Νέα

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Η Άννα πήρε το χρυσό και μπράβο της, έκανε υπερήφανο τον πατέρα της που την μεγάλωσε για αυτό και μετά το γύρισε στην σαπουνόπερα.
Η Κατερίνα ενώ μπορούσε να μπει στα  ΤΕΦΑΑ χωρίς εξετάσεις και να περιμένει την βοήθεια του χρεοκοπημένου κράτους,  λέγοντας σε κάθε ευκαιρία στους δημοσιογράφους ότι η πολιτεία δεν βοηθά, πήγε στο Στάτφορντ στην Αμερική,  σπούδασε  βιολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Νευροψυχολογία, πάλεψε σε μια χώρα που δεν σου χαρίζει τίποτα και νάτη στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Συγνώμη για το ξενύχτι είπε στο τέλος, λάμπει η Κατερίνα, λάμπει και η Ελλάδα μαζί!

φιλε για να πας στο  Στάτφορντ  ξερεις ποσα λεφτα χρειαζονται?Λες η Κορακακη αν ειχε τα ιδια λεφτα με την Στεφανιδη
ναμην πηγαινε?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Τα είπαμε για την σαπουνόπερα και πιο παλιά και λίγο πιο πάνω.
Για βαλε μια δήλωση του Πετρούνια ή της Στεφανίδη που να λένε τις πίπες της Άννας.
για θυμησε στην ομηγυρη τι σημαινει "πιπεσ της Αννας" γιατι σε λιγο θα ξεχασουμε και τα Ελληνικα μας !!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
και αν ενοεις "πιπες της Αννας" τα περι σκοπευτηριου της Δραμας η κοπελα ειπε την απολυτη αληθεια.
μαρτυρας ο Δημαρχος που το επαιξε πονηρος και βρηκε μπουλντοζα και το ισοπεδωσε.
εξ αλλου οπως ηδη σου εγραψα για τις προπονησεις του Πετρουνια και των αθλητων στιβου προβληθηκε σε Εθνικο επιπεδο το ρεπορταζ απο τον Αγιο Κοσμα και εφριξε ο τοπος.
και ειναι σαπουνοπερα το γεγονος οτι η Αννα αγωνιστηκε με Γερμανικη Ομαδα στον παρελθον οταν η Ελλαδα την εφτυνε και δεν της εδινε καν την μπλουζα με τα εθνικα διακριτικα για να αγωνισθει ???
απαντησε η Κατερινα με την εγκατασταση της στην Αμερικη.
προηγουμενα ο Πυρος Δημας ομοιως με εγκατασταση στην Αμερικη.
τον οποιο καταδιωκουν τα σκουπιδια της Αυγης και του γελοιου Φιλη.
αυτη ειναι η αληθεια φιλε , δημοσιευμενη , ειτε την γουσταρεις ειτε οχι !!!
καλο θα ηταν να μαθεις να σεβεσαι την υπεραποδοση του αλλου , εστω και αν δεν στο εχει μαθει η οικογενεια σου !!!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
νομίζω πήγε με υποτροφία
ναι αλλα και παλι τα εξοδα ειναι τεραστια,οπως και η διαμονη στην εστια ειναι μονο τον πρωτο χρονο.επισης δεν καλυπτει
τα βιβλια που ειναι επισης ενα μεγαλο ποσο

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
και αν ενοεις "πιπες της Αννας" τα περι σκοπευτηριου της Δραμας η κοπελα ειπε την απολυτη αληθεια.
μαρτυρας ο Δημαρχος που το επαιξε πονηρος και βρηκε μπουλντοζα και το ισοπεδωσε.
εξ αλλου οπως ηδη σου εγραψα για τις προπονησεις του Πετρουνια και των αθλητων στιβου προβληθηκε σε Εθνικο επιπεδο το ρεπορταζ απο τον Αγιο Κοσμα και εφριξε ο τοπος.
και ειναι σαπουνοπερα το γεγονος οτι η Αννα αγωνιστηκε με Γερμανικη Ομαδα στον παρελθον οταν η Ελλαδα την εφτυνε και δεν της εδινε καν την μπλουζα με τα εθνικα διακριτικα για να αγωνισθει ???
απαντησε η Κατερινα με την εγκατασταση της στην Αμερικη.
προηγουμενα ο Πυρος Δημας ομοιως με εγκατασταση στην Αμερικη.
τον οποιο καταδιωκουν τα σκουπιδια της Αυγης και του γελοιου Φιλη.
αυτη ειναι η αληθεια φιλε , δημοσιευμενη , ειτε την γουσταρεις ειτε οχι !!!
καλο θα ηταν να μαθεις να σεβεσαι την υπεραποδοση του αλλου , εστω και αν δεν στο εχει μαθει η οικογενεια σου !!!

Βρε ανισσόροπε, έχω κάνει εγώ υποτιμητικό post για σένα?
Ποιος είσαι εσύ ρε βλαμμένε που θα πιάσεις την οικογένεια μου στο στόμα σου?
Σαν δεν ντρέπεσαι γελοίο υποκείμενο.
Αυτά που γράφω τα διαβάζεις η μαλακίζεσαι?

Έγραψα μπράβο στο κορίτσι, που είδες ότι έγραψα κάτι που δεν δείχνει σεβασμό?
Για τις δηλώσεις είπα απλά την άποψή μου, δεν μπορείς να μου επιβάλεις την δική σου.
Πιστεύεις ότι είσαι ο εκλεκτός και μόνο οι δικές σου απόψεις είναι οι σωστές?
Είσαι απόγονος του Χίτλερ και πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου?
Για τις αντιδράσεις στις  υπερβολικές δηλώσεις που ήταν πολλές όπως φαίνεται στα social media αναγκάστηκε χθες ο πατέρας της Άννας να ποστάρει δήλωση:

LUhehemv.jpg

Είπες ότι έκανε δηλώσεις για την πολιτεία και ο Πετρουνιας, σου λέω βαλε της και επειδή δεν υπάρχουν μου λες για ρεπορτάζ εκεί που προπονούνται. Αυτά είναι γνωστά, δεν αμφιβάλω τα είπε και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Kαπράλος επανειλημμένως και ξεκάθαρα είπε ο άνθρωπος ότι δεν είχαν την στήριξη της πολιτείας και ότι χάρη στην χορηγία της stoiximan μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν. Η Κορακάκη ήταν μεταξύ των αθλητών που χρηματοδοτήθηκαν από την stoiximan.
Δηλώσεις τέτοιες: εμείς μόνοι μας και δεν μας βοήθησαν, δεν μας έδωσαν , δεν μας έκαναν, έκανε ΜΟΝΟ η Κορακάκη.

Έχεις πάει στο κολυμβητήριο της Δράμας? Ξέρεις σε τι χάλι είναι?
Το ξέρεις ότι στην Ξάνθη δεν λειτουργεί το  κολυμβητήριο και τα παιδιά που ήθελαν να δώσουν ΤΕΦΑΑ πήγαιναν Καβάλα για να προπονούνται.
Ξέρεις να μου πεις για το κολυμβητήριο Κομοτηνής?
Πολλά πρέπει να κάνει η πολιτεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά για τον μαζικό αθλητισμό για τα παιδιά όλων μας.
Ο Κοντονής είναι υπουργός αθλητισμού όχι πρωταθλητισμού.
Αυτά έπρεπε να πει αν ήθελε να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, ότι τα μικρά παιδιά δεν έχουν κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό,  όχι δεν μου έδιναν εθνόσημο και το δεύτερο πιστόλι το πήρα ένα μήνα πριν τους αγώνες και προπονούμουνα σε παράγκα.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Βρε ανισσόροπε, έχω κάνει εγώ υποτιμητικό post για σένα?
Ποιος είσαι εσύ ρε βλαμμένε που θα πιάσεις την οικογένεια μου στο στόμα σου?
Σαν δεν ντρέπεσαι γελοίο υποκείμενο.
Αυτά που γράφω τα διαβάζεις η μαλακίζεσαι?

Έγραψα μπράβο στο κορίτσι, που είδες ότι έγραψα κάτι που δεν δείχνει σεβασμό?
Για τις δηλώσεις είπα απλά την άποψή μου, δεν μπορείς να μου επιβάλεις την δική σου.
Πιστεύεις ότι είσαι ο εκλεκτός και μόνο οι δικές σου απόψεις είναι οι σωστές?
Είσαι απόγονος του Χίτλερ και πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου?
Για τις αντιδράσεις στις  υπερβολικές δηλώσεις που ήταν πολλές όπως φαίνεται στα social media αναγκάστηκε χθες ο πατέρας της Άννας να ποστάρει δήλωση:

LUhehemv.jpg

Είπες ότι έκανε δηλώσεις για την πολιτεία και ο Πετρουνιας, σου λέω βαλε της και επειδή δεν υπάρχουν μου λες για ρεπορτάζ εκεί που προπονούνται. Αυτά είναι γνωστά, δεν αμφιβάλω τα είπε και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Kαπράλος επανειλημμένως και ξεκάθαρα είπε ο άνθρωπος ότι δεν είχαν την στήριξη της πολιτείας και ότι χάρη στην χορηγία της stoiximan μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν. Η Κορακάκη ήταν μεταξύ των αθλητών που χρηματοδοτήθηκαν από την stoiximan.
Δηλώσεις τέτοιες: εμείς μόνοι μας και δεν μας βοήθησαν, δεν μας έδωσαν , δεν μας έκαναν, έκανε ΜΟΝΟ η Κορακάκη.

Έχεις πάει στο κολυμβητήριο της Δράμας? Ξέρεις σε τι χάλι είναι?
Το ξέρεις ότι στην Ξάνθη δεν λειτουργεί το  κολυμβητήριο και τα παιδιά που ήθελαν να δώσουν ΤΕΦΑΑ πήγαιναν Καβάλα για να προπονούνται.
Ξέρεις να μου πεις για το κολυμβητήριο Κομοτηνής?
Πολλά πρέπει να κάνει η πολιτεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά για τον μαζικό αθλητισμό για τα παιδιά όλων μας.
Αυτά έπρεπε να πει αν ήθελε να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, ότι τα μικρά παιδιά δεν έχουν κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό,  όχι δεν μου έδιναν εθνόσημο και το δεύτερο πιστόλι το πήρα ένα μήνα πριν τους αγώνες και προπονούμουνα σε παράγκα.
ενοχλησε βλεπω οταν σου λενε την αληθεια....
και ακομα χειροτερα προχωρας και σε προσωπικους χαρακτηρισμους..
ιδιο των αδυνατων !!!
ευτυχως με την τελευταια σου παραγραφο με δικαιωνεις και απο πανω ....
δεν θα σου απαντησω στις γελοιοτητες που γραφεις ως ξερολας Ελληναρας !!
σου δινω το δημοσιευμα απο οπου αποδεικνυεται οτι η πολιτεια ηταν και ειναι παντελως απουσα απο την προσπαθεια αυτη !!!
επισης σε παρακαλω πριν γραψεις κανε τον κοπο να "βουτηξεις την πενα σου στο μυαλο σου ..." γιατι οι πατατες σου τελειωμο δεν εχουν !!!
δηλαδη ο κ. Κοντονης ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ τον πρωταθλητισμο ενω ασχολειται με τον αθλητισμο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ???
προσεχε Ελληναρα βγαζεις γελιο !!!

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
ενοχλησε βλεπω οταν σου λενε την αληθεια....
και ακομα χειροτερα προχωρας και σε προσωπικους χαρακτηρισμους..
ιδιο των αδυνατων !!!
ευτυχως με την τελευταια σου παραγραφο με δικαιωνεις και απο πανω ....
δεν θα σου απαντησω στις γελοιοτητες που γραφεις ως ξερολας Ελληναρας !!
σου δινω το δημοσιευμα απο οπου αποδεικνυεται οτι η πολιτεια ηταν και ειναι παντελως απουσα απο την προσπαθεια αυτη !!!
επισης σε παρακαλω πριν γραψεις κανε τον κοπο να "βουτηξεις την πενα σου στο μυαλο σου ..." γιατι οι πατατες σου τελειωμο δεν εχουν !!!
δηλαδη ο κ. Κοντονης ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ τον πρωταθλητισμο ενω ασχολειται με τον αθλητισμο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ???
προσεχε Ελληναρα βγαζεις γελιο !!!

Εντάξει ρε "Σωτηρακόπουλε" εσύ ξέρεις καλύτερα, Ελληναρά ξερόλα! :tickedoff:

Απαξιώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί από μυαλό είσαι περιορισμένης ευθύνης. :uglystupid:

Ξαναδιάβασε μπας και καταλάβεις. Μπούφο! :idiot:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
όποιος έχει ασχοληθεί με αθλητισμό γνωρίζει πολύ καλά ότι η πολιτεία όχι μόνο βοηθάει έναν Έλληνα αθλητή αλλά του στέκεται και εμπόδιο..  για την ακρίβεια είναι βάρος, για χιλιάδες λόγους.
θα ήταν λοιπόν τουλάχιστον δεοντολογικό τα σκουπίδια οι πολιτικοί όταν βλέπουν αθλητή να διακρίνετε κάπου να το βουλώνουν και να μην προσπαθούν να πάρουν ούτε ένα μικρό εύσημο της επιτυχίας  

πραγματικά θα το χαιρόμουν αν έβγαινε κάποιος αθλητής και έλεγε δεν δέχομαι συγχαρητήρια από προδότες...αλλά φανταστείτε τι ευγενικά παιδιά είναι που ούτε καν αντέδρασαν στα συγχαρητήρια των συχαμένων πολιτικών

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Καλά είδα και προηγούμενα μηνύματα. Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά.
Για όλους έχεις μια καλή κουβέντα. Άλλος βλάκας, άλλος αρχιβλάκας, άλλος επιστήμονας, άλλος ηλίθιος με όλους βρίζεσαι και όλους τους ειρωνεύεσαι.
Καλά κατάλαβα στην αρχή ,το παίζεις ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ και όλοι πρέπει να συμφωνούν με σένα!
Αν να χαθείς βλαμμένε, γραφικέ!
Κοίτα να δεις με ψώνιο ασχολήθηκα!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αυτά έπρεπε να πει αν ήθελε να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, ότι τα μικρά παιδιά δεν έχουν κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό,  όχι δεν μου έδιναν εθνόσημο και το δεύτερο πιστόλι το πήρα ένα μήνα πριν τους αγώνες και προπονούμουνα σε παράγκα.

Διαφωνώ στην διατύπωση. Διορίστηκε υπουργός αθλητισμού αλλά ακόμα δεν είναι,  το παίζει υπουργός ποδοσφαίρου για την ώρα.
Κατά τα άλλα επειδή ασχολούμαι με τον χώρο, συμφωνώ.
Πρέπει να οργανωθεί ο αθλητισμός στην Ελλάδα και μετά να δούμε το θέμα του πρωταθλητισμού.
Αλλά πρέπει και η πολιτεία να το ξεκαθαρίσει,  όποιος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με χορηγούς και δικές του δυνάμεις. Το κράτος προς ώρας μπατίρισε.

Τώρα για την Κορακάκη έχει το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν προπονητή τον πατέρα τους. Μιλά και μπλέκει με πράγματα που δεν θα έπρεπε.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Καλά είδα και προηγούμενα μηνύματα. Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά.
Για όλους έχεις μια καλή κουβέντα. Άλλος βλάκας, άλλος αρχιβλάκας, άλλος επιστήμονας, άλλος ηλίθιος με όλους βρίζεσαι και όλους τους ειρωνεύεσαι.
Καλά κατάλαβα στην αρχή ,το παίζεις ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ και όλοι πρέπει να συμφωνούν με σένα!
Αν να χαθείς βλαμμένε, γραφικέ!
Κοίτα να δεις με ψώνιο ασχολήθηκα!!
αν διαβασες οπως λες , που πολυ αμφιβαλω ...., θα ειχες διαφορετικα συμπερασματα !!!
η "ελευθεροτυπια του σαιτ" φυσικα επιτρεπει στον καθε Ελληναρα εδω μεσα να βγαζει τα κομπλεξ του ...
οικογενειακα η μη ...
ετσι και εσυ !!!
τραγουδα λοιπον και εσυ με τις υπολοιπες κομπλεξες.
τις απαντησεις σου τις πηρες ...

επισης προτου αισθανθεις "ρομπα ξεκουμπτωτη" ριξε να μια ματια να καταλαβεις γιατι χρησιμοποιω τους συγκεκριμενους χαρακτηρισμους στα συγκεκριμενα προσωπα.
θα σου παρει καιρο ομως δυστυχισμενε διοτι πρεπει να πας πισω τουλαχιστον 4 χρονια , εισαι και μειωμενης αντιληψεως καταλαβαινεις ....

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Στην Γερμανία παντού έχουν σκοπευτήρια μέχρι και στα μικρά χωριά, γήπεδα τένις, και ένα σωρό αθλήματα πράγμα που σημαίνει σε ποσοστά, ότι ασχολείται πολύ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού από ότι στην Ελλάδα.
Για να κερδίσει το χρυσό η Κορακάκη προφανώς έχει προπονηθεί (και αγωνιστεί) και σε σκοπευτήρια της Γερμανίας με ομάδες, ίσως και σε άλλες χώρες. Δεν γίνεσαι Ολυμπιονίκης μόνο ρίχνοντας σε παραπήγματα με τσίγκους. Το ότι πήρε το χρυσό σημαίνει ότι ξεχώρισε ανάμεσα και από Γερμανίδες και άλλες αθλήτριες και αυτή είναι η διαφορά. Στην Ελλάδα ασχολούνται ελάχιστοι με αυτό το άθλημα και όμως ξεχώρισε και διακρίθηκε από χώρες που έχουν πολύ πιο καλές συνθήκες.

Γενικά η Ελλάδα έχει σοβαρά θέματα στον αθλητισμό αφού αθλητισμός θεωρείται μόνο το ποδόσφαιρο.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
γι αυτους που βαριουνται να διαβασουν , αλλα παρ ολα αυτα εχουν βαρυνουσα γνωμη και την διατυπωνουν με χαρακτηρισμους μαλιστα ...

επι του πιεστηριου σημερα !!!

"Ο κ. Ισίδωρος Κούβελος αποκάλυψε σήμερα ότι η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους ολυμπιακούς αγώνες έγινε χωρίς την παραμικρή κρατική αρωγή, αλλά με ειδικά κονδύλια της ΔΟΕ για "υπανάπτυκτες χώρες"!

Ας το τρίψει κάποιος στη μούρη αυτής της τρισάθλιας νυφίτσας που ακούει στο όνομα Παπαδημούλης που είχε και το θράσος να υπερηφανεύεται κιόλας για τα ολυμπιακά επιτεύγματα των αθλητών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναίσχυντοι απατεώνες."

δημοσιευση και στο fatsabook....

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μηπως το παρατηρησε κι άλλος ότι τις τελευταιες μερες τα καναλια την "ταπωνουν" συστηματικα από πλευρας προβολης την Αννα Κορακακη ? (Υπαρχει αραγε άλλος ελληνας που να κερδισε 2 μεταλλια σε μια ολυμπιαδα?)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Μηπως το παρατηρησε κι άλλος ότι τις τελευταιες μερες τα καναλια την "ταπωνουν" συστηματικα από πλευρας προβολης την Αννα Κορακακη ? (Υπαρχει αραγε άλλος ελληνας που να κερδισε 2 μεταλλια σε μια ολυμπιαδα?)
ο τσικλιτηρας  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
... στη μούρη αυτής της τρισάθλιας νυφίτσας που ακούει στο όνομα Παπαδημούλης ...
...
Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παπαδημούλης ανήκει στους "πεφωτισμένους" νεοκομμουνιστές, καθότι προέρχεται από τους ευρωπαϊστές κομμουνιστές και όχι από κνε - κκε (από όπου προέρχεται η πλειονότητα των συριζαίων, όταν έχασαν τους ινστρούκτορές τους από την ΕΣΣΔ όταν αυτή κατέρρευσε στα 90s και τότε υποκρίθηκαν ότι έγιναν κι αυτοί ευρωκομμουνιστές), τότε μπορεί να καταλάβει τα περιττώματα που έχουν μέσα στα κεφάλια τους οι περισσότεροι συριζαίοι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ξερει κανεις γιατι τα λενε "αεροβολα"??? Εμενα μου φανηκε σαν να βαζουν κανονικες σφαιρες μεσα...  :think:
Τα αεροβολα είναι τα λεγόμενα "πραγματικά" πιστόλια όπου ρίχνεις με κανονικές σφαίρες σε αντίθεση με τα άλλα αγωνίσματα της σκοποβολής.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είμαστε μια γενια που δεν έχει πρότυπα...Ψαχνεται, χαμενη στο τίποτα, στα μηδενικα.. Μετα τη μεταπολίτευση χαιρομαστε, βγαινουμε στους δρόμους με τις αθλητικες διακρισεις... ακουω κατι φαιδρότητες του τυπου "αθανατη ελληνικη ψυχη" ..Λες και οι αλλοι λαοι που χεζονται στα μεταλλια δεν εχουν ψυχη...
Αυτη η μανια μας να ψαχνουμε χαρα στον αθλητισμο, αραγμενοι στην παραλια με τα κλαμπ σαντοιτσς και τους φρεντοκαπουτσινους στο χερι και να φουσκωνουμε τις κοιλαρες μας απο υπερηφανια επειδη η Κορακαη σημαδεψε καλυτερα σε ένα στόχο...δεν το κατλαβαινω, δεν το συνειδητοποιω, δεν ξερω πως με κανει καλυτερο και πως προαγει τη ζωη αυτων που ζουν δίπλα μου...
Τα περί Ελληνικής ψυχής σημαίνουν επί της ουσίας ότι δεν έχουμε αρκετό ταλέντο, έχουμε όμως ψυχή και γι αυτό κερδίζουμε οποτε κερδιζουμε!  Πνεύμα δευτεραγωνιστη βγάζουμε και στον αθλητισμό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom