woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μόλις ήρθα από τα Προπύλαια. Είμαι εκεί από την αρχή της φασαρίας. Καταρχήν ευχαριστώ το Θεό, τον Αλλάχ και τον Δία που η δικιά μου δουλειά δεν έπαθε τίποτα. Κατά τα άλλα απίστευτη διασκέδαση. Τρείς μπύρες ήπια βλέποντας να σπάει ο ένας το κεφάλι του άλλου. Ειδικά στο ντού των Χρυσαυγιτών για να ανακτήσουν την πλατεία Κολωκοτρόνι μου ήρθε να χειροκροτήσω για το υπερθέαμα. Επίσης έκανα την εξής παρατήρηση. Οι Χρυσαυγίτες υπερτερούν σε σωματότυπο (90% ντουλάπες) ενώ οι αναρχικοί σε εξοπλισμό (μολότωφ, τσεκούρια, αξίνες για να σπανε τα πεζοδρόμια ωστε να παίρνουν πέτρες) και το πιο σημαντικό, οι αναρχικοί έχουν ένα Transporter το οποίο περνάει και τους ανεφοδιάζει όπως και 2-3 τύπους με ποδήλατα οι οποίοι λειτουργούν σαν ανιχνευτές. Όντως οι αστυνομία κυνηγούσε περισσότερο τους αναρχικούς αλλά προσωπικά του δικαιολογώ. Οι Α σε λίγο θα έβγαζαν και μυδράλια από τις τσάντες τους.
Υ.Γ: Όλοι εδώ που το παίζεται ιδεολόγοι και σούπερ αγωνιστές είτε τις ακροδεξιάς, είτε τις αριστεράς και της Α γιατί δεν είστε εκεί να υποστυρίξτε τις ιδέες σας.....????
Ξέρω, ξέρω...ο καναπές είναι πιο γλυκός και είναι πιο εύκολο να αγωνίζεσε καθίμενος...
Υ.Γ: Όλοι εδώ που το παίζεται ιδεολόγοι και σούπερ αγωνιστές είτε τις ακροδεξιάς, είτε τις αριστεράς και της Α γιατί δεν είστε εκεί να υποστυρίξτε τις ιδέες σας.....????
Ξέρω, ξέρω...ο καναπές είναι πιο γλυκός και είναι πιο εύκολο να αγωνίζεσε καθίμενος...