Νέα

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μου αρεσει που καθεστε και του απαντατε και σοβαρα..μπαινει στα νηματα και γραφει οτι τρολια του κατεβει για να σπαει πλακα..μην ασχολειστε
Tυπε μου ο dmtrsxxx εχει κλεισει ραντεβου θανατου
Εκεινος κατεβηκε και περιμενε στην πιατσα
Το άλλος μελος δεν ξαναποσταρε απο τοτε :priest:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.061
Πόντοι
6.515
Ευχή μας είναι δε να μην ενδώσει κάποτε στις σειρήνες της πολιτικής για να καταντήσει θλιβερή πολιτική φιγούρα, όπως κάποιες άλλες Ελληνίδες αθλήτριες.

.... και καποιοι ελληνο-αλβανοι αρσιβαρίστες  :S

Nik455

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…

Χάρηκα πολύ που η διπλή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη κέρδισε δύο μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, αλλά είμαι υπερήφανος για άλλους, διαφορετικούς λόγους

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, στην Καθημερινή της 11ης Αυγούστου, έγραψε για το «ξεδιάντροπο εμείς» και με τον τρόπο του έφερε στο προσκήνιο το εγώ της Άννας Κορακάκη, που χάρη σε αυτό ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακούστηκε έτσι στο Ρίο και ο ελληνικός εθνικός ύμνος –αυτόν που φτύνουν οι πραιτωριανοί και οπαδοί της «πρώτη φορά Aριστερά» στα Εξάρχεια.
Αν κάτι λοιπόν με κάνει υπερήφανο, είναι αυτό το εγώ  της Άννας Κορακάκη, που δείχνει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Ένα εγώ που απεχθάνεται: τον κρατισμό και την διαφθορά του, τους πολιτικάντηδες και τις απάτες τους, τους κομπιναδόρους και την διαπλοκή τους, τους χαμοσερνόμενους που γλύφουν για να πάνε μπροστά.
Από την άλλη, υπάρχει το εμείς της υποκρισίας. Είναι δυνατόν να είναι υπερήφανοι για την Άννα οι απολογητές δολοφόνων, οι θαυμαστές σφαγέων, οι υπερασπιστές θρασύδειλων τρομοκρατών και οι αδίστακτοι καταπατητές ατομικών δικαιωμάτων; Νοείται να είναι υπερήφανοι οι θεωρητικοί της αντιαριστείας και αυτοί που λένε ότι η εργασία είναι «χολέρα»;
Την Άννα Κορακάκη δεν την γνωρίζω, αλλά από αυτά που την άκουσα να λέει κατάλαβα ότι η 20χρονη ολυμπιονίκης είναι ένα άτομο εκατό τοις εκατό υπεύθυνο για όσα συμβαίνουν στην ζωή του. Είναι στην πραγματικότητα ο Ανώτερος Εαυτός της που σχεδιάζει την ζωή για να ωριμάσει η ψυχή του. συνεπώς, άτομα όπως η Άννα Κορακάκη εκλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία που συναντούν στο μονοπάτι της ζωής τους ως διαδικασία μάθησης.
Πρόκειται για άτομα απελευθερωμένα, που έχουν ταλέντο και εξαιρετική ικανότητα για αυτοβελτίωση. Ο νους στα άτομα αυτά εξελίσσεται συνεχώς και, μέσα από υψηλούς βαθμούς αυτοσυγκέντρωσης, τα οδηγεί προς την αριστεία. Αυτήν ακριβώς που καταδικάζουν οι κυβερνώντες –και όχι μόνον αυτοί. Στην χρεοκοπημένη σε πολλά επίπεδα Ελλάδα, η αριστεία θεωρείται «πληγή». Είναι καλή μόνον για να την επικαλούνται γελοίοι άνθρωποι της εξουσίας και της συναλλαγής όταν τούς βολεύει.
Η Άννα Κορακάκη είναι η εξαίρεση. Ευχή μας είναι δε να μην ενδώσει κάποτε στις σειρήνες της πολιτικής για να καταντήσει θλιβερή πολιτική φιγούρα, όπως κάποιες άλλες Ελληνίδες αθλήτριες. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι τομείς στην ζωή όπου μπορεί να συνεχίσει να διαπρέπει και να αριστεύει, όπως το αξίζει και το απέδειξε.

