Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις ήρθα από τα Προπύλαια. Είμαι εκεί από την αρχή της φασαρίας. Καταρχήν ευχαριστώ το Θεό, τον Αλλάχ και τον Δία που η δικιά μου δουλειά δεν έπαθε τίποτα. Κατά τα άλλα απίστευτη διασκέδαση. Τρείς μπύρες ήπια βλέποντας να σπάει ο ένας το κεφάλι του άλλου. Ειδικά στο ντού των Χρυσαυγιτών για να ανακτήσουν την πλατεία Κολωκοτρόνι μου ήρθε να χειροκροτήσω για το υπερθέαμα. Επίσης έκανα την εξής παρατήρηση. Οι Χρυσαυγίτες υπερτερούν σε σωματότυπο (90% ντουλάπες) ενώ οι αναρχικοί σε εξοπλισμό (μολότωφ, τσεκούρια, αξίνες για να σπανε τα πεζοδρόμια ωστε να παίρνουν πέτρες) και το πιο σημαντικό, οι αναρχικοί έχουν ένα Transporter το οποίο περνάει και τους ανεφοδιάζει όπως και 2-3 τύπους με ποδήλατα οι οποίοι λειτουργούν σαν ανιχνευτές. Όντως οι αστυνομία κυνηγούσε περισσότερο τους αναρχικούς αλλά προσωπικά του δικαιολογώ. Οι Α σε λίγο θα έβγαζαν και μυδράλια από τις τσάντες τους. 

Υ.Γ: Όλοι εδώ που το παίζεται ιδεολόγοι και σούπερ αγωνιστές είτε τις ακροδεξιάς, είτε τις αριστεράς και της Α γιατί δεν είστε εκεί να υποστυρίξτε τις ιδέες σας.....????
Ξέρω, ξέρω...ο καναπές είναι πιο γλυκός και είναι πιο εύκολο να αγωνίζεσε καθίμενος...

Επισκέπτης
Ωραιος. Κανε ρεπορταζ για μας στην επαρχια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν πεθαιναν ολοι μαζι αυτοι λιγες μερες πριν να τους κηδευανε μαζι με τον Χριστοδουλο ρε πουστη μου?!

Αχρηστα πλασματα της κοινωνιας ( αμφοτεροι ), πιονια του συστηματος που τους ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ και τους δυο ( μπορει σημερα οι μπατσοι να καναν πλατες στους ΧΑ, αλλα τοσα χρονια δεν εχουν πιαστει και τιποτα αναρχικοι, και οσοι εχουν πιαστει εχουν αφεθει ελευθεροι ) και παρασιτα ιδεολογιων οι οποιες αν μη τι αλλο δεν αξιζουν τετοια εκπροσωπηση.

Να πανε να γαμηθουνε να τους κλαψει η μανα τους μπας και ησυχασουμε  :rockon:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν πεθαιναν ολοι μαζι αυτοι λιγες μερες πριν να τους κηδευανε μαζι με τον Χριστοδουλο ρε πουστη μου?!

Αχρηστα πλασματα της κοινωνιας ( αμφοτεροι ), πιονια του συστηματος που τους ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ και τους δυο ( μπορει σημερα οι μπατσοι να καναν πλατες στους ΧΑ, αλλα τοσα χρονια δεν εχουν πιαστει και τιποτα αναρχικοι, και οσοι εχουν πιαστει εχουν αφεθει ελευθεροι ) και παρασιτα ιδεολογιων οι οποιες αν μη τι αλλο δεν αξιζουν τετοια εκπροσωπηση.

Να πανε να γαμηθουνε να τους κλαψει η μανα τους μπας και ησυχασουμε  :rockon:
Τα σκατά και οι φελοί επιπλέουν και δεν παθαίνουν τίποτα.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τωρα δείχνει το mega πλάνα..γίνεται του μουνιου

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
καλα αυτος ο μιχαλολιακος ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛ....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διαφωνω, δεν παιζεται το ατομο.
σε ενα ομως εχει δικιο:σε καμια δημοκρατικη χωρα δεν διοργανωνονται αντισυγκεντρωσεις

Επισκέπτης
τελικά δεν καταλαβαίνω τι βιολί βαράει ο κάθε ένας εδώ μέσα την πέφτει ο ένας τον κάνω αναρχικό μετά από κάνα δυο πόστ την βγαίνει ακροδεξιός και σε λίγο αρχίζει και μου βγαίνει ΠΑΣΟΚος αν το 99% εδώ μέσα ήξερε σε τι θεό πιστεύει έχουνε μπερδέψει την πούτσα την βούρτσα και το πινέλο.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

συμφωνω 100% μαζι σου.
παλιος γνωστος μου, μεγας αναρχικος που μας ειχε σκοτισει τ' αρχιδια με ιδεολογιες και τετοιες παπαριες, μαγκας μονο οταν ηταν με αλλους 300 δικους του, οταν τον βουτηξανε και τον μπαγλαρωσανε στα μπουντρουμια της λ. αλεξανδρας τη χρονια που κανανε ντου οι μπατσοι στο πολυτεχνειο και μαζεψανε ενα σωρο κοπριτες απο δαυτους, επαιρνε τηλεφωνο κλαιγοντας καποιον κοινο γνωστο μας μεγαλοδικηγορο να τον βγαλει εξω.

τωρα, καποια χρονια μετα, βολεμενος σε σουπερ βισματικη θεση απο τη νεα δημοκρατια, με καλο μισθο και απωλεια μνημης οσον αφορα το παρελθον του.

ρε δε γαμιομαστε λεω εγω;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τελικά δεν καταλαβαίνω τι βιολί βαράει ο κάθε ένας εδώ μέσα την πέφτει ο ένας τον κάνω αναρχικό μετά από κάνα δυο πόστ την βγαίνει ακροδεξιός και σε λίγο αρχίζει και μου βγαίνει ΠΑΣΟΚος αν το 99% εδώ μέσα ήξερε σε τι θεό πιστεύει έχουνε μπερδέψει την πούτσα την βούρτσα και το πινέλο.

Δεν είναι έτσι ρε αρίωνα. Υπάρχούν και πολλοί ξέρεις που πάνε με την απλή λογική την οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη ακροδεξιοί, αριστεροί και αναρχικοί έχουν απωλέσει προ πολλού. Γιατί πρέπει να ανήκει ντε και καλά σε κάποιο μαντρί κάποιος?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
καλα  περασαμε σημερα το πρωι εκει..τωρα οσοι ευαισθητοι με ρωτησουν γιατι ημουν εκει θα τους πω οτι το 1996 υπηρετουσα ροδο και ξερω πολυ καλα τι εγινε τοτε....οι βρωμικοι ασ λενε οτι θελουν. :idiot:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι έτσι ρε αρίωνα. Υπάρχούν και πολλοί ξέρεις που πάνε με την απλή λογική την οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη ακροδεξιοί, αριστεροί και αναρχικοί έχουν απωλέσει προ πολλού. Γιατί πρέπει να ανήκει ντε και καλά σε κάποιο μαντρί κάποιος?
απο το στομα μου το πηρες.
το μονο σιγουρο ειναι οτι 200 ακες εκατερωθεν αποφασισαν παλι να μας αποδειξουν  οτι το κρατος εχει διαλυσει

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
[size=30pt]Γιατί πρέπει να ανήκει ντε και καλά σε κάποιο μαντρί κάποιος?[/size]

πες τα....

Να τα ακουνε τα χουντομουνοπανα, και οι αναρχοκαριοληδες αυτα.

Αντε γιατι πολυ νομιζουν οι μαλακοπιτουρες οτι κατι ειναι.

Επισκέπτης
λοιπον φιλε ενοχλητικε καθε 4 χρονια ψηφιζω και φυσικα δεν στηριζω τα 2 κομματα εξουσιας!το κομμα που εγω ψηφιζω δεν εχει κατηγορηθει για καμια παρανομια!
ο αναρχισμος εχει 2 ρευματα!προσωπικα προτιμω το ρευμα του προυντον!ομως δεν ανηκω στον χωρο του αναρχισμου!αμφιβαλλω αν εχεις μελετησει τι πρεσβευει το καθε πολιτικο συστημα!
το παμε δεν μαχαιρωνει κοριτσια και μετα κρυβεται οπως οι φιλεναδες της χρυσης αυγης!
ελπιζω να σε καλυψαν οι απαντησεις μου!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μόλις ήρθα από τα Προπύλαια. Είμαι εκεί από την αρχή της φασαρίας. Καταρχήν ευχαριστώ το Θεό, τον Αλλάχ και τον Δία που η δικιά μου δουλειά δεν έπαθε τίποτα. Κατά τα άλλα απίστευτη διασκέδαση. Τρείς μπύρες ήπια βλέποντας να σπάει ο ένας το κεφάλι του άλλου. Ειδικά στο ντού των Χρυσαυγιτών για να ανακτήσουν την πλατεία Κολωκοτρόνι μου ήρθε να χειροκροτήσω για το υπερθέαμα. Επίσης έκανα την εξής παρατήρηση. Οι Χρυσαυγίτες υπερτερούν σε σωματότυπο (90% ντουλάπες) ενώ οι αναρχικοί σε εξοπλισμό (μολότωφ, τσεκούρια, αξίνες για να σπανε τα πεζοδρόμια ωστε να παίρνουν πέτρες) και το πιο σημαντικό, οι αναρχικοί έχουν ένα Transporter το οποίο περνάει και τους ανεφοδιάζει όπως και 2-3 τύπους με ποδήλατα οι οποίοι λειτουργούν σαν ανιχνευτές. Όντως οι αστυνομία κυνηγούσε περισσότερο τους αναρχικούς αλλά προσωπικά του δικαιολογώ. Οι Α σε λίγο θα έβγαζαν και μυδράλια από τις τσάντες τους. 

Υ.Γ: Όλοι εδώ που το παίζεται ιδεολόγοι και σούπερ αγωνιστές είτε τις ακροδεξιάς, είτε τις αριστεράς και της Α γιατί δεν είστε εκεί να υποστυρίξτε τις ιδέες σας.....????
Ξέρω, ξέρω...ο καναπές είναι πιο γλυκός και είναι πιο εύκολο να αγωνίζεσε καθίμενος...

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξυπόλητα βρωμιάρικα κακομαθημένα υποκείμενα ιδεών που έχουν ηττηθεί στην εφαρμογή τους στην πράξη, δήθεν αναρχικοί αριστερίζοντες, μάγκες του ασύλου.
Συμπλεγματικοί ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι, συνομοταξίας Τομπούλογλου και σία, με το στρινγκάκι κάτω από το παντελόνοι και Ι5 ευτυχία.
Βολεμένοι κλέφτες μικρολωποδύτες αργόμισθοι δημοκράτες που λυμαίνονται τη χώρα.

Τέτοια κωλοράτσα σαν και εμάς δεν υπάρχει, κωλοέλληνες.

Να πανε να γαμηθουνε να τους κλαψει η μανα τους μπας και ησυχασουμε  :rockon:

Με βγαλατε απο τον τεραστιο κοπο του να γραψω την αποψη μου.....

υ.γ. εχω παει πολλες φορες σε πορεια...ποτε δεν εχω φαει ξυλο.....γιατι αραγε? :)

Επισκέπτης
το ρολο εχει η αριστερα με τους αναρχικους? :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom