχαν γαμηθεί να φωνάζουν διάφορες μαλακίες (άλλο που δεν ήθελαν). Πόσο να αντέξει ο καημένος, με έκλεισε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom