Νέα

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τα περί Ελληνικής ψυχής σημαίνουν επί της ουσίας ότι δεν έχουμε αρκετό ταλέντο, έχουμε όμως ψυχή και γι αυτό κερδίζουμε οποτε κερδιζουμε!  Πνεύμα δευτεραγωνιστη βγάζουμε και στον αθλητισμό...

Μα αυτο ισχυει, σε πλειστες περιπτωσεις...
(Και, φυσικα, δεν ειναι θεμα "ελληνικου DNA", αλλά νοοτροπιας => Εγκαταλειψη απ' το Κρατος και τους θεσμους, που ατσαλωνει την ατομικοτητα και οδηγει σε υπερβασεις)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Φαίνεται ότι το bacoffice του ΠτΔ κάνει πουστίτσες.
Συριζαίικες πουστίτσες στους αρίστους.
Για τους συριζανελ, η αριστεία είναι ρετσινιά και αντιμετωπίζεται με πουστιά.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Επιασαν οι ευχες των Ελληναραδων εδω μεσα !!!
Φαινεται οτι η ΕΟΕ και η Προεδρια , μπροστα στη λαικη κατακραυγη των ταλαιπωρων Ελληναραδων του bou αποφασισαν να ενδωσουν και να κανουν "οικονομια" επι τελους !!!
ετσι δεν καλεσαν στην δεξιωση τιμης του Προεδρου προς τους ολυμπιονικες την 2 φορες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ Αννα Κορακακη !!!!
ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ
"Anna Korakaki
14 ώρες ·

Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν.
Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές. Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...
Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό! Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ'έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

-Άννα Κορακάκη"

coolfly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Κριτικές
15
Like
761
Πόντοι
991
Μέχρι που θα φτάσει η ξεφτίλα και η ανοργανωσιά αυτού του κράτους  :headbang:

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ κάτι παίζει τώρα.  Δεν γίνεται αυτή η Κορακάκη μια να λέει δεν θέλω υποδοχές από πολιτικούς και μετά να λέει ότι θέλει, κάτι παίζει και με αυτή, αλλά καλά κάνει και τους ανακατεύει.... 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Εδώ κάτι παίζει τώρα.   Δεν γίνεται αυτή η Κορακάκη μια να λέει δεν θέλω υποδοχές από πολιτικούς και μετά να λέει ότι θέλει, κάτι παίζει και με αυτή, αλλά καλά κάνει και τους ανακατεύει....   
:rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εμ φυσικα...τους καλεσαν ολους,εκτος απο αυτη που εχει πιστολι... Μαλακες ειναι??  :grin:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Εδώ κάτι παίζει τώρα.   Δεν γίνεται αυτή η Κορακάκη μια να λέει δεν θέλω υποδοχές από πολιτικούς και μετά να λέει ότι θέλει, κάτι παίζει και με αυτή, αλλά καλά κάνει και τους ανακατεύει....   
   ΄Αλλο οι πολιτικοί
            και ΑΛΛΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας ...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Τυπε ηθελε να την καλεσουν για να τους πει οτι δεν θα παει. :S :S :S

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το ειχε πει πριν παει στην πολη της. Προφανώς για τον δήμαρχο και τα κομματοσκυλα

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Δυστυχώς ακομα και κάποιοι Ολυμπιονίκες δε χάνουν την ευκαιρία αυτοπροβολής. Αφού ξεκίνησε η Κορακακη να κλαίγεται για τις συνθήκες προπόνησης και το,σκοπευτήριο παράγκα που ειχε και δικαίως σε ενα βαθμο, στη συνέχεια την είδαμε σε φανφαριστικες φιέστες οργανωμένες για λογαριαςμο της που μεταδόθηκαν  τηλεοπτικά. Μεχρι εδώ οκ. Πηρε χρυσό και χάλκινο  και μπράβο της. Ειχε τόση ανάγκη να δει τα μούτρα του αστείου Πακη ? Να παραστεί στη Κλασσικη φαρσοκωμωδία που στήνουν οι Πολιτικοί για να μοιραστούν λιγο απο τη λάμψη. Μηπως αποζητά και η ίδια λίγη προβολή μπάς και την αποκαταστήσουν επαγγελματικα ? Ενας αξιοπρεπής αθλητής πανω απο αλλα παραμένει σεμνός ακομα και στη μεγαλυτερη επιτυχία. Διαχωρίζοντας τη θεςη του/της  απο τη τουλαχιςτον συμφεροντολογιστικη κλίκα των Πολιτικών δειχνει και καθαρότητα στη συνείδηση και μια εντιμότητα. Οι Πολιτικοί μας θεσμοί και ειδικα του Προέδρου της Δημοκρατίας που εκλέγεται δυςτυχως απο τη Βουλή, ειναι παντελώς εξευτελισμένοι. Οι Ολυμπιονίκες που θαυμάζουμε ας μείνουν μακριά απο αυτούς που δεν τιμάνε τη ψήφο μας.

