Νέα

Ο Πετρόχειλος έκαψε φλάντζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Άμα έχουν ημερομηνία λήξης οι ταυτότητες να έχουν και οι γυναίκες ημερομηνία λήξης - δεν μπορεί ο άλλος να είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα 25 χρόνια -ειναι αμαρτία :angel: και βαρβαρότητα :angel:
Και το αντίστροφο.....

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
Και το αντίστροφο.....
Όχιιιιι γιατί δεν μας συμφέρει - ο κόσμος ακόμα ευτυχώς είναι ανδροκρατούμενος απόλαυσε τον- προσεχώς μάλλον έτσι θα είναι - μπιαχ FB_IMG_1693518147899.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν ανοίγω ποτέ τα χαρτιά σε ξένους (σόρρυ) πάντως όχι Κούλη θα είχα αυτοκτονήσει- ξανά σόρρυ :smiling-face-with-heart-eyes:
δεν είμαστε ξένοι ρε τύπε στο κόμμα μας δεν υπάρχει κανένας ξένος if you know what I mean :rockon::rockon::rockon:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Όχιιιιι γιατί δεν μας συμφέρει - ο κόσμος ακόμα ευτυχώς είναι ανδροκρατούμενος απόλαυσε τον- προσεχώς μάλλον έτσι θα είναι - μπιαχ FB_IMG_1693518147899.jpg
Δεν με φοβίζει αυτή η προοπτική, αυτό που με φοβίζει είναι η επικράτηση των ηλίθιων, άσχετα με το φύλο τους.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
δεν είμαστε ξένοι ρε τύπε στο κόμμα μας δεν υπάρχει κανένας ξένος if you know what I mean :rockon::rockon::rockon:
Δεν έχω κόμμα δεν έχω ομάδα και δεν έχω θρησκεία φίλε μου -εχω όμως μια πατρίδα και μια ανθρώπινη ταυτότητα στο κόσμο - Κούλη και λοιποί νεοταξητες πάρτε τα @@ μας:angel:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν έχω κόμμα δεν έχω ομάδα και δεν έχω θρησκεία φίλε μου -εχω όμως μια πατρίδα και μια ανθρώπινη ταυτότητα στο κόσμο - Κούλη και λοιποί νεοταξητες πάρτε τα @@ μας:angel:
σε λίγο καιρό θα έχεις και ψηφιακή ταυτότητα και φήμες λένε ότι θα συνδέετε με το internet και θα σε ταγκάρουν ως αντισυστημικό.

ούτε μπισκότα από το σούπερ μάρκετ δε θα μπορείς να πάρεις :confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
Δεν με φοβίζει αυτή η προοπτική, αυτό που με φοβίζει είναι η επικράτηση των ηλίθιων, άσχετα με το φύλο τους.
Ο καθένας ας πάρει το μερίδιο ευθύνης του - οι ηλίθιοι για αυτά που έκαναν και κάνουν και λεγόμενοι λογικοί για αυτά που αμέλησαν να κάνουν και έπρεπε να κάνουν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
σε λίγο καιρό θα έχεις και ψηφιακή ταυτότητα και φήμες λένε ότι θα συνδέετε με το internet και θα σε ταγκάρουν ως αντισυστημικό.

Θα την αφήνουμε σπίτι εμείς , όπως είπε ο Ευαγγελάτος. Μέχρι που μια ωραία πρωία θα βγεί κανένας Χαρδαλιάς και θα πεί υποχρεωτικά μαζί σας την ταυτότητα :P

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Θα την αφήνουμε σπίτι εμείς , όπως είπε ο Ευαγγελάτος. Μέχρι που μια ωραία πρωία θα βγεί κανένας Χαρδαλιάς και θα πεί υποχρεωτικά μαζί σας την ταυτότητα :P
θα την βάζεις μέσα σε αλουμινόχαρτο τύπε και θα κόβεται το σήμα. Καλά ούτε μια σειρά δεν έχεις δει?

Για ακόμα πιο προχωρημένα κόλπα θα την αφήνεις σπίτι να νομίζει η κυβέρνηση ότι κοιμάσαι ενώ εσύ στην πραγματικότητα θα ζεις ως πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος και θα πηγαίνεις ελεύθερος να να πιεις καφέ και να φας

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506

Θα δείξει τυπε απλά θα δείξει - ο φόβος και ο πανικός δεν είναι δείγμα λογικού ανδρός σαν και σενα:smiling-face-with-heart-eyes:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
θα την βάζεις μέσα σε αλουμινόχαρτο τύπε και θα κόβεται το σήμα. Καλά ούτε μια σειρά δεν έχεις δει?