πηγη: Τ.Θ., 11 ΑΥΓ. Το ξεδιάντροπο «εμείς»
Να παει να  :zfuck: και η Αννα και οι ολυμπιακοι αγωνες! Ο κοσμος πειναει και εμεις ασχολουμαστε με μαλακιες :jerking: :jerking:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ρε πατε καλα ;; ποιος την γαμαει την κορακακη ; δειτε τον ΑΘΛΟΟΟΟΟΟΟ του γιαννιωτη !! αυτα ειναι σοβαρα μεταλλια οχι το νερομπιστολο

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ρε πατε καλα ;; ποιος την γαμαει την κορακακη ; δειτε τον ΑΘΛΟΟΟΟΟΟΟ του γιαννιωτη !! αυτα ειναι σοβαρα μεταλλια οχι το νερομπιστολο
παντως αγορι μου εσυ σιγουρα γαμας την φουχτα σου ...
την Αννα ουτε στις πιο τρελλες φαντασιωσεις σου !!!
αντε για κανενα κρυο μπανακι μπας και σου φυγει η καψα ....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Να παει να  :zfuck: και η Αννα και οι ολυμπιακοι αγωνες! Ο κοσμος πειναει και εμεις ασχολουμαστε με μαλακιες :jerking: :jerking:
οι ολυμπιακοι και η Αννα και οι Ολυμπιονικες σας μαρανε ...
τους αχρηστους 300 της Ελληνικης Βουλης που τους πληρωνετε με 10χιλιαρο τον μηνα πλεον τα εξτρα , τους υπαλληλους της Βουλης που απο τα παραθυραν διοριστηκαν και κοστιζουν ολοι μαζι καποια δις αυτα τα μασατε !!!
ειστα ομως και πολυ γιδια !!!

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η πλακα ειναι οτι αυτοι που κραζουν τους ολυμπιακους αγωνες.ευκολα λενε σοβαρα τη γνωμη τους οταν προκειται για καμια βιζιτα της μυκονου με τη ρογα εξω

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Τυπε η Κορακακη φαινεται οτι εφερε στην ελληνικη αποστολη γούρι ομως. :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129

νταξει ρε τυπε μην τα παραλες... εγω κολυμπωντας παω στην Αιγινα σε μια ωριτσα το πολυ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλά ρε μάγκες παρακολουθώ εδώ και μέρες το νήμα και βλέπω γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για το αν είναι σημαντικό για την χώρα και για την κοινωνία μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι πάει να πει σημαντικό ρε παιδιά? Είναι όσο σημαντικό είναι και το Champions League ή το Rally Acropois.

Δηλαδή δεν είναι καθόλου σημαντικά αλλά για κάποιους είναι πολύ σημαντικά ώστε να χαρούν, για άλλους είναι όλη τους η ζωή και για άλλους είναι μπίσνα που την χρηματοδοτούν.

Δεν έχω δει κανέναν ποτέ να αναρωτιέται... ''ρε φίλε τι νόημα έχει σήμερα που παίζει ο ολυμπιακός, τι θα μου προσφέρει αυτό στην ζωή μου''  :tooth:

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Πολύ σαπουνόπερα τελικά με παράγκες και αηδίες.
Στην Γερμανία προπονούνταν και αγωνιζόταν με ομάδα.

Copy-20of-20DSC07655-2-.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.schuetzenbezirk-schwaben.de/Benutzer/Sport/deutsche/2016/Sieger_Bundesliga.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.bezirksrundenwettkampf.de/index.php/hoehere-ligen[/URL]

[img]http://bilder.augsburger-allgemeine.de/img/sport/origs38683292/7492231142-w1280-h500/Copy-20of-20Anna-Korakaki-und-Siegi-0009296.jpg

URL]]

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω κάτι... Ο πατέρας της είναι κι ο προπονητής της, άρα είχε κι ένα λόγο παραπάνω να τη σπονσοράρει και να τη προωθήσει όσο γίνεται περισσότερο, ο γκόμενος Γάλλος πρωταθλητής στο ίδιο άθλημα και ταξιδάκια που δε ξέρω με πόση δυσκολία ή ευκολία κάλυπτε η ίδια η κάποια ομοσπονδία αλλά δε με νοιάζει κιόλας, συγχαρητήρια για το μετάλλιο αλλά αυτή τη παραφιλολογία με τα σκοπευτήρια παράγκα και δε ξέρω γω τί, λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει σκοπευτήρια λουξ δε τη καταλαβαίνω.

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Δεν παιζει ντοπα επειδη δεν θα εκανε καμια διαφορα. Δεν υπαρχει ντοπα που να βελτιωνει την ευστοχια.

Ο στιβος, και ειδικα οι κουρσες των 100 και 200 μετρων, θεωρουταν ανεκαθεν ο βασιλιας των Ολυμπιακων Αγωνων, οπως και τοσα ονοματα που εχουν περασει ανα τις δεκαετιες εχουν μεινει για καποιο λογο χαραγμενα στη μνημη ολων. Αθλητης σκοποβολης δεν εχει μεινει ποτε.