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μου φαίνεται λίγο μαλάκας ο πατέρας και την κάνει να είναι αλλοπρόσαλη σαν ελλεεινίδα. Δεν είχαν σφαίρες τάχα, δεν είχαν σκοπευτήριο και στο τέλος μαθαίνουμε γύριζε όλο τον κόσμο σε αγώνες και σε ομάδες ήταν σε ομάδα της Γερμανίας ήταν σε ομάδα της Βουλγαρίας ήταν κλπ....

Πατέρας ελεεινίδας, αστυνομικός και πολύ φανατικός κυνηγός κατα δήλωση του, βγάλε άκρη με άνθρωπο που πυροβολάει ζωάκια για hobby.... υπάρχει περίπτωση να στέκει καλά; Πολλά πράγματα δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να τα καταλάβεις, μακρυά από προβληματικούς......

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
μας πρηξανε τ αρχιδια με αυτη τη κορακακη τα αλλα παιδια που πηρανε μεταλια  γιατι δε δημιουργουνε προβλημα και ολοι αυτην κυνηγανε?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εμένα μου φαίνεται λίγο μαλάκας ο πατέρας και την κάνει να είναι αλλοπρόσαλη σαν ελλεεινίδα. Δεν είχαν σφαίρες τάχα, δεν είχαν σκοπευτήριο και στο τέλος μαθαίνουμε γύριζε όλο τον κόσμο σε αγώνες και σε ομάδες ήταν σε ομάδα της Γερμανίας ήταν σε ομάδα της Βουλγαρίας ήταν κλπ....

Πατέρας ελεεινίδας, αστυνομικός και πολύ φανατικός κυνηγός κατα δήλωση του, βγάλε άκρη με άνθρωπο που πυροβολάει ζωάκια για hobby.... υπάρχει περίπτωση να στέκει καλά; Πολλά πράγματα δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να τα καταλάβεις, μακρυά από προβληματικούς......
Με την ομοσπονδια τους τα εχουν και με τον προεδρο της. Σε ομαδες συμμετειχε αφου ξεκινησε να εχει διακρισεις . Και αυτη η συμμετοχη ειναι που μεσο του ανταγωνισμου, την εξελιξε. Και η μανα του Πετρουνια τα εχωσε στις δηλωσεις της και η Στεφανιδη. Μονο ο Γιαννωτης δεν μιλησε. Λογο ηλικιας αυτος τα ειχε συνηθισει . Απολαμβανει οτι εκλεισε την καριερα του με μεταλιο.
Οσο για το οτι ειναι προβληματικός οποιος ειναι κυνηγος , τι να σου πω. Για μενα ειναι προβληματικοι οι χορτοφάγοι.  :uglystupid:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Γεμίσαμε στο μπου με ψυχολόγους-μέντιουμ που κάνουν διάγνωση μέσω τηλεόρασης. [size=10pt]Τρέμε Μυλωνάκη[/size].  :uglystupid:
Τωρα αυτον τον τηλεμαϊντανό γιατι τον εβαλες;πιο πειραγμενος απο τους πειραγμενους του μπου ειναι!

dim_eleu

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ωραια πραματα...

Συνημμένα

• 14141493_10154544379889752_5080775558645006551_n.jpg
    14141493_10154544379889752_5080775558645006551_n.jpg