arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
εγω δεν ειπα κατι κακο για την κοπελα,ουτε και την εβρισα.Φαντασου να μην την συμπαθουσες.
απλα ειπα οτι τις αρεσει η πουτσα.
δεν νομιζω οτι ειναι κακο.
σε ολες αρεσει η πουτσα.
εγω δεν ειπα κατι κακο για την κοπελα,ουτε και την εβρισα.Φαντασου να μην την συμπαθουσες.
ρουφοκαυλετα νο1ελα μαγκες για την παρτυ σαςΧρυσηιδα Δημουλιδου και Βανα Μπαρμπα οτι πρεπει για μια καλη παρτουζα.Παντως απο αυτα που λεει στην συνεντευξη δεν εχει και αδικο.Φαινεται πολυ τσοντα παντως.......Βρειτε τον τυπα που του αρεσουν τα βραχιολια να αρχισει να τραβαει.......
πεστα ρε τυπεεγω δεν ειπα κατι κακο για την κοπελα,ουτε και την εβρισα.
απλα ειπα οτι τις αρεσει η πουτσα.
δεν νομιζω οτι ειναι κακο.
σε ολες αρεσει η πουτσα.
μγην ξεγελιεσε απο τις φωτο τις.ε σπρωχτει τωρα.γιατι σε χαλαει.....?
άλλα απ ότι έχει πει είναι λεσβιόνι...
αμφισβητείς δηλαδή το μέγιστο αυνάνς ότι τρελαίνεται για πούτσα; Δε ντρέπεσαι λιγουλάκι;
το θέμα είναι να τα πίνειΣτη μυκονο παντως το καλοκαιρι εκανε ωραιες παρτουζες........
Ντρέπομαι Λέωντα, αλλά μόνη της το έχει πειαμφισβητείς δηλαδή το μέγιστο αυνάνς ότι τρελαίνεται για πούτσα; Δε ντρέπεσαι λιγουλάκι;
Στη μυκονο παντως το καλοκαιρι εκανε ωραιες παρτουζες........
πωωωωωωωωωωωω... α ρε και να ήμουν ο ένας απ τους δύο !!!!!ημουνα στο ιδιο κλαμπ ηταν φετος το καλοκαιρι στο παρτυ του mykonos confidential εφυγε με δυο για δωματιο του ξενοδοχειου.εγινε στο pool μπαρ του ξενοδοχειου theoxenia.κανι κατι ντυσιματα παντως για πολλες μαλακιες.φοραει γαντια δαντελες δαντελοτα κολαν περιεργα τακουνια καπελα μπαντανες........γαματα.Πουναι ο αλλος με τα βραχιολια......οεο??????
οντως πρεπει να κανει καλα γαμησιαπωωωωωωωωωωωω... α ρε και να ήμουν ο ένας απ τους δύο !!!!!
είναι για πολύ ανωμαλα γαμήσια η γκόμενα..!!!!!!
Ειναι Συγραφεας!Πως σας φαινεται αυτο το Μιλφ?