Νέα

Χρυσό Λέοντα ο Λάνθιμος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.575
Πόντοι
456
Εφοσον υπαρχει ξεχωριστο νημμα για αυτον τον καριολη, να ενημερωσω οσους εδω μεσα ασχοληθηκαν/ασχολουνται με αυτο,με κατι που προς τα εξω (media γαρ) δεν εχει βγει και αφορα οσους εχουν μια "αδυναμια" για τους φιλους μας τα ζωα. Σε μια παλαιοτερη ταινια του (ο αστακος) σκοτωθηκαν οχι απο αμελεια αλλα ΘΕΛΗΤΑ ζωα για τα γυρισματα. Ξερω οτι πολλοι ειναι αδιαφοροι ως προς την αξια ζωης του καθε πλασματος (περα απο το τομαρι μας). Δεν απεθυνομαι σε αυτους αλλωστε. Εγω μολις το εμαθα αυτο, πολυ απλα τον εβαλα στο black list καθως και οσους επαιξαν/θα παιξουν σε οτιδηποτε φιλμογραφισει. Και η αρνητικη "κριτικη" θα μου πειτε και παλι κριτικη ειναι, και μιλαμε για αυτο το διποδο και του δινουμε "αξια". Επρεπε ομως να μαθευτει το ποιον του. Δεν τρολλαρω, να ειμαι ξηγημενος. Χεστηκα για βραβεια, ταινιες (ελληνικες και μη), ποσα εισητηρια κοβει μια ταινια, το αν ειναι καποιος/κατι επιτυχημενο/αναγνωρισμενο κτλ κτλ. Απλα, οχι απλα με ενοχλει, με εξοργιζει διποδα αναμεσα μας να μην σεβονται τιποτα γυρω τους στον "βωμο της τεχνης" (my ass). Οποιος κουβαλαει τα "ιδια μυαλλα" τις ιδιες αξιες με εμενα παρακαλω να προωθησει οπου μπορει αυτη την ζοφερη "λεπτομερεια" που προανεφερα. Υπαρχει το καρμα αλλωστε, γιαυτο εγω προσωπικα (οσο και να ηθελα να τον πετυχω πουθενα και να τον σπασω στο ξυλο) δεν θα το εκανα. Απλα δεν βλεπω τιποτα απο αυτον και τιποτα απο οτι αλλο γυρισουν/παιξουν οσοι/ες συνεργαστηκαν μαζι του. Τους ριχνεις μαυρο αλλα βγαζεις και εξω τα ραμματα για την γουνα τους.
https://www.reddit.com/r/netflix/comments/a5kmx3
https://rateyourmusic.com/list/titusfox/animal_cruelty_in_films/2/
είναι το Νο 189

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
21.079
παιδιά εγώ απο λανθιμο έχω δει τον κυνοδοντα,πραγματικά άρρωστο σενάριο και στα όρια του παραλογισμου,και τα παιδιά ολοκληροι ενήλικες και σαν διανοητικως ανάπηρα μιλαγαν και έκαναν

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.447
Πόντοι
456
τι ανωμαλος πουστης αρρωστος σιχαμενος ειναι αυτος κι οι ταινιες του ? α να χαθεις ρε βρωμοπουστα καριολη ευτυχως που δεν πηρες το οσκαρ ρε σιχαμενε ξεφτιλα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.919
Πόντοι
12.756
πηγα να δω το πουρ θινγκς στο ντισνευ και αντεξα 15 λεπτα:angry:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Ποιος ειναι αυτος ο rapper που πηρε το χρυσο λεοντα και τον φοραει στο κεφαλι?
Τα δικά σου αντιχριστα μπουμπούκια που προφανώς θαυμάζεις θα τον έβαζαν στον πάτο τους...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Η τέχνη συχνά προκαλεί ...πάντως δεν νομίζω να είναι :gay:ο Λάνθιμος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.648
Πόντοι
41.129

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.648
Πόντοι
41.129
Εγώ πάντως τον έπαιξα για χαρη της emma stone είχε και το μουνί τριχωτό στην ταινία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.249
Πόντοι
6.946
Μια φορά πήγα να δω μία με κάποιο ελάφι και μια οικογένεια. Στο μισάωρο την έκλεισα.

