Νέα

Χρυσηίδα Δημουλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μαλακες, αυτη πουλαει πολλα βιβλια
Μην ρωτατε "ποσα παιρνει" (τη βιζιτα), γιατι βγαζει δεκαπλασια λεφτα απο σας

Το επιπεδο των βιβλιων της δεν το ξερω, αλλα την ειχα πετυχει σε μια συνεντευξη στο πουτανιαρη ψυχολογο του Extra και εβγαλα ασφαλη συμπερασματα
Ε, τωρα χαζευα και τις φωτο...
Σιγουρα τριζει η καρεκλα του Pynchon

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Πολυ καλη, προστυχια και γαμευσιμη... :fuck2:

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
έχουμε όμως και τρίτο πρόσωπο
είναι ο απομηχανής χασικλής
που βάζει τα πράγματα στη θέση τους
δηλαδή στο κενό.

Έ ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ,
άλα πι και φικέ ξηγιέτ'
α λε λεπτίκ.

Στα ντε μπουζουκέν
ντε καμπαρέ,
άλα ντε δικό μας ο καρέν.

Άντε λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο τεκέ
και η Αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.

Έχεις ακούσματα ψαγμένα, τύπε. Μ'αρέσεις.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
unnamed52.jpg

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
λοιπον μαγκες δειτε τι γινετε με αυτη την κυρια τις πουτσας ωστε να ξερετε τι παιζει,διοτι ειναι και συντοπιτισσα μου και ως γνωστων,αν δεν παινεψεις το σπιτι σου πεφτει και σε πλακωνει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η χρυσα την δεκαετια 80-90 δεν ειχε αφησει πουτσα για πουτσα ορθια,οτι κινουταν το εκτελουσε.μην φανταστητε οτι ητανε κανενα ωραιο μουνι,απλα ντυνοτανε εκκεντρικα-προκλιτικα και εβγαζε μια ωραια πουτανια προς τα εξω.παντως οποιος τις αρεσε η τις την επεφτε κανενας,δεν ελεγε οχι.
τωρα οπως υπολογιζω ειναι γυρω στα 50,τελευταια φορα που την ειδα,ηταν περσυ το πασχα,ηπιαμε καφε ενα πρωι με κατι κοινους μας φιλους.
ηταν πολυ ελφρος βαμενη,και φαινοτανε ολα τα τραβηγματα που εχει κανει,αλλα και το ρυτιδιασμενο στηθος τις,οπως και τα χερια τις.σε γενικες γραμμες δεν εχει σχεσει καθολου αυτο ππου βλεπετε στις φωτο,με αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα.
η χρυσα σαν ατομο ειναι νορμαλ,δεν ειναι ψωνισμενη καθολου,απλα εχει και βγαζει καποια εκκεντρικοτητα το ολο στυλ.
δεν εχω κατι με την κοπελα,ισα ισα το αντιθετο,σαν ατομο την συμπαθω.

Έχεις πέσει έξω κάμποσα χρόνια! Σύντομα γίνεται 58, ξέρει να προσέχει τον εαυτό της, να τονίζει τις ομορφιές της και να κρύβει τις ασχήμιες της...
Την ξέρω απ'την καλή και την ανάποδη ;) Έβγαινα μαζί της ως τεκνό (εγώ) και μού'ριχνε γεμάτα 10 !!! Είναι πιό γυναικάρα (όταν θέλει), απο πάρα πολλές νεώτερες, πανέξυπνη και δαιμόνια! Έχει δηλώσει ότι η ζωή είναι μόνο μία και την γλεντάει μέχρι το μεδούλι ;)
Δεν έχει ανάγκη από χρήματα και δεν θάκανε κάτι ποτέ γι'αυτά, αν δεν γούσταρε. Είναι απλά μάγκας με μ@υνί!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Έχεις πέσει έξω κάμποσα χρόνια! Σύντομα γίνεται 58, ξέρει να προσέχει τον εαυτό της, να τονίζει τις ομορφιές της και να κρύβει τις ασχήμιες της...
Την ξέρω απ'την καλή και την ανάποδη ;) Έβγαινα μαζί της ως τεκνό (εγώ) και μού'ριχνε γεμάτα 10 !!! Είναι πιό γυναικάρα (όταν θέλει), απο πάρα πολλές νεώτερες, πανέξυπνη και δαιμόνια! Έχει δηλώσει ότι η ζωή είναι μόνο μία και την γλεντάει μέχρι το μεδούλι ;)
Δεν έχει ανάγκη από χρήματα και δεν θάκανε κάτι ποτέ γι'αυτά, αν δεν γούσταρε. Είναι απλά μάγκας με μ@υνί!
πωωωωωω ρε φίλε !!! τι είπες τώρα !!! είσαι κωλόφαρδος !!!! τη γουστάρω τρελά τη μαντάμ..
για πες μας και τπτ πιο πιπεράτο για τα  :pipa2: :2on1: :fuck1: της ??????

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
εχει γαμηθει στο φωτοσοπ η ηλιθια και δεν ξερει κιολας!!!!!!

ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ!

Εισαι γρανυ κυρα μου, τελος! Βγες και κανε οτι ειναι να κανεις ετσι οπως εισαι! Σκροφα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom