paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
κωλαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Έχει φοβερό πάτο η ρουφιάνα. Ελεεινίδα με τα όλα της.
ποιά Κιμ? η Μπάσιγκερ?τι να μας πει και η γνωστή Κίμ που πληρώνει όσο-όσο για να έχει ανάλογη..όψη
και τον κώλο της Σκλεναρίκοβα που μου άρεσε πιο πλολύ Γάλλος τον χαιρόταν οπότε πάει μακριά η ιστορίαΤο κακό είναι, πως αυτον τον κώλο τον χαίρεται Γάλλος... > > >
Μια φορα επειδη τυχαινει να την ξερω την Αννα, πιο παλια (πριν 5 χρονια) για αρκετο καιρο ειμασταν στην ιδια παρεα. Εχω να πω οτι ΤΟΤΕ ειχε καβαλησει το καλαμι. Δεν θα ηθελα καν να μαθω τι φαση ειναι τωρα. Συγκεκριμενα, θυμαμαι ενα περιστατικο οπου ειχαμε βγει εξω και ηρθε ενας κοινος φιλος ο οποιος επαιζε σε ομαδα ποδοσφαιρου ερασιτεχνικα, αλλα το παιδι ειχε αρκετες προπονησεις. Οποτε μετα απο καμια ωρα που ειπε οτι ηθελε να φυγει γιατι ηταν ψωφιος, γυρναει η Αννα και του λεει 'καλα, λες και κανεις κατι δηλαδη'.
1000μπραβο για τα μεταλλια, αλλα αν τοτε καποιος μου ελεγε οτι μετα απο 5-6 χρονια θα ειναι ολυμπιονικης, θα ημουν σιγουρος οτι θα γινοταν ο ντορος....που γινεται.
απο δηλωσεις της μαμας και κορης καταλαβαινεις οτι ατομο ειναι ιπταμενο με απαιτησεις για σκοπευτηριο στην Δραμα ολυμπιακων προδιαγραφων ενω η Ελλαδα βρισκεται σε οικονομικη κρισηΜια φορα επειδη τυχαινει να την ξερω την Αννα, πιο παλια (πριν 5 χρονια) για αρκετο καιρο ειμασταν στην ιδια παρεα. Εχω να πω οτι ΤΟΤΕ ειχε καβαλησει το καλαμι. Δεν θα ηθελα καν να μαθω τι φαση ειναι τωρα. Συγκεκριμενα, θυμαμαι ενα περιστατικο οπου ειχαμε βγει εξω και ηρθε ενας κοινος φιλος ο οποιος επαιζε σε ομαδα ποδοσφαιρου ερασιτεχνικα, αλλα το παιδι ειχε αρκετες προπονησεις. Οποτε μετα απο καμια ωρα που ειπε οτι ηθελε να φυγει γιατι ηταν ψωφιος, γυρναει η Αννα και του λεει 'καλα, λες και κανεις κατι δηλαδη'.
1000μπραβο για τα μεταλλια, αλλα αν τοτε καποιος μου ελεγε οτι μετα απο 5-6 χρονια θα ειναι ολυμπιονικης, θα ημουν σιγουρος οτι θα γινοταν ο
ντορος....που γινεται.
Μια φορα επειδη τυχαινει να την ξερω την Αννα, πιο παλια (πριν 5 χρονια) για αρκετο καιρο ειμασταν στην ιδια παρεα. Εχω να πω οτι ΤΟΤΕ ειχε καβαλησει το καλαμι. Δεν θα ηθελα καν να μαθω τι φαση ειναι τωρα. Συγκεκριμενα, θυμαμαι ενα περιστατικο οπου ειχαμε βγει εξω και ηρθε ενας κοινος φιλος ο οποιος επαιζε σε ομαδα ποδοσφαιρου ερασιτεχνικα, αλλα το παιδι ειχε αρκετες προπονησεις. Οποτε μετα απο καμια ωρα που ειπε οτι ηθελε να φυγει γιατι ηταν ψωφιος, γυρναει η Αννα και του λεει 'καλα, λες και κανεις κατι δηλαδη'.
1000μπραβο για τα μεταλλια, αλλα αν τοτε καποιος μου ελεγε οτι μετα απο 5-6 χρονια θα ειναι ολυμπιονικης, θα ημουν σιγουρος οτι θα γινοταν ο ντορος....που γινεται.
Να της φτιάξει ο χορηγός της ο Stoiximan αν θέλει σκοπευτήριο κι ό,τι άλλο της αρέσει. ΕΜΕΙΣ ΜΩΡΗ δεν έχουμε χρήμα για πέταμα, αλλά τι να σου κάνω που δε με βάζουν Πρωθυπουργό 1 χρόνο για να δείτε τι θα πει φυστίκι, ελιά και ψόφο στα κοπροσκυλιά....θα φτιαξουμε ενα σκοπευτηριο με σημαδι τον κωλο της οσες περισσοτερες πουτσες μπουνε μεσα τοσο το καλυτερο.
Εντάξει μη λέμε και τέτοια, το ότι καβάλησε το καλάμι το πορνίδιο δε σημαίνει ότι πρέπει να ευχηθούμε κάτι κακό. Ας καβαληθεί στον κώλο, στο Φόλο και στην Κόλο Κόλο, όχι όμως και να ψοφήσειψοφο στην καριολα ελεος
Τύπε κακώς δεν κράτησες φιλίες με την Κωλαράκη γιατί είναι ατού χαρτί μια κωλάρα κι ας είναι ψωνάρα, οι φιλενάδες που θα είχε και οι καβάτζες, στην εποχή μας κυβερνά η επίδειξη και ο πλουτισμός, οπότε έκανες λάθος τότε και τώρα το πληρώνεις διαβάζοντας σχόλια κομπλεξικών ατόμων (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).Μια φορα επειδη τυχαινει να την ξερω την Αννα, πιο παλια (πριν 5 χρονια) για αρκετο καιρο ειμασταν στην ιδια παρεα.