Για ακόμα πιο προχωρημένα κόλπα θα την αφήνεις σπίτι να νομίζει η κυβέρνηση ότι κοιμάσαι ενώ εσύ στην πραγματικότητα θα ζεις ως πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος και θα πηγαίνεις ελεύθερος να να πιεις καφέ και να φας
Αυτό με το αλουμινόχαρτο δεν το ήξερα , βασικά την κάρτα της τράπεζας μια στο τόσο που την παίρνω μαζί μου την βάζω ανάμεσα σε 2 άλλες κάρτες ... δεν ξέρω αν κάνει δουλειά αυτό αλλά τέλος πάντων. Έχει και κατι ειδικές θήκες λέει , αλλά ούτε ξέρω που τις βρίσκεις αυτές :sad2:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Θα δείξει τυπε απλά θα δείξει - ο φόβος και ο πανικός δεν είναι δείγμα λογικού ανδρός σαν και σενα:smiling-face-with-heart-eyes:
τι να κάνω ρε τύπε έχω εξαντληθεί τόσες μέρες από τις 6 το πρωί στο τμήμα να προλάβω να βγάλω την παλιά ταυτότητα όσο προλαβαίνω :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Αυτό με το αλουμινόχαρτο δεν το ήξερα , βασικά την κάρτα της τράπεζας μια στο τόσο που την παίρνω μαζί μου την βάζω ανάμεσα σε 2 άλλες κάρτες ... δεν ξέρω αν κάνει δουλειά αυτό αλλά τέλος πάντων. Έχει και κατι ειδικές θήκες λέει , αλλά ούτε ξέρω που τις βρίσκεις αυτές :sad2:
όταν τις βάζεις όλες μαζί κάνει κύκλωμα και μεγαλύτερη αντένα και μπορούν να ακούσουν και τις σκέψεις σου
:undecided:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
τι να κάνω ρε τύπε έχω εξαντληθεί τόσες μέρες από τις 6 το πρωί στο τμήμα να προλάβω να βγάλω την παλιά ταυτότητα όσο προλαβαίνω :confused:
Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα , πηγαίνουν να ξαναβγάλουν την παλιά και το θεωρούν κάποιου είδους αντίσταση ; Όχι , αυτή που έχουμε και αμα τους αρέσει !!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.672
Πόντοι
9.297
Mα ακριβώς η Νέα Τάξη θέλει οι άνθρωποι να μην έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και πεποιθήσεις ,να είναι ένας ομοιογενής πολτός ώστε να πλάθονται εύκολα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα , πηγαίνουν να ξαναβγάλουν την παλιά και το θεωρούν κάποιου είδους αντίσταση ; Όχι , αυτή που έχουμε και αμα τους αρέσει !!!
πάνε να βγάλουν την παλιά για να μην υποχρεωθούν από το νέο έτος να βγάλουν αυτή με το τσιπάκι

για να γλιτώσουν το χάραγμα της αποκάλυψης και την παρακολούθηση της κυβέρνησης στις κινήσεις τους

δεν τρώνε αμάσητο το νεοταξικό παραμύθι πως να το κάνουμε ρε τύπε

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Mα ακριβώς η Νέα Τάξη θέλει οι άνθρωποι να μην έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και πεποιθήσεις ,να είναι ένας ομοιογενής πολτός ώστε να πλάθονται εύκολα...
Μπορεί , αλλά φαντάζομαι πως δεν τους χαλάει αν σφαζόμαστε οι δεξιοι με τους αριστερούς , οι ανεμβολίαστοι με τους εμβολιασμένους κτλ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.672
Πόντοι
9.297
Μπορεί , αλλά φαντάζομαι πως δεν τους χαλάει αν σφαζόμαστε οι δεξιοι με τους αριστερούς , οι ανεμβολίαστοι με τους εμβολιασμένους κτλ
Εννοείται πως όχι...η φαγωμαρα είναι χαρακτηριστικό όλων των ειδών του ζωικού βασιλείου.

Valeri87

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Τον θυμαμαι αυτον τον ηθοποιο
Ειχε πολυ γελιο στο θεατρο

Stories

Νέο!