Προεδρος13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 2.391
Εγω είχα περάσει ωραία με το μωρο.δεν ξέρω αμα έτυχε αλλα πέρασα αρκετά καλά μαζί της
Παλιά έδινε κώλο αβέρτα ...! Δίνει ακόμα;
γτ έκανε ταινία και δεν το ξέρω?Κάποιο νέο για την καινούρια της "ταινία" έχουμε?
έκανε καινούρια ταινία τελικά?ανεβαστε το ινσταγκραμ της μαγκες
έκανε καινούρια ταινία τελικά?
Αν τη δεις να γαμιεται, θα αλλαξεις πεζοδρομιο. Και σε ραντεβου ακομη πιο μεγαλη φολα.έκανε καινούρια ταινία τελικά?
Αυτή είναι σαν την πόντια πουτάνα που ανακάλυψε οτι οι άλλες πληρώνονται. Συνέχεια πηδιόταν τσάμπα , παρτουζες, αλλα πάντα θα είναι γαρίδα.Παλιά έδινε κώλο αβέρτα ...! Δίνει ακόμα;
Κοιτα. Τσάμπα δεν πηδιόταν. Αλλα με λιγες χάρες το έκανε αβέρτα όπως λες. Σαν οδηγός κάποιου φίλου την πηγα σε κάνα δυο εμγανίσεις της και δεν το συζητούσε καθόλου. Την τελευταία στο Λουτράκι σε πάρτυ δεν ήξερε απο που της έρχονταν η πούτσα.Αυτή είναι σαν την πόντια πουτάνα που ανακάλυψε οτι οι άλλες πληρώνονται. Συνέχεια πηδιόταν τσάμπα , παρτουζες, αλλα πάντα θα είναι γαρίδα.
δεν ξερω...τι εννοεις ?ταινια ή UP τυπε?
Μάλλον κάποιος δικός της είναι που την σποσοράρει ειναι ο τύπος , γιατι απο που ξέρει ότι έκανε ταινία ? (αν έκανε)έκανε καινούρια ταινία τελικά?
Κοιτα. Τσάμπα δεν πηδιόταν. Αλλα με λιγες χάρες το έκανε αβέρτα όπως λες. Σαν οδηγός κάποιου φίλου την πηγα σε κάνα δυο εμγανίσεις της και δεν το συζητούσε καθόλου. Την τελευταία στο Λουτράκι σε πάρτυ δεν ήξερε απο που της έρχονταν η πούτσα.
Κλασσικό ξανθό ξεκωλο! Είχε κωλαρά από πάντα αλλά τώρα που φταιξε και τα βυζομπαλες και πειράξε και το πρόσωπο απογειώθηκε στην κατηγορία ξανθό ξεκωληδι
Καλησπέρα.Πήγα με την κοπέλα. Προσπαθώ να γράψω κριτική στο post της κριτικών, αλλά δεν ανεβαίνει με τίποτα .
εδω γράφεις κριτική μήπως εκανες κάποιο λάθος?Καλησπέρα.Πήγα με την κοπέλα. Προσπαθώ να γράψω κριτική στο post της κριτικών, αλλά δεν ανεβαίνει με τίποτα .Για ξενοδοχείο κριτική ανέβηκε...Για τη Ζηρα δεν ανεβαίνει....