πηγα να δω το πουρ θινγκς στο ντισνευ και αντεξα 15 λεπτα:angry:
Τύποι, φαίνεται ότι δεν είστε άνθρωποι της τέχνης, αλλά αγριάνθρωποι του λιμανιού και της ταβέρνας. Δεν κάνατε ούτε πιάνο αλλά ούτε και Γαλλικά μικροί και σίγουρα δεν έχετε ιδέα από savoir vivre. Δεν υπάρχει σωτηρία, δυστυχώς.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.540
Πόντοι
8.815
Τα δικά σου αντιχριστα μπουμπούκια που προφανώς θαυμάζεις θα τον έβαζαν στον πάτο τους...
Α σου έθιξα τα μουνοπανα με την ένδυση χιλιάδων ευρώ κ τα 2.500 μισθο ενώ ταΐζουν στα συσσίτια κοσμο με νεροβραστα ρεβίθια που σπάνε δοντια? Συγνώμη δεν ηξερα. Δε θαυμάζω κανεναν παρεμπιπτόντως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Α σου έθιξα τα μουνοπανα με την ένδυση χιλιάδων ευρώ κ τα 2.500 μισθο ενώ ταΐζουν στα συσσίτια κοσμο με νεροβραστα ρεβίθια που σπάνε δοντια? Συγνώμη δεν ηξερα. Δε θαυμάζω κανεναν παρεμπιπτόντως.
Τα δικά σου τα ροζουλι προσφέρουν αστακουδακι Αλάσκας στα συσσίτια μαζί με κείμενα από ομιλίες του Κυρκου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύποι, φαίνεται ότι δεν είστε άνθρωποι της τέχνης, αλλά αγριάνθρωποι του λιμανιού και της ταβέρνας. Δεν κάνατε ούτε πιάνο αλλά ούτε και Γαλλικά μικροί και σίγουρα δεν έχετε ιδέα από savoir vivre. Δεν υπάρχει σωτηρία, δυστυχώς.
Ξέρουν από κωλαρακια survivor...κάτι είναι και αυτό.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.540
Πόντοι
8.815
Τα δικά σου τα ροζουλι προσφέρουν αστακουδακι Αλάσκας στα συσσίτια μαζί με κείμενα από ομιλίες του Κυρκου;
Ποια δικά μου βρε μαλακα μου ζαλισες τ'αρχιδια? Δε θαυμάζω τιποτα λεμε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.540
Πόντοι
8.815
Αν έχεις τόσο ευαίσθητα αρχιδακια να μην θίγεις την Ορθοδοξία.
Εγινε καλε χριστιανε,που είσαι στο μπουρδελα με τις πουτανες,βυζια,κωλους,μουνια,τσοντες,μπουρδελα,τραβελια κτλ κτλ. Τραβα κανε μας τη χάρη ρε μαστορακο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Εγινε καλε χριστιανε,που είσαι στο μπουρδελα με τις πουτανες,βυζια,κωλους,μουνια,τσοντες,μπουρδελα,τραβελια κτλ κτλ. Τραβα κανε μας τη χάρη ρε μαστορακο.
Έχω και σώμα έχω και ψυχή.
Το σώμα το δικό μου και το δικό σου ευφραινεται με τον ίδιο τρόπο
Την ψυχή μου την θρέφει η εκκλησία.
Η δικιά σου ψυχή γεμίζει με μηδενισμό και ισοπέδωση κάθετι Ορθόδοξου προφανώς .

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.540
Πόντοι
8.815
Έχω και σώμα έχω και ψυχή.
Το σώμα το δικό μου και το δικό σου ευφραινεται με τον ίδιο τρόπο
Την ψυχή μου την θρέφει η εκκλησία.
Η δικιά σου ψυχή γεμίζει με μηδενισμό και ισοπέδωση κάθετι Ορθόδοξου προφανώς .
Ωραια τα λες αλλά ο καλός χριστιανός δεν έχει δουλειά εδώ μέσα. Εδώ πέρα ειναι το άντρο του διαόλου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!