Δεν απαξιωνουμε κανενα αθλημα, αλλα μη βγαζετε την σκοποβολη οτι ειναι και ποδοσφαιρο κιολας. Απλα η φυση του αθληματος δεν το κανει ενδιαφερον για να προσελκυσει πολυ κοσμο να το δει.
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα....
μπορεις να βελτιωσεις την σταθεροτητα του χεριου με σκευασματα.Το οπλο ζυγιζει γυρω στο 1.2 με 1.3 κιλα. σκεψου λοιπον τα κανεις αυτην την κινηση επι οσο χρειαστει....ενα χαπακι λοιπον μπορει να σου δωσει την σταθεροτητα που χρειαζετε ο εκαστοτε αθλητης 

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μεχρι και στη σκοποβολη ειχε βρεθει ντοπαρισμενος επειδη χρησιμοποιησε ενα απαγορευμενο κολλυριο που τον βοηθησε στην στοχευση

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ηλθε και το 2ο Χρυσο μεταλιο ....
ηλθε και η 2η Χρυση ολυμπιονικης !!!
μηπως καποιος γελοιος Ελληναρας εχει να σχολιασει κατι να διασκεδασουμε και λιγο ???
για να τον βοηθησω ....

Μπραβο στην τυπισσα.
Πολλα συγχαρητήρια.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Ηλθε και το 2ο Χρυσο μεταλιο ....
ηλθε και η 2η Χρυση ολυμπιονικης !!!
μηπως καποιος γελοιος Ελληναρας εχει να σχολιασει κατι να διασκεδασουμε και λιγο ???
για να τον βοηθησω ....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Η Άννα πήρε το χρυσό και μπράβο της, έκανε υπερήφανο τον πατέρα της που την μεγάλωσε για αυτό και μετά το γύρισε στην σαπουνόπερα.
Η Κατερίνα ενώ μπορούσε να μπει στα  ΤΕΦΑΑ χωρίς εξετάσεις και να περιμένει την βοήθεια του χρεοκοπημένου κράτους,  λέγοντας σε κάθε ευκαιρία στους δημοσιογράφους ότι η πολιτεία δεν βοηθά, πήγε στο Στάτφορντ στην Αμερική,  σπούδασε  βιολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Νευροψυχολογία, πάλεψε σε μια χώρα που δεν σου χαρίζει τίποτα και νάτη στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Συγνώμη για το ξενύχτι είπε στο τέλος, λάμπει η Κατερίνα, λάμπει και η Ελλάδα μαζί!

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
για 100 ευρω την ωρα και CIF καλη ειναι... :2on1:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Η Άννα πήρε το χρυσό και μπράβο της, έκανε υπερήφανο τον πατέρα της που την μεγάλωσε για αυτό και μετά το γύρισε στην σαπουνόπερα.
Η Κατερίνα ενώ μπορούσε να μπει στα  ΤΕΦΑΑ χωρίς εξετάσεις και να περιμένει την βοήθεια του χρεοκοπημένου κράτους,  λέγοντας σε κάθε ευκαιρία στους δημοσιογράφους ότι η πολιτεία δεν βοηθά, πήγε στο Στάτφορντ στην Αμερική,  σπούδασε  βιολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Νευροψυχολογία, πάλεψε σε μια χώρα που δεν σου χαρίζει τίποτα και νάτη στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Συγνώμη για το ξενύχτι είπε στο τέλος, λάμπει η Κατερίνα, λάμπει και η Ελλάδα μαζί!
Την σαπουνοπερα δεν καταλαβα.
διοτι οτι δηλωσε η Αννα ακριβως , τα ιδια δηλωσε και Πετρουνιας....
και το ρεπορταζ απο τις αθλητικες εγκαταστασεις του Αγιου κοσμα οπου ο Πετρουνιας και οι αθλητες στιβου προσπαθουσαν να προπονηθουν , και το οποιο παρουσιαστηκε σε Εθνικη μεταδοση μας εκανε να φριξουμε !!!
που ειναι λοιπον η σαπουνοπερα ??

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Τα είπαμε για την σαπουνόπερα και πιο παλιά και λίγο πιο πάνω.
Για βαλε μια δήλωση του Πετρούνια ή της Στεφανίδη που να λένε τις πίπες της Άννας.

2016-08-15T175118Z_1981904615_RIOEC8F1DLGAR_RTRMADP_3_OLYMPICS-RIO-AGYMNASTICS-M-RINGS.JPG

Μπράβο στο παλικάρι. Υπερήφανος στην απονομή ψιθυρίζοντας τον εθνικό μας ύμνο, αξιοπρεπής και σεμνός στις δηλώσεις του, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον πατέρα του, στον προπονητή του και στην Ελλάδα.
Έτσι απλά χωρίς εθνόσημα, παράγκες και σαπουνόπερες. Άξιος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom